- 14 Eylül 2015
- 562
- 337
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.521
CAnim niye korkuyorsunki sen zaten 13 cmyi bile rahat aliyormussun.hatta 15 cmden falann bahsediyorsun daha ne olsun.bence bu hafta sonunu hemen degerlendir madem ara verip tekrar başladın daha fazla zaman kaybetme.pozisyon konusunda benimde kafam karışık ama onuda deneyerek biz bilacagiz galiba.altta yada usste nerde rahat ediyorsan ikisinide dene.arkadaslarin yaptığı gibi sende egzereiz yap öncesinde ve dene mutlaka canim
Evet canım eni 11 cm. Genişlik onemli die boyuna cok takilmamistim ben kendini hazir hissettiginde deneyin[/QUOTE]UOTE="ayriskan, post: 45953984, member: 736206"]Eni mi 11 santimdi bende 11 cm deyim eşli denemedim boyu da 10 cm kadar giriyo daha ilerlemiyo
Merhabalar herkese, benimle aynı durumu yaşayan ve bunu aşmış/aşmakta olan kişileri görünce biraz içim rahatladı. Vajinismus ile ilgili bu forumdaki yazıları okudum, çok faydalı buldum ve sırf burayı takip edebilmek için siteye üye oldum. Hatta bugün doktora gitmek için ilhamı da burdan aldım diyebilirim :)
Ben 7,5 aylık evliyim ve malesef bu durumdayım, şu ana kadar erteledim ancak nereye kadar? :) İnşallah doktor kontrolünde sonuç alınca ertelediğim için pişman olacağım :) Cumartesi günü ilk seansıma başlıyorum, bana şans dileyin :)
Sizlere birkaç sorum var;
-Yaklaşık ne kadar sürede/kaç seansta kurtuldunuz?
-Tekirdağ/Çorlu'da olup da doktor desteği alan var mı? Tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Ben özel bir hastanede psikolog ve psikiyatrist kontrolünde başlayacağım. Kadın doğum/kadın hastalıkları uzmanı mı yoksa psikiyatrist mi bu konuda daha uzman açıkçası emin olamadım. Siz ne dersiniz?
-Her türlü öneriye açığım :)
Teşekkürler
Canım doktor nasıl bir tedavi uyguladiBen doktor yardımıyla yendim canım. 4. Seansta yendim ama 3 de bile yenebilir duruma gelmiştim kendimi biraz daha inandırmak istedim sadece. Ve bence cinsel terapi eğitimi alan kadın doğum uzmanına gitmek daha doğru. Hepsi tedavi edemiyor çünkü eğitimini almış olmaları gerekiyor. Bende bu ikilemde kalmıştım ve tercihim kadın hastalıkları bölümü oldu.Adım atman bile güzel umarım en kısa zamanda çözersin kendine inan sen bile şaşıracaksın ilerledikce:)
Canım doktor nasıl bir tedavi uyguladi
Ben doktor yardımıyla yendim canım. 4. Seansta yendim ama 3 de bile yenebilir duruma gelmiştim kendimi biraz daha inandırmak istedim sadece. Ve bence cinsel terapi eğitimi alan kadın doğum uzmanına gitmek daha doğru. Hepsi tedavi edemiyor çünkü eğitimini almış olmaları gerekiyor. Bende bu ikilemde kalmıştım ve tercihim kadın hastalıkları bölümü oldu.Adım atman bile güzel umarım en kısa zamanda çözersin kendine inan sen bile şaşıracaksın ilerledikce:)
Çok teşekkür ederim canım :) Vajinismus konusunda uzman ve bu konuda halihazırda çalışan bir psikolog ve psikiyatrist ile çalışacağım (yani en azından öyle söylediler:)), yaklaşık 4 seansta çözülebildiğini söylediler. Sonuç almayı umuyorum. Ama tabi kii herşeyin bende bittiğinin de farkındayım.. Bakalım, hayırlısı.. Sana uygulanan tedavi yöntemi nasıldı bu arada?
Gevşeme videoları derken? Kendini rahatlatacak egzersizler mi??
Kızlar şükürler olsun ki bugün bende başardım ,cok mutluyum gerçekten hâlâ inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?