- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.721
1 günden fazla ara verme ilk zamanlar benim sana tavsiyem.Bugün deneyin tekrar mutlaka. Bilmiyorumki hiç ama cinsel istek ilk zamanlar olmaz zaten çok normal olmaması. Zamanla olacak canım.
Normal canım dibine kadar girince gitgel olmuyoki. Bizde yaptığımız zaman sonuna kadar girip buraz bekliyoruz gitgel yaparken birazı dışarda oluyor[/QUOTE]UOTE="ayriskan, post: 46005178, member: 736206"]Cnm eşim öyleye kadar evdeydi ve saat 11 gibi tekrar denedik misyoner pozisyonda ende 3 parmak kadar girmedi yani yarısından fazlası girdi devamı girmedi üst pozisyonda tam anlamıyla penisi alıp dik bir şekilde oturabildim, misyoner pozisyonda eşimde rahat edemiyo ben bu sefer tam anlamıyla bacaklarımı açmaya çalıştım ama dediğim gibi penisin tam boyu girmedi blmiyorum ne kadar girmesi lazım p n s in 2 parmak 3 parmak dışarda kalması normal mi?
Alışır tabiki canım zamanla daha rahat oluyorNormal canım dibine kadar girince gitgel olmuyoki. Bizde yaptığımız zaman sonuna kadar girip buraz bekliyoruz gitgel yaparken birazı dışarda oluyor
Canim bugün yarın regl olcam araya zaman gircek diye ben cok korkuyorum benim rahat 7 gün falan sürüyor offfffff şunuda bi atlatsamOTE="Dilektuttum, post: 45998439, member: 743847"]Kizlaaaaar araya zaman girince ne olur acaba diye merak edenler.. ben tam 1 hafta önce denemistim en son. Eşimle beraber olmayı başardım bir kaç gün sonra regli oldum çok korkuyordum başa dönersem ne olacak falan diye.. Tam 1 hafta hiç bir şey yapamadım. Bugün reglim bitti egzersiz yapayım dedim egzersiz aninda 9 cmlik aparati soktum önce. Hep Anestol suruyordum uyusturuyordum. Sürmeyi unutmuşum sonradan farkettim. O kadar sevindim ki hiç gerek yokmuş. 13 cm lik aparatı sokarken biraz zorlandım ama başardım. Sonra da eşimle on sevişme yaparak eşli denedik. Çoook mutluyum 1 hafta sonra ne olacak derken uyusturmayi bile bıraktım. Artık elveda Anestol:) umarım bir daha da sana bu konuda gerek duymamsakın korkmayın kizlar çok az bir sızı hissettim acı demiyorum bakın sızı sadece.
Bende çok endişeleniyordum tam 1 hafta girdi araya benimde ama inan hiç zorlanmadı ve hatta uyuşturucu kremi bile bıraktım düşün yani. Beynine pozitif mesajlar gönder ben aşırı stres yapmadım. Hep dedimki olmazsa da bir iki gün egzersiz yaparım ne kadar başa dönebilirim ki dedim hep. Ve rahatligim sayesinde daha da başarılı bir deneyim oldu. İçini ferah tut bebegim[/QUOTE]Canim bugün yarın regl olcam araya zaman gircek diye ben cok korkuyorum benim rahat 7 gün falan sürüyor offfffff şunuda bi atlatsam
Giderse ne olacakki bu acıyı sıkıntıyı çekmeye değer mi.hiç bişey psikolojinden önemli değil.hem bu senin elinde olan bişey değil senin doğuştan yapın öyle.nasıl başka hastalıklara işlem gerekiyosa bunada gerekebilirZar girişi dar o sorun değil egzersizle genişlerde. Zarın gitmesinden korkuyorum o yüzden
Sprey anestoldan cok daha etkili cnm hem kremlerin etki süresi biraz uzun sprey 2 dk da uyusturyo sıkınca biraz yakar ama sonra hemen geciyor Allah yardımcınız olsunKizlar vemcaine sprey alicam esli deneme ve egzersiz icin onun fiyati daha uygunmuş.biraz olsun uyusturuyomu kullanan varmi aci hissediliyomu yine o spreyle.anestol le hic fayda goremedim aksine yandi hep uyusmadida hic
Cnm eşim öyleye kadar evdeydi ve saat 11 gibi tekrar denedik misyoner pozisyonda ende 3 parmak kadar girmedi yani yarısından fazlası girdi devamı girmedi üst pozisyonda tam anlamıyla penisi alıp dik bir şekilde oturabildim, misyoner pozisyonda eşimde rahat edemiyo ben bu sefer tam anlamıyla bacaklarımı açmaya çalıştım ama dediğim gibi penisin tam boyu girmedi blmiyorum ne kadar girmesi lazım p n s in 2 parmak 3 parmak dışarda kalması normal mi?
Kizlar vemcaine sprey alicam esli deneme ve egzersiz icin onun fiyati daha uygunmuş.biraz olsun uyusturuyomu kullanan varmi aci hissediliyomu yine o spreyle.anestol le hic fayda goremedim aksine yandi hep uyusmadida hic
Zar biraz eşim için önemli galiba öyle hissetiriyo çünkü o yüzdenGiderse ne olacakki bu acıyı sıkıntıyı çekmeye değer mi.hiç bişey psikolojinden önemli değil.hem bu senin elinde olan bişey değil senin doğuştan yapın öyle.nasıl başka hastalıklara işlem gerekiyosa bunada gerekebilir
Hım anladım.bende zarımı çizdirmeden önce eşime sen karar ver dedim.olsun dedi artık çünkü 5 yılımız gitti bu yüzden zar nedirki bu sıkıntı içinde.senin evliliğin daha yeniyse biraz dene derim ama 2 yılı geçmişse daha fazla yıpranmaZar biraz eşim için önemli galiba öyle hissetiriyo çünkü o yüzden
6 ayı biraz geçti cnm. Ben de kendim deniyim diyorum olur belki diye ama bakalımHım anladım.bende zarımı çizdirmeden önce eşime sen karar ver dedim.olsun dedi artık çünkü 5 yılımız gitti bu yüzden zar nedirki bu sıkıntı içinde.senin evliliğin daha yeniyse biraz dene derim ama 2 yılı geçmişse daha fazla yıpranma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?