- 7 Eylül 2015
- 144
- 57
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.821
Canim cok kafana takma olumlu düşün. Çok stres yapıyorsun heralde. Aletler girse bile olmayacak gibi mi düşünüyorsun acaba.Hani üç günde tedavi olurdu, doktora gittim aletleri giydirmek için mi gittim ya aletler giriyo aferin ama işe yaramıyor ya sinirlerim bozuldu..
Alet elinde ve serbest nerede tutarsan orada kalıyo ama eşli denemede uç kısm bacak yönünde gibi girmiyor, yada girse de hemen kayıyor..Canim cok kafana takma olumlu düşün. Çok stres yapıyorsun heralde. Aletler girse bile olmayacak gibi mi düşünüyorsun acaba.
Sen ne durumdasin cnm en son 9 cm le çalışıyordun okudunmu bilmiyorum ama özelden yazdığın msja cvp vermistimCanim cok kafana takma olumlu düşün. Çok stres yapıyorsun heralde. Aletler girse bile olmayacak gibi mi düşünüyorsun acaba.
Canim yaa benimde aynen öyle oluyo kayiya üstte olduğum pozisyonda Penis girişe denk gelmiyo denk gelincede kayıyor şimdi 12 cm aparatla çalışıyorum inş olur bakalım artikKızlar,
İkinci eşli deneme yine olmadı, girdimi anlamaya çalışırken arkada olduğunu farkediyorum. Şuan yine çöktü üstüme karamsarlık,
Aletler ile sıkıntı yok hatta farklı pozisyon ile Nil'e yaptım ama diğeri olmuyo, siz ne kadar sürede başardınız yazın lütfen
Evet cnm okudum allah razı olsun.9 cm bugün devam edecem iyice rahat alana kadar deneyeyim. Dün oructum yine hiç egzersiz yapamadım gün boyu da okuldayim. Bakalım bu aksam devam edecem inşallah. Sen ne durumdasin cnm.Sen ne durumdasin cnm en son 9 cm le çalışıyordun okudunmu bilmiyorum ama özelden yazdığın msja cvp vermistim
Canım hoşgeldin. Hiç umutsuzluğa kapilma burdan birlikte hallederiz inşallah. Su an hangi asamadasin. Egzersiz falan yaptın mi hiç.Kızlar aranıza yeni katıldım bir türlü birleşme olmadı neredeyse 6 aydır evliyiz bir türlü olmuyor belirli bir noktada sonra eşini yitiyorum bir türlü olmadı lütfen banada yardım edin
Canım hoşgeldin. Hiç umutsuzluğa kapilma burdan birlikte hallederiz inşallah. Su an hangi asamadasin. Egzersiz falan yaptın mi hiç.
Bende işte 10.5 cm deyim bugün 11 e geçmeyi düşünüyorum insallah yapabilirim 11 i yapbilince belki iliskiyide gerceklestiririm diye ümid ediyorum bakalim nasipse olur inşallah 11 cm de yenen cok arkadas duydum ama benim icin yeterli olur mu bilmiyorum regl ima da 2-3 gün var olmadan önce başarabilmeyi cok istiyorum bilmiyorum yapabilir miyim ama bu ay yenmeyi cok istiyorum regl öncesi ya da sonrası başarıp nisan gelinleri listesine ismimi yazdiririm inşallah :)Evet cnm okudum allah razı olsun.9 cm bugün devam edecem iyice rahat alana kadar deneyeyim. Dün oructum yine hiç egzersiz yapamadım gün boyu da okuldayim. Bakalım bu aksam devam edecem inşallah. Sen ne durumdasin cnm.
Inşallah canım. Ben de bugun yarın regl olacam olmadan biraz daha ilerleseydim çok iyi olacaktı. Inan evdeki bütün işi gücü bıraktım buna yogunlastim. Okulda bile aklımda hep bu mesele var.bi an once bitse de kurtulsak bu kabustan. Allah emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah.Bende işte 10.5 cm deyim bugün 11 e geçmeyi düşünüyorum insallah yapabilirim 11 i yapbilince belki iliskiyide gerceklestiririm diye ümid ediyorum bakalim nasipse olur inşallah 11 cm de yenen cok arkadas duydum ama benim icin yeterli olur mu bilmiyorum regl ima da 2-3 gün var olmadan önce başarabilmeyi cok istiyorum bilmiyorum yapabilir miyim ama bu ay yenmeyi cok istiyorum regl öncesi ya da sonrası başarıp nisan gelinleri listesine ismimi yazdiririm inşallah :)
N8Henüz yenemeyip uğraşan arkadaslar bu ay icinde hepimiz başarip nisan gelinleri listesine hep birlikte ismimizi yazdırırız inşallahRabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun...
İnşallah canm azimle olacak inşallah. Rabb im hepimizin yardımcısı olsunHenüz yenemeyip uğraşan arkadaslar bu ay icinde hepimiz başarip nisan gelinleri listesine hep birlikte ismimizi yazdırırız inşallahRabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun...
Kızlar uzun süredir girmemistim siteye yenenleri tebrik ederim daha yenemeyenler icin ise egzersizleri bırakmayn , bu arada ben yenenlere soru sorucam yeneli nerdeyse 4 ay oldu tabi hergün iliskiye girmyrz ama bende hala yanma ve ilk giriste sknti oluyor biraz girdikten sonra ancak rahatlyrm bu yanma ve ilk giristeki aci ne kadr daha devam edicek acaba
Maşallah cnm ya hem azimle çok hızlı ilerliyosun hem de hemen gelen arkadaşlara yardım etmeye başladın. İnşallah en kısa sürede yeniceksin. Burdaki bütün arkadaşlar azimle ve Allah ın izniyle hepimiz yenicez inşCanım hoşgeldin. Hiç umutsuzluğa kapilma burdan birlikte hallederiz inşallah. Su an hangi asamadasin. Egzersiz falan yaptın mi hiç.
Ay canım ya seni gördükçe daha çok yapabileceğime inancım artıyo. Bende sonra başladın ama başarmana çok azkaldı inş. Sen hiç eşli denedin mi. Zarın yok ya belki şimdi bile yapabilirsin rahatsan. Çünkü beni ilk zamanlarla şimdi arasında çok fark var esnediğini farkedebiliyorum artıkBende işte 10.5 cm deyim bugün 11 e geçmeyi düşünüyorum insallah yapabilirim 11 i yapbilince belki iliskiyide gerceklestiririm diye ümid ediyorum bakalim nasipse olur inşallah 11 cm de yenen cok arkadas duydum ama benim icin yeterli olur mu bilmiyorum regl ima da 2-3 gün var olmadan önce başarabilmeyi cok istiyorum bilmiyorum yapabilir miyim ama bu ay yenmeyi cok istiyorum regl öncesi ya da sonrası başarıp nisan gelinleri listesine ismimi yazdiririm inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?