- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.841
Canim ara sıra deneme yapiyordum zaten eşimle hazir olmadigimi biliyordum ama onun isteği uzerine yapiyordum gerginlik cikmasin diye en son zannedersem 9 cm le çalışırken denemistim eşimle olmamisti o dar yere gelince ilerleyemiyodum kasıyordum yine evet zarim yok ama iyi ki de esim le parmak denememizde gitmiş zarim yoksa egzersiz benim icin daha zor olurdu kan filan gelse panik olurdum devam edemezdim herhalde ama egzersiz sirasinda oyle bisey yaşamadim şükür demek ki zarim gittigi zaman hepsi gitmis anlasilan zaten baya kanamıştı o zaman bilmiyorum belki de o rahatlikla egzersizlerde kolay ilerleyebildim biraz önce 11 cm e cikardim aparati ve onu da aldim şükürler olsun acaba başarabilir miyim ya yarin denemeyi düşünüyorum nasipse ama başaramam diye endişeliyimAy canım ya seni gördükçe daha çok yapabileceğime inancım artıyo. Bende sonra başladın ama başarmana çok azkaldı inş. Sen hiç eşli denedin mi. Zarın yok ya belki şimdi bile yapabilirsin rahatsan. Çünkü beni ilk zamanlarla şimdi arasında çok fark var esnediğini farkedebiliyorum artık
Pardon nerden olduğunun ne önemi var ki acaba ?Kizlar varmi manisadan yada izmirden vajili arkadaslarimm
Cok sevndm canm yenmene tebrikler, ben hicbirsey kullanmyrm ne kayganlastrici ne birsey ve araya regl falan girerse daha zor oluyor acaba mantar mi var diye düsnyrm genelde bende oluyor ama sonradan biraz rahatlyrm ve cok uzun süryr ya esimin gitgeli 20 dk yi geciyor ve ben bityrm yoruluyrmBen yeneli 13 gün oldu ama yanma azaldı baya. Hızlı olunca yanıyor biraz o kadar. Kasıyor musun acaba ondan olabilir.
Cok sevndm canm yenmene tebrikler, ben hicbirsey kullanmyrm ne kayganlastrici ne birsey ve araya regl falan girerse daha zor oluyor acaba mantar mi var diye düsnyrm genelde bende oluyor ama sonradan biraz rahatlyrm ve cok uzun süryr ya esimin gitgeli 20 dk yi geciyor ve ben bityrm yoruluyrm
Merhabalar ben yeni üye oldum 4 aylık evliyim ve çok zor günler geçiriyorum parmak denince bile deliriyorum hiç cesaretim yok ne olur yardım edin aslında acı olacak diye korkmuyorum daha farklı anlam veremediğim bir sey ne olur yardımcı olun
Ben zaten bi onemi var demedimki sadece blundugum sehirlerde varmi acaba diye dusundm yanls anldn heralde. Cnku her yeni evli gordgumde acaba bunlarda yapablmsmidir diye dusundugum icinnPardon nerden olduğunun ne önemi var ki acaba ?
Bende parmak yada aparat denince deliriyodum tansiyonum düşüyordu kendimi odalara kapatıyodum. İnanki boşuna beklemişim boşuna büyütmüşüm. Bir kere cesaretini topla serçe parmağınla dene yada küçük bi aparat yap öyle dene girdiğini gördükce kendine güvenin gelecek.
