Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sizlerle tartışılmaz bile

Haaa sunu bileydin.Sen bu hastalığı yasadınmı?yasamış olsan zaten abuk zabuk konuşmazdın.yasamadın göre burda ne işim var neyi bizle tartısıyorsun?belli işte şirketsiniz Suan yazınızla kime engel olduysanız vebali boynunuza.hadiiii anca gidersin heeee unutmadan meslek elden gidiyor yok oyle iki aparat verip 5000 cukka yapmak biz burda hallediyoruz...

Kendi kendine yenmek mümkün degilde bu kadar insan hikaye mi anlatiyo burda ha herkes yalan söylüyor bi tek sen dogrusun sen haklısın oyle mi ne güzel alkıslayalim seni topluca o zaman aferin sana... Klinik çalışanı olmadığını israrla reddediyorsun madem degilsin ne demeye burda geziyorsun vajinusmus hastasi olmadiginda cok belli yazdigin her kelimeden belli oluyo zaten eger oyle olsaydin bizimle asla böyle konusamazdin ama bizi anlamadigin şu yazdigin cümlelerin her kelimseinden o kadar bariz belli oluyor ki komik duruma düşüyorsun gerçekten

Biz vajinusmus olabiliriz ama aptal degiliz cok şükür bunlar bizi herseye inanan enayi zannediyor herhalde ya bu kadar kolay olmamali diyo ya delirtir bunlar insani evet bu kadar kolay iste catlayin patlayin sizde bunlar duygularını da aldırıyor herhalde ise başlarken bi insan da azıcık vicadan olmali ya kazancaniz parayi dusuncenize burda bu sorunu yasayan insanlarin duygularini önemseyin biraz ya size gelenler zaten geliyor da burda ki insanlardan ne istiyorsunuz ne bu para hırsı arkadaş inanılır gibi degil... Hayir bi de ısrarla reddediyor klinik calisani oldugunu ismi yok cismi yok yeni üyelik yapiyo ve ilk girişinde bu sorunu çözmek icin profsyonel destek şart diye giriş yapıyo islerinde ne kadar profosyoneler onu bilemeyiz ama oyunculuk da sıfır oldukları kesin bence biraz ders alip gelmeniz gerek kendinizi bu kadar belli ederek boyle itici bi şekilde gelmeyin bari bi de inkar ediyorsunuz daha komik duruma düşüyorsunuz.... Burda ki insanlara boyle bu kadar sogukkanli yaklasip umursamazca konusuyorlar da oraya gelenlere nasil davraniyorlar acaba para aldiklari icin melek gibi oluyorlar herhalde anlayışlı pozlarinda... Ahh ahh! Hani diyor ya hanfendi bu kadar kolay olmamali diye bu vajinusmusu yenmek kolay canim Allah in izni ile kolay da bence insanlarin duygulariyla oynamak bu kadar kolay olmamalı sen önce bi bunu düşün biraz...!

Siz önce bi silkelenip kendinize gelin nereye geldiğinizin farkında olun. Bu kadar gereksiz ve cahilce konuştuğunuza göre zaten bizim ne durumda olduğumuzu ne yaşadığımızı bilemezsiniz. Vajinismus değilmişiz. Bak sen ya burdaki herkeste aklını attı zaten bi evleneyimde evliliğim zindan olsun eşimi yaklaştırmıyım ki sürekli sorun yaşıyım diye düşünüyoruz değil mi. Sen ve senin gibi insanlıktan vicdandan yoksun kişiler kolay itham eder zaten. Profesyonel destek şartmış. Eğer bizi anlayabilen biri olsaydın arkadaşlar üstüne gidin nasıl yapabiliyosanız öyle derdin ister aparat ister parmak ister eş denemesi derdin. Ama sen gözünü para bürümüş biri olduğun için psikolojik destek şart diyosun. Zaten gitmem de ben ama senin gibileri gördükten sonra hiç gitmiycem artık. Siz de defolup gidin burdan. Hevesimizi kırmaya bizi umutsuzluğa sürüklemeye hakkınız yok. Gayette güzel hepimiz yenicez siz de çatlayıp durucaksınız.

