Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

OTE="huzurhuzur35, post: 45925836, member: 657752"]9 cm e çıkardım aparati arkadaslar üç kez girdirip cikardim ama gel git lerde sorun yasiyorum tabi bundan oncekilerde de hızlı gel git yapamiyordum cok yavas yapiyordum gelgitlerde hizlanmayi beklesem hic bi zaman bi sonra ki aparata gecemezdim ben zaten çünkü hic hızlı gel git yapar hale gelmedim siz nasil yapıyordunuz yavas mı hızlı mı?[/QUOTE]
Canim ben 11 cm e kadar yaptım hic gitgel yapmadan o sekilde yendim p..... Le daha kolay oldu eşimle başladık yavaş yavaş gitgel yapmaya cunku o aparat kadar sert değil

Canim ben 11 cm e kadar yaptım hic gitgel yapmadan o sekilde yendim p..... Le daha kolay oldu eşimle başladık yavaş yavaş gitgel yapmaya cunku o aparat kadar sert değil[/QUOTE]
Canım bende 11 cm yaptım bugün gitgel yapmadım zor çıkıyo zaten, eşli denemedik henüz bakalım...

Canim ben 11 cm e kadar yaptım hic gitgel yapmadan o sekilde yendim p..... Le daha kolay oldu eşimle başladık yavaş yavaş gitgel yapmaya cunku o aparat kadar sert değil
Canım bende 11 cm yaptım bugün gitgel yapmadım zor çıkıyo zaten, eşli denemedik henüz bakalım...[/QUOTE]
Bence sende zorunu basarmissin. Ben mümkün değil aparatla gitgel yapamadim seninde dediğin gibi girince zor çıkıyordu zaten ama p... Oraya uygun olduğu için kolay oldu sanırım ilkinde eşim tamamen girdi biraz bekledi çıktı zorlamamak adına. 2inci denemede gitgel yaptik yavaş yavaş

Canım bende 11 cm yaptım bugün gitgel yapmadım zor çıkıyo zaten, eşli denemedik henüz bakalım...
Bence sende zorunu basarmissin. Ben mümkün değil aparatla gitgel yapamadim seninde dediğin gibi girince zor çıkıyordu zaten ama p... Oraya uygun olduğu için kolay oldu sanırım ilkinde eşim tamamen girdi biraz bekledi çıktı zorlamamak adına. 2inci denemede gitgel yaptik yavaş yavaş[/QUOTE]
Eşli denemeyi yapmadım tavsiyelere uyarak inşallah eşli de deneyecegim .... iki günde bir egzersiz yapıyorum biraz daha sıklaştıracagım inşallah...

Eşli denemeyi yapmadım tavsiyelere uyarak inşallah eşli de deneyecegim .... iki günde bir egzersiz yapıyorum biraz daha sıklaştıracagım inşallah...[/QUOTE]
İnşallah hayırlı haberler verirsin bizede

Canim ben 11 cm e kadar yaptım hic gitgel yapmadan o sekilde yendim p..... Le daha kolay oldu eşimle başladık yavaş yavaş gitgel yapmaya cunku o aparat kadar sert değil[/QUOTE]
Ay sagolun ya rahatlattiniz icimi bende rahat gitgel yapamadigim icin kafama takılmıştı

O halde korkmana gerek yok bence onceki denemedn de 10 damla kan geldiyse demekki zarin hepsi gitmemis zedelenmiş demek ki doktor da kanayabilir dediyse zarın bi kısmı duruyordu demek ki tam birleşme yasayinca da tamamen gitmiştir zaten önce ki spreyle denemen de birazi girince esini itmistin hatırladığım kadariyla tam birlesme olmamisti simdi oldugu icin hepsi gitmis korkma insallah bi sorun yoktur

Canım bende 11 cm yaptım bugün gitgel yapmadım zor çıkıyo zaten, eşli denemedik henüz bakalım...[/QUOTE]
Kızlar 11 cm yeterlimi esli deneme ende 11 cmyi cok rahat alıyorum,git gelde yapiyorum artik rahatca.
Ama hic esli deneme yapmadik daha sizce yerli boyutmu bu kalinlik

