Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba Canım, bahsettiğin doktora ben de gitmiştim. İlk muayene ücreti olan 300 tl yi ödedik. Muayenede sadece biyolojik bir problemim olmadığını söyledi hiç doğru dürüst ilgilenmedi. Hatta soru sormak istedim hemen asistanına yönlendirdi yüklü bir miktarda para istedi bunu ödeyin sonra ayrıntıları konuşalım dedi. Düşünün yani, ödeme yapmadan soruma bile cevap vermedi. İşi gerçekten ticarete dökmüşler, biz de kabul etmedik ve ayrıldık klinikten. Çok kızdık, üzüldük hanımefendinin paraya odaklanmasına. Biz de şehir dışından gitmiştik, evimize döndük. Burada yazılanları uygulayarak yendim ben vajinismusu. Allah buradakilerden razı olsun, insanların zor durumlarını kullanmaya çalışanları da ıslah etsin.

Çok sağol canım desteğiniz için. İnş planlı bi şekilde ilerleyip yenicem bende

Dört aparat var, en büyük olanı biraz zor giriyor birazda ağrılı,,
Doktorla konuştum akşam ekzersiz yapın sonra üste gelecek şekilde ilk denemeyi yap dedi yarısı girse yeterli dedi, ama ondan da emin değilim,
Yarın tekrar arayacakmışım.
Şekil olarak hakim olamam gibi geliyor bakalım sonuç ne olacak:/

Şuan doktorla başarmış olsam hepsini geride bırakacağım ama ne olacak halim bilmiyorum..

Banada yardımcı olursanız çok sevinirim ben parmak ve en son 11cm aparatı alabiliyorum eşli denemeyede geçtik yarıya kadar alabiliyorum p...sde ama gerisi gelmiyor bir türlü ne yapmalıyım ben üste geçtim birazını alabiliyorum ama eşim ustteyken daha iyi oluyo ama tam anlamıyla olmuyor altına yastık koydum yinede olmadı esimde çok sinirlenir olmuyor diye banada yardımcı olun ne yapmam lazim

Sen 3 ü çok rahat yapabiliyor musun peki? Mesela benim tedavimde son 3 boy için konuşayım 6 boydu benimki. Her boyda en az 2 gün çalışmamı istedi. Artık çok rahat giriyorsa ve git gel yapabiliyorsam bir diğerine geçiyordum. Bir de son boyu çok rahat yapmadan asla deneme vermedi eşimle. Her seferinde üstüne basa basa söyledi. Ama her doktorun tedavisi başkadır tabi, sen 4.boyda zorlandığını ve ağrılı olduğunu söyle mutlaka.

Kayganlaştırıcı sürüyor musun? Bende tedavi olmadan önce yarıya kadar giriyordu hiç egzersiz yapmıyordum direk eşimle deniyordum. Kasmaktan ilerlemiyormuş , egzersize biraz daha devam edebilirsin yada kayganlaştırıcı sürmediysen bir de öyle dene. Ve rahat olman çok önemli tabi.

ikihayat kontrol bende iken elimde iken de girmiyor sanki, şuan çok negatif bi psikolojideyim. Boş yere uğraşmışım gibi geliyor..
Negatif düşünme başarında düşer.demekki biraz daha egzersiz yapman gerekiyo.yada pozisyonda bi hata var.belki de eşinde tam bi ereksiyon olmuyodur.yani bi sebebi olmalı

Canım çok teşekkür ederim... İnşallah tamamen çözülmüştür... ikincide keşfedeceğim dün çok yorgunduk alışveriş sonrası geç geldik inan yapmak istemedim bugün inşallah .... cnm sana bir şey soracagım cinsel istek artırmak için ne yapabilirimm...

Canim cok sevindim tebrikler. Bence yemişsin. Ilkinde bende hepsini aldım gitgel yapmadık zorlamadik hiç tabi sonradan acaba olmadı benmi oyle sandım deyip durdum ikincide anladım insan inanamıyor emin ol ikincide daha mutlu olacaksın. Bende 11 cmle yendim daha hala inanamıyorum [/QUOTE]
İnaşallah cnm burası çok faydalı oldu gerçekten doktora gidince bumuymuş diyebilir insan bakalım devamında ne olacak paylaşırım...

cnm çok teşekkürrr ederimmm..

1 günden fazla ara verme ilk zamanlar benim sana tavsiyem.Bugün deneyin tekrar mutlaka. Bilmiyorumki hiç ama cinsel istek ilk zamanlar olmaz zaten çok normal olmaması. Zamanla olacak canım.

Yok canm emlayi alirimda cok yakiyomus oyle duydum. Ben biolyn diye uyusturucu krem duymustum.bitkiselmis onu dusundum almayi

Grinin elli tonu diye bir roman serisi var, okumadıysan onu okuma nı tavsiye ederim. Burdaki herkese de tavsiye ediyorum. İnanın okuyunca pelte gibi oluyorsunuz. Cinselliğin zevkli bir şey olduğunu anlıyorsunuz. Beyninize olumlu mesajlar gidince, vücudunuz da kendini ona göre hazırlıyor. Sonuç da hormonlarımızı tetikleyen beyin. O kitap diğer aşk romanlarından çok çok daha etkiliyor insanı.

Kitap kac seri 3 Kitap dan mi olusuyor baktim internetten ama pek anlayamadim... Grinin elli tonu, özgürlügün elli tonu, karanlığın elli tonu şeklinde mi ?

OTE="Dilektuttum, post: 45998439, member: 743847"]Kizlaaaaar araya zaman girince ne olur acaba diye merak edenler.. ben tam 1 hafta önce denemistim en son. Eşimle beraber olmayı başardım bir kaç gün sonra regli oldum çok korkuyordum başa dönersem ne olacak falan diye.. Tam 1 hafta hiç bir şey yapamadım. Bugün reglim bitti egzersiz yapayım dedim egzersiz aninda 9 cmlik aparati soktum önce. Hep Anestol suruyordum uyusturuyordum. Sürmeyi unutmuşum sonradan farkettim. O kadar sevindim ki hiç gerek yokmuş. 13 cm lik aparatı sokarken biraz zorlandım ama başardım. Sonra da eşimle on sevişme yaparak eşli denedik. Çoook mutluyum 1 hafta sonra ne olacak derken uyusturmayi bile bıraktım. Artık elveda Anestol:) umarım bir daha da sana bu konuda gerek duymam sakın korkmayın kizlar çok az bir sızı hissettim acı demiyorum bakın sızı sadece.[/QUOTE]
Canim bugün yarın regl olcam araya zaman gircek diye ben cok korkuyorum benim rahat 7 gün falan sürüyor offfffff şunuda bi atlatsam

Kızlar araya yine regl girdiği için devam edemedim egzersize ama o dar yeri geçemiyorum bir türlü en ince aparatta bile doktora gitmeye de korkuyorum bir kez yasadığım kötü tecrübeden dolayı.. istanbulda olanlar bana iyi bir bayan doktor ismi verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…