Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şuan doktorla başarmış olsam hepsini geride bırakacağım ama ne olacak halim bilmiyorum..
Canım, öncelikle moralini bozma lütfen. Moral ve inanmak en önemlisi. İstersen özelden soru da sorabilirsin bana. Burada yazılanları oku, herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor, aynı derdi çeken bilir. Burada kime soru sorarsan içtenlikle cevaplayacaklarını ve yardımcı olmak için çabalayacaklarını biliyorum. Burada yazılanların uygulayarak, sabırlı olarak başarabilirsin.

Kitap kac seri 3 Kitap dan mi olusuyor baktim internetten ama pek anlayamadim... Grinin elli tonu, özgürlügün elli tonu, karanlığın elli tonu şeklinde mi ?
Roman sırasıyla: grinin elli tonu_ karanlığın elli tonu_ özgürlüğün elli tonu, alıp okumanı tavsiye ederim. Sıradan bir aşk romanı değil. Filmide çıktı, ama sakın kitabı okumadan izleme, bütün büyüsü gider.

Ben tam 8 aydir evliyim olmadi olmuyor cok mutsuzum cok. Cok tartisiyoruz ivir zivir herseye. Yasamaktam sogudum ne olur yardim edin

Hepimiz aynı şeyleri yaşadık bende 8 aylık evliyim ve 12 13 gün önce yendim. Egzersiz yapmayacağım diye 7 ay direndim sonra doktor desteği ile başladım çünkü egzersiz benim içim imkansızdı. Boşuna o kadar ağlamışım kendimi yıpratmışım. Egzersize başlaman lazım mutlaka başladıktan sonra 10 gün içinde halledersin yeterki inan ve korkma gerçekten büyüttüğümüz gibi değil.

Canim senin en son calistigin aparat kac cm kalınlığında idi acaba bende 10.5 cm le çalışıyorum suan a kadar iyi gitti hersey şükür ama sonlara yaklastikca panik olmaya başladım zorlaniyorum şuan ki aparatta git gel yapamadim henüz

Kafamda o kadar buyutuyorum ki inan heran dualarimda bu konu var. Herhangi bir egzersiz yada aparatla yapabilirmisim gibi gelmiyor. Zeytin yagi denedim ama kendimi kasmaktan duvar oruyorum sanki

Cnm aynısı bende de oluyo bende anlamadim

Kafamda o kadar buyutuyorum ki inan heran dualarimda bu konu var. Herhangi bir egzersiz yada aparatla yapabilirmisim gibi gelmiyor. Zeytin yagi denedim ama kendimi kasmaktan duvar oruyorum sanki
Bende sizin gibi egzersize karsi cok olumsuzdum yapamam diyodum hep ve dua ediyordum sadece ama kendiliginden de olmuyo canim malesef sihirli bi değnek gelip dokunmuyo uğraşmak çaba sarfetmek gerekiyo tabi ki duamizi edicez herzaman Rabbim den dileyecegiz bu durumu yenmeyi ama biz çaba gösterecegiz ki Rabbim de yardim edecek dualarimiz kabul olacak inşallah hicbisey yapmdan oylece bekleyerek sadece zaman kaybediyoruz malesef inan bana seni cok iyi anliyorum 20 aylik evliyim ve yaklasik 20 aydir da bu topigi takip ediyorum ama bir türlü egzersize cesaret edemiyordum herkes ugrasip egzersiz yaparken ben sadece okuyordum başaran kisiler den cesaret alip belki yaparim diye bekliyordum duydugum bütün uyusturucu ilaclari alip deniyordum ama bir türlü egzersiz yapmak istemiyordum bir iki sefer denemeye kalktim oraya bisey deydirdigim an huylaniyordum ve hemen bacaklarimi kapatıp yok yapamicam diyip bırakıyordum esimle de iyice problemlerimiz artti tabi bu süre zarfinda eşim patlamaya hazir barut gibi geziyordu etrafta en ufak bahane yetiyor gerginlik cikmasina çünkü adamda doldu aylardir icine ata ata sabrede ede onun da piskolojisi bozuldu nihayet silkelenip bundan 1 ay önce egzersizlere basladim bende cok şükür bu sefer yapıcam dedim hemen pes etmeyecegim diyerek basladim ilk başta zorlandim tabi yine ayni rahatsiz oldugum hissi yasadim ama geri cekmedim bekledim arkadaslar öyle tavsiye ediyordu oyle yaptim normalde 5 dakika bile ugrasmamistim diğer denemelerimde hemen vazgecmistim bu sefer bekledim o rahatsiz oldugum hissin gecmesini ve sakinlesmeye çalıştım sonra derin nefes alip muma üfler gibi vermeye basladim ve verirken yavas yavaş ittirdim gercekten de söyledikleri gibi kayıp gidiyodu acı filan yoktu cok mutlu oldum tabi zaten bi kere yapabildiğini görünce daha cok artiyo cesaretin ve kendine güvenin geliyo bundan önce hep ön yargiyla basladigim icin yapamiyor musum bi de sürekli erteliyordum tabi bugün yarin diye diye 20ay gecti zaman su gibi akiyo inan bana yapamasam ben yapamazdim senin benden hic bi farkin yok sende yapabilirsin bana da boyle söylüyorlardi ama uygulamiyordum ikna olmuyordum bir türlü şimdi diyorum dikkate alsaymisim keske lütfen sende daha fazla zaman kelaybetmeden söylediklerimize dinle ve yapabilecegine inan Allah yardimcin olsun

