Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cok sevindim cnm darisi bzie ins.egzersizleri kaç günde bitirdin cnm.

Cok sevindim cnm darisi bzie ins.egzersizleri kaç günde bitirdin cnm.

2 - 2buçuk hafta falan egzersiz yaptım sonra araya regl girdi regl bittikten sonra ilk egzersiz yaptığım gün eş denemesi oldu zaten. Çevresi 12 cm olduktan sonra eş denemesi yapabilirsiniz tabi çok rahat egzersiz yapabiliyor olmak lazım ben git gelleri çok rahat yapıyordum 13 cm deydim.

canım benım gözün aydın darısı bizlere

Başaran yada aşama kaydeden arkadaşları tebrik ediyorum. Ben de denemek istiyorum ama eşimle başka iletişim problemlerimiz var. Uyum sorunumuz var, cinsellik ikinci planda kalmış bizde. Evlilik terapistine gitmeye karar verdik. Zar zor ikna etdim. Aramızdaki buzları eritebilirsek, bende denemeye başlayacağım. Yapacağıma inanıyorum, en son 13cm aparat alabiliyordum. Ama hiç eşli deneme yapmadık. Sizi takip edince bende heveslendim. Bu sitenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. 12 yıllık evliyiz. Eşim yada ailesi vajinismus olmamı hiç problem etmediler, bir kere bile ima mahiyetinde bile olsa bana birşey belli etmediler. Ama artık böyle olsun istemiyorum.

Tabiki yapabilirsin ama ten uyumu da çok önemli. Terapistin faydası olabilir inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer. Eşinin ailesi de mi biliyor

allah yardımcın olsun canım 12 yıl dile kola ama hiç birşey için geç sayılmış değiliz

Herkese merhabalar. Uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim icin gercekten cok bilgilendirici ve cesaret verici o yüzden herkese teşekkür etmek istedim.
Ben de henüz yenemeyenlerdenim. Bazen yapacagim diye umutlanirken bazen yenik hissediyorum. 9 aylik evliyiz. Esim cok şükür bana cok destek veriyor sorun etmedi hiç bir gün olacagina inanci tam.. Ben de once parmak egzersizleriyle basladim, sonra kendim aparat yapayim dedim ve en son dilator siparis ettim. Simdi ilk iki boyutla calisiyorum. Insallah hepimiz bir an evvel yeneriz.
Size sorum su bilenler yardimci olursa cok mutlu olurum. Ben baslangicta aparati vajinama sokarken zorlanmiyorum ancak bir yerden sonra ittiremiyorum tikanip kaliyor sanki. Ve orda bir agri hissi oluyor sanki devam ettirsem cok aciyacak gibi.. Cuma gunu doktora görünecegim bir anormallik var mi diye. Aslinda ilk doktor randevum tamamen hayal kirikligiydi doktorun davranisi yüzünden..
Cok uzattim konuyu kusura bakmayin, sizde bunu yasadiniz mi? Tam olarak hepsini sokmak gerekiyor dilatorun oyle. Mi? Kac cm ilerletebiliyorsunuz yapanlar? Simdiden cok tesekkurler Allah hepimizin yardimcisi olsun,bizim icin bu isi kolaylastirsin ve isteyenlere de evlatlar nasil etsin..

Canım üstte nasıl denedi n biraz detaylı anlatırmı sın ben yapamadım

Canım üstte nasıl denedi n biraz detaylı anlatırmı sın ben yapamadım

Üstte önemli olan yönünü iyi ayarlamak onu deneyerek bulacaksın canım. Bende yapamıyordum deneye deneye nasıl olduğunu anladım sonrası kolay oluyor. Dik oturmamak lazım biraz eşine doğru eğil vücudunun üstü eşine doğru olsun. Kimi de dik oturunca oldu diyor onu sen deneyerek anlayacaksın.

canim gözün aydin cok sevindim yenmene.zaten az kalmisti senin.darisi diğer kizlarin basina...

Canim merhaba bence onemli olan kalınlığı. Ben aparatla çalışırken 5 cm falan ilerletiyodum gerisi bosluk zaten. Ve aparat sert p... Gibi degil belki ondan ağrı olabilir

Canim merhaba bence onemli olan kalınlığı. Ben aparatla çalışırken 5 cm falan ilerletiyodum gerisi bosluk zaten. Ve aparat sert p... Gibi degil belki ondan ağrı olabilir

Calistigim aparatlarin biri 5 digeri 7 cm ama ikisini de bir yere kadar alabiliyorum acikcasi korkuyorum, sen tamamen alabildin mi? Evet kesinlikle p.. Daha rahat ama onun kadar kalinini almam gerek önce

Benim aparat seti 6 boydu 4 boyunun hepsi giriyordu diğer ikisinde 2 cm falan dışarda kalıyordu. Sebebi de rahim ağzına değiyor olması yani vajinanın boyu o kadar ilerlemiyordu. Ölçtüm 12 13 cm giriyordu uzunluk olarak. Son aparatımın uzunluğu 15 cm olunca girmedi hepsi tabi . İşte o kalıyor dediğin yer mesele canım. Kegel yap orda bir kaç kere sonra nefesini verirken ilerletmeye çalış. Orayı geçmen lazım.

Kızlar egzersiz yapıyorum şu an.başta kulak copunu denedim tamamını alamadım sonra serçe parmağı denedim tamamını hiç zorlanmadan aldım ve içinde hareket de ettirdim. Sonra kulak copunun giren kısmını ölçtüm serçe parmak kadar almışım. Tamamının girmesi şartmi başarılı sayılmak için yoksa serçe parmak boyu yeterli olur mu. Çubuk sert diye ilerletmeye korktum sanki biyerlere çarpıyor parmak daha kolay.hissediyorsun çünkü çubukta his yok diye daha zor geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…