- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.441
Hayır hicbirsey hissetmedim. Krem sürdü ve iğne sadece nefes al nefes ver dedi. Gazlı bez koydu onu çekerken hafif zorlandım eşim yaptı onu da.Cnm benim zarımda yüksek kenarlı nasıl aldılar anlamadım çizdirdin mi, nasıl geçti ağrılımı...
Cok sevindim cnm darisi bzie ins.egzersizleri kaç günde bitirdin cnm.Yeneli 1 hafta oldu ve dün 4.kez oldu ilk defa kayganlaştırıcı vs kullanmadan ilişki oldu. Ağrı sızı hiçbirşey yok artık normale dönebildim çok şükür.7buçuk ayım boşuna gitmiş gerçekten herşey beyinde bitiyor kendinizi rahatlatın ben bile bumuymuş dediysem çoğunuz benden daha cesaretlisiniz halledersiniz yeterki kendinize inanın.
Cok sevindim cnm darisi bzie ins.egzersizleri kaç günde bitirdin cnm.
Yeneli 1 hafta oldu ve dün 4.kez oldu ilk defa kayganlaştırıcı vs kullanmadan ilişki oldu. Ağrı sızı hiçbirşey yok artık normale dönebildim çok şükür.7buçuk ayım boşuna gitmiş gerçekten herşey beyinde bitiyor kendinizi rahatlatın ben bile bumuymuş dediysem çoğunuz benden daha cesaretlisiniz halledersiniz yeterki kendinize inanın.
canım benım gözün aydın darısı bizlere
Başaran yada aşama kaydeden arkadaşları tebrik ediyorum. Ben de denemek istiyorum ama eşimle başka iletişim problemlerimiz var. Uyum sorunumuz var, cinsellik ikinci planda kalmış bizde. Evlilik terapistine gitmeye karar verdik. Zar zor ikna etdim. Aramızdaki buzları eritebilirsek, bende denemeye başlayacağım. Yapacağıma inanıyorum, en son 13cm aparat alabiliyordum. Ama hiç eşli deneme yapmadık. Sizi takip edince bende heveslendim. Bu sitenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. 12 yıllık evliyiz. Eşim yada ailesi vajinismus olmamı hiç problem etmediler, bir kere bile ima mahiyetinde bile olsa bana birşey belli etmediler. Ama artık böyle olsun istemiyorum.
Başaran yada aşama kaydeden arkadaşları tebrik ediyorum. Ben de denemek istiyorum ama eşimle başka iletişim problemlerimiz var. Uyum sorunumuz var, cinsellik ikinci planda kalmış bizde. Evlilik terapistine gitmeye karar verdik. Zar zor ikna etdim. Aramızdaki buzları eritebilirsek, bende denemeye başlayacağım. Yapacağıma inanıyorum, en son 13cm aparat alabiliyordum. Ama hiç eşli deneme yapmadık. Sizi takip edince bende heveslendim. Bu sitenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. 12 yıllık evliyiz. Eşim yada ailesi vajinismus olmamı hiç problem etmediler, bir kere bile ima mahiyetinde bile olsa bana birşey belli etmediler. Ama artık böyle olsun istemiyorum.
Arkadaşlar ben 10 cm alabildim girerken zorlandım ama aldım ne kadar bekletmeliyim sonra penis denedik olmadı uygun pozisyon bulamıyoruz eşim misyoner pozisyonda bacak arasında zorlanıyo rahat değilim diyo üstte de olmuyo aferdersiniz ama tutup p n s ben sokmaya çalışıyorum ama olmuyo vaji girişi sanki küçük bir dikdörtgen çatı var yukarıda aşağıda et parçası orası esnek oradan aşagı doğru bunu anladım nihayet parmak çok rahat alıyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum parmaklar yatay iki parmak çok rahat oluyo, içeride de beklettim .....
Parmak ve aparatı ne kadar bekletmeliyim esnemesi için sabah 5 dk egzersiz yaptım akşam yine yapacagım daha önce bir iki kez egzersiz yapmıştım şimdi bugünden itibaren düzenli yapacagım inşallah .. bana yardımcı olun lütfennn....
Canım üstte nasıl denedi n biraz detaylı anlatırmı sın ben yapamadımBende üstte deneyince rahat edemiyordum olmuyordu hep altta deniyordum yarıya kadar geliyordu. Dün üstte 1 2 defa olmadı yerleştiremedim kaydı sonra yerleştirince oldu ama altta hiç denemedim dün belki altta daha kolay olurdu bilmiyorum
Canım üstte nasıl denedi n biraz detaylı anlatırmı sın ben yapamadım
canim gözün aydin cok sevindim yenmene.zaten az kalmisti senin.darisi diğer kizlarin basina...Üstte önemli olan yönünü iyi ayarlamak onu deneyerek bulacaksın canım. Bende yapamıyordum deneye deneye nasıl olduğunu anladım sonrası kolay oluyor. Dik oturmamak lazım biraz eşine doğru eğil vücudunun üstü eşine doğru olsun. Kimi de dik oturunca oldu diyor onu sen deneyerek anlayacaksın.
