- 20 Mart 2016
- 1.342
- 1.700
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.461
Canim diğer parmaklarla denemeye başla ozaman onemli olan girmesi başarmışsın. Daha kalın parmakla dene birdeKızlar egzersiz yapıyorum şu an.başta kulak copunu denedim tamamını alamadım sonra serçe parmağı denedim tamamını hiç zorlanmadan aldım ve içinde hareket de ettirdim. Sonra kulak copunun giren kısmını ölçtüm serçe parmak kadar almışım. Tamamının girmesi şartmi başarılı sayılmak için yoksa serçe parmak boyu yeterli olur mu. Çubuk sert diye ilerletmeye korktum sanki biyerlere çarpıyor parmak daha kolay.hissediyorsun çünkü çubukta his yok diye daha zor geldi bana.
Wemcain sprey kullanan arkadaşlar özellikle her egzersizde ve sık sık kullananlar.benden size tavsiye sakın kullanmayin evet uyustiruyor hissettirmiyor cesaretimiz artiyor ama ileride kalici hasarlara yol aciyormus.
Ben egzersizlerimde hic kullanmiyorsum ilk defa iki gece once 12 cm aparati almak icin kullandim.ama kullanmaz olaydim,o gunden sonra serçe parmagimi bile sokamaz oldum.yara gibi bir agri oluyordu bemde bugun doktara gittim direk sordu zaten sen bu kadar kimyasal ne kullandin,resmen icini yakmissin dedi.
Ve cok ama cok zararli oldugunu söyledi eveg anlik çözüm sagliyor ama uzun vadede çözülmez hasarlar yaratır.tüplerine bile zarar verir,ozamanda cocuk icin tehlikeli dedi ve 3 gun egzersiz yasagi koydu.vajinanin kendine gelmesini bekle ve bol bol krem sur dedi. Cok pismanim keşke hic kullanmasaydim ne olur sizde kullanmayin
Cok geçmiş olsun canım. Evet haklısın bende bir kere egzersizde emla kullandim çok yaktı birdaha kullanmadim. Bırakması zor olur die kullanmadim ve onsuz aştım birtek bebeyagi ileWemcain sprey kullanan arkadaşlar özellikle her egzersizde ve sık sık kullananlar.benden size tavsiye sakın kullanmayin evet uyustiruyor hissettirmiyor cesaretimiz artiyor ama ileride kalici hasarlara yol aciyormus.
Ben egzersizlerimde hic kullanmiyorsum ilk defa iki gece once 12 cm aparati almak icin kullandim.ama kullanmaz olaydim,o gunden sonra serçe parmagimi bile sokamaz oldum.yara gibi bir agri oluyordu bemde bugun doktara gittim direk sordu zaten sen bu kadar kimyasal ne kullandin,resmen icini yakmissin dedi.
Ve cok ama cok zararli oldugunu söyledi eveg anlik çözüm sagliyor ama uzun vadede çözülmez hasarlar yaratır.tüplerine bile zarar verir,ozamanda cocuk icin tehlikeli dedi ve 3 gun egzersiz yasagi koydu.vajinanin kendine gelmesini bekle ve bol bol krem sur dedi. Cok pismanim keşke hic kullanmasaydim ne olur sizde kullanmayin
Evet eşimin ailesi biliyor. Böyleyken bile beni çok seviyorlar.Tabiki yapabilirsin ama ten uyumu da çok önemli. Terapistin faydası olabilir inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer. Eşinin ailesi de mi biliyor
Cnm işaret parmağıninda nerdeyse tamamına yakınını aldım ama biraz sizladi. Cok rahat alans kadar devam edecem .Canim diğer parmaklarla denemeye başla ozaman onemli olan girmesi başarmışsın. Daha kalın parmakla dene birde
Canim işaret parmağında neredeyse tamamına yakınını aldım ama sizladi biraz daha ileriye gittim parmak olduğu için hissedebiyorum.tamamını rahaat alana jadar devan edecem. keşke parmakla bitse bu iş. Aparat sert diye bana zor geliyor.Kızlar egzersiz yapıyorum şu an.başta kulak copunu denedim tamamını alamadım sonra serçe parmağı denedim tamamını hiç zorlanmadan aldım ve içinde hareket de ettirdim. Sonra kulak copunun giren kısmını ölçtüm serçe parmak kadar almışım. Tamamının girmesi şartmi başarılı sayılmak için yoksa serçe parmak boyu yeterli olur mu. Çubuk sert diye ilerletmeye korktum sanki biyerlere çarpıyor parmak daha kolay.hissediyorsun çünkü çubukta his yok diye daha zor geldi bana.
Şimdilik devam et ozaman. Alışınca 2 parmak yaparsin ozaman aparat daha rahat gelebilir canım.Cnm işaret parmağıninda nerdeyse tamamına yakınını aldım ama biraz sizladi. Cok rahat alans kadar devam edecem .
Canim işaret parmağında neredeyse tamamına yakınını aldım ama sizladi biraz daha ileriye gittim parmak olduğu için hissedebiyorum.tamamını rahaat alana jadar devan edecem. keşke parmakla bitse bu iş. Aparat sert diye bana zor geliyor.
