- 7 Eylül 2015
- 144
- 57
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.641
Cnm inşallah her sey iyi olur senin için.Santimini tam bilmiyorum ama dün evde ekzersiz yaptım ve 4 boyu da sırayla yapabildim.
Sadece en büyük de biraz acı oldu ama doktor normal dedi, sonuçta esnek bi alet değil normal bi
Vajinayı da hafif ağrıtır dedi.
Doktor konusu da burda okuyanlara bilgi olsun, benim izin alıp araştıracak tekrar vaktim olmadı. Üzülmemeye çalışıyorum.
Hayırlı haberler alayım inşallah tesellisi olsun.
Canim bişey soracam ben aparatı alınca ağrıdan ziyade bi basınç ve gidiklanma hissediyorum. Bi de sürekli sanki tuvaletim geliyor gibi oluyor çok sıkışmışim gibi gidiyorum azıcık oluyor. Sizde de aynı şeyler oluyor mu.Oooo maşallah sana harika bi ilerleme kattetmissin bana yetişmişsin sen hatta benden önce yener gibi gözüküyosun :) aferin cnm tebrik ederim... Benim aparatin ucu sivri degil her yeri ayni boyutta belki farkinda olmadan kasmışsındır kendini sakin ve sabırlı davranarak tekrar dene nefes egzersizi de yap o esnada mutlaka derin nefes alip verirken ittir bende 10 cm de biraz zorlandim azıcık yanma oldu ama o dar yeri gecince kayıp gidiyo digerlerinde oldugu gibi Allah kolayliklar versin
Evet canim aynen bunlar oluyo baski hissi oluyo sonucta bisey giriyo oraya illaki baski olusacak tuvalet hissi de cok normal egzersize baslamadan once gidiyorum mutlaka wc ye hatta egzersiz sirasinda da gidiyorum bir iki defa sokup cikarinca wc ye gidiyorum sonra tekrar devam ediyorum idrarini yapinca daha rahat oluyo egzersizCanim bişey soracam ben aparatı alınca ağrıdan ziyade bi basınç ve gidiklanma hissediyorum. Bi de sürekli sanki tuvaletim geliyor gibi oluyor çok sıkışmışim gibi gidiyorum azıcık oluyor. Sizde de aynı şeyler oluyor mu.
Ben de egzersiz sırasında en az iki kere gidiyorum canım :)Evet canim aynen bunlar oluyo baski hissi oluyo sonucta bisey giriyo oraya illaki baski olusacak tuvalet hissi de cok normal egzersize baslamadan once gidiyorum mutlaka wc ye hatta egzersiz sirasinda da gidiyorum bir iki defa sokup cikarinca wc ye gidiyorum sonra tekrar devam ediyorum idrarini yapinca daha rahat oluyo egzersiz
EGZERSİZE BAŞLAMAK APARATLARI KULLANMAK ÇOK BÜYÜK BİR İLERLEME. TEDAVİNİN SONUNA YAKLAŞMAK ÜZERESİNİZ.EGZERSİZ ÖNCESİ TUVALETE GİTME VE APARATLARI BEBE YAĞI İLE GİRŞİNİ KOLAYLAŞTIRMAK ETKİLİ OLUR.KULLANILAN SPREYLER AĞRI KESİCİ KREMLERİN VAJINUSMUS TEDAVİSİNDE YERİ YOKTUR. AMAÇ KADININ VAJINASINDAKİ SİNİRSEL AĞI YANİ HİSSİ ORTADAN KALDIRMAK DEĞİL ÇÜNKÜ. AMAÇ KADINADA ERKEĞEDE İLİŞKİDE MUTLU ETMEK dr.aslıalay
Kayganlaştırıcı ve uyuşturucu krem veya sprey kullanıyormusunuzBende aynen oyle ya hmde cok uzun zamandir yapiyorum hala ilerleyemdm
Ooo nisan gelinlerinin sayısı artıyor. Tebrikler.Arkadaşlar çok mutluyummm..... erken mi seviniyorum bilmiyorummm... eşimle bir haftadır ilk defa böyle küstük normalde çok anlayışlıdır ama öfke kontrolü yok beni üzmüştü bu nedenle bende barışmayınca küslük biraz uzadı. bu arada ben iki günde bir egzersiz yaptım mumdan yaptığım boy boy aparatlarla en son 11 cm çok rahat alıodum ve git gel yapabiliyordumm... eşimle dün barıştık, Malum şey oldu ve ben üstteyken p n s tamamını alabildin önceden yarısını alabiliyordum, ama hiç kanama olmadı kızlık yüksek kenarlı demişti doktor yarın gidip muayene olacagım inş... ama mutlu oldum sevinçten ağladım hiç acı yoktu acaba girmedi mi ben mi öyle sanıyorum diye düşündüm beklettim ama oldu gibi bugünkü tekrar denemeler de inşallah yine olur ve bu dert biter,bitti inşallah .... buradaki herkese özellikle ikihayat ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum , yardımlarınız için herşeyi açık açık yazdınız, yardımcı oldunuz, olmayada devam edecegiz hep beraber inşallah... gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri, sizlerin de bu aşamada bana tavsiyeleri olursa lütfen yazın...Allah hepinizden razı olsun....
