- 7 Aralık 2015
- 112
- 49
- 18
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.481
Aynen canım 2 3 cmlik yerden sonrasi kolay boşluk :)Bende bugün doktora gittim muayene esnasında üç tane kulak çubuğunu aynı anda alabildim hiç acimadi bi de doktor kendi parmağını denedi onuda aldım ama cok rahatsız oldum bi de bişey farkettim bütün sorun ilk girişte orayı atlattin mi gerisi rahat
Aynen canım 2 3 cmlik yerden sonrasi kolay boşluk :)
Tabiki doktorda olsa rahatsizlik veriyor bence. Ilk kendi parmağını bile dendiğinde tuhaf geliyor insanaIçindeyken çok rahatsız oldum o normal mi peki bi an önce çıksın istedim sizdede oldu mu
Tabiki doktorda olsa rahatsizlik veriyor bence. Ilk kendi parmağını bile dendiğinde tuhaf geliyor insana
Merhabalar ben 1 senedir evliuim fakat esimle herhangibir birliktelik yasanmadi parmak egzersizleri vs yapamiyorum etrafimdaki herkes cocuk soruyor ben cvp veremiyorum esim de artik yıldı benim bu halimden yanima dahi yaklasmiyor artik severek evlenen ben sanki bi kabus icindeyim nedenn ben diyorum surekli geceleri aglayarak uyuyakaliyorum .. Nette sizleri gordum umarim sizler beynimdeki bu sabit dusunceden kurtulmama yardimci olursunuz
Gelir canım yeterki üstüne git vazgeçmevazgeçmeO kadar da olsa alınca bi cesaret geldi ilk seferde işaret parmağını iki bogum aldım gerisi gelir inşallah
Canim ben yeni başladım bugun daha benim sana tavsiyem oraya bişey girdiğini gormeden ikna olmuyor beyin egzersizleri ya kendin yapmaya basla yada bi doktora git o yardimci olsun ben kendim yapamadım doktor yapınca biraz aklım aldı ertelemenin inan hic faydası yok karar ver ve harekete geç
Masallah subhanallahBenim gibi hızlısın sende ben 1 hafta yaptım egzersiz :)
Canim lütfen zaman kaybetme ve başla. Inan baslayinca gerisi geliyor. Bismillah de başla. Kendine daha fazla işkence etme.Merhabalar ben 1 senedir evliuim fakat esimle herhangibir birliktelik yasanmadi parmak egzersizleri vs yapamiyorum etrafimdaki herkes cocuk soruyor ben cvp veremiyorum esim de artik yıldı benim bu halimden yanima dahi yaklasmiyor artik severek evlenen ben sanki bi kabus icindeyim nedenn ben diyorum surekli geceleri aglayarak uyuyakaliyorum .. Nette sizleri gordum umarim sizler beynimdeki bu sabit dusunceden kurtulmama yardimci olursunuz
Canim 1 haftada mi yedin yani.ben bugün 3nparmak birden ilerledim çok şükür. Yarın iki parmağı gececem. Bugün denedim giriş kısmı oldu ama ilerletemedim fazla ugrasmadim.iki parmak kuş işareti gibi üst üste konarak mi yapılıyor yoksa yanyana mi.yanyana denedim girdi sadece ilerletemedim.Masallah subhanallah
1 hafta surdu canim sabah aksam uğraştım. Evet küs işareti gibi. Yada eldivenin tek parmağına gecirebilirsin. Acıdığı yerde dur çıkartma alışsın nefes al verirken ittirCanim 1 haftada mi yedin yani.ben bugün 3nparmak birden ilerledim çok şükür. Yarın iki parmağı gececem. Bugün denedim giriş kısmı oldu ama ilerletemedim fazla ugrasmadim.iki parmak kuş işareti gibi üst üste konarak mi yapılıyor yoksa yanyana mi.yanyana denedim girdi sadece ilerletemedim.
Kuş işareti yaparak olcak canım öyle daha rahat giriyorCanim 1 haftada mi yedin yani.ben bugün 3nparmak birden ilerledim çok şükür. Yarın iki parmağı gececem. Bugün denedim giriş kısmı oldu ama ilerletemedim fazla ugrasmadim.iki parmak kuş işareti gibi üst üste konarak mi yapılıyor yoksa yanyana mi.yanyana denedim girdi sadece ilerletemedim.
Wemcain sprey kullanan arkadaşlar özellikle her egzersizde ve sık sık kullananlar.benden size tavsiye sakın kullanmayin evet uyustiruyor hissettirmiyor cesaretimiz artiyor ama ileride kalici hasarlara yol aciyormus.
Ben egzersizlerimde hic kullanmiyorsum ilk defa iki gece once 12 cm aparati almak icin kullandim.ama kullanmaz olaydim,o gunden sonra serçe parmagimi bile sokamaz oldum.yara gibi bir agri oluyordu bemde bugun doktara gittim direk sordu zaten sen bu kadar kimyasal ne kullandin,resmen icini yakmissin dedi.
Ve cok ama cok zararli oldugunu söyledi eveg anlik çözüm sagliyor ama uzun vadede çözülmez hasarlar yaratır.tüplerine bile zarar verir,ozamanda cocuk icin tehlikeli dedi ve 3 gun egzersiz yasagi koydu.vajinanin kendine gelmesini bekle ve bol bol krem sur dedi. Cok pismanim keşke hic kullanmasaydim ne olur sizde kullanmayin
Merhaba canım özelden mesaj atamadım oyuzden buraya yazıyorum nezaman hera ya gittin ve nasıldı muayene bir de hangi şehirde gittinSağol cnm uyarın için bende düşnüyodum ama yoruları oluyarak hareket ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?