Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar Merhaba. Siteye yeni üye oldum.başarı hikayelerini okudukça hem çok sevindim hem de çok umitlendim. Lütfen bana da yardım edin. Durumundan kısaca bahsetmek istiyorum. 8 ay önce görücüye usulü evlendik.eşim de ben de ogretmeniz. Birbirimizi çok seviyoruz Allaha Şükür evlilik iyi gidiyor bir sıkıtimiz yok birlikte olamama dışında. Düğün günü regl olduğum için denemedim hiç. 3 gün sonra ilk denemeyi yaptık ben de korku yok denecek kadar azdı. Esimde sertleşme sorunu oldu o yüzden sonra tekrar denerim dedik heyecandan olmuştur diye.bi kaç gün sonra tekrar seneye karar verdik. Ben hemen hamile kalmak istemediğim için eşime prezervatif aldirdim onla denedik yöne olmadı yine bi sertleşme sorunu yaşadık.moralimiz bozuldu tabi ama zamanla geçer diye düşündük. Bi ara artık hiç denemedik sadece sevisiyoduk ilişkiye girmeye cslismadik çocuk düşününce birlikte oluruz dedik kendimizi öyle sartlandirdik. Yaklaşık bir aydır çocuk istiyoruz bir kaç kere denedik ama başarılı olamadık. Penis hiç bir şekilde girmiyor
Ben de korku kilitlenme titreme falan hiç bi şekilde yok.bir an once olmasını çok istiyorum. Ama her deneme başarısız oldu.iyice umitsizlige kapıldım orası çok küçük nasıl girsin gibi düşünceler yerleşti kafama.sonra internette araştırırken bu sayfayı buldum okudum günlerce evet ilskiye giremiyorum ama burda çoğu kişide olan belirtiler ben de yok.vajinismus olup olmadığımı bile bilmiyorum. Isteksizlik de yok hiç bir şekilde eşimi de itmiyorum vajimama çok rahat bakıp dokunabiliyorum dün kulak copuyle denedim yarıya kadar girdi serçe parmak da ilk boğuma kadar girdi ama kızlık zarı bozulur diye ileriye gitmek istemedim akşam eşime söyledim vajinismus diye bi rahatsızlık var belki dende de o vardır diye.parmak egzersizi var onu yapacam ama kızlık bozulur diye korkuyorum dedi.önemli değil bozulsun dedi.sonra acele etme belki sorun yoktur dedi.eşimle her denememizde olmayınca biraz zorlayınca eşimde ereksiyon sorunu oluyor. Belki ondan olmuyor diye düşünüyorum. Keçi boynuzu alaçam bugün bide onu için bakalım ben de kas gevşetici içip deneyecem. Olmazsa eğer kesinlikle zaman kaybetmeden parmak egzersizine baslayacam. Arkadaşlar acaba ilişki olmayınca biz zorliyrouz ya eşimin morali bozuluyor ondan mi sorun yaşıyor ereksiyonda .başta hiç sorun olmuyor on sevişme çok iyi geçiyor biz denemeye başlayınca girmeyince biraz da zorlayInca sorun oluyor ikimizin de morali bozuluyor. Sizce ben vajinismus hastasimiyim. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Zaman geçtikçe insan kötü oluyor. Bi arkadaşım bende 20 gün. Sonra evlendi bir haftada yapabilir dedi meğer yanlış yapiyormusuz dedi. Acaba bizde de öyle bi sorun olabilir mi.lütfen fikir verin ve beni be yapmak gerektiği konusunda yönlendirin. Allah hepinizden razi olsun...

