- 27 Mart 2016
- 19
- 11
- 8
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.121
sizlerle tartışılmaz bileHayırdır geri vites yaptın???asıl sen burdaki insanların aklını karıştırıp prim yapmaya calışma senin gibileri insanların hassas taraflarını kullanan cirkef olmuyorda ben yelloz dedim diyemi cirkef oldum? İyi dinle o zaman YELLOZ SENİ
Haaa sunu bileydin.Sen bu hastalığı yasadınmı?yasamış olsan zaten abuk zabuk konuşmazdın.yasamadın göre burda ne işim var neyi bizle tartısıyorsun?belli işte şirketsiniz Suan yazınızla kime engel olduysanız vebali boynunuza.hadiiii anca gidersin heeee unutmadan meslek elden gidiyor yok oyle iki aparat verip 5000 cukka yapmak biz burda hallediyoruz...sizlerle tartışılmaz bile
Kendi kendine yenmek mümkün degilde bu kadar insan hikaye mi anlatiyo burda ha herkes yalan söylüyor bi tek sen dogrusun sen haklısın oyle mi ne güzel alkıslayalim seni topluca o zaman aferin sana... Klinik çalışanı olmadığını israrla reddediyorsun madem degilsin ne demeye burda geziyorsun vajinusmus hastasi olmadiginda cok belli yazdigin her kelimeden belli oluyo zaten eger oyle olsaydin bizimle asla böyle konusamazdin ama bizi anlamadigin şu yazdigin cümlelerin her kelimseinden o kadar bariz belli oluyor ki komik duruma düşüyorsun gerçektensizlerle tartışılmaz bile
Siz önce bi silkelenip kendinize gelin nereye geldiğinizin farkında olun. Bu kadar gereksiz ve cahilce konuştuğunuza göre zaten bizim ne durumda olduğumuzu ne yaşadığımızı bilemezsiniz. Vajinismus değilmişiz. Bak sen ya burdaki herkeste aklını attı zaten bi evleneyimde evliliğim zindan olsun eşimi yaklaştırmıyım ki sürekli sorun yaşıyım diye düşünüyoruz değil mi. Sen ve senin gibi insanlıktan vicdandan yoksun kişiler kolay itham eder zaten. Profesyonel destek şartmış. Eğer bizi anlayabilen biri olsaydın arkadaşlar üstüne gidin nasıl yapabiliyosanız öyle derdin ister aparat ister parmak ister eş denemesi derdin. Ama sen gözünü para bürümüş biri olduğun için psikolojik destek şart diyosun. Zaten gitmem de ben ama senin gibileri gördükten sonra hiç gitmiycem artık. Siz de defolup gidin burdan. Hevesimizi kırmaya bizi umutsuzluğa sürüklemeye hakkınız yok. Gayette güzel hepimiz yenicez siz de çatlayıp durucaksınız.sizlerle tartışılmaz bile
tebrikler13le egzersiz yapıp sonra eşle denedim
Ya anlamadigim bisey var egzersizi nasil yapiyorsaniz iliskiyi de oyle deneyin diyolar ama bi yandan da boyle misyoner pozisyonda egzersiz yapip üst de deneyip yenen de cok arkadas var nasil kolay oluyo bem daha once den iliski denemelerinde üstte denemistim ama kendimi hicbirzaman rahat hissedemdim üstte yani üst pozisyon da yenemezmisim geliyo bana
Canım ben hep arkama yaslanıp hatta baya baya uzanıp aparatı alıyordum yani sanki alttaymisim gibi. Eşle de öyle denemek istedim ama öyle olmadı. Yapamadım. Üstte denemek istedim ve o şekilde girdi. Sebebini de şuna bağlıyorum. Üstte iken bütün kontrol bendeydi. Yavaş yavaş ben oturdum üstüne. Ama altta olduğumda eşimin ittirmeye gerekiyor ben pasif kalıyordum o yüzden kasiliyordumYa anlamadigim bisey var egzersizi nasil yapiyorsaniz iliskiyi de oyle deneyin diyolar ama bi yandan da boyle misyoner pozisyonda egzersiz yapip üst de deneyip yenen de cok arkadas var nasil kolay oluyo bem daha once den iliski denemelerinde üstte denemistim ama kendimi hicbirzaman rahat hissedemdim üstte yani üst pozisyon da yenemezmisim geliyo bana
Kızlaaaaaaar ben de Mart gelini oldumeşimle denedik ve pnsi içime almayı başardım. . Şükürler olsunnn coooooook mutluyum. Darısı başınıza. . Cinsellik olarak bir şey hissetmedim. Ama inşallah zamanla o da olacak. Bundan sonra her gun deneyeceğim normal bir ilişki olana kadar.. mucize gerçek oldu. Dilektuttum dedim ve dileğim gerçek oldu.. o an eşim de ben de mutluluktan ağladık. Rabbim bu duyguyu herkese yasatsin
ne güzel tebrikler , peşini bırakma tabi....Ben altta denedim ilk olmadı. Üstte daha rahattim. Nefesimi verip yavaşça oturdum. Tekrar tekrar denedik her seferinde soktum. Sonra alta geçtim orası biraz kastı beni yine bacaklarım titredi. Bol egzersiz yapmak şart her zaman. Bugün benim 20. Günümdü egzersiz de. Sabah akşam yaptım genelde hep. Artık benim egzersizim sanırım eşizle devam edecek. Normal bir ilişki olana kadar devam edeceğim.