Canim merhaba bence onemli olan kalınlığı. Ben aparatla çalışırken 5 cm falan ilerletiyodum gerisi bosluk zaten. Ve aparat sert p... Gibi degil belki ondan ağrı olabilirHerkese merhabalar. falan süredir bu forumu takip ediyorum benim icin gercekten cok bilgilendirici ve cesaret verici o yüzden herkese teşekkür etmek istedim.
Ben de henüz yenemeyenlerdenim. Bazen yapacagim diye umutlanirken bazen yenik hissediyorum. 9 aylik evliyiz. Esim cok şükür bana cok destek veriyor sorun etmedi hiç bir gün olacagina inanci tam.. Ben de once parmak egzersizleriyle basladim, sonra kendim aparat yapayim dedim ve en son dilator siparis ettim. Simdi ilk iki boyutla calisiyorum. Insallah hepimiz bir an evvel yeneriz.
Size sorum su bilenler yardimci olursa cok mutlu olurum. Ben baslangicta aparati vajinama sokarken zorlanmiyorum ancak bir yerden sonra ittiremiyorum tikanip kaliyor sanki. Ve orda bir agri hissi oluyor sanki devam ettirsem cok aciyacak gibi.. Cuma gunu doktora görünecegim bir anormallik var mi diye. Aslinda ilk doktor randevum tamamen hayal kirikligiydi doktorun davranisi yüzünden..
Cok uzattim konuyu kusura bakmayin, sizde bunu yasadiniz mi? Tam olarak hepsini sokmak gerekiyor dilatorun oyle. Mi? Kac cm ilerletebiliyorsunuz yapanlar? Simdiden cok tesekkurler Allah hepimizin yardimcisi olsun,bizim icin bu isi kolaylastirsin ve isteyenlere de evlatlar nasil etsin..
Canim merhaba bence onemli olan kalınlığı. Ben aparatla çalışırken 5 cm falan ilerletiyodum gerisi bosluk zaten. Ve aparat sert p... Gibi degil belki ondan ağrı olabilir
canim gözün aydin cok sevindim yenmene.zaten az kalmisti senin.darisi diğer kizlarin basina...
Herkese merhabalar. Uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim icin gercekten cok bilgilendirici ve cesaret verici o yüzden herkese teşekkür etmek istedim.
Ben de henüz yenemeyenlerdenim. Bazen yapacagim diye umutlanirken bazen yenik hissediyorum. 9 aylik evliyiz. Esim cok şükür bana cok destek veriyor sorun etmedi hiç bir gün olacagina inanci tam.. Ben de once parmak egzersizleriyle basladim, sonra kendim aparat yapayim dedim ve en son dilator siparis ettim. Simdi ilk iki boyutla calisiyorum. Insallah hepimiz bir an evvel yeneriz.
Size sorum su bilenler yardimci olursa cok mutlu olurum. Ben baslangicta aparati vajinama sokarken zorlanmiyorum ancak bir yerden sonra ittiremiyorum tikanip kaliyor sanki. Ve orda bir agri hissi oluyor sanki devam ettirsem cok aciyacak gibi.. Cuma gunu doktora görünecegim bir anormallik var mi diye. Aslinda ilk doktor randevum tamamen hayal kirikligiydi doktorun davranisi yüzünden..
Cok uzattim konuyu kusura bakmayin, sizde bunu yasadiniz mi? Tam olarak hepsini sokmak gerekiyor dilatorun oyle. Mi? Kac cm ilerletebiliyorsunuz yapanlar? Simdiden cok tesekkurler Allah hepimizin yardimcisi olsun,bizim icin bu isi kolaylastirsin ve isteyenlere de evlatlar nasil etsin..
Benim aparat seti 6 boydu 4 boyunun hepsi giriyordu diğer ikisinde 2 cm falan dışarda kalıyordu. Sebebi de rahim ağzına değiyor olması yani vajinanın boyu o kadar ilerlemiyordu. Ölçtüm 12 13 cm giriyordu uzunluk olarak. Son aparatımın uzunluğu 15 cm olunca girmedi hepsi tabi . İşte o kalıyor dediğin yer mesele canım. Kegel yap orda bir kaç kere sonra nefesini verirken ilerletmeye çalış. Orayı geçmen lazım.[/QUOTE
Anliyorum, cok tesekkur ederim deneyecegim yine..
Aparatta hepsini ilerletmedim ben. P... İn tamamini almak daha kolay olduCalistigim aparatlarin biri 5 digeri 7 cm ama ikisini de bir yere kadar alabiliyorum acikcasi korkuyorum, sen tamamen alabildin mi? Evet kesinlikle p.. Daha rahat ama onun kadar kalinini almam gerek önce
Aparatta hepsini ilerletmedim ben. P... İn tamamini almak daha kolay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?