- 18 Mayıs 2015
- 1.637
- 1.952
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.801
Ben cem keçenin 'vajinismusun üstesinden gelmek' kitabını okumuştum. Guzel bir kitap egzersizleri falanda anlatıyorOnerebilceginiz vajinusmus kitabi varmi acabaa ??
Tesekkurler. Peki sen baslaybildinmi egzeersizlere yani uyuyomusun kitaptaki denilenlereBen cem keçenin 'vajinismusun üstesinden gelmek' kitabını okumuştum. Guzel bir kitap egzersizleri falanda anlatıyor
Evet ya bu dönemde hijyen daha onemlin oluyor.tamam canım teşekkürBeni.
Doktor bana yapabilirsin demişti. Leke gelmeye başladığında sorun olmaz demişti ama aparatını iyice yıka egzersizden sonra daha temiz tut demişti.
Yasemin Yildiz ve Cem Keçe'nin Mühürlü Beden kitabiOnerebilceginiz vajinusmus kitabi varmi acabaa ??
Bebe yagi ile guzelce kayganlastirip sen ustte olabilirsin. Doktor genelde once bu sekilde tavsiye ediyor.Kızlar,
İkinci eşli deneme yine olmadı, girdimi anlamaya çalışırken arkada olduğunu farkediyorum. Şuan yine çöktü üstüme karamsarlık,
Aletler ile sıkıntı yok hatta farklı pozisyon ile Nil'e yaptım ama diğeri olmuyo, siz ne kadar sürede başardınız yazın lütfen
Aynen öyle denedim ama olmadı.. Arkaya kaymadığı Zaman yok..Bebe yagi ile guzelce kayganlastirip sen ustte olabilirsin. Doktor genelde once bu sekilde tavsiye ediyor.
Steril şekilde devam et bence de.Kizlar size birsey danisacagim regl oldum 2. Günümdeyim.mecburen ara verdim egzersize ama 4 5 ve 6. Günlerimde kanaman bitiyor artik leke leke geliyor.
Bu gunlerde egzersiz yapabilirmiyim acaba yoksa tamamen bitmesinimi beklemeliyim.
Canim yaa o işin de acemliği oluyor illa ki, o zaman farkli pozisyonlar deneyin, oyle olmadiysa baska sekilde olur insallah.Aynen öyle denedim ama olmadı.. Arkaya kaymadığı Zaman yok..
Canim yendim ben bir yandan da onu okuyordum psikolojik olarak iyi geliyordu. Herşeyi tarif ediyorTesekkurler. Peki sen baslaybildinmi egzeersizlere yani uyuyomusun kitaptaki denilenlere
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...vaginismus-tedavisinde-adana-mersin-205990361Link varmi canm
Haklısın arkadaşım burda bi kaç kişi sormuştu. Bende bi iki defa kullandım tahriş falan yapmadı öyle hiç hissedilmeyecek kadar uyuşturmadı şimdiye kadar ne sprey ne de krem ama en etkilisi spreydi bence de hissizleştiriyodu.Arkadaslar ben 1 senelik evliyim cok dotora gittim yenemedim. En son burdan arkadaslarin sayesinde wemcaine spreyden aldim kendim parmagimi sokamiyordum spreyi kullandgm gun parmagimi aldim sonra sirasyla 9 cmlik aparat dahil 10 dk da icime aldim. Cok mtlu oldm ve tahrid flnda olmadm ztn etkisi en gec 20 dk icinde geciyor oyle bi yanma yakma flnda olmadi simdi adetim. Adetim bitsin bende tekrar uyusturup once aparatla sonrada esimle yapicam. Ve benim ilk denememdi. Ilk denememde 9cmlik aparati aldm. Serce parmagmi gectm kulak cubugu bile alamiyordum delimi bile zor araliyordum. Tahris fln yok . Cokta rahatim :) 2.denememde bitiricem bu isi. Egzersiz flnda hic yapmadm bugune kdr
Kızlar,
İkinci eşli deneme yine olmadı, girdimi anlamaya çalışırken arkada olduğunu farkediyorum. Şuan yine çöktü üstüme karamsarlık,
Aletler ile sıkıntı yok hatta farklı pozisyon ile Nil'e yaptım ama diğeri olmuyo, siz ne kadar sürede başardınız yazın lütfen
Canim hesaplarsan aralarındaki gün sayisi hep ayni degil.kiminde 30 kiminde 32,29 falan diye gidiyor.yani aslında düzensiz olmasada çokta duzenli değil.30.Eyl
30.Eki
30.Kas
28.Ara
29.Oca
27.Şub
27.Mar
AY AY ADET BAŞLANGIÇ GÜNLERİM COK DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR BU TARİHLERE GÖRE HAMİLE KALMA OLASILIĞIM HANGI TARİHLER ARASINDADIR
Canim hesaplarsan aralarındaki gün sayisi hep ayni degil.kiminde 30 kiminde 32,29 falan diye gidiyor.yani aslında düzensiz olmasada çokta duzenli değil.
Benimkide böyle ve malesef 2 3 gun degisiklik gosteriyor.
O yuzden kesin yumurtlama tarihini ogrenmek cok zor, sen her reglinden 1 hafta sonra gun aşırı iliskiye gir,ama sakin ara verme.bu islem en az 1 hafta kadar surecek mutlaka.o tarihler arasi yumurtlama oalcagi icin ve spermde 2 bazende 3 gun yasadigi için hamile kalma ihtimalin artar canim.ve iliski sonrasi mutlaka yatim saat kadar ayaklar yukarda yatmayida unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?