Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tedavim yeni bitti ama moralim çok bozuk, resmen çaresizlerimizi kullanan bi doktora rastladım,
Siz ne kadar ödeme yaptınız?

Lütfen paylaşın.

cnm eline eldiven tak parmak mutlaka girer mümkün değil, parmaklarını içerde oynat bol bebeyağı kullan
Canim 8 cm aparatla denedim oldu çok şükür. Aparat parmaktan daha kolaymis o yüzden denemeye gerek kalmadı. Aparatla gel git yapıyorum. 8 cm de biraz sizladi ama dayanilmayacak gibi değil.

Tedavim yeni bitti ama moralim çok bozuk, resmen çaresizlerimizi kullanan bi doktora rastladım,

Lütfen paylaşın.
Anlaşılan çok para vermişsiniz. Evet genelde pahalı, tüp bebek daha ucuzdur herhalde. Yolsuzluk gibi birşey. Normal muayene ücreti nelerine yetmiyor. Kısa yoldan zengin olmak için bizleri kullanıyorlar. Neyse işe yaramışsa çok takmayın, ödediğiniz parayı, olan olmuş bir kere. Para kazanılır yine. İnşallah sorununuz çözülmüştür.

Canim 8 cm aparatla denedim oldu çok şükür. Aparat parmaktan daha kolaymis o yüzden denemeye gerek kalmadı. Aparatla gel git yapıyorum. 8 cm de biraz sizladi ama dayanilmayacak gibi değil.
Bol bol kayganlaştırıcı kullan. Nefes egzersizlerini de unutma canım.

sein adına çok sevindim cnm devam et her seferinde enini kalınlaştır, hiç korkma ben bilk günfe 10 cm kadar çıkmıştım şimdi 11 cm deyim bir gün durup birgün egzersiz yapabiliyorum inşallah çözeriz tez zamanda...

Egzersiz verdi ama yapamadim. Kadin doguma baktirmaya gittigimde zor ellettirdim koltugu sikmaktan ellerm acidi cok kasmistim kendimi. Hicbisey yok demisti.
Direkt egzersiz belki zorlayabilir zaten. Bende çok zorlanmıştım alışkın değilsin oraya bişey girmesine zaten. Ama bu işin de yolu bu. O yüzden biraz cesaretli olmak gerekiyo gerçekten bi anlık bişey zaten. Direkt egzersiz zor geliyosa kegel ve nefes egzersizleriyle başla aynayla incele vajinaya alışmaya çalış

Inşallah cnm.ben de oructum diye 2 gün ara vermiştim. Ara verip baslayinca belki zorlanirim dedim ama çok rahat oldu kaldığım yerden devam ettim. Bakalım inşallah tez zamanda kurtuluruz.

Hadi İnşallah canim olabilirsin
Arkadaşlar nisan gelini var mı
Beeeennnnn

Lütfen paylaşın.

Evet maalesef doktorlarin %80 i caresizligimizi kullaniyor. Ben cok arastirdim doktor icin hatta vajinismus konusunda cok iyi isim yapmis bir doktorlada telefonda gorustum ama icime sinmedi cok ilgilenecegini dusunmedim genelde asistanlari ilgileniyormus o zaman neden doktora gideyim dedim. Isi fazlasiyla ticarete dokmus vazgectim. Sonra doktorumun tavsiyesiyle baska bir doktora gittim inanilmaz icime sindi cok fazla ilgilendi benle abla gibiydi cok memnun kaldim ben parmaga ve aparata karsi cok katiydim asla yapmam diyordum agliyordum ama 3 4 haftada hallettim sayesinde cok rahatim su an. Odedigim ucreti vs ozelden yazabilirim ama helal ediyorum sonuna kadar hic aklim kalmadi odedigim rakamda. Ilk gorustugum doktorun ucretinin %60ini falan odedim tabi cok abartmadim. Eger tedaviden sonuc aldiysaniz cok uzulmeyin bu dertten kurtulmussunuz en azindan.

M monalazo ikihayat B Boteci
Şöyle oldu, ben 1,5 yıldır bebek istiyorum regl olunca doktorum yumurtlama tedavisi uygulayacak aynı zamanda biraz da vajinusmus problemi olduğu tespiti de yaptı. Bende bu ay da öyle geçmesin diye internetten Ebru Zülfikaroğlun'u buldum. Muayene 300 tl olduğunu ve tedavinin üç gün olduğunu biliyordum. Herkese bişeyler söyleyip şehir dışından geldim, işten izin almak 4 saat yol vs. Bir sürü hazırlığın ardından muayene de tespit etti ve asistanım ile görüşün dedi.
O an bu kadar hazırlık ve bi sürü sosyal nedenden tedavi ücretini kabul etmek zorunda kaldık((
Bu yetmez gibi tedavi sırasında Lazım olan bebe yağı ve bebantolü bize ödettiler. Senet imzalandı ama eşim benim bunu düşünmemi değil tedavi olmamı istediği için itirazları çok ileri götüremedik(
En son çıkışta fatura istedik ve cevap şu fatura istiyorsanız ekstra ödeme yapmalısınız.
Eve gidince daha eksersiz yapmam lazım ama çok sinirliyim.
Tamam saygı duyuyorum eğitimine tedavisine ama benim eşimde doktor, en azından devletine KDV ödemesi gerekir.
Benden daha çaresiz ve imkanı kısıtlı olan herkese
Rabbim yardımcı olsun.

Allah'a havale ediyorum böyle insanları..

Bu arada ücret 5,000 tl (

Çok para istiyorlarmis. Doktora gidince de evde kendimizin egzersiz yapması gerekiyor. Yine is bizde yani.biz burda da egzersiz yapıyoruz tek farkı para vermiyoruz. Bence burdan yardım alarak başarmaya çalışmak daha iyi.herkesin Allah yardımcısı olsun.

Kızlar 9 cm aparatı geçtim kumas sararak yaptım ama ucunu alamadım bi türlü girişten geçmedi. Acaba ucunu biraz sivri mi yapmak gerekiyor. Yoksa zorlamalimiyim almak için

Dunden beri burda yazilanlari uygulamaya calisiyorum iki gundur inceliyorum yapisini kesfediyorum vajinanin ama hala ic kisma dokunamiyorum bir kac gune atlatirim diye beynime msj yolluyorum

Erenkoy ruh ve sinir hastaliklarinda sirin hanima gittim oda psikiyatriye sevk etti ama aramalari biraz gec oluyor .. Ozeldekiler bu isi tamamen ticarete dokmusler acikcasi o kadar imkanimda yok .. Ailem cocuk icin baski yapiyor ama ben kimseye bisiy soyluyemiyorum hipno terapi goren varmi etkili mi bilmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…