- 6 Aralık 2015
- 140
- 184
- 23
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.341
Bu çizme dedginiz sey ne ki can yakıyor mu ve zarın yüksek olması falan doktor konturolüyle mi belli oluyor ben egzersz yaparken mumu kalınlastrp deniyordum benm hiçöyle abartılacak derecede bi kanamam da olmadı ve esli hiç denemedk sadece egzerszlermde cok ince kıl gibi acık pembe bi leke vardıben de mi boşuna uğraşıyorum benimde yüksek kenarlı dedi doktor başka doktor da çizmeye gerek yok dedi
napsan tekrar gideyim 9 10 cm alabiliyorum penisi yarısına kadar da alabiliyorum ama eşli olmuyo
Banada dua edin lütfen 10 cm aparattayim bendeBende aranıza girmek istiyorum ya bana da dua edermsnz
Canim doktora git bence biran önce belki tahriş falan olmuştur eşli denemeden sonra mı başladı bu kanamanARKADAŞLAR BENIM KANAMAM DÜN GECEDEN BERİ HALA DEVAM EDİYOR NORMALDE BİRŞEY YOK AMA LAVOBAYA GİTTİĞİMDE RAHIM AÇILDIĞINDA KAN DAMLIYOR BİR SIKINTI VAR SANIRIM
Canım bir şey sormak istiyorum. . Penisin yarısını aldım diyorsun esin o şekilde nasıl boşaldı?? Git gel yapabildiniz mi? Ben tamamını alıyorum ama git gel fazla yapamadığımız için boşalma olmuyor: (CANLAR PENİSİN TAMAMINI ALAMASAMDA YARISINI ALIYORUM HATTA BİRAZ DAHA FAZLASINI HEMEN BEBEK İSTİYORUM DÜN İLİŞKİ ESNASINDA O MALUM AN OLDU PEKİ HAMILE KALIRMIYIM SPERMLER OLDUĞU GİBİ DIŞARI CIKTI EE NASIL OLUCAK PEKİ BÖYLE
Canim doktora git bence biran önce belki tahriş falan olmuştur eşli denemeden sonra mı başladı bu kanaman
Canım bir şey sormak istiyorum. . Penisin yarısını aldım diyorsun esin o şekilde nasıl boşaldı?? Git gel yapabildiniz mi? Ben tamamını alıyorum ama git gel fazla yapamadığımız için boşalma olmuyor: (
Öncelikle ayna karsisinda vajinana dikkatlice bak parmaklarinla ac ıkın ve vajinanin acildigini goreceksin. Sonrasinda kulak cubuguyla egzersize basla gorecekskn ne kadar rahat girdigini.. sonrasinda ise serce parmagini 1 bogum 2 bogum seklinde ilerlet ve bi muddet bu sekilde calis
cnm o yüksek kenarlı kızlık zarlarında oluyor zaten senin yapısı nasıl bilmiyorum... egzersizlerde hiç kan gelmedi bende 10 cm deyim şu anBu çizme dedginiz sey ne ki can yakıyor mu ve zarın yüksek olması falan doktor konturolüyle mi belli oluyor ben egzersz yaparken mumu kalınlastrp deniyordum benm hiçöyle abartılacak derecede bi kanamam da olmadı ve esli hiç denemedk sadece egzerszlermde cok ince kıl gibi acık pembe bi leke vardı
Cnm dayanamadım hemen yazmak istedim. Okuldan eve geldim hemen egzersiz başladım. Kulak copunu sonuna kadar iki kere aldım içinde harekette ettirdim hiç bir ağrı sizi kesinlikle olmadı. Dern nefes aldım verirken isttirdim çok kolay oldu kaydı gitti sanki.sonra serçe parmağı ikinci boğuma kadar çok rahat bi şekilde hiç zorlanmadan aldım. Çok mutluyum çok huzurluuum vajinismus dolayı dilerim hiç titrememisti ama su an sevinçten titriyor. Rabbim hepinizden razi olsun hepimizin yardımcısı olsun.şimdi biraz daha devam edicem egzersiz. Sürekli takipteyim zaten.gelişmeleri burdan bildiririm. :)Öncelikle ayna karsisinda vajinana dikkatlice bak parmaklarinla ac ıkın ve vajinanin acildigini goreceksin. Sonrasinda kulak cubuguyla egzersize basla gorecekskn ne kadar rahat girdigini.. sonrasinda ise serce parmagini 1 bogum 2 bogum seklinde ilerlet ve bi muddet bu sekilde calis
Tebrik ederim bu sekilde devam et. Sonra iki parmagi dene.. eldivenin tek parmagina imi parmagini gecir ve oyle deneCnm dayanamadım hemen yazmak istedim. Okuldan eve geldim hemen egzersiz başladım. Kulak copunu sonuna kadar iki kere aldım içinde harekette ettirdim hiç bir ağrı sizi kesinlikle olmadı. Dern nefes aldım verirken isttirdim çok kolay oldu kaydı gitti sanki.sonra serçe parmağı ikinci boğuma kadar çok rahat bi şekilde hiç zorlanmadan aldım. Çok mutluyum çok huzurluuum vajinismus dolayı dilerim hiç titrememisti ama su an sevinçten titriyor. Rabbim hepinizden razi olsun hepimizin yardımcısı olsun.şimdi biraz daha devam edicem egzersiz. Sürekli takipteyim zaten.gelişmeleri burdan bildiririm. :)