Cnm 13 cm ip olctum boyutunu gormek çok için kalın geldi gözüme gerçekten ilerledikçe o aparatları alabiliyor mu insan gözüm korktu biraz bugün de başarısız olunca

Cnm 13 cm ip olctum boyutunu gormek çok için kalın geldi gözüme gerçekten ilerledikçe o aparatları alabiliyor mu insan gözüm korktu biraz bugün de başarısız olunca
Evet suan gözüne cok büyük gelir nasil yapicam bunu dersin ama inan oluyo Allah in izni ile herkes seninle ayni duygulari yasiyo ilk basta ben seni dün cok kararli görmüştüm bugün motivasyonun düşmüş ama oluyo boyle seyler inişler çıkışlar yaşayacaksin elbette ama moralini yüksek tut cm cm ilerleyeceksin zaten 13 cm i pat diye alamazsin tabi ki ama yaptikca kendine güvenin gelecek sen suan 13 cm i düşünme en küçük den basla ve hangisini yaoiyorsan ona odaklan bende cok zor basladim egzersize 2 yıldır hep erteledim hep kactim ama insanin bi kırılma noktasi oluyo herhalde bende kendi kendime baska caren yok deneyeceksin ugrasacaksin dedim ve asla yapamam dedigim egzersizi yapmaya basladim çok şükür suan 9 cm le çalışıyorum her seferinde 1 cm artiracaksin baktin olmuyo daha da düsüreceksin yarim cm artiracaksin böyle boyle ilerleyeceksin canim sabir, dua ve azim gerekli bak ben yapisal olarak da cok tembel bir kişiliğe sahipimdir zaten ertelememin büyük sebebi de bu oldu hic mucadele ruhu yoktur bende cabuk pes eden bir yapim vardir ama buna ragmen ben bile silkelenip harekete gectim şükürler olsun sen dün duyar duymaz denedin herseyi benim bütün bunları bildigim halde harekte gecmem 20 ay aldi sen benden daha azimlisin bence moralini yükselt ve denemeye devam et lütfen

Tamam canım asla vazgecmeyecem zaten.öğretmenim gün boyu ayaktayim bugün de yoruldum biraz belki onun verdiği stresten yapamadim ama şimdi tekrar deniyorum. Korku falan yok zaten ben de.yaparım yani Allahın izniyle. Sen ne kadar süredir egzersiz yapıyorsun. Bir hafta sonra regl olacam o zamana kadar ne kadar ilerlerim acaba.

Şimdiki deneme de yine olmadı. Bu gibi durumda bırakıp diğer gün devam etmek daha mı mantıklı acaba.sanırım bugün havamda değilim.

Ben başlayalı 20 günü gecti canim sanıyorum 11 martta baslamistim araya regl im da girdi 1 hafta bi de ben düzenli yapamiyorum ya dedim ya tembellik var biraz :) günde bir defa ya da iki günde bir yapiyorum o yuzden yavaş ilerliyorum ben yani bu tamemen sana bagli günde iki kez egzersiz yapip 1 hafta da yenen arkadaslar var gunde uc kez yapip 3-4 günde yeneler var yani senin buna yoğunlaşmana bağlı

Şimdiki deneme de yine olmadı. Bu gibi durumda bırakıp diğer gün devam etmek daha mı mantıklı acaba.sanırım bugün havamda değilim.
O zaman bugün deneme artik bi toparla kendini zihnini olmusuz düşüncelerden arındır bi güzel pozitif seyler düşün biraz moral depola dün yaptığını istesen yine yapabilecegini düşün herkes yapiyo ben neden yapamayim başaricam ben bunu de duvar yok orda içerisi kocaman bi boşluk de sürekli bunlari soylerek telkin et kendini

Çok sağol canım Rabbim gönlüne göre versin. Birilerinin burdan destek vermesi o kadar onemliki. Bu siteyi bulduran Rabbime şükürler olsun.

Canım benim inşallah olmaz bir sıkıntı ama pazar günüydü deneme hala devam etmesi normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…