- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.781
Insallah canim neden olmasin 3 günde bile yenen var senin çalışmalarına bağlı Allah kolayliklar versinCok tesekkurler cok cok sagol bende krem alayim o halde aldiktan sonra baslasin denemeler bu hafta sonu regl baslicak o zmna kadar olur biter insallah
Senin icin en buyugu kadar yok penisin boyu o cok uzun zaten ben tedavi gorurken hepsini sokmuyordu doktor sadece genisletiyodu zaten surekli iliskiye girince orasi iice genisliyo ben doktora gittigimde doktor bana en ileri seviyesi seninki dedi hatta boyle yaparsan tedaviyi sonlandirabilirz dedi cunku ben klinigi yiktim kustum agladim bacaklarimi acamadilar yani benimki cok kotu safadaydi simdide iki yildir her ay gebelik testi yapiyorm :)asilama yaptircam dusunun rahim filmi cektirdim tuplerime baktirmaj icin ben bunlari hayal edemezdim
Cok tesekkur ediyorum insallah guzel haberleri verecegimInsallah canim neden olmasin 3 günde bile yenen var senin çalışmalarına bağlı Allah kolayliklar versin
Canim senin en son calistigin aparat kac cm kalınlığında idi acaba bende 10.5 cm le çalışıyorum suan a kadar iyi gitti hersey şükür ama sonlara yaklastikca panik olmaya başladım zorlaniyorum şuan ki aparatta git gel yapamadim henüz
Valla santimi bilmiyorum ama bas ve isaret parmaginla yuvarlak yap ondan azicik kalin bu girmez diye tepinmemi hatirliyorum:))ayaga firlamistim bu girmez diye :))doktor bana demistiki bundan dort tane bile girer icerisinin ne kadar genis oldugunu biliyo musun demisti bir insan kafasi cikiyo ordan o mi girmez demisti
Kafamda o kadar buyutuyorum ki inan heran dualarimda bu konu var. Herhangi bir egzersiz yada aparatla yapabilirmisim gibi gelmiyor. Zeytin yagi denedim ama kendimi kasmaktan duvar oruyorum sanki
Onu aldiysan peniside sokabilirsin artik oraya bisey girdigine ikna oldun:)yapacaksin allahin izniyle hic kendini. Bunaltma ve sakin umutsuz olma beni dusun iki yil yapamadim simdi o dusunmek bile istemedigim jinekoloji koltuklarinda bacak acip muayene oluyorm hepsi bitiyo inan :)[/QUBu cevap bana mi :))))
O vajina girisini uyusturuyor ve aparatlarin ucuna suruyosu. Sokarken anlama diyeBu ne?
O vajina girisini uyusturuyor ve aparatlarin ucuna suruyosu. Sokarken anlama diye
Bilmiyorum ki git gel yapamiyorum kendimi sıkıyorum galiba farkinda olmadan zaten 10.5 cm i dün aksam 1 kere alabilmistim biraz önce 4 kez aldim cok şükür ilk 2 alısta zorlandim baya girişte o dar yerde yanmam oldu sonra biraz daha alıştım sanki sonrakileri biraz daha kolay aldim ama git gel yapamadim giriste yanmam oluyo iste 9-10 cm e kadar rahattim ben ama 10 cm den sonrakiler zorlayacak biraz anlaşilanYaklaşık 13 cm di canım. Hiç panik yapma aslında git gel yapabilirsin neden olmadıki?
Kizlar size birsey danisacagim regl oldum 2. Günümdeyim.mecburen ara verdim egzersize ama 4 5 ve 6. Günlerimde kanaman bitiyor artik leke leke geliyor.
Bu gunlerde egzersiz yapabilirmiyim acaba yoksa tamamen bitmesinimi beklemeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?