- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.581
Kuzum kalemi cikar icinden.sadece kumaşla bir aparat yap kumasi sımsıkı sararak yaparsan et dokusu olur.parmaktanda daha rahat oluyor o zaman,ve egzerize baslamadan once 10 kez derin derin nefes al.burnundan al biraz biraz icinde tut mum ufler gibi yavas yavas ufleyerek ver nefesi bu kaslarinin gevsemesini saglar.sonra basla egzersize ve takildigin yerde birascik poponu kaldirarak dene o zaman yolu buluyorKızlar orta parmağı çok rahat alıyorum ölçüm 5 cnm.ben de şu an 6 cm bi aparat yaptım kaleme kumaş sardim ama nedense alamıyorum bi türlü. Girişten bile geçmiyor. Parmak gibi değil hiç. Nasıl yapmalıyım yardım edin lütfen.
CANIM cok sagol dediğin gibi sade kumaş sararak yaptım hemen oldu ve 7cm kadar ilerlettim zorlanmadim hiç. Diğer türlü kalemle hiç olmuyordu. Aşırı sert.girişi yirtacaktim az kalsın. Hep böyle kumaş sararak mi ilerlemeliyimKuzum kalemi cikar icinden.sadece kumaşla bir aparat yap kumasi sımsıkı sararak yaparsan et dokusu olur.parmaktanda daha rahat oluyor o zaman,ve egzerize baslamadan once 10 kez derin derin nefes al.burnundan al biraz biraz icinde tut mum ufler gibi yavas yavas ufleyerek ver nefesi bu kaslarinin gevsemesini saglar.sonra basla egzersize ve takildigin yerde birascik poponu kaldirarak dene o zaman yolu buluyor
Amin canm insallah ,ben 11cm i biraz geçmiştm egzersiz deTebrik ederim arkadasim egzersiz de en son kac cm aparat alinca basardin bence şuan 10 cm le çalışıyorum bu aksam gectim 10 cm e şükür basta hafif bi yanma oluyo ama dar yeri gecince rahatliyo suana kadar güzel gitti hersey şükürler olsun ama boyutlar arttikca daha cok heyecan sariyo tabi yeterli boyuta gelebilir miyim acaba pns de de o dar yeri gecebilecek miyim acaba bilmiyorum inşallah hepimiz başaririz ve güzel haberler yazariz buraya
Aynen bende senin gibi set olunca yapamiyordum canim sadece kumasla aparatlar yaptim onunla yendim.evet bazilari icine mum,allik fircasi falan koyuyor ama haliyle set oluyor ve acitiyor.CANIM cok sagol dediğin gibi sade kumaş sararak yaptım hemen oldu ve 7cm kadar ilerlettim zorlanmadim hiç. Diğer türlü kalemle hiç olmuyordu. Aşırı sert.girişi yirtacaktim az kalsın. Hep böyle kumaş sararak mi ilerlemeliyim
Canım sadece kumaş sarsan 6 cm yapsan olmaz mıCanim parmak bana çok kolay geldi serçe işaret ve orta parmağı üst üste çok rahat aldım. Ama iki parmağı yapamadım bende.iki parmaktan daha ince bi aparat yaptım şu an onu da alamıyorum. Sert geliyor parmak gibi değil hissedemedigim için yapamıyorum
Rabbim gönlüne göre versin canım. 6 cm çok rahat aldım sadece kumaş sararak git gelde yaptım çok rahat.dediğin gibi parmaktan daha rahatmış hiç biyere takilmadi canımı acitmadi. Şimdi 8 cm lik bitane yapacam. Canım böyle hızlı ilerlemek sağlıklı ve doğru mu sence. Ben bugun farklı boyda 2 aparat daha alırım gibi hissediyorum sonra diyorum acaba hata mi yapıyorum bu kadar hızlı ilerlenmez. Ben de hiç korku yok çok şükür ondan mi acaba.basldigimdan beri adam akıllı 2.egzersiz yapısım ve ben birazdan 8 cm e gececem. Ben nasıl vajinismus oldum sasiyorum vallah.o kadar rahatım ki çünkü.Aynen bende senin gibi set olunca yapamiyordum canim sadece kumasla aparatlar yaptim onunla yendim.evet bazilari icine mum,allik fircasi falan koyuyor ama haliyle set oluyor ve acitiyor.
