- 7 Eylül 2015
- 144
- 57
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.681
Girdiğinden emin olamıyorum ama uç kısmı kayıp arkaya gidiyorAnlamadım canım vajinadan mı çıkıyor?
Girdiğinden emin olamıyorum ama uç kısmı kayıp arkaya gidiyor
Bence aparat vajinaya girdiği andanitibaren insanın bütün psikolojisi düzeliyo.oraya birşeylerin girebildipğni beyinalgılıyo.her defasında biraz daha kalınlaştırıp başarını görmek için dört gözle bekliyosunİşte bize anlatılan söylenen saçma sapan gerçeklik payı olmayan şeyler yüzünden bu haldeyiz. Zayıflıkla hiç alakası yok. Sen devamlı kendine telkinlerde bulun hiç korkma. Ben gerçekten parmaktan aparattan egzersizden inanışmaz kaçardım midem bulanırdı imkansız derdim ama onlarla yendim bak. Egzersizde 12 cm e geldikten 2 3 gün sonra eşinle dene derim ben. Eş desteği çok önemli canım ondan olmuyordur eşinle biraz konuş güzelce anlat.
Çok sevindim cnm maşallah sana.darısı bize inşallahSıradaki hedef egzersiz olmadan başarmak. Henüz bu olmadı ama bu da olacak artık inancım tam :)
İnşallah canım sürekli okuyorum takip ediyorum seni de. Maşallah çok iyi ilerliyorsun sen böyle devam et başarmana çok az kaldiÇok sevindim cnm maşallah sana.darısı bize inşallah
Tam deliğin üstünde tut.ıkın öyle ittir.penis içine tam girmeden elini penisten bırakma.kontrol sende olsun yaniGirdiğinden emin olamıyorum ama uç kısmı kayıp arkaya gidiyor
10.5 cm denedim biraz zorlansam da aldim cok şükür ama git gel yapamadim aşırı doluluk hissettim heyecan yapip cikardim hemen bi de yanmam oldu baya bepanthol kremim bitmişti zyağ ile yaptim ondan olabilir kremle yapinca daha rahat alırım inşallah[/QUOTE
Maşallah cnm.ben 9 cm deyim. 10 cm aparatım da hazır ama gözüme kalin geliyor hiç alabilecegimi sanmıyorum. 1 cm artirinca bariz fark çıkıyor ortaya. Acaba ben ölçümleri mi yanlış yapıyorum. Canım mumkunse 10 cm olan aparatı resmini atarmisin benimkiyle karsilastirayim. Özelden atiliyorsa ordan da atabilirsin. Kolay gelsin cnm.
Tamam cnm reglim bitsin devam edicem inş. Zaten toplasan bi hafta egzersiz yapmamışımdır çalıştığım için iki günde bir falan anca yapabiliyorum. Bakalım artıkİşte bize anlatılan söylenen saçma sapan gerçeklik payı olmayan şeyler yüzünden bu haldeyiz. Zayıflıkla hiç alakası yok. Sen devamlı kendine telkinlerde bulun hiç korkma. Ben gerçekten parmaktan aparattan egzersizden inanışmaz kaçardım midem bulanırdı imkansız derdim ama onlarla yendim bak. Egzersizde 12 cm e geldikten 2 3 gün sonra eşinle dene derim ben. Eş desteği çok önemli canım ondan olmuyordur eşinle biraz konuş güzelce anlat.
Öyle cnm doğrudur haklısın. Ben egzersiz yapmayı çok seviyorum zaten çok hoşuma gidiyo bişeyleri başarabilmek ama dediğim gibi zar mevzusunda sıkıntılıyım biraz o yüzden egzersiz yapamıyorumBence aparat vajinaya girdiği andanitibaren insanın bütün psikolojisi düzeliyo.oraya birşeylerin girebildipğni beyinalgılıyo.her defasında biraz daha kalınlaştırıp başarını görmek için dört gözle bekliyosun
Tam deliğin üstünde tut.ıkın öyle ittir.penis içine tam girmeden elini penisten bırakma.kontrol sende olsun yani
Dene bence git gel yapabiliyorsan çünkü 11 cm ile yenen cok arkadas var sen masallah 12 desin esli denemeye gecebilirsin benceBende 12 cm aparattayim ilk girişte biraz zorlanıyorum sonra girince rahat gel git yapabiliyorum sizce eşli deneyim mi artık yoksa girişte rahat olmaya başlayınca mi deneyim
Cnm ben kumaşla yaptım ayrı ayrı yaptım.biraz aceleci davraniyorum hemen bitsin istiyorum. Çok hızlı ilerledim ama 9 cm den sonrası zorlamaya başladı.olmazsa yarım cm arttirip devam ederim.
Inşallah cnm.Allah daha büyük dertler vermesin. Insan çok üzülüyor neden ben diyor ama çok şükür derdi veren dermanida vermis.inşallah herkes tez zamanda iyileşir mutlu mesut hayatına devam eder.İnşallah canım sürekli okuyorum takip ediyorum seni de. Maşallah çok iyi ilerliyorsun sen böyle devam et başarmana çok az kaldi
Amin canım. . Benim hiç umudum yoktu artık ayrılalım diyordum ama eşimi çok seviyordum ve hiç tartışmadan bir çiftiz. Çok iyi anlaşıyoruz. Eşim hep bana olacak bir gün olacak bu sen canını sıkma ben seni seviyorum ve bunun için evlendik biz dedi. Şükürler olsun Rabbim dermanını verdi. İnş herkes bu duyguyu yaşar Allahım herkese yardım etsinInşallah cnm.Allah daha büyük dertler vermesin. Insan çok üzülüyor neden ben diyor ama çok şükür derdi veren dermanida vermis.inşallah herkes tez zamanda iyileşir mutlu mesut hayatına devam eder.
Normal biraz zorlanman cnm bende 9 cm den sonra zorlanmaya basladim evet yarım yarım artirCnm ben kumaşla yaptım ayrı ayraı yaptım.biraz aceleci davraniyorum hemen bitsin istiyorum. Çok hızlı ilerledim ama 9 cm den sonrası zorlamaya başladı.olmazsa yarım cm arttirip devam ederim.
Bende çok yoğun çalışıyorum eve geldiğimde hiç halim kalmıyordu çok zor oluyordu ama yine de yapıyordum hırs yapmıştım. 20 dk falan yapıyordum ben o bile yetiyordu zaten 1 hafta falan yapsan düzenli baya ilerlersin. Hiç moralini bozma senin bizden farkın ne atlatacaksın az kaldıTamam cnm reglim bitsin devam edicem inş. Zaten toplasan bi hafta egzersiz yapmamışımdır çalıştığım için iki günde bir falan anca yapabiliyorum. Bakalım artık
Bence aparat vajinaya girdiği andanitibaren insanın bütün psikolojisi düzeliyo.oraya birşeylerin girebildipğni beyinalgılıyo.her defasında biraz daha kalınlaştırıp başarını görmek için dört gözle bekliyosun
ikihayat kontrol bende iken elimde iken de girmiyor sanki, şuan çok negatif bi psikolojideyim. Boş yere uğraşmışım gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?