- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.701
Merhaba Canım, bahsettiğin doktora ben de gitmiştim. İlk muayene ücreti olan 300 tl yi ödedik. Muayenede sadece biyolojik bir problemim olmadığını söyledi hiç doğru dürüst ilgilenmedi. Hatta soru sormak istedim hemen asistanına yönlendirdi yüklü bir miktarda para istedi bunu ödeyin sonra ayrıntıları konuşalım dedi. Düşünün yani, ödeme yapmadan soruma bile cevap vermedi. İşi gerçekten ticarete dökmüşler, biz de kabul etmedik ve ayrıldık klinikten. Çok kızdık, üzüldük hanımefendinin paraya odaklanmasına. Biz de şehir dışından gitmiştik, evimize döndük. Burada yazılanları uygulayarak yendim ben vajinismusu. Allah buradakilerden razı olsun, insanların zor durumlarını kullanmaya çalışanları da ıslah etsin.M monalazoikihayat @Boteci
Şöyle oldu, ben 1,5 yıldır bebek istiyorum regl olunca doktorum yumurtlama tedavisi uygulayacak aynı zamanda biraz da vajinusmus problemi olduğu tespiti de yaptı. Bende bu ay da öyle geçmesin diye internetten Ebru Zülfikaroğlun'u buldum. Muayene 300 tl olduğunu ve tedavinin üç gün olduğunu biliyordum. Herkese bişeyler söyleyip şehir dışından geldim, işten izin almak 4 saat yol vs. Bir sürü hazırlığın ardından muayene de tespit etti ve asistanım ile görüşün dedi.
O an bu kadar hazırlık ve bi sürü sosyal nedenden tedavi ücretini kabul etmek zorunda kaldık((
Bu yetmez gibi tedavi sırasında Lazım olan bebe yağı ve bebantolü bize ödettiler. Senet imzalandı ama eşim benim bunu düşünmemi değil tedavi olmamı istediği için itirazları çok ileri götüremedik(
En son çıkışta fatura istedik ve cevap şu fatura istiyorsanız ekstra ödeme yapmalısınız.
Eve gidince daha eksersiz yapmam lazım ama çok sinirliyim.
Tamam saygı duyuyorum eğitimine tedavisine ama benim eşimde doktor, en azından devletine KDV ödemesi gerekir.
Benden daha çaresiz ve imkanı kısıtlı olan herkese
Rabbim yardımcı olsun.
Allah'a havale ediyorum böyle insanları..
Çok sağol canım desteğiniz için. İnş planlı bi şekilde ilerleyip yenicem bendeBende çok yoğun çalışıyorum eve geldiğimde hiç halim kalmıyordu çok zor oluyordu ama yine de yapıyordum hırs yapmıştım. 20 dk falan yapıyordum ben o bile yetiyordu zaten 1 hafta falan yapsan düzenli baya ilerlersin. Hiç moralini bozma senin bizden farkın ne atlatacaksın az kaldı
Dört aparat var, en büyük olanı biraz zor giriyor birazda ağrılı,,İlk denemede girmeyebilir 2 3 de girer hiç bozma moralini. Negatif olursan başaramazsın, hep olumlu düşün bak ne güzel egzersizlerini yapıyorsun belli bir aşamaya gelmişsin az kaldı. Kaç cm aparatla çalışıyorsun? Pnsi yerleştir girdikten sonra da yine bırakma yarısına gelene kadar.doktorunla iletişim kurmuyor musun?
Şuan doktorla başarmış olsam hepsini geride bırakacağım ama ne olacak halim bilmiyorum..Merhaba Canım, bahsettiğin doktora ben de gitmiştim. İlk muayene ücreti olan 300 tl yi ödedik. Muayenede sadece biyolojik bir problemim olmadığını söyledi hiç doğru dürüst ilgilenmedi. Hatta soru sormak istedim hemen asistanına yönlendirdi yüklü bir miktarda para istedi bunu ödeyin sonra ayrıntıları konuşalım dedi. Düşünün yani, ödeme yapmadan soruma bile cevap vermedi. İşi gerçekten ticarete dökmüşler, biz de kabul etmedik ve ayrıldık klinikten. Çok kızdık, üzüldük hanımefendinin paraya odaklanmasına. Biz de şehir dışından gitmiştik, evimize döndük. Burada yazılanları uygulayarak yendim ben vajinismusu. Allah buradakilerden razı olsun, insanların zor durumlarını kullanmaya çalışanları da ıslah etsin.
