Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar bende hic anestolsüz yapamıyordum gecen gün anestolsüz yapicam diye zorladim cok gerginlik aci hissettim ama zorladim yaptim iliski sonrasindada perinada yirtik olustu cok derin değil ama enfeksiyondan endişe ettim sizce neden olmustur? daha onceki 3-4 seferde olmamisti ama onlarda kayganlastirici ve anestol kullaniyordum

Arkadaşlar bir bilginiz varsa ne olur yazın allah aşkına

canim çok üzüldüm inan.evet zararli ama alışana kadar 1 2 defa daha spreyle dene o zaman.yada anestol pomad kullan o daha az tesirli canim hem vajina içinde kullaniliyormus

Arkadaslar ben ozel bolge agda yapabiliyorum ama su lanet olasi egzersize baslayamiorum ne yapacagim lutfen banada yardim edin ( icmedigim sakinlestirici kullanmadigim kas gevsetici alkol kalmadi caresizimmm

Arkadaşlar bir bilginiz varsa ne olur yazın allah aşkına
Canım ben kadın doğum uzmanına sordum. Bende Anestol süz yapamıyorum. Zararı yok dedi alışana kadar devam et dedi. Bence o spreyi bırak Anestol kullan. Çünkü o sprey in zararlı olduğunu yazmıştı bir arkadaş buraya

Canım bir şey sormak istiyorum sen ne zaman yenmistin ilk olarak?? Ne kadar süre sonra Anestolu bıraktın? Ben de hala Anestol kullaniyorum

Inşallah en kısa zamanda biter bu dert
Canim iyice alışana kadar spreyle yap sen korkma bisey olmaz Allah in izni ile uyusturucu ilaclarin hepsinin içeriği ayni sonucta emla ya anestol a izin veriyo doktorlar o da ayni onlar gibi yillardir kullanmiyosun ki sadece 1 defa tam anlamiyla ilsikiye girdin zaten bi kac kez daha yap onunla alış iyice

Sağol gülüm dua edelim birbirimize inşallah bişey olmaz artık o kadar hırs yapmışımki inanırmısın kanıyor ama ona rağmen deniyorun çok farklı bir durum bu psikoloji rabbim yardımcımız olsun

Spyreyin adı ne

Tsk ederim canim Dilektuttum , hayir sprey falan kullanmadm ben normalde de egzersiz yaparken bebe yağından baska birşey kullanmıyordm zaten.iki gün önce gene denemistik ama o dar yere gelince ilerletememistik,simdi tam olarak girdi,egzersiz yaptım öncesinde 40dk kadar sonra spreysiz denedik,ben ustteydim altta rahat edemiyorm nedense bi kaç defa öyle aldim daha sonra bacaklarım zorlandigi icin alta geçtim oyle de oldu.altta daha kolay oldu ama ben öyle hâlâ korkuyorm üstte kontrol bende olduğu için korkmuyorm öyle, cumartesi regl olcam onun için yarın tekrar denyecegiz olur inşallah yine sorunsuz

Canım git gel yapabildiniz mi? Bende başardım biliyorsun bir kaç kez denedik sonra bende regli oldum kaç gündür deneyemedik. Bir an önce geçse de denesem korkuyorum yapamazsam diye. Egzersiz yaptım hep öncesinde egzersiz siz olmadı hic: (

Spyreyin adı ne
Vebcaine canım inanırmısın spreysiz hiç yapamadım yarım kaldı ağladım ama spreyli denedim oldu hemen hepsini aldım diyebilirim ama bu sprey uyuşturan bişey eğer kızlık zarın duruyorsa egzersizle biraz olsun Penisi alıp başarmaya çalış sonra kızlık zarı için penisin cok girmesine gerek yok daha sonra kızlık zarın kendini toparlayıp iyileşince sonra spreyle dene mazallah eşin biraz yüklenirse sende acıyı hissetmiyosun yırtılma olur bir doktora danış mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…