- 7 Eylül 2015
- 144
- 57
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.761
Nerden aldin bu aparatlariArkadaşlar benim aparatlarım bunlar üç günde hepsini kendim yapabilir hale geldim.
Doktor günde üç kere egzersiz yap dedi ama işten geldim anca şimdi başlayacağım.
Bunlar kaç cm bilmiyorum ama ben hiç uyuşturan bişey kullnamadım yağlı olunca kayıp gidiyor şuan sadece en büyük biraz acı veriyor.
Aparati internetten alabilirsin istersen ama bence gerek yok ben almadim... Ilk önce kurşun kaleme streç sarip eldivenin tek parmagina geçirdim onunla denedim ben onu yapabilince sonra 1 kat kagit havlu sarip yine strecleyip eldivene gecirerek devam ettim onunla devam edebilirdim kalinlastirarak ama sonra muma gectim ben bildigin bakkal mumuna kagit havlu sarip kalinlastirmaya başladım onunla yapiyorum egzersizi sende göz kalemi, kurşun kalem, rimel, mum vs. şeylerle yapabilirsin ben direk kursun kalemle baslamistim ama sana zor gelirse o istersen kulak çubugyla basla onu yapinca gecersin digerlerine kayganlastirici olarak da bebanthol cilt kremi kullanmani tavsiye ederim hem yakmiyo hemde tahrişi önlüyoO halde bende aparat alayim. Nereden alabilirim peki ?aynada inceledim bende ama ele bisi gecmiyor ki
Evet cnm haklısın Rabbim sana da bu sıkıntıyı ceken herkesede kolaylik versinUğraşmaya bağlı, bir cesaretle başlamak lazım. Bende ilk aynayla bakıp inceleyince cesaretlenmiştim. Açılan bir yer olduğunu görünce aklıma yatmıştı oraya bir şey girebileceği. Kendim iki parmak rahat yapıyorum. Ama eşime yaptıramadım. Çok sakar davranıyor bir türlü güvenemedim. Güven çok önemli. Eşleri destek olan, güven verenler çabuk çözüyor. Bağırmak çağırmak, yada tam tersi boşvermek, tedaviyi baltalıyor.
Cok tesekkurler cok cok sagol bende krem alayim o halde aldiktan sonra baslasin denemeler bu hafta sonu regl baslicak o zmna kadar olur biter insallahAparati internetten alabilirsin istersen ama bence gerek yok ben almadim... Ilk önce kurşun kaleme streç sarip eldivenin tek parmagina geçirdim onunla denedim ben onu yapabilince sonra 1 kat kagit havlu sarip yine strecleyip eldivene gecirerek devam ettim onunla devam edebilirdim kalinlastirarak ama sonra muma gectim ben bildigin bakkal mumuna kagit havlu sarip kalinlastirmaya başladım onunla yapiyorum egzersizi sende göz kalemi, kurşun kalem, rimel, mum vs. şeylerle yapabilirsin ben direk kursun kalemle baslamistim ama sana zor gelirse o istersen kulak çubugyla basla onu yapinca gecersin digerlerine kayganlastirici olarak da bebanthol cilt kremi kullanmani tavsiye ederim hem yakmiyo hemde tahrişi önlüyo
İyice uyusturuyomu bi zarari varmi acabaBunu aparatin ucuna ve vajina girisinize surup sokabilirsiniz uyusturdugu icin anlamiyosunuz
Benimkini doktor verdiNerden aldin bu aparatlari
Orasi oylede insanin icinde hep korku oluyo isteLeydii zaten bizim rahatsizligimiz ne biliyomusun onun iice uyusup uyusmamasi degil biz hicbi sekilde inanmiyoruz uyussada korkuyoruz uyusmasada oyuzden once kendine telkin ver bisey yok abartma de kendine bak herkes yapiyo biz nasil dogduk de bukadar zor olsa allah zulum gibi verirmiydi de millet kanserle ugrasiyo biz zevk alcamiz seyden korkuyoruz de kebdini rahatlat sonrasi kolay
En buyuk olaninin eni kac cm????olcermisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?