Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim egzersizlerin toplam kaç gün sürdü. Ben dün başladım çok rahat kulak çöpü ve serçe parmağı almıştım ama bugun alamadım. Inşallah ben de kısa sürede ilerlerim.

Canim bu spreyi kullanıyor musun.ben de alsam mi acaba.vajinanın sadece girişini mi uyusturuyor. Aparat icindeyken hissediyor musun bu spreyi kullaninca.
Evet bi ara kullandim bende lokal anestezik ilaclarin hemen hemen hepsi var bu spreyi de aldim ama yapamadim yine de evet uyusturuyor ama ben kullanmiyorum suan onun yerine bazen emla krem kullaniuorum egzersizlerde aparata bol bol bebanthol krem birazda emla sürüyorum küçük aparati gordiyorum ve bi süre bekletiyorum icimde uyusmasi icin uyusunca kalin aparati aliyorum uyuşturmadan da yapabiliyorum ama bazen zorlaniyo insan herzaman ayni olmuyo o zaman basvuruyorum uyusturucu kreme

Şimdiki deneme de yine olmadı. Bu gibi durumda bırakıp diğer gün devam etmek daha mı mantıklı acaba.sanırım bugün havamda değilim.
Öncelikle hoşgeldin canm. Korkun olmaması cesaretli olman bir sıfır öndesin demek oluyo. Bu hastalığın en büyük dezavantajı vazgeçmek cnm. Bazen aparatı almak için yarım saat uğraştığım zamanlar oluyo. Ama olmayana kadar bırakmıyorum. Geçen zaman senden gidiyo. Zaten bu bi ergeleme hastalığı yarın deme. Elinden geldiği kadar çabala yarın ı başarmış bi şekilde bekle ve karşıla ki motivasyonun yükselsin. Çok dua et Allah yardımcın olsun

Canım benim inşallah olmaz bir sıkıntı ama pazar günüydü deneme hala devam etmesi normalmi
Yani seni bilmiyorum ama benim oyle oldu hatırlıyorum ocak ayında pazar aksami esim 2 parmagini denediginde gitmisti gitmisti zarim cuma ya kadar devam etmişti kanamam ilk günler kırmızı son günlere dogru kahverengiye dönmüştü sonra geçmişti

Hadi inşallah benimkide geçer inşallah deneme yapmadın o dönemde değilmi çok korkuyorum bu kanama süresinde cesaretimi kaybederim diye

Hadi inşallah benimkide geçer inşallah deneme yapmadın o dönemde değilmi çok korkuyorum bu kanama süresinde cesaretimi kaybederim diye
Hayir yapmadim zaten sonra cok ara verdim ben yine cok erteledim o dönem üstüne düşsem belki simdiye yenmiştim... Kanaman gecene kadar deneme yapma iyileşsin orasi iyice tahrisi onarici kremler kullanabilirsin fito krem veya bapanthol gibi

Benimde şu anda kahverengiye dönüyor kanamam
Tamam iste geciyo demek ki yavas yavaş tam iliski gerceklesince tamamen gitmiş senin zarin belli ki o yüzden kanamam oldu benim zarima da biraz kalin demişti doktor ondan bi kac gün sürdü herhalde muhtemelen seninkide öyledir iyice iyileşene kadar bekle ilişki deneme yoksa tahrişden dolayi yanman olabilir

Içim rahatladı canım cok sağol

Içim rahatladı canım cok sağol
Kızlar zarla alakalı durumdır benim de duvarı yüksekti onu aldılar yani tam yuvarlak olacak şekilde başta damla damla geliyordu wc gidince sonta çamaşırı kirletecek kadar oldu. Doktor adet kanaması kadar gelir normal dedi. Aynı şey mi bilmiyorum ama doktora gidin canınızı sıkmayın, dipnot hala yenemedim böyle bir tecrübem var paylaşayım dedim. Apranax içtim ve bepantholle alıştırma yaptım o sürede. Ama yine de doktora sorun dilerseniz :)

Bir gün daha bekliyim canım bakalım geçmezse giderim mutlaka

Canım bende 11 cm yaptım bugün gitgel yapmadım zor çıkıyo zaten, eşli denemedik henüz bakalım...
Kızlar 11 cm yeterlimi esli deneme ende 11 cmyi cok rahat alıyorum,git gelde yapiyorum artik rahatca.
Ama hic esli deneme yapmadik daha sizce yerli boyutmu bu kalinlik[/QUOTE]
Eşinin p... İne yakimsa yeterli bence ben cok rahat aldim ilk iliskide. O ilk 2 3 cmlik yere geldiginde p.... i ittir aşağıya doğru gerisi boşluk onemli olan bisiler girdiğini kabullenmek

Canim egzersizlerin toplam kaç gün sürdü. Ben dün başladım çok rahat kulak çöpü ve serçe parmağı almıştım ama bugun alamadım. Inşallah ben de kısa sürede ilerlerim.
Canım benim tam 20. Gün ilişki oldu. 11 martta başladım 30 Mart ta denedim oldu. Bu 20 gün içinde de 2 gün hiç yapamamıştım egzersiz.. tam anlamıyla bir ilişkim olmadı henüz ama penisi alabiliyorum. Bende öğretmenim ama ben çoğu zaman günde 2 kez egzersiz yaptım ve bazen 1buçuk saat sürüyordu bir okuldan gelip yapiyordum bir de saat 9 10 dan sonra. Şu an regli oldum. Regli den sonra umarım yine sorunsuz alabilirim. Vazgeçme olmuyor deyip bırakma. Olmasa da ağlayıp gozlyaslarimi silip devam ettim hayır yapacağım bu iş olacak dedim ve devam ettim. Kararlı ol

Ben denedim olmayınca çok ugrasmadim hemen bıraktım ama artık daha da kararliyim artık olana kadar ugrasacam 2 saat sürse bile birakmayacam. Ben 5 dk bile ugrasmadan olmuyor deyip bıraktım ugrasmak lazımmış hata yaptım orda.ama kesin kararliyim sürekli kendi kendime yapacam olacak diyorum. Bugün gidip bepanthol krem ve Emla alaçam onlarla deneyeyim belki daha rahat olur.

Yeneli 1 hafta oldu ve dün 4.kez oldu ilk defa kayganlaştırıcı vs kullanmadan ilişki oldu. Ağrı sızı hiçbirşey yok artık normale dönebildim çok şükür.7buçuk ayım boşuna gitmiş gerçekten herşey beyinde bitiyor kendinizi rahatlatın ben bile bumuymuş dediysem çoğunuz benden daha cesaretlisiniz halledersiniz yeterki kendinize inanın.

Cnm benim zarımda yüksek kenarlı nasıl aldılar anlamadım çizdirdin mi, nasıl geçti ağrılımı...

Cnm banada doktor yüksek kenarlı dedi nasıl aldılar anlamadım, çizdiler mi nasıl oldu ağrılı mı her yüksek kenarlının çizilmesi mi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…