Dört aparat var, en büyük olanı biraz zor giriyor birazda ağrılı,,
Doktorla konuştum akşam ekzersiz yapın sonra üste gelecek şekilde ilk denemeyi yap dedi yarısı girse yeterli dedi, ama ondan da emin değilim,
Yarın tekrar arayacakmışım.
Şekil olarak hakim olamam gibi geliyor bakalım sonuç ne olacak:/
Banada yardımcı olursanız çok sevinirim ben parmak ve en son 11cm aparatı alabiliyorum eşli denemeyede geçtik yarıya kadar alabiliyorum p...sde ama gerisi gelmiyor bir türlü ne yapmalıyım ben üste geçtim birazını alabiliyorum ama eşim ustteyken daha iyi oluyo ama tam anlamıyla olmuyor altına yastık koydum yinede olmadı esimde çok sinirlenir olmuyor diye banada yardımcı olun ne yapmam lazim
Yüksek kenarlımı kalın mıÖyle cnm doğrudur haklısın. Ben egzersiz yapmayı çok seviyorum zaten çok hoşuma gidiyo bişeyleri başarabilmek ama dediğim gibi zar mevzusunda sıkıntılıyım biraz o yüzden egzersiz yapamıyorum
Negatif düşünme başarında düşer.demekki biraz daha egzersiz yapman gerekiyo.yada pozisyonda bi hata var.belki de eşinde tam bi ereksiyon olmuyodur.yani bi sebebi olmalıikihayat kontrol bende iken elimde iken de girmiyor sanki, şuan çok negatif bi psikolojideyim. Boş yere uğraşmışım gibi geliyor..
Zar girişi dar o sorun değil egzersizle genişlerde. Zarın gitmesinden korkuyorum o yüzdenYüksek kenarlımı kalın mı
Senin adına çooooookkkk sevindimmmmm canımmmmmm. Biraz yardımım olduysa ne mutlu bana. Bu iş olmuş artık sakın acabamı deme tereddütte kalma şu anda yapman gereken sakinliğini koruyup ara vermeden devam etmek. Kan gelmemiş olabilir herkesten kan gelmiyor canım egzersizde boy boy aparatlarda biz esnetiyoruz bir de ondan da olabilir. Hayırlı olsuuuun darısı diğer arkadaşların başınaa
Senin adına çooooookkkk sevindimmmmm canımmmmmm. Biraz yardımım olduysa ne mutlu bana. Bu iş olmuş artık sakın acabamı deme tereddütte kalma şu anda yapman gereken sakinliğini koruyup ara vermeden devam etmek. Kan gelmemiş olabilir herkesten kan gelmiyor canım egzersizde boy boy aparatlarda biz esnetiyoruz bir de ondan da olabilir. Hayırlı olsuuuun darısı diğer arkadaşların başınaa
Canim cok sevindim tebrikler. Bence yemişsin. Ilkinde bende hepsini aldım gitgel yapmadık zorlamadik hiç tabi sonradan acaba olmadı benmi oyle sandım deyip durdum ikincide anladım insan inanamıyor emin ol ikincide daha mutlu olacaksın. Bende 11 cmle yendim daha hala inanamıyorumOTE="ayriskan, post: 45993209, member: 736206"]Arkadaşlar çok mutluyummm..... erken mi seviniyorum bilmiyorummm... eşimle bir haftadır ilk defa böyle küstük normalde çok anlayışlıdır ama öfke kontrolü yok beni üzmüştü bu nedenle bende barışmayınca küslük biraz uzadı. bu arada ben iki günde bir egzersiz yaptım mumdan yaptığım boy boy aparatlarla en son 11 cm çok rahat alıodum ve git gel yapabiliyordumm... eşimle dün barıştık, Malum şey oldu ve ben üstteyken p n s tamamını alabildin önceden yarısını alabiliyordum, ama hiç kanama olmadı kızlık yüksek kenarlı demişti doktor yarın gidip muayene olacagım inş... ama mutlu oldum sevinçten ağladım hiç acı yoktu acaba girmedi mi ben mi öyle sanıyorum diye düşündüm beklettim ama oldu gibi bugünkü tekrar denemeler de inşallah yine olur ve bu dert biter,bitti inşallah .... buradaki herkese özellikle ikihayat ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum , yardımlarınız için herşeyi açık açık yazdınız, yardımcı oldunuz, olmayada devam edecegiz hep beraber inşallah... gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri, sizlerin de bu aşamada bana tavsiyeleri olursa lütfen yazın...Allah hepinizden razı olsun....