Anladim cnm insallah oyle de yaparsin bana üst zor geliyo bacaklarimin gücü bitiyo cabuk yoruluyorum fazla duramiyorum umarim altta kasilmamBende üstte deneyince rahat edemiyordum olmuyordu hep altta deniyordum yarıya kadar geliyordu. Dün üstte 1 2 defa olmadı yerleştiremedim kaydı sonra yerleştirince oldu ama altta hiç denemedim dün belki altta daha kolay olurdu bilmiyorum
Teşekkürler cevabin için cnm bilmiyorum nasil olacak ya üst pozisyon daha zor geliyo bana insallah başaririz bi şekildeCanım ben hep arkama yaslanıp hatta baya baya uzanıp aparatı alıyordum yani sanki alttaymisim gibi. Eşle de öyle denemek istedim ama öyle olmadı. Yapamadım. Üstte denemek istedim ve o şekilde girdi. Sebebini de şuna bağlıyorum. Üstte iken bütün kontrol bendeydi. Yavaş yavaş ben oturdum üstüne. Ama altta olduğumda eşimin ittirmeye gerekiyor ben pasif kalıyordum o yüzden kasiliyordum
Ya ben daha önceden haydar dümene gittim.ve orada uyusturucula falan . Orada girdi 15 çmlik aparat ama eşli olmadı bu sefer eşi m ereksiyon vermedi bıktım ya valla artik
cnm tebrik ederimBende bu isin ustesinden geldimmmm olduuuuuu kurtuldummmmm cok sukuuuuuurgercekten gozunuzde buyutmeyinnnnn cok cok basit git gelde yapabildik normal iliski gibi zorlanmadim hic.
İnşallah cnm çok sağoll...Benim esimin penisi de yukari dogru canim biz de ilk etapta misyoner yapamadik. Sen ustteyken sirtin eşine donuk olarak yapmayi dene ya da yere serin battaniyeyi kendini hafif geriye vererek sirtini duvara yasla bacaklarını biraz aç ve oyle deneyin.
Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum yerde yapmak yatakta yapmaktan kolay. Cunku yataga gomuldugumuz için istemsiz olarak kasiliyoruz. Sert bir yerdeyken kontrol saglamak daha kolay. Umarim basarirsin canim
Ya anlamadigim bisey var egzersizi nasil yapiyorsaniz iliskiyi de oyle deneyin diyolar ama bi yandan da boyle misyoner pozisyonda egzersiz yapip üst de deneyip yenen de cok arkadas var nasil kolay oluyo bem daha once den iliski denemelerinde üstte denemistim ama kendimi hicbirzaman rahat hissedemdim üstte yani üst pozisyon da yenemezmisim geliyo bana
Anladim cnm insallah oyle de yaparsin bana üst zor geliyo bacaklarimin gücü bitiyo cabuk yoruluyorum fazla duramiyorum umarim altta kasilmam
cnm tebrik ederim
olur olur az kalmis o zorlanma o an ki durumla alakali oluyo bazen 12cm rahat alırken bazen 10cm de bile zorlaniyosun merak etme bizde de oldu oyle seyler pes etme sakinTeşekkürler canim ya evet yapabildigini görünce insan motive oluyo gercekten o yuzden arkadasa cesaret vermeye çalışıyorum çünkü ertelemenin, tembelligin dibine vurmuş ben bile yapabiliyorsam herkes yapar gercekten :) ilkinde, 5 cm lik aparatda ve 7 cm lik aparatda fazla sorun yasamadan aldim cok şükür once ki gün ki egzersiz de cok rahattim dün artirmayi düşünüyordum ama nedense dün biraz zorlandim oncekinin aksine yanma filan hissettim ve kalinlastirmadim moralim de bozuldu biraz tabi şuana kadar rahattim ama bundan sonra ki bölümler biraz tedirgin ediyo beni acikcasi hedefim haftasonuna kadar yeterli kalinliga ulasmakti ama olur mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?