Amin. Allah razi olsun destek oldugun icin. Bende ayni oyle hissediyorum ayni yazdiklarin gibi. Olduktan sonra bosa dert ettiginizi goreceksiniz yazanlari da okudum insallah derim bende oyle diyorum. 2 gundur agla agla sisti icim artik. Esim de aynisi barut gibi alttan alsada herzaman laf yiyorum alttan alttan. Ne isler basardin bunu mu yapamican diyorum ama o an geldiginde tekrar kapatiyorum kendimi.
Insallah yenerim bende sen gibi baskalarina yardimci olurum. Ne olur Allahim yardim et yanimda ol ben ve benim gibilerin

Amin cnm insallah ama lutfen dinle soylediklerimizi bak ne diyorsun ayni senin anlattiklarini hissediyorum diyorsun bak bende sana diyorum ki isteyince yapilabiliyormus gercekten yeterki iste ve pes etme ben suan 10.5 cm kalinliginda aparatla egzersiz yapiyrm ama parmagimla dokunamiyorum hala oraya mesela aynayla bakamiyorum bircok arkadas ayna karşısında inceleme egzersizi yapiyo aynayi karşısına alıp bakarak egzersiz yapiyo ben yapamadim onu kötü oluyorum bakinca gözlerimi kısarak bakiyorum düşün yani halimi ben yaptiysam sende yaparsin

O halde bende aparat alayim. Nereden alabilirim peki ?aynada inceledim bende ama ele bisi gecmiyor ki

Uğraşmaya bağlı, bir cesaretle başlamak lazım. Bende ilk aynayla bakıp inceleyince cesaretlenmiştim. Açılan bir yer olduğunu görünce aklıma yatmıştı oraya bir şey girebileceği. Kendim iki parmak rahat yapıyorum. Ama eşime yaptıramadım. Çok sakar davranıyor bir türlü güvenemedim. Güven çok önemli. Eşleri destek olan, güven verenler çabuk çözüyor. Bağırmak çağırmak, yada tam tersi boşvermek, tedaviyi baltalıyor.

Bende parmaktan igreniyodum aparatlar daha kolay aparatla deneyin ve penis inaninki hepsinden kolay ve acisiz zeytin yagi degilde kayganlastirici alin eczaneden o daha kolay oluyo ve ilk basta siz uste oturun yani esiniz altta siz ustte olun kendiniz sokun yavas yavas itin ve nefes alin derince verirken itikleyin sonra zaten gorceksiniz ki pit diye gircek benim kizlik zarim aparatlarin en buyuguyle bozuldu peceteye silince kucuk pembe bi leke oyle kan falan grelcek diye korkmayin yada oyle bi dusunce gelmesin oyle bisey olmuyo peceteye silince apacik pembe bi leke geliyo okadar bizi nasil korkutmuslarsa ne duydukta bukadar irkildiysek ve hayal dunyamizda bunu nasil zorlastirdiysak hepsi tamtersi korkmayin inaninki oraya bi degil uc tane penis bile girer en kolay pozisyonlar sizin ustte oldugunuz ve bacaklari dikip yapmak hic anlamicaksiniz bilr

Canim nerden siparis ettin dilatoru

Leydii aslinda dilatorle ugrasmak bile hepsi beynmizin rahatlamasi bisey diyin mi bende o aparatlari kullandim hepsini mum parmak o bu hepsini yaptim ama asil neymis biliyomusun penisin hepsinden acisiz oldugunu yapinca anliyosun cunku o aparatlar sert oluyo cansiz oldugu icin girerken acimiyo ama rahatsiz hissediyosun ama penis canli oldugu icin et nihayetinde egilip bukuluyor sekil aliyo icerde yani o yuzden inanki aci yok bunu silin kafanizdan bende iki yil boyunca kafamda kurdum kurdum zeytin yaglari uyusturucu krrmler. Parmak mumlar neler neler yaptim en son doktora gittim oda aparatlarla yapti boy boy ama ne aglamalar ne bagirislar aci yok sadece psikolojik oldugu icin bagrindim sonra bi baktm ee bu acimiyo kanamiyo ne bagrinip duruyorm neden anlamsiz seyler kurup yapmiyorm sildim kafamdan hepsini epeydir iki yildir ii bi iliskim var valla gun asiri giriyoruz ilk baslarda. Sadece yapabiliyorm diye sevinerek yapiyodm aimdi zevkte aliyorm cunku allah bunu bizr hem rahatlamamiz gemde cocuk yapmamiz icin saglamis biz beden cehenneme ceviriyoruz dimi guzel dusubun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…