Daha ileriye gittim parmak olduğu için hissediyorum. Keşke parmakla hallolsaydi bu iş. Aparat sert diye bana zor geliyor
Bugüne kadar olmadıysa olmadı, bundan sonrası için elimden geleni yapmak istiyorum. Gençliğimizin kıymetini bilin. Bu güzel günlerinizi kaçırmayın sakın. Egzersizleri asla bırakmayın, başarıncaya kadar.allah yardımcın olsun canım 12 yıl dile kola ama hiç birşey için geç sayılmış değiliz
Canim bugün bepantol aldım emla da alacaktim yoktu eczanede iyiki almamisim. Ona alisirsam belki sonra onsuz yapamam die düşündüm. Fiyatı da yüksekti.Wemcain sprey kullanan arkadaşlar özellikle her egzersizde ve sık sık kullananlar.benden size tavsiye sakın kullanmayin evet uyustiruyor hissettirmiyor cesaretimiz artiyor ama ileride kalici hasarlara yol aciyormus.
Valla canim kimsenin kötülüğünu istemedigimizden söylüyoruz bunada tepki göstermesinler.biz hepimiz cocuk diye ölürken,onun icin bunca çaba harcarken aslinda onu riske atacak bişey yapıyor olmamiz düşüncesi mahvetti beni.Ben burda bir kaç kere yazdım ama karşı çıkan çok oldu özelden yazdılar hatta:) Kesinlikle katılıyorum bende 1 kere kullandım bin pişmanım doktorum çok kızdı. Aylar önce kullanmıştım tahriş etmişsin dedi 3 4 gün verdiği kremi kullandım. Çok şaşırdı hatta ne mantıkla yaptın diye. Uyuşturduğu için eşleriniz anlamaz zorlarsa yırtık vs de olabilir dedi ki zaten bende çok uyuşma da olmamıştı çok gereksiz onu kullanmak ve tehlikeli.
Alma kuzum hic birsey kullanma.doktorum 15 gec olsun ama dogal olsun vajinanin dogal mukozasini bozacak seyler sakin kullanma dedi.bol bol bepantol kullan yerli bende oyle yapiyorumCanim bugün bepantol aldım emla da alacaktim yoktu eczanede iyiki almamisim. Ona alisirsam belki sonra onsuz yapamam die düşündüm. Fiyatı da yüksekti.
En sagliklisini yapmissin canim.bende akillandim artikCok geçmiş olsun canım. Evet haklısın bende bir kere egzersizde emla kullandim çok yaktı bir daha kullanmadim. Bırakması zor olur die kullanmadim ve onsuz aştım birtek bebeyagi ile
Gazlı bezi rulo yapıp aparat yapabilirsin. İçinde sert bir şey olmadığı için daha rahat olur sanırım. Bir doktor arkadaşıma Öyle yapmıştı. Rulo yapıp istediğin kalınlığa getir. Streçle ve iyice kremle. Böyle dene istersen.Cnm işaret parmağıninda nerdeyse tamamına yakınını aldım ama biraz sizladi. Cok rahat alans kadar devam edecem .
Canim işaret parmağında neredeyse tamamına yakınını aldım ama sizladi biraz daha ileriye gittim parmak olduğu için hissedebiyorum.tamamını rahaat alana jadar devan edecem. keşke parmakla bitse bu iş. Aparat sert diye bana zor geliyor.
Daha ileriye gittim parmak olduğu için hissediyorum. Keşke parmakla hallolsaydi bu iş. Aparat sert diye bana zor geliyor
Evet evwt bende tum aparatlarimi kumasla yaptim hem yumusak hem penisi andiriyor et dokusu gibi oluyor.evde kullamadigin bir carsafi yırtım incecik rulo gibi sararak kalinlastirsim.en sonda sprecle sabitledim.buyukten küçüğü 7 8 adet alarat yaptim.hatta doktorum cok begende dokusunu bir iki hastam var onlarada yaparmisin bunlardan dedi bende tabiki yaparim dedim.Gazlı bezi rulo yapıp aparat yapabilirsin. İçinde sert bir şey olmadığı için daha rahat olur sanırım. Bir doktor arkadaşıma Öyle yapmıştı. Rulo yapıp istediğin kalınlığa getir. Streçle ve iyice kremle. Böyle dene istersen.
Canim cok iyi fikir.öyle yapacam kesinlikle. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Gazlı bezi rulo yapıp aparat yapabilirsin. İçinde sert bir şey olmadığı için daha rahat olur sanırım. Bir doktor arkadaşıma Öyle yapmıştı. Rulo yapıp istediğin kalınlığa getir. Streçle ve iyice kremle. Böyle dene istersen.
Çok mantıklı :)Evet evwt bende tum aparatlarimi kumasla yaptim hem yumusak hem penisi andiriyor et dokusu gibi oluyor.evde kullamadigin bir carsafi yırtım incecik rulo gibi sararak kalinlastirsim.en sonda sprecle sabitledim.buyukten küçüğü 7 8 adet alarat yaptim.hatta doktorum cok begende dokusunu bir iki hastam var onlarada yaparmisin bunlardan dedi bende tabiki yaparim dedim.
Canım işaret parmakla orta parmağı da aldım. Orta parmağı olctum 5 cm almışım. Yeterli mi uzunluk olarak yoksa biraz daha mı ilerleteyim mi.Canim diğer parmaklarla denemeye başla ozaman onemli olan girmesi başarmışsın. Daha kalın parmakla dene birde
Canim cok iyi valla aparat yapmaya başla bence baya başarılıCanım işaret parmakla orta parmağı da aldım. Orta parmağı olctum 5 cm almışım. Yeterli mi uzunluk olarak yoksa biraz daha mı ilerleteyim mi.
Ayy çok mutluyum. Sukürler olsun rabbime...:)Canim cok iyi valla aparat yapmaya başla bence baya başarılı
Benim gibi hızlısın sende ben 1 hafta yaptım egzersiz :)Ayy çok mutluyum. Sukürler olsun rabbime...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?