Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

GÜNAYDIN CANLAR PAZAR GUNUNDEN SONRA BİR DAHA DENEME YAPAMADIK İŞ YORGUNLUĞU VS DERKEN İNŞALLAH PAZAR GUNUNDEN HAMILE KALMIŞIMDIR

Canim lütfen zaman kaybetme ve başla. Inan baslayinca gerisi geliyor. Bismillah de başla. Kendine daha fazla işkence etme.
Harikasin cnm göstermiş oldugun ilerlemeden dolayi tebrik ediyorum seni söylemsitim sana demi sakin olup kararli ve istekli yapinca oluyo diye nefes taktiklerini de uyuguluyorsundur sanırım o cok ise yariyo çünkü Allah kolaylik versin başarılarının devamini dilerim

Allah razı. Olsun cnm çok yardımcı oldunuz Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine bütün dileklerinizi kabul etsin inş. Nefes tekniklerini uyguluyorum zorlaninca. Şimdiye kadar çok zorlanmadim. Daha önceden dedim ya bende zerre kadar korku yok çok şükür sabirsizlik var bi an once bitsin istiyorum. Aparatlara geçince bakalım nasıl olacak. Sert şeyler zor gibi geldi bana.kulak çöpü orta parmaktan zordu benim. Icinde biyere değer gibi hissettim çünkü. Bi an once eve gidip egzersiz yapmak için sabirsizlaniyorum. Bugün dahil cumartesiye kadar oruç tutacam akşam ne kadar yapabilirsem artık. Pazar günü telafi ederim inş. Regl olmazsam tabi. :)

ne herası soru çok saçma geldi, özelden niçin yazamadın anlamadımm, garipppp
Bu kadar sert cevap yazman da bana saçma geldi profilini tıkladım ö
ne herası soru çok saçma geldi, özelden niçin yazamadın anlamadımm, garipppp
Senin de bukadar sert bir cevap yazman bana saçma geldi!profilinde özel mesaj at linkini bulamadım bende açıktan yazdım Süleyman Bey e gitmişsin ya onu soruyorum

buraya reklam için çok kişi yazıyo bi ara kızmıştık ben yine oradan birileri bu yolla konu açacak diye düşündüm, özelden mesaj geliyo bana ayrıca, ben heraya görüşmeye gittim sadece tedavi olmadım maddi açıdan, buradaki arkadaşlar sayesinde yol aldı biraz inşallah...

Arkadaşlar aparatlarla boy boy egzersiz yapıyorum en son 11 cm eninde apartla yaptım ikincide rahat alabildim, git gel de yaptım ama çok hızlı degildi, bir şey soracağım dün arkadaşlar boy dan bahsettiler ben bugün ölçtüm eni 11cm içeri giren boyu da yaklaşık 9 10 cm di bu iyi mi boyu en son kaç cm olmalı bileniniz ver mı yardımcı olursanız çok sevinirim....

Hayırlı kandiller kızlar uzun zamandır giremiyodum bu siteye basaranlar olmus cokkkk sevindim buna ben hala yapamadim araya okadat cok sey girdi ki ERTELEME HASTALİGİ olan vajinsmusu yine erteledim hep enson egzersz yapiyodum 9cm deydim simdi 10 11 ve 13cm yapabildm uc ayda anca:)))) buarada bu sitede birinden duymustum ayakta da egzersiz yapak gerektigini ben ayakta da hafif öne egilerek aliyorum aparatlari cok erteledm ustune dusunce bi haftalk bsey aslnda.. Buarada kucuk boylarda hep es denemesi yapiyodum sakin yapmayn bu beni kotu etkiledi olmuyo iste hic olmycak dye agliyodum esimin de inanci kayboluyodu son aparata gecene kadar denemeyin ama simdi asıl soru yenenler ben 13cm den sonra denemeki miyim yoksa 15cm le de mi calisym ? Bir de hangi pozisyon bi turlu dogru pozisyonu bulamadk yaa

Ben ölçmüştüm uzunluğu 13 cm giriyordu en son. 15 cm di aslında ama 13ü giriyordu vajina boyu o kadar. Hatta doktora da sordum o da denediğinde bu kadar işte daha ilerlemiyor demişti.

Gerci doktora giden bi arkadasa da boy boy aparat vermisti doktor En buyugu 15cm ama onun yarisini sokcaksn dems hepsni almiyoms

Canim ben 11 cmle yendim ve boy olarak aparatı cok ilerletmiyodum boşluğa düşüyordu zaten.

Ben ölçmüştüm uzunluğu 13 cm giriyordu en son. 15 cm di aslında ama 13ü giriyordu vajina boyu o kadar. Hatta doktora da sordum o da denediğinde bu kadar işte daha ilerlemiyor demişti.

Canım benimde boy da en son 10 cm daha ilerlemiyo , ende de 11 cm deyim bakalım eşli deneme yapmadım, inşallah bakalım ne olacak....

UOTE="ayriskan, post: 45953984, member: 736206"]Eni mi 11 santimdi bende 11 cm deyim eşli denemedim boyu da 10 cm kadar giriyo daha ilerlemiyo[/QUOTE]
Evet canım eni 11 cm. Genişlik onemli die boyuna cok takilmamistim ben kendini hazir hissettiginde deneyin

Eşli deneme icn cesaret lazmm ama dogru pozisyonu bulamyorz ya denemekten korkuyorm
CAnim niye korkuyorsunki sen zaten 13 cmyi bile rahat aliyormussun.hatta 15 cmden falann bahsediyorsun daha ne olsun.bence bu hafta sonunu hemen degerlendir madem ara verip tekrar başladın daha fazla zaman kaybetme.pozisyon konusunda benimde kafam karışık ama onuda deneyerek biz bilacagiz galiba.altta yada usste nerde rahat ediyorsan ikisinide dene.arkadaslarin yaptığı gibi sende egzereiz yap öncesinde ve dene mutlaka canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…