- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.501
ne herası soru çok saçma geldi, özelden niçin yazamadın anlamadımm, garippppMerhaba canım özelden mesaj atamadım oyuzden buraya yazıyorum nezaman hera ya gittin ve nasıldı muayene bir de hangi şehirde gittin
Harikasin cnm göstermiş oldugun ilerlemeden dolayi tebrik ediyorum seni söylemsitim sana demi sakin olup kararli ve istekli yapinca oluyo diye nefes taktiklerini de uyuguluyorsundur sanırım o cok ise yariyo çünkü Allah kolaylik versin başarılarının devamini dilerimCanim lütfen zaman kaybetme ve başla. Inan baslayinca gerisi geliyor. Bismillah de başla. Kendine daha fazla işkence etme.
Allah razı. Olsun cnm çok yardımcı oldunuz Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine bütün dileklerinizi kabul etsin inş. Nefes tekniklerini uyguluyorum zorlaninca. Şimdiye kadar çok zorlanmadim. Daha önceden dedim ya bende zerre kadar korku yok çok şükür sabirsizlik var bi an once bitsin istiyorum. Aparatlara geçince bakalım nasıl olacak. Sert şeyler zor gibi geldi bana.kulak çöpü orta parmaktan zordu benim. Icinde biyere değer gibi hissettim çünkü. Bi an once eve gidip egzersiz yapmak için sabirsizlaniyorum. Bugün dahil cumartesiye kadar oruç tutacam akşam ne kadar yapabilirsem artık. Pazar günü telafi ederim inş. Regl olmazsam tabi. :)Harikasin cnm göstermiş oldugun ilerlemeden dolayi tebrik ediyorum seni söylemsitim sana demi sakin olup kararli ve istekli yapinca oluyo diye nefes taktiklerini de uyuguluyorsundur sanırım o cok ise yariyo çünkü Allah kolaylik versin başarılarının devamini dilerim
Bu kadar sert cevap yazman da bana saçma geldi profilini tıkladım öne herası soru çok saçma geldi, özelden niçin yazamadın anlamadımm, garipppp
Senin de bukadar sert bir cevap yazman bana saçma geldi!profilinde özel mesaj at linkini bulamadım bende açıktan yazdım Süleyman Bey e gitmişsin ya onu soruyorumne herası soru çok saçma geldi, özelden niçin yazamadın anlamadımm, garipppp
Canım deneme yapınca bizle Paylaş lütfen. Araya bi kaç gün girince zorlanıyor mu acaba insan merak ediyorum.GÜNAYDIN CANLAR PAZAR GUNUNDEN SONRA BİR DAHA DENEME YAPAMADIK İŞ YORGUNLUĞU VS DERKEN İNŞALLAH PAZAR GUNUNDEN HAMILE KALMIŞIMDIR
Hayırlı kandiller canım amin inşallah.Herkese Hayırlı kandiller arkadaşlar dualarda birbirimizi unutmayalım lütfen. Tez zamanda bu derdi aşalım inş hepimiz. Dualarımız kabul olur inş
Bu kadar sert cevap yazman da bana saçma geldi profilini tıkladım ö
Senin de bukadar sert bir cevap yazman bana saçma geldi!profilinde özel mesaj at linkini bulamadım bende açıktan yazdım Süleyman Bey e gitmişsin ya onu soruyorum
Canım deneme yapınca bizle Paylaş lütfen. Araya bi kaç gün girince zorlanıyor mu acaba insan merak ediyorum.
Arkadaşlar aparatlarla boy boy egzersiz yapıyorum en son 11 cm eninde apartla yaptım ikincide rahat alabildim, git gel de yaptım ama çok hızlı degildi, bir şey soracağım dün arkadaşlar boy dan bahsettiler ben bugün ölçtüm eni 11cm içeri giren boyu da yaklaşık 9 10 cm di bu iyi mi boyu en son kaç cm olmalı bileniniz ver mı yardımcı olursanız çok sevinirim....
Canim ben 11 cmle yendim ve boy olarak aparatı cok ilerletmiyodum boşluğa düşüyordu zaten.Arkadaşlar aparatlarla boy boy egzersiz yapıyorum en son 11 cm eninde apartla yaptım ikincide rahat alabildim, git gel de yaptım ama çok hızlı degildi, bir şey soracağım dün arkadaşlar boy dan bahsettiler ben bugün ölçtüm eni 11cm içeri giren boyu da yaklaşık 9 10 cm di bu iyi mi boyu en son kaç cm olmalı bileniniz ver mı yardımcı olursanız çok sevinirim....
Canim ben 11 cmle yendim ve boy olarak aparatı cok ilerletmiyodum boşluğa düşüyordu zaten.
Ben ölçmüştüm uzunluğu 13 cm giriyordu en son. 15 cm di aslında ama 13ü giriyordu vajina boyu o kadar. Hatta doktora da sordum o da denediğinde bu kadar işte daha ilerlemiyor demişti.
CAnim niye korkuyorsunki sen zaten 13 cmyi bile rahat aliyormussun.hatta 15 cmden falann bahsediyorsun daha ne olsun.bence bu hafta sonunu hemen degerlendir madem ara verip tekrar başladın daha fazla zaman kaybetme.pozisyon konusunda benimde kafam karışık ama onuda deneyerek biz bilacagiz galiba.altta yada usste nerde rahat ediyorsan ikisinide dene.arkadaslarin yaptığı gibi sende egzereiz yap öncesinde ve dene mutlaka canimEşli deneme icn cesaret lazmm ama dogru pozisyonu bulamyorz ya denemekten korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?