Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Senin icin en buyugu kadar yok penisin boyu o cok uzun zaten ben tedavi gorurken hepsini sokmuyordu doktor sadece genisletiyodu zaten surekli iliskiye girince orasi iice genisliyo ben doktora gittigimde doktor bana en ileri seviyesi seninki dedi hatta boyle yaparsan tedaviyi sonlandirabilirz dedi cunku ben klinigi yiktim kustum agladim bacaklarimi acamadilar yani benimki cok kotu safadaydi simdide iki yildir her ay gebelik testi yapiyorm :)asilama yaptircam dusunun rahim filmi cektirdim tuplerime baktirmaj icin ben bunlari hayal edemezdim

Yani eni 15 cm filan varmii

Valla santimi bilmiyorum ama bas ve isaret parmaginla yuvarlak yap ondan azicik kalin bu girmez diye tepinmemi hatirliyorum:))ayaga firlamistim bu girmez diye :))doktor bana demistiki bundan dort tane bile girer icerisinin ne kadar genis oldugunu biliyo musun demisti bir insan kafasi cikiyo ordan o mi girmez demisti

Yaklaşık 13 cm di canım. Hiç panik yapma aslında git gel yapabilirsin neden olmadıki?

Ben 2 parmagi yeni almaya basladim.

Kafamda o kadar buyutuyorum ki inan heran dualarimda bu konu var. Herhangi bir egzersiz yada aparatla yapabilirmisim gibi gelmiyor. Zeytin yagi denedim ama kendimi kasmaktan duvar oruyorum sanki

Ben imkansız egzersiz yapamam diyordum. Aklıma gelince de midem bulanıyordu tansiyonum düşüyordu. Benden kötü olamazsın o kadar fenaydım. Hatta sadece pnsle halletmem lazım dedim 4 kere eşimle denedim hep yarıda kaldı sonrasında çok acı hissettim ve aşırı yanma. Hepsi kasmaktan tabi. Sonra dedim ben bu işi kendi başıma yapamayacağım kim ne derse dedi bir kulağımdan girdi diğerinden çıktı hiç denemedim bile. Hatta çok fazla bilgiliyim doktor bile söyledi bilgin fazla doğru da biliyorsun ama iş yapmaya gelince hiç yeltenemedim bile. Egzersize kendi başına başlayanlar benden 1 0 öndeydi. Doktora gittiğim andan itibaren çok hızlı ilerledim dr bile şaşırdı. Cesaretim geldi bi hırsla ilerledim ve şükürler olsun atlattım. Gözünde hiç büyütme yeterki bi cesaret egzersize başla ufak ufak başla kulak çubuğuyla mesela.

Onu aldiysan peniside sokabilirsin artik oraya bisey girdigine ikna oldun:)yapacaksin allahin izniyle hic kendini. Bunaltma ve sakin umutsuz olma beni dusun iki yil yapamadim simdi o dusunmek bile istemedigim jinekoloji koltuklarinda bacak acip muayene oluyorm hepsi bitiyo inan :)

Merhaba ben de ilişkiye giremiyorum nişanlıyım 1 kez denedik olmadı 1 haftadır evde egzersiz yapıorum tek parmak iyi ancak 2parmak azcık zorluo,3 cm kalınlığında birşey hiç girmiyo kasıldığımıda hissetmiyorum aslında, nasıl devam edeyim yardım lütfen

B

Evet emlada ayni etkiyi yapiyo.oluyo dogru olmasa buralara girmezdik:)ya yendim diye boyle rahat davraniyomusum gibi ama inanki cok uzun sure girmedim buraya cunku hep aklima geliyodu o gunlerim burda yazip soruslarim okuyup okuyup aglamalarim oyuzden kendimi iice toplayip baskasina yardim etcek duruma gelmeden girmicem demistim simdi oyle rahatim ki korkum yok psikolojim duzgun cok sukur oyuzden inanin hersey insann kafasini rahatlatmaktan geciyo yoksa mumdu aparatti parmakti hepsi anlamsiz once kebdibi inandircaksin ya milyarlarca insan yapiyo dusunki bizim gibi evlenmeyi bile beklemiyolar 15 17 20 dedin mi basliyolar iliski islerine korkulcak bisey olsa insanlar kebdini kaybeder mi gizemli ben hep diyodum ki bebek yapak kadar yapabilsem allahm yeter bana simdi okadar zevkli biseyki 26 27 yasim iki yilim aglayarak gecti eglenerekte gecebilirdi

Yaklaşık 13 cm di canım. Hiç panik yapma aslında git gel yapabilirsin neden olmadıki?
Bilmiyorum ki git gel yapamiyorum kendimi sıkıyorum galiba farkinda olmadan zaten 10.5 cm i dün aksam 1 kere alabilmistim biraz önce 4 kez aldim cok şükür ilk 2 alısta zorlandim baya girişte o dar yerde yanmam oldu sonra biraz daha alıştım sanki sonrakileri biraz daha kolay aldim ama git gel yapamadim giriste yanmam oluyo iste 9-10 cm e kadar rahattim ben ama 10 cm den sonrakiler zorlayacak biraz anlaşilan

Kizlar size birsey danisacagim regl oldum 2. Günümdeyim.mecburen ara verdim egzersize ama 4 5 ve 6. Günlerimde kanaman bitiyor artik leke leke geliyor.
Bu gunlerde egzersiz yapabilirmiyim acaba yoksa tamamen bitmesinimi beklemeliyim.

Beni.
Kizlar size birsey danisacagim regl oldum 2. Günümdeyim.mecburen ara verdim egzersize ama 4 5 ve 6. Günlerimde kanaman bitiyor artik leke leke geliyor.
Bu gunlerde egzersiz yapabilirmiyim acaba yoksa tamamen bitmesinimi beklemeliyim.

Doktor bana yapabilirsin demişti. Leke gelmeye başladığında sorun olmaz demişti ama aparatını iyice yıka egzersizden sonra daha temiz tut demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…