Simdi canim bir kac tane aparat yapmalisin.en inceden basla mesela 5 cmlik bir aparat yap,hep ilk onunla basla.sonra 7 cmlik.sonra 9 lik.sonra 10 ve 11 cmlik yap canim.ama bunlar hep ayri ayri aparatlar olsun.her seferinde en inceden basla ve 1 2 ginde bir degerine gec canim.sistemli çalışırsan 1 haftada 11 cmye gelirsin insllah
Öncelikle sakin ol biraz canım ne durumdasın egzersiz falan verdi mi doktor yapamadın mı. Tam olarak durumunu anlat elimizden geleni yaparız inş. Kocanın tepkileri de gerçekten normal. Çünkü bu evlilikte çok büyük eksiklik. Ve sabır da bi yerde tükeniyo. O yüzden sen sadece bu durumun üstesinden gelmeye bak.Merhaba arkadaslar. 7 aylik evliyim. 6 gunluk evliykende yazmistim buraya iliskiye giremyrz diye. Kac tane doktora gittim. Psikologada gittim ama hicbir faydasi olmadi. Yardima cok ihtiyacm var. Hergun agliyorum psklojim cok bozuldu. Parmak egzersizlerni denedim ama olmadi. Simdide uyusturucu kremle denemek istiyorum . bu sekilde deneyip yenen varmi. Artik caba gostercek hevesimde kalmadi. Esimle aramz cok kotu hep kavga ediyoruz. Ilk zamanlar cok anlayisliydi ama artkk onunda sabri kalmadi. Gecen kavga aninda sen bana karilikmi yapysn ssnki dedi cok zoruma gitti
Öyle yaptım canım çok rahat oldu.Allah hepinizden razi olsun.doğru bilgi ve yonlendirmelerle bu iş fazlasıyla kolaylaşıyor.Canım sadece kumaş sarsan 6 cm yapsan olmaz mı
Canım hatırladığım kadarıyla senin zaten ilişkide de bi korkun yoktu o yüzden hızlı ilerlemen eğer önceki aparatı çok rahat alabiliyosan bence sorun değil. İlkinden direkt p i alanlar nasıl yapıyo sanki onlar egzersiz mi yapıyo. Biz rahat olmadığımız için adım adım ilerliyoruz. Bi haftada rahat alamayanda var ilkinde de rahat alan var kafa olarak biten bi olay zaten bu o yüzden korkma eğer kafa olarak hazorsan sorun olacağını sanmıyorumKızlar aparatlarinizi sadece kuması sıkı sararak yapın. Icine sert bişey koyunca çok ağrıyor ve ilerlemesi zor oluyor. Biyerlere takılıyor yırtık falan olabiliyor. Ben kulak çöpuyle zorlandım Biyerlere takıldı hissettim ama bugun sade kumasla 6 cm hiç zorlanmadan aldım. Sizde öyle yapın bence.deneyin en azından. Belki faydası olur.herkese kolay gelsin.
Bütün sayfaları okumadan yazdım canm sonra baktım başka bi arkadaş demiş ve maşallah sen hemen zorlanmadan yapmışsın. Hadi inş en kısa zamanda yenersinÖyle yaptım canım çok rahat oldu.Allah hepinizden razi olsun.doğru bilgi ve yonlendirmelerle bu iş fazlasıyla kolaylaşıyor.
Inşallah canım. Allah razi olsunBütün sayfaları okumadan yazdım canm sonra baktım başka bi arkadaş demiş ve maşallah sen hemen zorlanmadan yapmışsın. Hadi inş en kısa zamanda yenersin
Canim hemen en kalin aparatlara geçmediğin surece hic sakincasi yok hizli ilerlemenin hatta senin icin daha daha moral verici bir durum.zaten araya zaman girince uzadikca uzuyor bahanelr uydurmaya calisiyorsun yapamamak icin.sabah aksam yapmaya calis egzersizleri,cokta yorma tahris etmeden yap canim.baktin cok rahat yapiyorsun bir sonrakine gec.ama her seferinde mutlaka yeni strec cek üzerineRabbim gönlüne göre versin canım. 6 cm çok rahat aldım sadece kumaş sararak git gelde yaptım çok rahat.dediğin gibi parmaktan daha rahatmış hiç biyere takilmadi canımı acitmadi. Şimdi 8 cm lik bitane yapacam. Canım böyle hızlı ilerlemek sağlıklı ve doğru mu sence. Ben bugun farklı boyda 2 aparat daha alırım gibi hissediyorum sonra diyorum acaba hata mi yapıyorum bu kadar hızlı ilerlenmez. Ben de hiç korku yok çok şükür ondan mi acaba.basldigimdan beri adam akıllı 2.egzersiz yapısım ve ben birazdan 8 cm e gececem. Ben nasıl vajinismus oldum sasiyorum vallah.o kadar rahatım ki çünkü.
