- 20 Mart 2016
- 1.342
- 1.700
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.661
Oda yanında olur doktorla konuşurken muayene okurken operasyon olacağı zaman falan. Ama genede haklısın umarım biran önce olur canım cok sıkıntılı bir durumİlk eşimle olsun istiyorum bi de eşimin benden şüphelenmesini istemiyorum
Yanımdaydı zaten 15 gün önce gittim doktora doktor uyuştur önce iki parmağınla egzersiz yap hemen ardından deneyin dedi. Çünkü bende vajinismus yok doktor parmak denedi hiç tepki vermedim. Öyle olmazsa zarı alalım dedi. Eşim dedi ki yanında olmamı bekleme git ameliyatı ol gel. Ben de istemedimOda yanında olur doktorla konuşurken muayene okurken operasyon olacağı zaman falan. Ama genede haklısın umarım biran önce olur canım cok sıkıntılı bir durum
Yok kullanmiyorum ama kullanmayi dusuyorum varmi onerdigin biseyKayganlaştırıcı ve uyuşturucu krem veya sprey kullanıyormusunuz
Anladim canim allah kolaylık versin zor bir durum vazgeçme üstüne git egzersizlerin başarırsan aranızda iyiye gidicekYanımdaydı zaten 15 gün önce gittim doktora doktor uyuştur önce iki parmağınla egzersiz yap hemen ardından deneyin dedi. Çünkü bende vajinismus yok doktor parmak denedi hiç tepki vermedim. Öyle olmazsa zarı alalım dedi. Eşim dedi ki yanında olmamı bekleme git ameliyatı ol gel. Ben de istemedim
Kayganlaştırıcı olmadan egzersiz yaparsan tahriş edersin zaten. Mutlaka kayganlaştıroco kullan ben durex in aloa veralı masaj jelini kullanıyorum iyi oYok kullanmiyorum ama kullanmayi dusuyorum varmi onerdigin bisey
İnş canım çok sağol. Çok dua edin banaAnladim canim allah kolaylık versin zor bir durum vazgeçme üstüne git egzersizlerin başarırsan aranızda iyiye gidicek
Tabiki canim hayırlı haberler bekliyoruzİnş canım çok sağol. Çok dua edin bana
Tşk ederim cnm burası da olmasa çatlardım yemin ediyorumTabiki canim hayırlı haberler bekliyoruz
Yanımdaydı zaten 15 gün önce gittim doktora doktor uyuştur önce iki parmağınla egzersiz yap hemen ardından deneyin dedi. Çünkü bende vajinismus yok doktor parmak denedi hiç tepki vermedim. Öyle olmazsa zarı alalım dedi. Eşim dedi ki yanında olmamı bekleme git ameliyatı ol gel. Ben de istemedim
Yok kullanmiyorum ama kullanmayi dusuyorum varmi onerdigin bisey
Haklı olabilirsin canm çünkü eşimle denerken hiç rahat olamıyorum nerdeyse. Benim de bilinç altım çok etkili bana hayatım boyunca hep zayıf olup buna dayanamayacağım söylendi. Ben hala zayıf olduğum için yapamayacağımı sanıyorum. Belki bin defa ilgisi olmadığı doktorlar tarafından ya da internette okuduklarımdan öğrendim. Ama bilinç altı izin vermiyo yine de. Egzersizde çok rahatım yapıyorum alıyorum da. Ama bilmiyorum olmuyo işte her seferinde farklı sebeplerden.Bende doktorda tepki vermemiştim parmakla denemişti ama ilişkide yarıda kalıyordu yarısı giriyordu gerisi gelmiyordu. Bu da vajinismusun derecesi canım. Öyle olmasa neden ilişki olmasın? Kasıyorsun ondan sebep olmuyor benimde zarım kalın ve etliydi hatta bi doktor; çok dar ve aşırı kanaman olur dikiş gerekir gibi saçma sapan şeyler söylemişti:) sonra başka doktora gittim dar veya kalın olması ilişkiye engel değiş öyle olsa bile yeteri kadar kayganlık ve rahat olduğun sürece olur demişti. Benim önyargılarım çoktu bilinçaltımı temizlemem gerekiyordu doktor tedavisiyle atlattım ama çok hızlı ilerledim doktor bile şaşırdı. Derecem çok ileri değilmiş demekki egzersize vs asla diyordum ama onlarla atlattım çok şükür.
Ne mutlu canm sana. Hadi gözün aydınKizlaaaaar araya zaman girince ne olur acaba diye merak edenler.. ben tam 1 hafta önce denemistim en son. Eşimle beraber olmayı başardım bir kaç gün sonra regli oldum çok korkuyordum başa dönersem ne olacak falan diye.. Tam 1 hafta hiç bir şey yapamadım. Bugün reglim bitti egzersiz yapayım dedim egzersiz aninda 9 cmlik aparati soktum önce. Hep Anestol suruyordum uyusturuyordum. Sürmeyi unutmuşum sonradan farkettim. O kadar sevindim ki hiç gerek yokmuş. 13 cm lik aparatı sokarken biraz zorlandım ama başardım. Sonra da eşimle on sevişme yaparak eşli denedik. Çoook mutluyum 1 hafta sonra ne olacak derken uyusturmayi bile bıraktım. Artık elveda Anestol:) umarım bir daha da sana bu konuda gerek duymamsakın korkmayın kizlar çok az bir sızı hissettim acı demiyorum bakın sızı sadece.
Bebantol krem kullandım ben çok memnun kaldım.uyuşturucu kremde emla kullandım eğer o pahalı geliyosa vemcaine spreyde var.kayganlaştırı kullanmazsan yapmada zorlanırsın.ben 2 aydır yenmişim.uyuşturucu krem ve aparatı yaklaşık 2 haftadır daha bırakmışım.kayganlaştırıcıya halen devam ediyorumYok kullanmiyorum ama kullanmayi dusuyorum varmi onerdigin bisey
Haklı olabilirsin canm çünkü eşimle denerken hiç rahat olamıyorum nerdeyse. Benim de bilinç altım çok etkili bana hayatım boyunca hep zayıf olup buna dayanamayacağım söylendi. Ben hala zayıf olduğum için yapamayacağımı sanıyorum. Belki bin defa ilgisi olmadığı doktorlar tarafından ya da internette okuduklarımdan öğrendim. Ama bilinç altı izin vermiyo yine de. Egzersizde çok rahatım yapıyorum alıyorum da. Ama bilmiyorum olmuyo işte her seferinde farklı sebeplerden.
Kızlar ilk eşli denemeyi yaptım. Ama aşağı doğru kayıyor, ekzersizler buna çare olur mu sizce?
Başı biraz giriyor sonra bi bakmışsın ucu arkada var mı böyle olan ?
Ve böyle olup düzelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?