Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence aparat vajinaya girdiği andanitibaren insanın bütün psikolojisi düzeliyo.oraya birşeylerin girebildipğni beyinalgılıyo.her defasında biraz daha kalınlaştırıp başarını görmek için dört gözle bekliyosun

Cani

Tamam cnm reglim bitsin devam edicem inş. Zaten toplasan bi hafta egzersiz yapmamışımdır çalıştığım için iki günde bir falan anca yapabiliyorum. Bakalım artık

Öyle cnm doğrudur haklısın. Ben egzersiz yapmayı çok seviyorum zaten çok hoşuma gidiyo bişeyleri başarabilmek ama dediğim gibi zar mevzusunda sıkıntılıyım biraz o yüzden egzersiz yapamıyorum

Bende 12 cm aparattayim ilk girişte biraz zorlanıyorum sonra girince rahat gel git yapabiliyorum sizce eşli deneyim mi artık yoksa girişte rahat olmaya başlayınca mi deneyim

B Boteci cnm ben burdan foto atmayi bilmiyorum bi de zaten ayri ayri aparat hazirlamiyorum kullandigim aparati kalinlastiriyorum ben 1 cm artirinca zorlaniyorsan yarim cm artir sende her seferinde ben oyle ilerliyorum 1 kat kagit havlu sarip strecleyince yarim cm artiyo zaten bende

Cnm ben kumaşla yaptım ayrı ayrı yaptım.biraz aceleci davraniyorum hemen bitsin istiyorum. Çok hızlı ilerledim ama 9 cm den sonrası zorlamaya başladı.olmazsa yarım cm arttirip devam ederim.

İnşallah canım sürekli okuyorum takip ediyorum seni de. Maşallah çok iyi ilerliyorsun sen böyle devam et başarmana çok az kaldi
Inşallah cnm.Allah daha büyük dertler vermesin. Insan çok üzülüyor neden ben diyor ama çok şükür derdi veren dermanida vermis.inşallah herkes tez zamanda iyileşir mutlu mesut hayatına devam eder.

Inşallah cnm.Allah daha büyük dertler vermesin. Insan çok üzülüyor neden ben diyor ama çok şükür derdi veren dermanida vermis.inşallah herkes tez zamanda iyileşir mutlu mesut hayatına devam eder.
Amin canım. . Benim hiç umudum yoktu artık ayrılalım diyordum ama eşimi çok seviyordum ve hiç tartışmadan bir çiftiz. Çok iyi anlaşıyoruz. Eşim hep bana olacak bir gün olacak bu sen canını sıkma ben seni seviyorum ve bunun için evlendik biz dedi. Şükürler olsun Rabbim dermanını verdi. İnş herkes bu duyguyu yaşar Allahım herkese yardım etsin

Tamam cnm reglim bitsin devam edicem inş. Zaten toplasan bi hafta egzersiz yapmamışımdır çalıştığım için iki günde bir falan anca yapabiliyorum. Bakalım artık
Bende çok yoğun çalışıyorum eve geldiğimde hiç halim kalmıyordu çok zor oluyordu ama yine de yapıyordum hırs yapmıştım. 20 dk falan yapıyordum ben o bile yetiyordu zaten 1 hafta falan yapsan düzenli baya ilerlersin. Hiç moralini bozma senin bizden farkın ne atlatacaksın az kaldı

Evet, hepimiz o psikolojiyi yaşadık. Ben kalın aparata geçtiğimde ve başardığımdaki mutluluğu uzun zamandır hiç yaşamamıştım diyebilirim. Öyle bir yükmüş ki beni nasıl yoruyordu. Şimdi çok şükür geçti.

ikihayat kontrol bende iken elimde iken de girmiyor sanki, şuan çok negatif bi psikolojideyim. Boş yere uğraşmışım gibi geliyor..

İlk denemede girmeyebilir 2 3 de girer hiç bozma moralini. Negatif olursan başaramazsın, hep olumlu düşün bak ne güzel egzersizlerini yapıyorsun belli bir aşamaya gelmişsin az kaldı. Kaç cm aparatla çalışıyorsun? Pnsi yerleştir girdikten sonra da yine bırakma yarısına gelene kadar.doktorunla iletişim kurmuyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…