Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasıl farklılaşmiş ne var ki?? Canım aşırı düşünüyorsun yapma kendine zarar veriyorsunuz zamanla her şey düzelecek. Bak benim de normal değil henüz ama olacak bir gün inş diyorum heo

AYNADA KENDI KENDIME BAKIYORUM HER İLİŞKİDEN SONRA RAHMIME BİR KANAMA VS VARMI DİYE EN SON DENEMEMİZDE SPREY KULLANDIĞIM İÇİN UYUŞUKLUĞUNDAN HISSETMEDIM EŞİMDE COK GEL GİT YAPIP YUKLENINCE ZATEN BIRAZ KANAMA OLDU SAATLER SONRA SPREYIN ETKISI GECINCE AĞRI OLDU AMA SABAH UYANDIĞIMDA AĞRI FALAN YOKTU YIRTILMA VS OLSAYDI MUHTEMELEN AĞRI DEVAM EDERDI DOKTORA GITMEKTEN HER DEFASINDA GINA GELDI HER GITTİĞİMDE 150 TL BIR GÖZLE BAKMAYA ALIYORLAR İŞTEN ZATAN İZİN ALMAK PROBLEM NE ZAMAN DÜZENE GİRİCEK BU HAYATIM BİLMİYORUM

şöyle diyeyim, ben evlendikten sonra belki beş altı ay tam olmadı ilişki, zamanla kendim cesaretlendim tabi eşimin de desteği oldu, yavaş yavaş düzeldim. yalnız ikinci seneye yaklaştığımızda doktor bebek için ilişki takvimi vermişti onu uygulayacağımız zaman arada kasıldığım oldu ama eskisi kadar değildi. illa ki olması gerektiğini düşünüp kendimizi şartlayınca gerilince oldu sanırım. sonra o da geçti çok sürmedi. bu durumun tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum ya da bende öyleydi. insan başlarda kimi zaman hiç düzelmez sanıyor ama sonra bunu yaşayan bir çok insanı duyup sıkıntıları aşıp çoluk çocuğa karıştığını bilince ''onlar da geçti o yollardan, ben de elbet atlatırım'' diyorsun. geçti gitti şükür, dilerim herkes atlatsın. bende sonradan olmasını nüksetme olarak görmüyorum hem sürekli değildi hem de ilk zamanlardaki kadar yıpratıcı değildi. yıpratıcı derken de daha çok psikolojik olarak çünkü insan elinde olmasa da kendini kötü hissediyor. aynı sıkıntıları yaşayan tüm arkadaşlarıma kolaylık diliyorum, bu günler de geçecek inşaallah.

Evet ne yazik ki piskolojimizi cok fena bozuyor bu durum sürekli aklinda bu sorun oluyo cocuklu bayanlar gözüne kahraman gibi görünüyo maşallah helal olsun yapmış bu işi evladina kavuşmuş ne guzel diye düşünüyorsun cocugu olmayan biriyle karsilasinca acaba onlar da mi ayni sorunu yasiyo diye düşünüyorsun hemen yani neye baksan bu geliyo aklina iste insallah bizde yeneriz ve olmasi gerektigi gibi yaşarız herseyi eslerimize hanımlık vazifelerimizi yerine getirip hem onlari mutlu eder hem de kendimiz mutlu oluruz inşallah

Bence bi doktora görünsen iyi olur canım. Cumartesi falan vakit bulamazmısın. Kanama durmadımı?

Fito Krem sür canım

İnşallah inşallah Rabbim bize de kahraman olmayı nasip eder...

Tebrik ederim bu sekilde devam et. Sonra iki parmagi dene.. eldivenin tek parmagina imi parmagini gecir ve oyle dene
CANIM ben dün kulak copunu ve serce parmağı hiç zorlanmadan çok çabuk almıştım ama az önce egzersiz yaptım çubuğu bile alamadım. Neden oluyor acaba.sizde de böyle oldu mu.çok üzüldüm...

9 cm e çıkardım aparati arkadaslar üç kez girdirip cikardim ama gel git lerde sorun yasiyorum tabi bundan oncekilerde de hızlı gel git yapamiyordum cok yavas yapiyordum gelgitlerde hizlanmayi beklesem hic bi zaman bi sonra ki aparata gecemezdim ben zaten çünkü hic hızlı gel git yapar hale gelmedim siz nasil yapıyordunuz yavas mı hızlı mı?

Canim ben 10.5 cm aparattayim önce yavaş oluyo git gel sonra genisleyince hızlı oluyo benim

Canım ben dün kulak copunu ve serçe parmağı çok rahat almıştım çok kısa sürede bugün kulak copunu bile alamadım normal mi sence bu gibi durumlar. Sizde de oldu mu

Benim de zarim gittiginde 5 gün filan sürmüstü kanamam ara ara geliyordu azalarak kesildi yani senin de belki zar yapin kalın filansa ondan olabilir tabi doktora gitmekde fayda var yine de

canım benim kasım ayında deneme esnasında kızlık zarı yırtıldı ve 10 12 damla kan geldi ve ben daha sonra kadın doğum doktoruna gittiğimde bana tekrar denemede kanayabilir dedi ve pazar gunu denemede de dediği gibi kanadı ama hala geçmedi bende korkmaya başladım ne oldu diye

Canım ben dün kulak copunu ve serçe parmağı çok rahat almıştım çok kısa sürede bugün kulak copunu bile alamadım normal mi sence bu gibi durumlar. Sizde de oldu mu
Evet cnm normal merak etme olabiliyo böyle şeyler bu seni yıldırmasin sakın dün yaptin gördün orda duvar yok boşluk içerisi bir kez olduysa tekrar olmamasi icin hicbir sebep yok fiziksel olarak sadece o an ki senin ruh halinle alakali olabilir stres veya heyecan yapmissindir yani mutlaka beyinle alakalıdır vacgecme sakın... Ben aparat satin almadim diger bircok arkadas gibi kendim hazırlıyorum ilk once kursun kaleme strec sarip eldivenin tek parmagina geçirerek basladim onu yapabilince daha sonra bi kat kagit havlu sarip tekrar strecliyorsun ve böyle böyle yaptikca kalinlastiriyorsun zamanla kalınlıgını ölçmeye gelincede iple ölcüyorum ben çevresini daha sonra ipin uzunlugunu cetvelle ölcüyorum... Egzersizlerinde bepanthol cilt kremi kullanmani tavsiye ederim su bazli krem olanlardan merhemi degil krem olan hem kayganligi güzel hemde tahrişi önler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…