- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.101
Ya anlamadigim bisey var egzersizi nasil yapiyorsaniz iliskiyi de oyle deneyin diyolar ama bi yandan da boyle misyoner pozisyonda egzersiz yapip üst de deneyip yenen de cok arkadas var nasil kolay oluyo bem daha once den iliski denemelerinde üstte denemistim ama kendimi hicbirzaman rahat hissedemdim üstte yani üst pozisyon da yenemezmisim geliyo banaÇok teşekkür ederim canım. Darısı başınıza inşallaaahh. En son 13 cm deydim bugün de aklımızda denemek yoktu aslında. Üstte yendim ben canım altta denemedim hiç ama yarın yada diğer gün deneyebilirim zorlanmadım çünkü üstte git gelde yapabildim.
Gercektenmi !!! Halbuki ben ve bir cok arkadaşım burda birbirimizden destek alarak başardık...Vajinismus tedavileri konusunda kesin çözüm profesyonel destek almaktan geçer!
ne gibi mesela o zaman siz tam anlamıyla vajinismus değilmişsiniz eğer gerçekten bu hastalık varsa profesyonel destek şartGercektenmi !!! Halbuki ben ve bir cok arkadaşım burda birbirimizden destek alarak başardık...
Hadı ya ille de 5000 vereceksiniz diyorsun. Ben yardım almadım ama başardım şükürler olsun. Buradaki arkadaşlarımın tecrübeleri ve yardımları bana yeterince yardım etti. Allah hepsinden razi olsun.. Bizim düşünmediğimiz bu aklın için sağol iyi niyetli kizVajinismus tedavileri konusunda kesin çözüm profesyonel destek almaktan geçer!
bunda kızacak birşey yok ben fikrimi söyledim. İlla uygulayın demedim ama bu kadar kolay olmasa gerek bu işHadı ya ille de 5000 vereceksiniz diyorsun. Ben yardım almadım ama başardım şükürler olsun. Buradaki arkadaşlarımın tecrübeleri ve yardımları bana yeterince yardım etti. Allah hepsinden razi olsun.. Bizim düşünmediğimiz bu aklın için sağol iyi niyetli kiz
Sadece fikrini ortaya atıp insanların umutlarını kırmaya hakkın yok. Burda bir çok kişi kendisi deneyerek başarmaya çalışıyor. Eşi destek olmayan var maddi açıdan uygun olmayan var egzersize zar zor başlayanlar var. Dikkatli konuşun lütfen birazbunda kızacak birşey yok ben fikrimi söyledim. İlla uygulayın demedim ama bu kadar kolay olmasa gerek bu iş
peki madem öyle düşünüyorsunuz ne diyeyimSadece fikrini ortaya atıp insanların umutlarını kırmaya hakkın yok. Burda bir çok kişi kendisi deneyerek başarmaya çalışıyor. Eşi destek olmayan var maddi açıdan uygun olmayan var egzersize zar zor başlayanlar var. Dikkatli konuşun lütfen biraz
Allah Allah buna siz mi karar veriyorsunuz pardon da bu hakki kendniz de nasil buluyorsunuz nacizane fikrinizi söyleyebilirsiniz ama "şart" diyemezsiniz hanfendi insanlar üzerinde algı yaratmaya çalışmayın ben kac tane psikoloğa gittim jinekologlar tarafindan da ilerici derece de vajinusmus teshisi koyuldu dokundurmuyordum dahi kimseyi ama doktora giderek yapamadim aylar sonra burdaki arkadaşlarin gelismelerini takip ederek verdikleri takdikleri uygulayarak cesaret geldi bana nolcak şimdi buna ne diyeceksin jinekologlarim koydugu teshisi yalanlayip o zaman sen vajinusmus degilsin mi diyeceksin cok biliyorsun ya sen :) komiksiniz gercekten yane gibi mesela o zaman siz tam anlamıyla vajinismus değilmişsiniz eğer gerçekten bu hastalık varsa profesyonel destek şart
Sen hangi klinikdensin? Hadi canım hadı fikrini kendine sakla...Burdaki insanlarında aklını kurcalama.Akıl verme vajınamus olmasam 5yıl neyin eziyetini cektim?Sen ve senin gibiler bizi anlayamaz.kendinize başka yerde müşteri arayın burda birbirimize yardımcı olarak aşıyoruz biz tabiiii işinize gelmiyor işinizi baltalıyoruz.peki madem öyle düşünüyorsunuz ne diyeyim
peki bu fikre nerden kapıldınız ben size şu kliniğe mi gidin dedim de böyle bir fikre kapıldınız hem 5 yıl çektim diyorsun o zman sen de bu konuda profesyonellenmişsindirSen hangi klinikdensin? Hadi canım hadı fikrini kendine sakla...Burdaki insanlarında aklını kurcalama.Akıl verme vajınamus olmasam 5yıl neyin eziyetini cektim?Sen ve senin gibiler bizi anlayamaz.kendinize başka yerde müşteri arayın burda birbirimize yardımcı olarak aşıyoruz biz tabiiii işinize gelmiyor işinizi baltalıyoruz.
