Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasıl yani hem 5000 tl ödedin hem fatura vermedi bide tedavide kullanacağı şeyleri size aldırdı.Peeeees, artık doktorlara da güven olmuyor. Keşke biraz daha araştırsaydınız o bayanı bende duydum bi doktor tanıdığıma sordum sakın dedi. İyiki ona gitmemişim dedim bir kez daha. Ama madem o kadar ödediniz yapacak bişey yok egzersizlerinizi ihmal etmeyin.

Canım öncelikle teşekkür ediyorum bunları paylaştığın için, çünkü herkes internette araştırma yapıyo ve bu isimlerle karşılaşıyo gidecek olanlarda bilsinler... para tuzağı insanların duygularını şartlarını kullanıyorlar...sorunun çözüldüyse ne mutlu sana .... nasıl vajinusmus ilk aşmamıymış anlamadım...

Arkadaşlar çok mutluyummm..... erken mi seviniyorum bilmiyorummm... eşimle bir haftadır ilk defa böyle küstük normalde çok anlayışlıdır ama öfke kontrolü yok beni üzmüştü bu nedenle bende barışmayınca küslük biraz uzadı. bu arada ben iki günde bir egzersiz yaptım mumdan yaptığım boy boy aparatlarla en son 11 cm çok rahat alıodum ve git gel yapabiliyordumm... eşimle dün barıştık, Malum şey oldu ve ben üstteyken p n s tamamını alabildin önceden yarısını alabiliyordum, ama hiç kanama olmadı kızlık yüksek kenarlı demişti doktor yarın gidip muayene olacagım inş... ama mutlu oldum sevinçten ağladım hiç acı yoktu acaba girmedi mi ben mi öyle sanıyorum diye düşündüm beklettim ama oldu gibi bugünkü tekrar denemeler de inşallah yine olur ve bu dert biter,bitti inşallah .... buradaki herkese özellikle ikihayat ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum , yardımlarınız için herşeyi açık açık yazdınız, yardımcı oldunuz, olmayada devam edecegiz hep beraber inşallah... gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri, sizlerin de bu aşamada bana tavsiyeleri olursa lütfen yazın...Allah hepinizden razı olsun....

OTE="ayriskan, post: 45993209, member: 736206"]Arkadaşlar çok mutluyummm..... erken mi seviniyorum bilmiyorummm... eşimle bir haftadır ilk defa böyle küstük normalde çok anlayışlıdır ama öfke kontrolü yok beni üzmüştü bu nedenle bende barışmayınca küslük biraz uzadı. bu arada ben iki günde bir egzersiz yaptım mumdan yaptığım boy boy aparatlarla en son 11 cm çok rahat alıodum ve git gel yapabiliyordumm... eşimle dün barıştık, Malum şey oldu ve ben üstteyken p n s tamamını alabildin önceden yarısını alabiliyordum, ama hiç kanama olmadı kızlık yüksek kenarlı demişti doktor yarın gidip muayene olacagım inş... ama mutlu oldum sevinçten ağladım hiç acı yoktu acaba girmedi mi ben mi öyle sanıyorum diye düşündüm beklettim ama oldu gibi bugünkü tekrar denemeler de inşallah yine olur ve bu dert biter,bitti inşallah .... buradaki herkese özellikle ikihayat ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum , yardımlarınız için herşeyi açık açık yazdınız, yardımcı oldunuz, olmayada devam edecegiz hep beraber inşallah... gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri, sizlerin de bu aşamada bana tavsiyeleri olursa lütfen yazın...Allah hepinizden razı olsun....[/QUOTE]
Canim cok sevindim tebrikler. Bence yemişsin. Ilkinde bende hepsini aldım gitgel yapmadık zorlamadik hiç tabi sonradan acaba olmadı benmi oyle sandım deyip durdum ikincide anladım insan inanamıyor emin ol ikincide daha mutlu olacaksın. Bende 11 cmle yendim daha hala inanamıyorum

Senin adına çooooookkkk sevindimmmmm canımmmmmm. Biraz yardımım olduysa ne mutlu bana. Bu iş olmuş artık sakın acabamı deme tereddütte kalma şu anda yapman gereken sakinliğini koruyup ara vermeden devam etmek. Kan gelmemiş olabilir herkesten kan gelmiyor canım egzersizde boy boy aparatlarda biz esnetiyoruz bir de ondan da olabilir. Hayırlı olsuuuun darısı diğer arkadaşların başınaa