Esin de ereksiyon kaybi olmasi normal cnm çünkü vajinusmus eslerinde zamanla görülen bisey bu çünkü bu durum onlarin piskolojilerine de yansiyo sürekli başarısız denemeler yapildigi icin senin ilsiki denerlen ki stresin esine de yansiyo acaba olacak mi olmayacak mi diye sonucu düşünüyorsunuz sürekli ve cok fazla ugrasinca bu sefer psikolojikmen yine olmayacak galiba diye düşünüyor ve bu sefer ereksiyon kaybi yasiyo esin morali bozulduğu için nasil ki vajina kaslarimizi kontrol edebilmek icin beynimizi rahatlamami gerekiyo çünkü olumsuz düşüncelerimiz bedenimiz fiziksel tepkilere yol açıyor ve kasılıyoruz izin vermiyoruz girmesine onun da beyni olumsuz sinyal gönderdiyo ve p.... iniyo

Peki sence ben de vajinismus muyum. Yani hemen egzersize mi baslamaliyim. Korku hissetmiyorum aslında parmakserçe parmakla da denedim oldu kulak çöpü de oldu. Nerden baslamaliyim.

cnım hoşgeldin seni en iyi ben anlarım heralde aynen senin gibi bende ilk günler eşim dedi ki vücudumuz birbirine alışsın dedi zamana bırakalımdedi çocuk da istemiyorduk ilk günler o nedenle yüzeysel seviştik benim edşimde de başlangıçta ereksiyon yok ama orayı zorladığımız da kçülüyo p n s yani eşler de korkuyo aslına bakarsan ben de vajinusmus değilim çünkü öle aparatlar sokuyorum ki bunu korkusuzca yapıyorum, eşim daha çok korkuyor sende de aynı durum eşin benim eşim gibi psikolojik olarak korkuyo ve birşeyler olacak çok kanayacak zarar verecegim diyo korkuyo bana bırakıyo işi itemiyo p n s ben egzersizlere başladım orayı genişletiyorum, eşime hazırlamak için gerçekten de dar vajina içinde esneyn ince bi yapı var parmakta anlarsın onu elimle açıp aparatı öle sokuyorum ben yabi anladım dün eşim zorlasa direk girmez elimle açmam lazım bunu dün ayna ile çalışırken keşfettim esnek bi yapı dün egzersizler daha iyiyidi

Peki sence ben de vajinismus muyum. Yani hemen egzersize mi baslamaliyim. Korku hissetmiyorum aslında parmakserçe parmakla da denedim oldu kulak çöpü de oldu. Nerden baslamaliyim.
sen vajinusmusun ilk aşaması olabilirsin bir doktor bana öle dedi diğeri değilsin dedi ama ortada bi sorun var ilişki olmuyo bu ndenle buradaki arkadaşların yönlendirmeleri doğrultusunda kitap oku egzersiz yap sürekli burayı takip et sorularına kesin yanıt bulursun, aynı sorunu yaşıyoruz eşlerde, ,ilk günler eşim yapamıyor diyodum ama sonra aktım karşılıklı psikoloji bozuluyo o esnada aynen arkadaş huzur un yazdıkları gibi .... doktora gir kızlık yapını öğren ama bu uğurda çok para dökme ben kıyıdan döndüm biri 5000 istedi inşallah gerek kalmaz...

Korku olmayabilir bu güzel bi avantaj ama vajinusmusundad dereceleri var hafif orta ve ileri derece olanlar kimisi dokunur bakar parmak bile alir ama iliki yapamaz kimisi hic dokunduramaz bile yani hafif veya orta dereceli olabilirsin herkes ileri derecenin özelliklerini gösterecek diye bisey yok sonucta belli ki az da olsa var bi problem egzersiz yapmaya meyilli olman ben hic yapamam gibi bir düşünce de olmaman cok güzel o yüzden gittin ni bilmiyorum ama öncelikle bi jinekologa gidip muayene ol eger iliskiye girmen icin bi engel yok hersey normal derse hic vakit kaybetmeden egzersize basla bence zar genellikle pamrak egzersizlerinde gitmiyo belki 2 parmak da bi kac damla kan gelebilir doktor zaten soyler zar yapımını eger inceyse egzersizde esnedigi icin hic kan gelmeyebilir bunlari esine anlatirsin zaten doktora da beraber gidersiniz büyük ihtimal icin rahat etmezse egzersizi de esin evdeyken yap ama biran once basla mutlaka ben de acaba olur mu diye bekledim hep iki yil gecti zaman cok cabuk ilerliyo gerci benim durumum senden daha farkliydi ben egzersiz yapmaya yanaşamadim bi türlü ama zor da olsa kabullenip basladim cok şükür suan da devam ediyorum hala ben yapabiliyorsam eğer çünkü ben cok büyütüyordum gözümde sen benden daha kolay ilerlersin eminim egzersiz yapmaya isteklisin bu cok güzel vakit kaybetmeden basla fazla yıpranmadan halledin bu işi eşinin yaşadığı problem de ilerlemesin