peki niye elletmiyordunuzda ne değişti hayatınızdaAllah Allah buna siz mi karar veriyorsunuz pardon da bu hakki kendniz de nasil buluyorsunuz nacizane fikrinizi söyleyebilirsiniz ama "şart" diyemezsiniz hanfendi insanlar üzerinde algı yaratmaya çalışmayın ben kac tane psikoloğa gittim jinekologlar tarafindan da ilerici derece de vajinusmus teshisi koyuldu dokundurmuyordum dahi kimseyi ama doktora giderek yapamadim aylar sonra burdaki arkadaşlarin gelismelerini takip ederek verdikleri takdikleri uygulayarak cesaret geldi bana nolcak şimdi buna ne diyeceksin jinekologlarim koydugu teshisi yalanlayip o zaman sen vajinusmus degilsin mi diyeceksin cok biliyorsun ya sen :) komiksiniz gercekten ya
Çünkü doktorlarin konusmasiyla ikna olamadim beynim kabul etmedi burda benimle ayni durumu yasayan arkadaslarin yaşadığı tecrübelerle yavas yavas ikna oldum yapabilecegime inandim oldu mu cnm anladin mi ? Ya Sen neyin çabasındasın da bize muhalefet olmaya çalışıyorsun ısrarlapeki niye elletmiyordunuzda ne değişti hayatınızda
Kliniğin adını söylicek kadar aptal deyilsin diye düşünüyorum ama bana profosyonel değilsin diyerek nekadar akıllı oldunu gösterdin buarada ben böyle bir iddada bulunmadım ama senin gibilerini bu sayfa cok gördü.algılama konusunda beynini kulan üstüne oturduğun organı deyil..peki bu fikre nerden kapıldınız ben size şu kliniğe mi gidin dedim de böyle bir fikre kapıldınız hem 5 yıl çektim diyorsun o zman sen de bu konuda profesyonellenmişsindir
doktorlarin konusmasiyla ikna olamadim beynim kabul etmedi burda benimle ayni durumu yasayan arkadaslarin yaşadığı tecrübelerle yavas yavas ikna oldum yapabilecegime inandim oldu mu cnm anladin mi pehhh inandırıcı gelmiyorÇünkü doktorlarin konusmasiyla ikna olamadim beynim kabul etmedi burda benimle ayni durumu yasayan arkadaslarin yaşadığı tecrübelerle yavas yavas ikna oldum yapabilecegime inandim oldu mu cnm anladin mi ? Ya Sen neyin çabasındasın da bize muhalefet olmaya çalışıyorsun ısrarla
böyle düşünerek zaten sen üstüne oturduğun aleti kullanıyorsun azimle yendim de inanayımKliniğin adını söylicek kadar aptal deyilsin diye düşünüyorum ama bana profosyonel değilsin diyerek nekadar akıllı oldunu gösterdin buarada ben böyle bir iddada bulunmadım ama senin gibilerini bu sayfa cok gördü.algılama konusunda beynini kulan üstüne oturduğun organı deyil..
Sen şimdi ne dedin pardon ben hiç bişey anlamadım?sen normalmisin?azimle yendim dememe ne gerek var sizin gibi gözünü para boyamışların eline düşmedim binnn şükür insanların zaaflarını kullanarak cebini dolduruyorsunuz hayırdır para suyunumu cektı?sana bişey diyeyimmi?azimle sıcan duvarı deler ve son olarak biz hepimiz burda bu hadtalıktan kurtulmaları için tanımadımız insanlarla kenetlendik.size burdan ekmek yok canım hadi basla kapıya yelloz seni.böyle düşünerek zaten sen üstüne oturduğun aleti kullanıyorsun azimle yendim de inanayım
çirkefleşmeyelim lütfen ve ben tekrar söylüyorum kesinlikle bir klinikte çalışmıyorum tamamen sizin hüsnükuruntunuz.Sen şimdi ne dedin pardon ben hiç bişey anlamadım?sen normalmisin?azimle yendim dememe ne gerek var sizin gibi gözünü para boyamışların eline düşmedim binnn şükür insanların zaaflarını kullanarak cebini dolduruyorsunuz hayırdır para suyunumu cektı?sana bişey diyeyimmi?azimle sıcan duvarı deler ve son olarak biz hepimiz burda bu hadtalıktan kurtulmaları için tanımadımız insanlarla kenetlendik.size burdan ekmek yok canım hadi basla kapıya yelloz seni.
Ya bi yürü git işine ya ha pardon şuan işini yapiyorsun zaten demi isin tam olarak bu zaten insanlar üzerinde algı yaratmak sen kimsin de seni inandiracam ben be inanmayabilirsin bana senin söylediğine de biz inanmiyoruz varmi ötesi profosyonel destek "şart" filan DEĞİL iste... Bak cok büyük vebal aliyorsun farkinda mısın ne demek destek şart bu kadar kolay olmamali bunlar ne bicim sozler ya doktora gitmeden yapamazsiniz izlenimi uyandirmaya çalışıyorsun yazik günah degilmi bunca insana ya suan egzersize baslamak üzere olan ve bunları okuduğunda cesareti kırılıp vazgecek insanlarin vebalini aliyorsun şuan üstüne iki elini basının arasina koyup bi düşün 5 dakika ve kendi vicdan muhasebesini kendin yap varsa tabi...doktorlarin konusmasiyla ikna olamadim beynim kabul etmedi burda benimle ayni durumu yasayan arkadaslarin yaşadığı tecrübelerle yavas yavas ikna oldum yapabilecegime inandim oldu mu cnm anladin mi pehhh inandırıcı gelmiyor
Hayırdır geri vites yaptın???asıl sen burdaki insanların aklını karıştırıp prim yapmaya calışma senin gibileri insanların hassas taraflarını kullanan cirkef olmuyorda ben yelloz dedim diyemi cirkef oldum? İyi dinle o zaman YELLOZ SENİçirkefleşmeyelim lütfen ve ben tekrar söylüyorum kesinlikle bir klinikte çalışmıyorum tamamen sizin hüsnükuruntunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?