Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1 günden fazla ara verme ilk zamanlar benim sana tavsiyem.Bugün deneyin tekrar mutlaka. Bilmiyorumki hiç ama cinsel istek ilk zamanlar olmaz zaten çok normal olmaması. Zamanla olacak canım.

Cnm eşim öyleye kadar evdeydi ve saat 11 gibi tekrar denedik misyoner pozisyonda ende 3 parmak kadar girmedi yani yarısından fazlası girdi devamı girmedi üst pozisyonda tam anlamıyla penisi alıp dik bir şekilde oturabildim, misyoner pozisyonda eşimde rahat edemiyo ben bu sefer tam anlamıyla bacaklarımı açmaya çalıştım ama dediğim gibi penisin tam boyu girmedi blmiyorum ne kadar girmesi lazım p n s in 2 parmak 3 parmak dışarda kalması normal mi?

Dilatör sipariş ettim ama birkaç denemede fazla ilerletemeyince bütün isteğim kaçtı yine.. Düşünmek istemiyorum ama artık etraftan çocuk soruları gelmeye başladıkça kötü hissediyorum. daha genciz diyoruz ama eşim de ben de çok çocuk seviyoruz ve olsun istiyoruz.. Burada yenen arkadaşlara gerçekten maşallah demek istiyorum sizden güç alıyoruz, iyi ki varsınız..

UOTE="ayriskan, post: 46005178, member: 736206"]Cnm eşim öyleye kadar evdeydi ve saat 11 gibi tekrar denedik misyoner pozisyonda ende 3 parmak kadar girmedi yani yarısından fazlası girdi devamı girmedi üst pozisyonda tam anlamıyla penisi alıp dik bir şekilde oturabildim, misyoner pozisyonda eşimde rahat edemiyo ben bu sefer tam anlamıyla bacaklarımı açmaya çalıştım ama dediğim gibi penisin tam boyu girmedi blmiyorum ne kadar girmesi lazım p n s in 2 parmak 3 parmak dışarda kalması normal mi?[/QUOTE]
Normal canım dibine kadar girince gitgel olmuyoki. Bizde yaptığımız zaman sonuna kadar girip buraz bekliyoruz gitgel yaparken birazı dışarda oluyor

Normal canım dibine kadar girince gitgel olmuyoki. Bizde yaptığımız zaman sonuna kadar girip buraz bekliyoruz gitgel yaparken birazı dışarda oluyor[/QUOTE]

Cnm henüz gitgel yapamadık inşallah bi daha ki denemlere zamanla alışacak diye düşünüyorum İnşallah

Normal canım dibine kadar girince gitgel olmuyoki. Bizde yaptığımız zaman sonuna kadar girip buraz bekliyoruz gitgel yaparken birazı dışarda oluyor
Alışır tabiki canım zamanla daha rahat oluyor

Cnm henüz gitgel yapamadık inşallah bi daha ki denemlere zamanla alışacak diye düşünüyorum İnşallah[/QUOTE]

Canim bugün yarın regl olcam araya zaman gircek diye ben cok korkuyorum benim rahat 7 gün falan sürüyor offfffff şunuda bi atlatsam [/QUOTE]
Bende çok endişeleniyordum tam 1 hafta girdi araya benimde ama inan hiç zorlanmadı ve hatta uyuşturucu kremi bile bıraktım düşün yani. Beynine pozitif mesajlar gönder ben aşırı stres yapmadım. Hep dedimki olmazsa da bir iki gün egzersiz yaparım ne kadar başa dönebilirim ki dedim hep. Ve rahatligim sayesinde daha da başarılı bir deneyim oldu. İçini ferah tut bebegim