çok teşekkür ederimm çok sağolun...Gözün aydın canm. Olmuş merak etme gerisi artık çok kolay bi defa oldu mu gerisi de gelir. Tebrik ediyorum
Tebrik ederim canim cok sevindim darısı bizlere inşallah... Arkadaslar bisey sormak istiyorum ben suan 10 cm ile çalışıyorum 11 cm de bende yenebilir miyim acaba bilmiyroum insallah olur benimde ama aklima takilan bisey var ben egzersizleri hep misyoner de yapiyorum hic oturur poizyonda yapamadim arkadaslar genellikle misyonerde egzersiz yapsa bile iliskiyi üstte gerceklestirdigini soyluyo ama ben rahat edemiyorum üst pozisyonda ya alttada kasılırsam napicam ben ya
Canım çok teşekkür ederim... İnşallah tamamen çözülmüştür... ikincide keşfedeceğim dün çok yorgunduk alışveriş sonrası geç geldik inan yapmak istemedim bugün inşallah .... cnm sana bir şey soracagım cinsel istek artırmak için ne yapabilirimm...
Yok canm emlayi alirimda cok yakiyomus oyle duydum. Ben biolyn diye uyusturucu krem duymustum.bitkiselmis onu dusundum almayiBebantol krem kullandım ben çok memnun kaldım.uyuşturucu kremde emla kullandım eğer o pahalı geliyosa vemcaine spreyde var.kayganlaştırı kullanmazsan yapmada zorlanırsın.ben 2 aydır yenmişim.uyuşturucu krem ve aparatı yaklaşık 2 haftadır daha bırakmışım.kayganlaştırıcıya halen devam ediyorum
Grinin elli tonu diye bir roman serisi var, okumadıysan onu okuma nı tavsiye ederim. Burdaki herkese de tavsiye ediyorum. İnanın okuyunca pelte gibi oluyorsunuz. Cinselliğin zevkli bir şey olduğunu anlıyorsunuz. Beyninize olumlu mesajlar gidince, vücudunuz da kendini ona göre hazırlıyor. Sonuç da hormonlarımızı tetikleyen beyin. O kitap diğer aşk romanlarından çok çok daha etkiliyor insanı.Canım çok teşekkür ederim... İnşallah tamamen çözülmüştür... ikincide keşfedeceğim dün çok yorgunduk alışveriş sonrası geç geldik inan yapmak istemedim bugün inşallah .... cnm sana bir şey soracagım cinsel istek artırmak için ne yapabilirimm...
Kitap kac seri 3 Kitap dan mi olusuyor baktim internetten ama pek anlayamadim... Grinin elli tonu, özgürlügün elli tonu, karanlığın elli tonu şeklinde mi ?Grinin elli tonu diye bir roman serisi var, okumadıysan onu okuma nı tavsiye ederim. Burdaki herkese de tavsiye ediyorum. İnanın okuyunca pelte gibi oluyorsunuz. Cinselliğin zevkli bir şey olduğunu anlıyorsunuz. Beyninize olumlu mesajlar gidince, vücudunuz da kendini ona göre hazırlıyor. Sonuç da hormonlarımızı tetikleyen beyin. O kitap diğer aşk romanlarından çok çok daha etkiliyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?