Bende üstte deneyince rahat edemiyordum olmuyordu hep altta deniyordum yarıya kadar geliyordu. Dün üstte 1 2 defa olmadı yerleştiremedim kaydı sonra yerleştirince oldu ama altta hiç denemedim dün belki altta daha kolay olurdu bilmiyorum

Canım ben hep arkama yaslanıp hatta baya baya uzanıp aparatı alıyordum yani sanki alttaymisim gibi. Eşle de öyle denemek istedim ama öyle olmadı. Yapamadım. Üstte denemek istedim ve o şekilde girdi. Sebebini de şuna bağlıyorum. Üstte iken bütün kontrol bendeydi. Yavaş yavaş ben oturdum üstüne. Ama altta olduğumda eşimin ittirmeye gerekiyor ben pasif kalıyordum o yüzden kasiliyordum

tebrik ederim canımmm darısı başımıza inşallah çok sevindim :)

ne güzel tebrikler , peşini bırakma tabi....

Anladim cnm insallah oyle de yaparsin bana üst zor geliyo bacaklarimin gücü bitiyo cabuk yoruluyorum fazla duramiyorum umarim altta kasilmam

Teşekkürler cevabin için cnm bilmiyorum nasil olacak ya üst pozisyon daha zor geliyo bana insallah başaririz bi şekilde

Ya ben daha önceden haydar dümene gittim.ve orada uyusturucula falan . Orada girdi 15 çmlik aparat ama eşli olmadı bu sefer eşi m ereksiyon vermedi bıktım ya valla artik

aslında sen aparatı aldıysan eşinde yapamıyor olabilir ben de aynı sorunu yaşıyorum eşim herşeyi bana bırakıyo onlar da yapamıyo bence..

İnşallah cnm çok sağoll...

üst pozisyon derken nasıl bacaklar tam açık p n s üstüne ourarak mı yoksa bir bacağını araya alıp nasıl yapılaca, birde başka sorum ben sırt üstü yatıp bacaklarımı uzatıp hafif açsam bacaklar uzun aradan ourmu eşim öle rahat ediyo misyonerde olmuyo

Anladim cnm insallah oyle de yaparsin bana üst zor geliyo bacaklarimin gücü bitiyo cabuk yoruluyorum fazla duramiyorum umarim altta kasilmam

İşte uzun sürerse yorulursun tabi canım benim hemen oldu uğraşsaydım benimde gücüm biterdi yerleşince hemen ilerliyor zaten ben hiç anlamadım bile. 2 3 gün sonra altta deneyeceğim inşallah

olur olur az kalmis o zorlanma o an ki durumla alakali oluyo bazen 12cm rahat alırken bazen 10cm de bile zorlaniyosun merak etme bizde de oldu oyle seyler pes etme sakin

Arkadaslar ben suan regli dönemimdeyim ama egzerszlere coookk ara verdim ve tekrar baslamak istiyorum ama artık esimle deneme yapmaya basladık hiç giris olmadı fakat artık eskisi gibi kasılmalarım terlemelerim kalmadı bende deneye deneye bu olayı beynımde basıtlestrmeye calısıyorum insallah bi gün olucak , bende kurtulmak istiyorum artık bebsimiz olsun istyorum sadece giriş olsa devamı gelicek biliyorum biraz giriş olsa cesaretim daha cok artıcak ben egzersz yaparken küçüktür esnemez vajına girisi diyordum ama artık o sekilde düsünmüyorum ilk geceden bunu yapabilen bi cok insan var diye düsünüyorum ve sende artık egzersz yapabiliyorsun diye eşli denemek için kendime güvenm geldi sizce bu iyi mi bilemiyorum yardımcı olun kelebeklerimmm 2 yıl olucak hemen hemen artık esimin karısı gercekten kadını olmak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…