- 25 Ocak 2016
- 209
- 152
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.561
Aparata suruyorum öyle sokuyorum. Rahatlatıyor tamamen hissislesmiyor ama hafif uyusturuyorSağol canım nasıl kullanıyorsun
Kizlar bende hic anestolsüz yapamıyordum gecen gün anestolsüz yapicam diye zorladim cok gerginlik aci hissettim ama zorladim yaptim iliski sonrasindada perinada yirtik olustu cok derin değil ama enfeksiyondan endişe ettim sizce neden olmustur? daha onceki 3-4 seferde olmamisti ama onlarda kayganlastirici ve anestol kullaniyordum
İlk 2 denemede yapmadık acaba penisi alabilecek miyim diye egzersizin ardından hemen penisi aldım. Ama sonrasında denedik en sonuncusunda egzersiz yapmadım öyle denedim tam o ana gelince kasildim hemen yine 5 dakika egzersiz yaptımYaptk ama cok da fazla değil, denemeden önce ön sevişme yapıyor musunuz sizDilektuttum
Anestol pomad ise yariyor mu ben hic kullanmadm,birde on sevisme yapmadik biz ben hemen egzersizden sonra deneyeyim diye islaklik olmadigi icin sadeec bebe yagi kullandigim icin biraz zorlanma oldu..on sevisme yapmis miydin sen ilk denemedeİlk 2 denemede yapmadık acaba penisi alabilecek miyim diye egzersizin ardından hemen penisi aldım. Ama sonrasında denedik en sonuncusunda egzersiz yapmadım öyle denedim tam o ana gelince kasildim hemen yine 5 dakika egzersiz yaptımgit geli fazla yapamıyorum. Eşim de öyle olunca bosalamadi
Bende ilkinde yapmadım. Egzersizin hemen ardından pnisi aldım içime. Sadece son denemede on sevişmeden yaptık ama yine de başaramadım. Yine egzersiz yaptım öyle oldu..Anestol pomad ise yariyor mu ben hic kullanmadm,birde on sevisme yapmadik biz ben hemen egzersizden sonra deneyeyim diye islaklik olmadigi icin sadeec bebe yagi kullandigim icin biraz zorlanma oldu..on sevisme yapmis miydin sen ilk denemede
Tebrik ederim arkadasim egzersiz de en son kac cm aparat alinca basardin bence şuan 10 cm le çalışıyorum bu aksam gectim 10 cm e şükür basta hafif bi yanma oluyo ama dar yeri gecince rahatliyo suana kadar güzel gitti hersey şükürler olsun ama boyutlar arttikca daha cok heyecan sariyo tabi yeterli boyuta gelebilir miyim acaba pns de de o dar yeri gecebilecek miyim acaba bilmiyorum inşallah hepimiz başaririz ve güzel haberler yazariz burayaAnestol pomad ise yariyor mu ben hic kullanmadm,birde on sevisme yapmadik biz ben hemen egzersizden sonra deneyeyim diye islaklik olmadigi icin sadeec bebe yagi kullandigim icin biraz zorlanma oldu..on sevisme yapmis miydin sen ilk denemede
Öyle deme lütfen boşanmak çare olmamalı. Bu senin doğanın yaradılışının kabul ettiği yapabileceğin bişey kulak çubuğu yapmadan önce iyice alışmak için aynayla bak masaj yap incele ıkın nasıl bi yapı olduğunu anlamaya çalış. Ben de mümkün değil kulak çubuğu sığmaz p nasıl giricek derdim. Ama kulak çubuğunu dene yönü bulursan hiç içinde olduğunu bile hissetmezsin. Sadece anlık bi cesaret lütfenBen kulak cubugu bile yapamadim o bana bakti ben ona .boyle giderse ben bosancam((((
Canim reglinde gecikme oldumu.yoksa regl oncesimi yaptin testikızlar sizce hamişmiyim ilk ilişkimiz tam anlamıyla 2 nisanda oldu eşim tam olarak içime boşalabildi ama cok dprey ve kayganlaştıcı kullandık şimdi aşırı akıntım ve karın ağrım var bende öylesine yapayım dedim sonuç bu ama daha sonra ikici cizgi gibi gözüken o pempebilik dağıldı
Canim reglinde gecikme oldumu.yoksa regl oncesimi yaptin testi
Bilmiyorum canim ama bence değilsin hem test tam cikamamis,bide zaten spermin yumurtaya ulaşma ve dollenme süresi 6 7 gün.REGL ÖNCESİ YAPTIM CANIM GECİKME OLMADAN SENCE NEDİR DURUM
Sakin hayal kırıklığına kapilma D DygBlue kesin sonuc icin regl gecikmesini bekle canim.ve her ay boyle beklentiye girme ne olur, streste en büyük dusmani bu hamile kalamamanin en azindan regl gecikmesine kadar sakin bakmamaya çalış.Bilmiyorum canim ama bence değilsin hem test tam cikamamis,bide zaten spermin yumurtaya ulaşma ve dollenme süresi 6 7 gün.
Yani hamilelik belirtileri icin cok erken,hamile kalmis olsan bile testte çıkmaz henüz.
Canim parmak bana çok kolay geldi serçe işaret ve orta parmağı üst üste çok rahat aldım. Ama iki parmağı yapamadım bende.iki parmaktan daha ince bi aparat yaptım şu an onu da alamıyorum. Sert geliyor parmak gibi değil hissedemedigim için yapamıyorumBende doktorda uc tane kulak çubuğunu ve işaret parmağını almıştım cok rahat değildim tabi dun akşam kulak çubuğu denedim uc tanesini yine girdirmeyi başardım ama çok kasiliyorum kasildigim içinde acıyor ne yapabilirim sizlerdede oluyor mu en son dayanamadım bıraktım parmak deneyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?