Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrikler canim sen bu işi çok çabuk yeniceksin inşallah,çünkü çok kararli ve cesaretlisin.ben bir hafta boyunca vajinama kulak çöpünu sokamamistim.her seferinde deneyip aglayarak birakiyordum,ilk yaptigimdada sanki bayilacak gibi olmustum.sen ilk denemede bunu bu kadar kolay yaptıysam gerisi gelir insllah.
Yarin serce parmak ve isaret parmagi dene cenim.eger onlarida rahat alirsan orta parmaga ve iki parmaga geç.hadi insallah hayirli haberlerini bekliyoruz

Tebrik ederim canim harika bi haber bu devamini getir mutlaka sakın ara verme bence de sen cok cabuk yeneceksin insallah... Parmak yapabiliyorsan önce parmakla yap sonra aparata gec ben parmagimla yapamadigim icin aparatla yapiyrm muma pecete sararak kalinlastiriyorum yaptikca

Allah binlerce kere razi olsun hepinizden hep dua edecem sizler için iyi kalpli melekler...

Allah binlerce kere razi olsun hepinizden hep dua edecem sizler için iyi kalpli melekler...
Canım ben işaret parmağımdan önce göz kalemine peçete sarıp strecledim daha ince olduğu için çok rahat aldım. Yaptığım ilk aparat oydu ve ilk denediğimde sonuna kadar soktum. Sonra yavaş yavaş peçeteyi artırıp devam.devam.ettim. parmağı da almaya başladım. Böyle böyle ilerliyor zaten. Sonra göz kalemi rahat girince rimel sardım. O daha kalındı. Her gün önce parmak sonra parmaktan biraz kalın göz kalemi. Peçete sara sara kalınlasmisti. En son da rimel alıyordum. Zamanla öyle ilerledim.hatta ki göz kalemi aparatımı kullanmadım. Önce rimel sonra allık fırçası dan yaptım ve en son 13 cm olmuştu. 20 günde yendim ben. Senin gibi çok kararliydim şükürler olsun. Yenelim 5 gün oluyor daha. Tam olarak normallesmedi ilişkim ama buna da şükürler olsun

Bir dert bitti diye seviniyorken bir dert başlıyor allahım kafayı yiycem vajiyi yüzde seksen yendim dünkü denemeden sonra bakıyorum rahmimin şekli tamamen değişmiş Neden böyle oldu böyle çok farklılaşmış acaba yırtılma falanmı oldu başım çatlıyor ağrıdan stresten sizce normalmi acaba herşeyi kafada büyütür olduk cok üzülüyorum gerçekten

Nasıl farklılaşmiş ne var ki?? Canım aşırı düşünüyorsun yapma kendine zarar veriyorsunuz zamanla her şey düzelecek. Bak benim de normal değil henüz ama olacak bir gün inş diyorum heo

Nasil yani canım nasıl farkettin ki onu

MERHABA, 9 aylık evliyim, buraya bunu yazabileceğim aklıma gelmezdi, öylece okurdum sadece ama bugün ben de birşeyler yazmalıyım dedim. adından nefret ettiğim bu hastalık, ya da sorun bende de var, doktora gittim, çeşitli aparatlar kullanıyorum. 4 taneden 3ünü yapabiliyorum, doktorum 3 tanesi de yeter dedi penis girer kolaylıkla. egzersizlere devam ediyorum, amacımız 3ü tam rahatlıkla yapabilmek ama nedendir bilinmez, ben artık kendimi kasıyorum, bugün denedik eşimle de 3 5 kere oldu, sonra canım yandı, sen git ben denerim dedim ancak 3ü sokamadım bile. yani ben de acayip şekilde gelgitler oluyor. gündüz kendim yapabiliyorum zor da olsa ama eşimle yapınca zorlanma oluyor, hatta bugün hiç olmadı. yani ne yapmalıyımbilmiyorum. egzersizlerde böyle gelgit yaşayanlarınız oldu mu? bir cesaret bugün eşimle deneriz yolunda giderse dedim ama olmadı hiç girmedi ve moralim bozuldu.