Haklısın canım hersey gerçekten beyinde bitiyor.Canım hatırladığım kadarıyla senin zaten ilişkide de bi korkun yoktu o yüzden hızlı ilerlemen eğer önceki aparatı çok rahat alabiliyosan bence sorun değil. İlkinden direkt p i alanlar nasıl yapıyo sanki onlar egzersiz mi yapıyo. Biz rahat olmadığımız için adım adım ilerliyoruz. Bi haftada rahat alamayanda var ilkinde de rahat alan var kafa olarak biten bi olay zaten bu o yüzden korkma eğer kafa olarak hazorsan sorun olacağını sanmıyorum
Her seferinde ayrı aparatlar hazirlayacam cnm. Şu an 6 cm ve 8 cm yaptim. Bugün yarın regl olurum Araya zaman girince belki zorlanırim kucuklerden başlarım yine.strecleyip eldivenin parmagina geçiriyorum cnm.Canim hemen en kalin aparatlara geçmediğin surece hic sakincasi yok hizli ilerlemenin hatta senin icin daha daha moral verici bir durum.zaten araya zaman girince uzadikca uzuyor bahanelr uydurmaya calisiyorsun yapamamak icin.sabah aksam yapmaya calis egzersizleri,cokta yorma tahris etmeden yap canim.baktin cok rahat yapiyorsun bir sonrakine gec.ama her seferinde mutlaka yeni strec cek üzerine
Canim cok zor bir durum ama moralini yüksek tutup egzersizlere başla bi an once daha fazla zaman kaybetme. Emin ol bi başlayınca devamı geliyor. Egzersizlerde zorlansan bile emin ol şu psikolojiyle yaşamak kadar canını acitmaz. Biraz dayanirsin ne varki.burda herkes çok yardımcı oluyor destek veriyor. Aklina takılan herseyi sor herkes yaldım eder sana.yeterki iste kararlı ol ve ilk adımı at.kendin için Yap bunu.Merhaba arkadaslar. 7 aylik evliyim. 6 gunluk evliykende yazmistim buraya iliskiye giremyrz diye. Kac tane doktora gittim. Psikologada gittim ama hicbir faydasi olmadi. Yardima cok ihtiyacm var. Hergun agliyorum psklojim cok bozuldu. Parmak egzersizlerni denedim ama olmadi. Simdide uyusturucu kremle denemek istiyorum . bu sekilde deneyip yenen varmi. Artik caba gostercek hevesimde kalmadi. Esimle aramz cok kotu hep kavga ediyoruz. Ilk zamanlar cok anlayisliydi ama artkk onunda sabri kalmadi. Gecen kavga aninda sen bana karilikmi yapysn ssnki dedi cok zoruma gitti
Öncelikle sakin ol biraz canım ne durumdasın egzersiz falan verdi mi doktor yapamadın mı. Tam olarak durumunu anlat elimizden geleni yaparız inş. Kocanın tepkileri de gerçekten normal. Çünkü bu evlilikte çok büyük eksiklik. Ve sabır da bi yerde tükeniyo. O yüzden sen sadece bu durumun üstesinden gelmeye bak.
Bende mumla denemiştim, ama kumaş çok daha mantıklı. Çünkü kumaştan yapılan aparat ne kadar sıkı olsada hem sert cisimler kadar canımızı acıtmaz, hemde bükülebilir oldukları için biz ittirince boşluğa doğru yolunu bulabilir. Kendimizi de incitmemiş oluruz. Evet mantıklı.Cnm her zaman kumaşı sararak mi ilerliyoruz. Yani içine sert bişey koymuyor muyuz. Kızlar muma sariyoruz demişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?