kalırsın. içerde kalıyo merak etme. ovulasyon zamanı gün aşırı ilişkiye girCANLAR PENİSİN TAMAMINI ALAMASAMDA YARISINI ALIYORUM HATTA BİRAZ DAHA FAZLASINI HEMEN BEBEK İSTİYORUM DÜN İLİŞKİ ESNASINDA O MALUM AN OLDU PEKİ HAMILE KALIRMIYIM SPERMLER OLDUĞU GİBİ DIŞARI CIKTI EE NASIL OLUCAK PEKİ BÖYLE
Şimdi dinleniyorum akşam deneyecem inşallahTebrik ederim bu sekilde devam et. Sonra iki parmagi dene.. eldivenin tek parmagina imi parmagini gecir ve oyle dene
Canim ayni dert bendede vardi,egzersiz yapmak oyüzden zulüm gibi geliyorsu.her egzersiz sonrasi sabah aksam gusul abdesti almak zorluyordu tabi.ama vajinaya bisey sokmak haz alinmasigi sürece gusulu bozmazmis cok arastirdim,kuran kursuna bir atkadasim gidiyordu onadan rica ettim hocaya sordurdum (bayan hoca oldugundan sakinca görmedim )oda kesinlikle bozmaz demis.ama orucu bozarmis,haz alip bisalma olursa bizulurmus sadece.bu egzersizlerden sonra sürekli duş alma zorunluluğu etrafı öncesi ve sonrası siteril etme işi, saç ... bunlarda olmasa daha sık yapacağım egzersizi..::::)))
Acaba o spreyden dolayi mi oldu canım yaaCANIM ASIL DURUM ŞÖYLE BEN BİR SPREY ALMIŞTIM BURDADA BAYA SÜREKLİ BAHSEDİLİYOR BANADA ALLAH RAZI OLSUN BURDAN BİR ARKADAŞ TAVSİYE ETMİŞTI BEN ONDAN BAYA SÜRDÜM O YÜZDEN PEK BİRŞEY HİSSETMEDİM DESEM YERİDİR EŞİM AZ AZ GEL GİT YAPTI VE BOŞALDI SONUÇ SANIRIM TAHRİŞ OLDU O SPREYIN KULLANINCA PEK BİRŞEY HİSSETMİYOSUN UYUŞTUĞU İÇİN
Cnm ben namaz dakılıyorum o nedenle rahatsız oluyorum duş almam gerekiyo diye bana da zor geliyoo..Canim ayni dert bendede vardi,egzersiz yapmak oyüzden zulüm gibi geliyorsu.her egzersiz sonrasi sabah aksam gusul abdesti almak zorluyordu tabi.ama vajinaya bisey sokmak haz alinmasigi sürece gusulu bozmazmis cok arastirdim,kuran kursuna bir atkadasim gidiyordu onadan rica ettim hocaya sordurdum (bayan hoca oldugundan sakinca görmedim )oda kesinlikle bozmaz demis.ama orucu bozarmis,haz alip bisalma olursa bizulurmus sadece.
Bende artik hergun gusul almiyorum bu sözlerden sonra canim
bende araştırdım nette bozmaz diyo ama yinede rahat edemiyorum gusul alıyorum...Canim ayni dert bendede vardi,egzersiz yapmak oyüzden zulüm gibi geliyorsu.her egzersiz sonrasi sabah aksam gusul abdesti almak zorluyordu tabi.ama vajinaya bisey sokmak haz alinmasigi sürece gusulu bozmazmis cok arastirdim,kuran kursuna bir atkadasim gidiyordu onadan rica ettim hocaya sordurdum (bayan hoca oldugundan sakinca görmedim )oda kesinlikle bozmaz demis.ama orucu bozarmis,haz alip bisalma olursa bizulurmus sadece.
Bende artik hergun gusul almiyorum bu sözlerden sonra canim
Namaz kiliyorsan tabiki durum farkli bencede en iyisini yapiyorsun,en azindan şüphe kalmaz içinde.bende araştırdım nette bozmaz diyo ama yinede rahat edemiyorum gusul alıyorum...
Canim egzersiz yaparken hiç ama hiç ağrı hissetmedim sadece bir iki defa biyere takılıyor gibi bi his oldu ama su an hafif yanma var vajina da normal mi acaba. Bugün egzersiz yapmayacak artık yarın deneyeyim diyorum dinlenecem biraz.bugün ki egzersizler içimi çok rahatlattı beni umitlandirdi. Üstelik kulak copunu ve serçe parmağı almam toplam da 5 dk sürmedi. Eşime söyledim çok mutlu oldu aferin sana dedi.inşallah her şey çok güzel olacak ve kurtulacaz. Dualarinizi eksik etmeyin ne olur.hayırlı akşamlar...Şimdi dinleniyorum akşam deneyecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?