Canim bugün yarın regl olcam araya zaman gircek diye ben cok korkuyorum benim rahat 7 gün falan sürüyor offfffff şunuda bi atlatsam
Bende çok endişeleniyordum tam 1 hafta girdi araya benimde ama inan hiç zorlanmadı ve hatta uyuşturucu kremi bile bıraktım düşün yani. Beynine pozitif mesajlar gönder ben aşırı stres yapmadım. Hep dedimki olmazsa da bir iki gün egzersiz yaparım ne kadar başa dönebilirim ki dedim hep. Ve rahatligim sayesinde daha da başarılı bir deneyim oldu. İçini ferah tut bebegim[/QUOTE]
Tamam canım dediğin gibi yapicam bi sorun olmaz allah'ın izniyle

Zar girişi dar o sorun değil egzersizle genişlerde. Zarın gitmesinden korkuyorum o yüzden
Giderse ne olacakki bu acıyı sıkıntıyı çekmeye değer mi.hiç bişey psikolojinden önemli değil.hem bu senin elinde olan bişey değil senin doğuştan yapın öyle.nasıl başka hastalıklara işlem gerekiyosa bunada gerekebilir

Kizlar vemcaine sprey alicam esli deneme ve egzersiz icin onun fiyati daha uygunmuş.biraz olsun uyusturuyomu kullanan varmi aci hissediliyomu yine o spreyle.anestol le hic fayda goremedim aksine yandi hep uyusmadida hic

Herkese merhaba arkadaşlar. Bunun çözümü ne anestezi, ne kas gevşetici ilaç ne de başka bir şey.

Çok yakın bir arkadaşımın bu konuda ağlama duvarıydım... Gerçekten çok zor bir durum. Anlatmayla bitmeyecek bir hadise o yüzden hiç uzun uzun yazmaya gerek yok.

Umarım herkesin onunki kadar anlayışlı bir eşi vardır.
Çünkü bu iş kesinlikle doktor yardımıyla, sabırla ve kafada biten bir durum.

Çok şükür kendisi bu hastalığı yendi. Önce kulaktan dolma bilgiler ile denediler.(Sakın denemeyin her şeyi daha zor bir duruma sokarsınız.) Zorlu bir ikna sürecinden sonra kendisini bir doktora gitmesine ikna ettim ve sorunu çözüldü. Şimdi çok mutlular ve arkadaşım şimdi bambaşka bir pencereden yaşama bakıyor.

Herkese acil şifalar diliyorum, umarım en kısa sürede tedavileri gerçekleşir.

Kizlar vemcaine sprey alicam esli deneme ve egzersiz icin onun fiyati daha uygunmuş.biraz olsun uyusturuyomu kullanan varmi aci hissediliyomu yine o spreyle.anestol le hic fayda goremedim aksine yandi hep uyusmadida hic
Sprey anestoldan cok daha etkili cnm hem kremlerin etki süresi biraz uzun sprey 2 dk da uyusturyo sıkınca biraz yakar ama sonra hemen geciyor Allah yardımcınız olsun

Üstte ne kadar giriyorsa altta da o kadar girmeli. Üstte rahatsan alışana kadar öyle devam et canım acele etme misyoner için. Bende misyonerde daha rahatım. Her pozisyonda pns giriyor onda sorun yaşamıyorum ama misyoner benim için daha rahat. Cinsellik benim için yavaş yavaş keyifli hale gelmeye başladı alıştıkça oluyor çünkü. Sen en zorunu başardın 1 günden fazla ara verme alışırsın

Spreyi hiç tavsiye etmiyorum. Hatta bir kaç gün önce bir arkadaş yazmıştı önceki sayfalarda vardır. Spreyle denemiş ve tahriş etmiş yara gibi olmuş doktora gitmiş doktoru kızmış. Kendine kalıcı zarar verirsn çocuk istediğinde bile sorun yaratabilir diye. Benzerini bana da doktorum söyledi kesinlikle kullanmayın uyuşturucu bişey dedi bende çok yanma yaptı sanki asit dökmüşüm gibi krem kullandım bir kaç gün. Yani kısacası doktorlar önermiyor çok tavsiye etmem yine de siz bilirsiniz.