Tebrik ederim canim cok sevindim darısı bizlere inşallah... Arkadaslar bisey sormak istiyorum ben suan 10 cm ile çalışıyorum 11 cm de bende yenebilir miyim acaba bilmiyroum insallah olur benimde ama aklima takilan bisey var ben egzersizleri hep misyoner de yapiyorum hic oturur poizyonda yapamadim arkadaslar genellikle misyonerde egzersiz yapsa bile iliskiyi üstte gerceklestirdigini soyluyo ama ben rahat edemiyorum üst pozisyonda ya alttada kasılırsam napicam ben ya

Canim egzersizde alıştığın gibi yaparsan kasmazsin kemdini. Bende üstte yapamadım ilk ilişkiyi egzersizi misyonerde yapıyordum ilk iliskiyide oyle başarabildim nasıl rahatsan o pozisyonda olur

Gözün aydın canm. Olmuş merak etme gerisi artık çok kolay bi defa oldu mu gerisi de gelir. Tebrik ediyorum

Canim egzersizde alıştığın gibi yaparsan kasmazsin kemdini. Bende üstte yapamadım ilk ilişkiyi egzersizi misyonerde yapıyordum ilk iliskiyide oyle başarabildim nasıl rahatsan o pozisyonda olur
Misyonerde de kontrol sende olarak yapabilirsin cnm. Yatağın kenarına gelirsin eşin ayakta durur sen aşağıda kalıyosan yastıkla yükseltirsin kendini. Egzersiz yapar gibi bu seferde p i alırsın misyonerde egzersiz yapman daha iyi gitgwllere de çabuk başlarsın başarırsan. 11 cm aldıktan sonra rahatsan dene derim ama hemen önce de egzersiz yaparak

Kızlar 9 cm aparatı geçtim kumas sararak yaptım ama ucunu alamadım bi türlü girişten geçmedi. Acaba ucunu biraz sivri mi yapmak gerekiyor. Yoksa zorlamalimiyim almak için
Oooo maşallah sana harika bi ilerleme kattetmissin bana yetişmişsin sen hatta benden önce yener gibi gözüküyosun :) aferin cnm tebrik ederim... Benim aparatin ucu sivri degil her yeri ayni boyutta belki farkinda olmadan kasmışsındır kendini sakin ve sabırlı davranarak tekrar dene nefes egzersizi de yap o esnada mutlaka derin nefes alip verirken ittir bende 10 cm de biraz zorlandim azıcık yanma oldu ama o dar yeri gecince kayıp gidiyo digerlerinde oldugu gibi Allah kolayliklar versin

Canim bende ilişkiye alışmaya çalışıyorum ve bu dediğin pozisyon en rahatı şuan

Yenersin insallah canim suan kac cm le çalışıyorsun
Valla canm en son geçen pazar 9 cm aldım ilk defa yönü bulamadım kanadı ben de zar gitti diye korktum eşime söyledim bişey olacağı yok zaten zar olsa ne olmasa ne dedi. Ben de moral olarak sıfır bi şekilde dolaşıyorum egzersizde yapmadım hiç o zamandan beri bi kaç gündür regl im zaten. Bilmiyorum be yapacağımı bende

Bozma moralini cnm ya biliyosun onlar icin de bizden daha zor bi durum benim ki de sürekli bana laf sokup duruyo ama ne yapalim hosgormek lazim eşinin davranışları seni daha da hırslandırsın reglin bitince yogunlaş egzersizlerine zaten yaklasmissin 2-3 cm kalmis benimde 5 günüm var regl olmama bilmiyorum regl oncesi 11 cm e gelir miyim önce 10 cm e alismam lazim

Çok teşekkür ederim cnm.her yeri aynı olunca alamıyorum. 9 cm alamazken diğerlerini nasıl alaçam bilmiyorum. Ucu geçse giristen sonrası çok kolay kendi kayıp gidiyor zaten.canım bide ben egzersizleri oturarak yapıyorum. Yatağa oturuyorum sirtimi yatak başlığına dayiyorum ayna da karşımda öyle yapıyorum acaba yanlış mı yapıyorum uzanarak mi yapmak lazım.

Çok sağol cnm desteğin için egzersize zar giderse sonra bana inanmazsa diye devam edemiyorum. Yoksa zorlandığımdan değil 9 cm de yönü bulamadım 3 te yönü buldum onda da zorlanmadan hemen kaydı gitti zaten. Yaparsın canm yaparsın merak etme 3 günde yenen bile var. Moralini yüksek tut yeter

Canım daha önce 7-8 girmişse dokuz olmaması için hiç bisebep yok kasıyosundur ya da yönü bulamıyosundur. Yön mevzusu çok önemli ben onu anladım. Yönü bulabilince hemen kayıp gidiyo. Egzersizdede nasıl rahatsan öyle yap sonuçta daha önce öyle girdi demekki yanlış değil. Kendini çok hırpalama yorma ama vaz da geçme. Allah kolaylık versin cnm

Çok sağol cnm.asla vazgeçmek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…