Merhaba, egzersizi tek basiniza yapmaya alıştığınız icin esinizle birlikte yapinca ya da o yaninizda olunca strese giriyorsunuz büyük ihtimal o halde egzersizleri esinizle birlikte yapmayi deneyin bi süre de buna alismaya çalışın en küçük aparattan başlayarak esinizle deneyin çünkü sorun esiniz devreye girince stres yapmaniz gibi görünüyo bi de sonucu düşünerek baslamissiniz zaten hersey yolunda giderse iliski deneriz filan gibisinden düşündüğünüz icin ister istemez stres oluşturdu bu sizde galiba kolayliklar diliyorum...

Sanırım haklısınız ne kadar güzel ifade etmişssiniz, belki de eşimle çalşsak iyi olacak haklısınız hem de en baştan. Aslında gittiğim klinikte doktor rahat bir şekilde sokuyordu ancak sanırım bu da dra güvenmemle alakalı. evet öyle stres yapıyorum ki nefes al nefes ver egzersizinde bile tıkanıyorum :) bu durum tamamen psikolojik galiba... ne yapacağım bilmiyorum. ama sabırsızlanma, umutsuzluk unutkanlık girdi devreye, baktığım her kadın için acaa onda da varmıydı aştı mı belki de hala vardır diye düşünüyorum... aklımdan çıkmıyor kafaya fazlaca takıyorum.

Kizlar ben yendim allaha şükür simdide cok sevdiğim bir arkadaşıma yardim ediyorum bu konuda.onun interneti olmadığı icin benden yardim istedi ve sizden fikir almami rica etti.
Arkadaşım 11 cm aparata gecti ama bir kac gündür yaşadığı sıkıntı cok rahatsız ediyormus.10.5 11 cm yaptigindan beri egzersiz sonrasi vajinada dayanilmaz bir yanma oluyormuş.aparati sokarken yada aparat icerdeyken birsey yokmus ama çıkardığı an inanılmaz bir yanma oluyormus.sanki açık yaraya tuz basılmış gibi diyor ve 10 15 dak falan sürüyor sonra azalarak geciyormus.ben boyle bisey yasamadim sizin aranizda bu yada benzer birsey yaşayan varmi arkadaslar.
Normalmi bunkadar yanma yasamasi

Ben 11 cmle yendim alirken zorlniyodum bazen ama penis ondan daha kokay geldi aşırı yanma olmuyordu tahriş vardır büyük ihtimal doktorum bana ilişkiden sonra tahtiste falan madecassol krem kullan dedi iyi geliyor

Tebrik ederim cnm çok sevindim darısı bizlere inşallah...

Nasıl farklılaşmış canım? Ya sen sprey kullanarak yaptın dimi sprey o bakımdan tehlikeli işte bende bir kere denemiştim aylar önce, ve beni tahriş etti ki 2 3 dk falan denedik sprey beni çok yakınca bıraktım o gün kan gelmişti ilk defa, kötü oldum ertesi gün doktora gittim ne yaptın sen ya tahriş olmuş dedi krem kullandım bir kaç gün sonra geçti. Sonra bana kızdı bu sprey ve kremler yüzünden kaç hasta geldi diye. Uyuşturduğu için anlamıyoruz yırtılma yapma riski yüksekmiş bir kaç kişiden daha duymuştum. Çok bişey söylemek istemiyorum spreyle yenen çok arkadaş var ama bence uyuşturup yapmak çok tehlikeli. Umarım ciddi bişey olmamıştır ağrın falan yoksa sanmıyorum sadece kanamaysa. Ama bence bir daha sprey vb şeylerle yapma canım.

Arkadaşlar aklıma bişey takıldı sizlerle paylaşmak istedim. Allah izin verirse biz bu hastalığı yenince hersey normale dönünce ilerleyen zamanlarda veya kısa bir süre sonra tekrar nukseder mi acaba.yoksa tamamen bitiyor mu artık.

cnm en sonuncu aparatın kaç cm penise yakınmı bende aparastlarla deniyorum günaşırı yaptığım için bende zorlanıyorum bazen böyle kasma kendini... aparatların kaç cm em sonuncusunun eni kaç cm...

ağrım oldu canım ya ama sabah uyandığımda geçmişti hala kanama var az az inşallah birşey olmamıştır doktora gidicek vakıtte yok napıcam bilmiyorum aklımda acaba yırtılmamı oldu diye düşünmeden edemıyorum ama olsaydı hala ağrı sızlama falan olurdu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…