Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar benim aparatlarım bunlar üç günde hepsini kendim yapabilir hale geldim.
Doktor günde üç kere egzersiz yap dedi ama işten geldim anca şimdi başlayacağım.
Bunlar kaç cm bilmiyorum ama ben hiç uyuşturan bişey kullnamadım yağlı olunca kayıp gidiyor şuan sadece en büyük biraz acı veriyor.

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 193
Simdi napin bende eski bi vajinismus hastasi olarak size soyleyim buaksam eczaneden bi kayganlastirici alin sonra ilk once esinizin penisine surun korkuyu unutun sonra kendi vajina girisinize surun esinizin ustune cikip penisini tutun ve kendinizde olsun kontrol yavas yavas icinize itin nefes alip verin verirken kaka yapar gibi ikinirken sokun aci falan olmicak bacaklarinizi sikistirmayin

Nerden aldin bu aparatlari

O halde bende aparat alayim. Nereden alabilirim peki ?aynada inceledim bende ama ele bisi gecmiyor ki
Aparati internetten alabilirsin istersen ama bence gerek yok ben almadim... Ilk önce kurşun kaleme streç sarip eldivenin tek parmagina geçirdim onunla denedim ben onu yapabilince sonra 1 kat kagit havlu sarip yine strecleyip eldivene gecirerek devam ettim onunla devam edebilirdim kalinlastirarak ama sonra muma gectim ben bildigin bakkal mumuna kagit havlu sarip kalinlastirmaya başladım onunla yapiyorum egzersizi sende göz kalemi, kurşun kalem, rimel, mum vs. şeylerle yapabilirsin ben direk kursun kalemle baslamistim ama sana zor gelirse o istersen kulak çubugyla basla onu yapinca gecersin digerlerine kayganlastirici olarak da bebanthol cilt kremi kullanmani tavsiye ederim hem yakmiyo hemde tahrişi önlüyo

En büyük olan ı phone 6 dan 1,5 cm uzun :))

En büyük olanı girdidirken hafif yukarı kalkar gibi itiyorum bacaklarımı sanki alan genişliyor gibi oluyor.

Evet cnm haklısın Rabbim sana da bu sıkıntıyı ceken herkesede kolaylik versin

Cok tesekkurler cok cok sagol bende krem alayim o halde aldiktan sonra baslasin denemeler bu hafta sonu regl baslicak o zmna kadar olur biter insallah

Buydu benimkilerde ama en iisi penisle calismak yinede cunku bunlari yaptiktan sonrada acaba penis girer mi girmez mi bi suru dusunuyosun bence kalem falan sokmayin hepten psikoloji bozuyo ya boyle aparat alin ya da penisle yapin

Doktor vermisti valla zarari olmadi.tedavi gordum arkadaslar dort yillik evliyim iki yil vajinismusluydum iki yildir saglikli guzel cinsel yasantim var cok sukur her sekilde soru sorabilirsiniz yanitlarim hicbi zarari yok onun o zaten agda yapilirkende suruluyor cani yanmasin diye uyusturmak icin bazi kuaforler kullaniyo zararsiz

Parmak egzersizine yeni başlıyacak arkadaşlar bunlara dikkat etsin.
1- aynayla cinsel organının dış bölümüne bak,
2- aynayı düşmeyecek şekilde sabitle, çünkü iki elini kullanacaksın, vulva dudaklarını tutup nazikce öne doğru çek. Yanlara değil. Hiç acımaz korkma, girişin nasıl açıldığını görürsün. Cesaretin artar.
3- bolca kayganlaştırıcı sür. Parmağına ve orana.
4- arkana yaslan, gözünü kapa, bu sefer parmaklarınla vajinanın dış bölümlerini( vajina diyoruz kibar olsun diye, ama vajina dölyoluna denir aslında) keşfet.
5- parmağınla, vajina girişi etrafında kelebek dokunuşuyla daire çiz sonrasında içine dokunmaya çalış. Yapamadıysan tekrarla. Önce daire yapmayı unutma, sihirli bir hareket o.
6- içine dokunmayı başarabildiysen, parmağınla nazikce araştır bir geçit bulacaksın. Normalde kızlık zarında bir delik olur. Adet kanıda ordan akar. Nefes al, tekrar daire yap,nefes verirken içine birazcık kaydır. Bunu aynaya bakarak da yapabilirsin, uzandığın yerde gözlerini yumup tamamen konsantre olarakda, sana kalmış.
7- parmağını alabildiysen, zaten acımadığını da görmüşsündür. Bu seni cesaretlendirir. Parmağın içindeyken, beklet, hafifce hareket erdirmeye çalış ileri geri, küçük daireler çiz. Hangisini yapabiliyorsan. Tekrar tekrar dene.
8- kayganlaştırıcıyı arada yenilemeyi unutma egzersiz yaparken.
"Hadi bakalım, pamuk eller vajinaya"

Leydii zaten bizim rahatsizligimiz ne biliyomusun onun iice uyusup uyusmamasi degil biz hicbi sekilde inanmiyoruz uyussada korkuyoruz uyusmasada oyuzden once kendine telkin ver bisey yok abartma de kendine bak herkes yapiyo biz nasil dogduk de bukadar zor olsa allah zulum gibi verirmiydi de millet kanserle ugrasiyo biz zevk alcamiz seyden korkuyoruz de kebdini rahatlat sonrasi kolay

Orasi oylede insanin icinde hep korku oluyo iste

Ohh bilmem mi varya ne bunalimlar gecirdim neler esimin psikolojisini bozdum ondada sorun cikardim ereksiyon olmamaya baslamisti cunku herseferinde ayni seyler yasaniyodu bezmisti benden saclarim dokuldu avuc avuc sikintidan hep agliyodum calisamiyodum dusunmekten yuzum gozum cokmustu simdi dusunuyorum leydii neden korkmusum inan bana sende bu soruyu sorcaksin kendine sonra bi bakcaksin ne aci var ne sizi ne kan var ne bisey ee diceksin niye cektim bosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…