endişelenme herkes aynı şeyleri yaşadı. Yavaş yavaş sende yeneceksin inşallah. Aynayla incelemeye devam et. Ikınınca oranın açıldığını gör. Parmağınla, tüy gibi hafif bir basınçla girişin hemen üstüne daire çiz, ve ortasına dokun. Etrafında parmağını daire gibi getirince, orayı gevşeyen bir refleks oluşuyor. Bu şekilde dokun bırak. Dokunmaya karşı hassasiyetin biraz azaldığı zaman parmağının ucunu içine almayı dene. İçine alırken nefesini yavaşca bırak. Nefes çok önemli. unutup nefesini tutma. Bacakların kasılı durmasın. Gevşe, bir yere rahatca uzan. Kontrol sende, parmak sende, istediğin zaman durdurabilirsin. İnan ki yapmadan bunun ne kadar basit olduğunu bilemezsin. Hadi cesaret...Bende aynen oyle ya hmde cok uzun zamandir yapiyorum hala ilerleyemdm
Nisan gelini olmak için 20 günümüz var inşallah bu sayı artar. Allah herkesin yardımcısı olsun.NİSAN GELİNLERİ
1-sb12345
2-ayrışkan
Ah şu erkekler.Valla canm en son geçen pazar 9 cm aldım ilk defa yönü bulamadım kanadı ben de zar gitti diye korktum eşime söyledim bişey olacağı yok zaten zar olsa ne olmasa ne dedi. Ben de moral olarak sıfır bi şekilde dolaşıyorum egzersizde yapmadım hiç o zamandan beri bi kaç gündür regl im zaten. Bilmiyorum be yapacağımı bende
Normal hisler canım. Zevk almadan yaptığın için tuhaf geliyor yada rahatsız ediyor. Başardığında onlar zevke dönüşecek. Sonuçta bir şey hissetmemek nasıl anlıyacağınız ki p.. in içimizde olduğunu., ilerde lazım olacak.Canim bişey soracam ben aparatı alınca ağrıdan ziyade bi basınç ve gidiklanma hissediyorum. Bi de sürekli sanki tuvaletim geliyor gibi oluyor çok sıkışmışim gibi gidiyorum azıcık oluyor. Sizde de aynı şeyler oluyor mu.
Evet gerçekten moral olarak sıfır durumdayım şu anda. Egzersiz yapmaya isteğim yok sonra bu lafları devam eder diye egzersiz olamadan deniyim dedim bi defa uyuşturmamı beklemedi o zaman yarısına yakınını aldım belki uyuştursam tamamını alıcam. Malum bende vajinismus yok sadece acıya dayanamıyorum. Zar girişim dar diyeAh şu erkekler.
Canim bende öyleydim zarı aldırdım birazda egzersiz yaptım alıştım ve oldu neden aldırmıyorsunEvet gerçekten moral olarak sıfır durumdayım şu anda. Egzersiz yapmaya isteğim yok sonra bu lafları devam eder diye egzersiz olamadan deniyim dedim bi defa uyuşturmamı beklemedi o zaman yarısına yakınını aldım belki uyuştursam tamamını alıcam. Malum bende vajinismus yok sadece acıya dayanamıyorum. Zar girişim dar diye
İlk eşimle olsun istiyorum bi de eşimin benden şüphelenmesini istemiyorumCanim bende öyleydim zarı aldırdım birazda egzersiz yaptım alıştım ve oldu neden aldırmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?