ARKADAŞLAR DÜNKÜ DENEMEDEN SONRA KANAMAM GEÇMEDİ DOKTORA GİTTİĞİMDE DENEME YAPINCA TEKRAR KANAYABİLİR DEMİŞTİ AMA HER LAVOBAYA GİDİNCE BIR IKI DAMLA KAN GELİYOR TAHRİŞ MI OLDU YADA CIDDI BİRŞEYMİ DOKTORA GİTMELİMİYİM YENDIK YENMESINEDE DERT BİTMİYOR VALLAHI BİR SENEDİR ÖMRÜMÜ YEDİN VAJİİİİİİ

Allah razi olsun cnm içimi çık rahatlattin inşallah en kisa zamanda kurtuluruz bu üzücü durumdan. Bugün eve gidince baslayacam hemen egzersiz yapmaya. Ilk olarak kulak çöpü ve serçe parmakla mı başlayayım. Dün biraz denedim ama kızlık bozulur diye çok ilerlemedim.siz hangi aparatları kullanıyorsunuz. Nerden temin edebilirim.

Öncelikle ayna karsisinda vajinana dikkatlice bak parmaklarinla ac ıkın ve vajinanin acildigini goreceksin. Sonrasinda kulak cubuguyla egzersize basla gorecekskn ne kadar rahat girdigini.. sonrasinda ise serce parmagini 1 bogum 2 bogum seklinde ilerlet ve bi muddet bu sekilde calis

Merhaba canım tebrikler :) bebek için ilişkiden sonra ayaklarını duvara dayayabilirsin yarım saat kadar öyle uzan. 2 günde bir yapmaya çalışın.

ilk seferde olabilir. Geçer bir kaç güne inşallah çok sorun etme. 2 gün bekle istersen sonra bi daha deneyin zamanla alışacak sın.

ilk seferde olabilir. Geçer bir kaç güne inşallah çok sorun etme. 2 gün bekle istersen sonra bi daha deneyin zamanla alışacak sın.

CANIM YA BU DURUMU AŞMIŞKEN HİÇ BEKLEMEK GELMİYOR İÇİMDEN VE AYIN 5 İLE 10 ARASI BEBİŞ OLMA TARIHINE DENK GELIYOR BİR DAHAKI AYI BEKLEMIYIM DİYORUM OLSUN HEMEN

CANIM YA BU DURUMU AŞMIŞKEN HİÇ BEKLEMEK GELMİYOR İÇİMDEN VE AYIN 5 İLE 10 ARASI BEBİŞ OLMA TARIHINE DENK GELIYOR BİR DAHAKI AYI BEKLEMIYIM DİYORUM OLSUN HEMEN

CANIM BU ARADA İLK SEFER DEĞİL BEN İLK KIZLIK ZARI YIRTILMASINI KASIMDA YAŞAMIŞTIM O GÜN BUGUNDUR YAPAMIYORDUK ŞİMDİ TEKRAR KANADI İŞTE BU SÜREDE HEP EĞZERSİZ YAPTIM EGZERSIZ YAPTIĞIM İÇİN OLDU ZATEN CANIM

Hmm o zaman gün aşırı yapın. Bir gün durup bir gün yaparsanız sperm kalitesi artar. Canlı sperm olması için. İçinde de yaşıyor birkaç gün.Sonra da ayaklarını yüksek bir yere dayayıp yat biraz. Benim de 14 haftalık oldu. Allah herkese nasip etsin

Cok sagol kuzum baslıcam insallah yarın Allah yardımcımız olsun

amin canım rabbım sağ salim kucağına almayı nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…