Zar biraz eşim için önemli galiba öyle hissetiriyo çünkü o yüzden
Hım anladım.bende zarımı çizdirmeden önce eşime sen karar ver dedim.olsun dedi artık çünkü 5 yılımız gitti bu yüzden zar nedirki bu sıkıntı içinde.senin evliliğin daha yeniyse biraz dene derim ama 2 yılı geçmişse daha fazla yıpranma

6 ayı biraz geçti cnm. Ben de kendim deniyim diyorum olur belki diye ama bakalım

Sprey o kadar kotu yapiyomu ya bide tahriş olursa sorun dahada buyur..beni biraz rahatlatmasi acisindan az bise denicektim ondanda korktum simdi.herkesde tahris oldumu spreyde

Doktorda üç günlük tedavi görmüş biri olarak öncelikle şunu söyleyebilirim; doktorun faydası bence şu; vajina girişine ilk girişleri o yapıyor ve siz ona güveniyorsunuz doğru yere koydu diyorsunuz.
1. Seans şöyle:
Derin nefes alınıyor burundan ve ağızdan veriliyor uzun uzun. Bacaklarınızı katlanmış klasik uzanma şeklinde duruyorsunuz. Size bu işlemlerin korkulacak bir durum olmadığını yetişme tarzı ve bilinç altı ile meydana geldiğini anlatıyor. ( Tv ye çıkıp anlattıkları gibi aynı) Vajinaya bolca bebe yağı dökülüyor ve küçük aparatı doktor vajinaya koyuyor elinizle orada dokunarak durdurmanızı istiyor. Bu esnalarda dışarı çıkıyor gelip gidiyor arada. Sonra diğer gelişinde aparatı o tutuyor ve yavaşça size nefes aldırırken içeri girdiriyor. Sonra gir çık yapmanızı istiyor. Böylece birinci seans bitiyor.
Ben ayrıca YouTube dan dinlendiri müzik açtım, güzel oldu.
Daha önce kadın doğum uzmanına muayene olduysanız zaten fizyolojik bir probleminiz olduğunu sorabilirsiniz.
Bence normal bi KD uzmanına gidip muayene yaptıran hatta vajinaya ilk aleti girdirmesini bile rica edebilirsiniz.vajinusmun tedavilerinden çok daha uygun fiyatlı olacağı kesin Yukarıdaki ilk seansı yapabilen kişi diğer aşamaları yapabilir diye düşünüyorum. Diğer seansları yazacağım Allah kolaylık versin. Bana da dua edin..

Bu arada aletin üzerine sadece bepantol sürdü, başka bir sprey vs kullnamadı bence gerek yok. Yukarıda ki bahsettiğim şekilde yapmaya çalışabilirsiniz. Aletin resmini akşam atarım.
Birde düne göre daha olumluyum destek olanlara teşekkür ederim. İnanıyorum ki atlatacağız..

Bende iki sene once tedavi gordum yapmaya baskadiginiz zaman gorceksiniz ki korktugumuz bu muydu halbuki ne zevkli birsey:)benim iki yilim ziyan oldu kendi kendimi yedim saclarim dokuldu simdi resmen yenilendim kizlar oncelikle bunu buyutmeyin gozunuzde. Acili bisey degil korkulcak bisey yok buna inandirib bende iki yil yapamadim burda parmak denemeleri mi yapmadim mum mu sokmaya calismadim denedikce yapamadikca kendimi yedim esiminde psikolojisini bozmustum ama bi yaptik ya anladim ki bisey yok sonra surekli surekli yaptikca acildi iice ilk baslarda hafif yaniyodu onlarda gecti simdi dusunuyorum cok cahillik etmisim doktora gittiimde yikmistim ortaligi agla agla cocuk gibiydim.uc defa kadin doktoruna gittim ultrasoundla vajinal muayene oldum bu gunlere gelcem hic aklima gelmezdi o zamanlar cocuk benim icin hayaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…