Burdaki herkes birbirine canı gönülden samimi bir şekilde yardım ediyor. Yenecegimizden hiç şüphem yok yeterki umitsizlige düşüp egzersizi birakmayalimMaşallah cnm ya hem azimle çok hızlı ilerliyosun hem de hemen gelen arkadaşlara yardım etmeye başladın. İnşallah en kısa sürede yeniceksin. Burdaki bütün arkadaşlar azimle ve Allah ın izniyle hepimiz yenicez inş
Canim eline eldiven tak o putürlü yapıyı hissetmezsen daha kolay olur. Dern nefes al verirken ilerlet orası sarmış gibi düşünme hiç. Sanki orda hiç bişey yokmuş gibi düşün ki yok zaten kastigimiz için öyle oluyor. Kolay gelsinSerçe parmagimla yarım boğum ilerleyebiliyorum sonra orda elime birşeyler takılıyor orayı geçemeyecek gibi hissediyorum ve orda kalıyor
Canim eline eldiven tak o putürlü yapıyı hissetmezsen daha kolay olur. Dern nefes al verirken ilerlet orası sarmış gibi düşünme hiç. Sanki orda hiç bişey yokmuş gibi düşün ki yok zaten kastigimiz için öyle oluyor. Kolay gelsin
Analdim. Yo yanlış anlama yok merak ettigim icin sordum zatenBen zaten bi onemi var demedimki sadece blundugum sehirlerde varmi acaba diye dusundm yanls anldn heralde. Cnku her yeni evli gordgumde acaba bunlarda yapablmsmidir diye dusundugum icinn
Cnm sen hangi doktora gidiyorsun hangi şehirde?Benimkini doktor verdi
Ebru Zülfikaroğlu na gittim Ankara da ama tavsiye etmiyorum ücreti çok fazla ve halen yendim diyemem üç günde bitmedi henüz (5.günüm bugün) inşallah netice alırım ama 5,000 çok fazla(( fatura istediğimde ekstra ücret istediler+300 muayene ücreti+kremi kendin alıyorsun+30)) hatta 3,000 bin bile çok bazı çaresizliklerimiz tecrübeler yaşatıyor ben şimdiki aklım olsa aparatları alır gider bi kadın doğumcudan muayene olur rica ederdim bir kere girdirse zaten insanın kendine güveni geliyor geri kalanı burdan okuyarak da yapabilirsiniz.Cnm sen hangi doktora gidiyorsun hangi şehirde?
Ebru Zülfikaroğlu na gittim Ankara da ama tavsiye etmiyorum ücreti çok fazla ve halen yendim diyemem üç günde bitmedi henüz (5.günüm bugün) inşallah netice alırım ama 5,000 çok fazla(( fatura istediğimde ekstra ücret istediler+300 muayene ücreti+kremi kendin alıyorsun+30)) hatta 3,000 bin bile çok bazı çaresizliklerimiz tecrübeler yaşatıyor ben şimdiki aklım olsa aparatları alır gider bi kadın doğumcudan muayene olur rica ederdim bir kere girdirse zaten insanın kendine güveni geliyor geri kalanı burdan okuyarak da yapabilirsiniz.
Bu mesele sonucu itibari ile çok önemli bi sıkıntı doktorlar da onca eğitim görüyor ama normal doğum yaptıranlarda doktor onlar çok daha fazla yoruluyor.
Korunuyorsanız olmaz zaten gebe kalma ihtimali ayda 2 gün süren bişey, vajinusmusu yenip tüm korunma yöntemlerini geride bırakmalısınız, Gebe kalmak istiyorsanız tabi ki..merhaba arkadaşlar her başım sıkıştığında siteye başvuruyorum ne yazık ki olumsuzluklarlaevliliğimiz 2. yılını dolduracak ne kadar çoçuk olması konusunda kararı eşimle vercek olsakda TR aile yapısına göre mahallle baskımız artıyor ve henüz vajinusmus aşamasını yenemedik(fakat ilk günlerimizi düşününce çok ilerleme kaydettik), halimiz böyle olmasına rağmen ya geri çekilme yöntemi yada kondom ile korunuyoruz yani nasıl desem boşalma yaşamıyoruz içime 2 senedir, doğru mu yapıyoruz bilemiyorum da eğer böyle bişey yaparsak şu halimi düşünürsek ne gibi sonuçlar olur?
Bunu söylerken bende istiyorum inşallah ama 1,5 yıldır korunmasam da tam bir birleşme olmayınca olmuyor, inşallah güzel haberler alırsın..Korunuyorsanız olmaz zaten gebe kalma ihtimali ayda 2 gün süren bişey, vajinusmusu yenip tüm korunma yöntemlerini geride bırakmalısınız, Gebe kalmak istiyorsanız tabi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?