Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar ben yeni üye oldum 4 aylık evliyim ve çok zor günler geçiriyorum parmak denince bile deliriyorum hiç cesaretim yok ne olur yardım edin aslında acı olacak diye korkmuyorum daha farklı anlam veremediğim bir sey ne olur yardımcı olun

Canim ara sıra deneme yapiyordum zaten eşimle hazir olmadigimi biliyordum ama onun isteği uzerine yapiyordum gerginlik cikmasin diye en son zannedersem 9 cm le çalışırken denemistim eşimle olmamisti o dar yere gelince ilerleyemiyodum kasıyordum yine evet zarim yok ama iyi ki de esim le parmak denememizde gitmiş zarim yoksa egzersiz benim icin daha zor olurdu kan filan gelse panik olurdum devam edemezdim herhalde ama egzersiz sirasinda oyle bisey yaşamadim şükür demek ki zarim gittigi zaman hepsi gitmis anlasilan zaten baya kanamıştı o zaman bilmiyorum belki de o rahatlikla egzersizlerde kolay ilerleyebildim biraz önce 11 cm e cikardim aparati ve onu da aldim şükürler olsun acaba başarabilir miyim ya yarin denemeyi düşünüyorum nasipse ama başaramam diye endişeliyim

Ben yeneli 13 gün oldu ama yanma azaldı baya. Hızlı olunca yanıyor biraz o kadar. Kasıyor musun acaba ondan olabilir.
Cok sevndm canm yenmene tebrikler, ben hicbirsey kullanmyrm ne kayganlastrici ne birsey ve araya regl falan girerse daha zor oluyor acaba mantar mi var diye düsnyrm genelde bende oluyor ama sonradan biraz rahatlyrm ve cok uzun süryr ya esimin gitgeli 20 dk yi geciyor ve ben bityrm yoruluyrm

Çok teşekkür ederim canımmmm.Bizde de aynı durum var uzun sürüyor. Son 3 ilişkide bende bişey kullanmadım alıştım sayılır artık. Bencede bir doktora git istersen enfeksiyon yada mantar gibi bişey varsa o da yapabilir.

Bende parmak yada aparat denince deliriyodum tansiyonum düşüyordu kendimi odalara kapatıyodum. İnanki boşuna beklemişim boşuna büyütmüşüm. Bir kere cesaretini topla serçe parmağınla dene yada küçük bi aparat yap öyle dene girdiğini gördükce kendine güvenin gelecek.

Burdaki herkes birbirine canı gönülden samimi bir şekilde yardım ediyor. Yenecegimizden hiç şüphem yok yeterki umitsizlige düşüp egzersizi birakmayalim

Serçe parmagimla yarım boğum ilerleyebiliyorum sonra orda elime birşeyler takılıyor orayı geçemeyecek gibi hissediyorum ve orda kalıyor

Serçe parmagimla yarım boğum ilerleyebiliyorum sonra orda elime birşeyler takılıyor orayı geçemeyecek gibi hissediyorum ve orda kalıyor
Canim eline eldiven tak o putürlü yapıyı hissetmezsen daha kolay olur. Dern nefes al verirken ilerlet orası sarmış gibi düşünme hiç. Sanki orda hiç bişey yokmuş gibi düşün ki yok zaten kastigimiz için öyle oluyor. Kolay gelsin

Cnm sen hangi doktora gidiyorsun hangi şehirde?
Ebru Zülfikaroğlu na gittim Ankara da ama tavsiye etmiyorum ücreti çok fazla ve halen yendim diyemem üç günde bitmedi henüz (5.günüm bugün) inşallah netice alırım ama 5,000 çok fazla(( fatura istediğimde ekstra ücret istediler+300 muayene ücreti+kremi kendin alıyorsun+30)) hatta 3,000 bin bile çok bazı çaresizliklerimiz tecrübeler yaşatıyor ben şimdiki aklım olsa aparatları alır gider bi kadın doğumcudan muayene olur rica ederdim bir kere girdirse zaten insanın kendine güveni geliyor geri kalanı burdan okuyarak da yapabilirsiniz.
Bu mesele sonucu itibari ile çok önemli bi sıkıntı doktorlar da onca eğitim görüyor ama normal doğum yaptıranlarda doktor onlar çok daha fazla yoruluyor.

merhaba arkadaşlar her başım sıkıştığında siteye başvuruyorum ne yazık ki olumsuzluklarla evliliğimiz 2. yılını dolduracak ne kadar çoçuk olması konusunda kararı eşimle vercek olsakda TR aile yapısına göre mahallle baskımız artıyor ve henüz vajinusmus aşamasını yenemedik(fakat ilk günlerimizi düşününce çok ilerleme kaydettik), halimiz böyle olmasına rağmen ya geri çekilme yöntemi yada kondom ile korunuyoruz yani nasıl desem boşalma yaşamıyoruz içime 2 senedir, doğru mu yapıyoruz bilemiyorum da eğer böyle bişey yaparsak şu halimi düşünürsek ne gibi sonuçlar olur?

Kesinlikle haklısın cnm bir doktor benden de 5000 istedi ama ben bura sayesinde mumdan aparatlar yaparak yendim. Allah buradaki herkesten razı olsun, herkes çok hassas ve ortak bir paydada buluşup her konuda açık açık sorarak birbirimize yardımcı oluyoruz. Yenemeyen arkadaşlar aparatlar gerçekten çok önemli beyin oraya birşeyler girebilecegi fikrine alışıyo ve orası genişliyo, ben tv izlerken rahat rahat bir görev iş olarak düşündüm ve o şekilde egzersiz yaptım üst pozisyonda yendim zamanla misyoner pozisyona da alışırız inşallah... Allah herkesin yardımcısı olsun...

Korunuyorsanız olmaz zaten gebe kalma ihtimali ayda 2 gün süren bişey, vajinusmusu yenip tüm korunma yöntemlerini geride bırakmalısınız, Gebe kalmak istiyorsanız tabi ki..

Korunuyorsanız olmaz zaten gebe kalma ihtimali ayda 2 gün süren bişey, vajinusmusu yenip tüm korunma yöntemlerini geride bırakmalısınız, Gebe kalmak istiyorsanız tabi ki..
Bunu söylerken bende istiyorum inşallah ama 1,5 yıldır korunmasam da tam bir birleşme olmayınca olmuyor, inşallah güzel haberler alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…