- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.861
Üstte ne kadar giriyorsa altta da o kadar girmeli. Üstte rahatsan alışana kadar öyle devam et canım acele etme misyoner için. Bende misyonerde daha rahatım. Her pozisyonda pns giriyor onda sorun yaşamıyorum ama misyoner benim için daha rahat. Cinsellik benim için yavaş yavaş keyifli hale gelmeye başladı alıştıkça oluyor çünkü. Sen en zorunu başardın 1 günden fazla ara verme alışırsın
Hadi inşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruzCanim ara sıra deneme yapiyordum zaten eşimle hazir olmadigimi biliyordum ama onun isteği uzerine yapiyordum gerginlik cikmasin diye en son zannedersem 9 cm le çalışırken denemistim eşimle olmamisti o dar yere gelince ilerleyemiyodum kasıyordum yine evet zarim yok ama iyi ki de esim le parmak denememizde gitmiş zarim yoksa egzersiz benim icin daha zor olurdu kan filan gelse panik olurdum devam edemezdim herhalde ama egzersiz sirasinda oyle bisey yaşamadim şükür demek ki zarim gittigi zaman hepsi gitmis anlasilan zaten baya kanamıştı o zaman bilmiyorum belki de o rahatlikla egzersizlerde kolay ilerleyebildim biraz önce 11 cm e cikardim aparati ve onu da aldim şükürler olsun acaba başarabilir miyim ya yarin denemeyi düşünüyorum nasipse ama başaramam diye endişeliyim
Cnm 9 cm de tamam. Yarın 10 a geçiyorum inşallah regl olmazsam tabi.aparatim hazır zaten.yarın da 11 cm hazırlayacam.zaman çabuk geçiyor hayırlısı bakalım sona yaklaşıyoruz :)Bende işte 10.5 cm deyim bugün 11 e geçmeyi düşünüyorum insallah yapabilirim 11 i yapbilince belki iliskiyide gerceklestiririm diye ümid ediyorum bakalim nasipse olur inşallah 11 cm de yenen cok arkadas duydum ama benim icin yeterli olur mu bilmiyorum regl ima da 2-3 gün var olmadan önce başarabilmeyi cok istiyorum bilmiyorum yapabilir miyim ama bu ay yenmeyi cok istiyorum regl öncesi ya da sonrası başarıp nisan gelinleri listesine ismimi yazdiririm inşallah :)
Insallah canim dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizdenHadi inşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz
Insallah başarıp mutlu haberleri paylaşırız canim bende bugün 11 denedim onuda alıyorum artik cok şükür eşli deneme yapmayı düşünüyorum yarin bakalim ne olacakCnm 9 cm de tamam. Yarın 10 a geçiyorum inşallah regl olmazsam tabi.aparatim hazır zaten.yarın da 11 cm hazırlayacam.zaman çabuk geçiyor hayırlısı bakalım sona yaklaşıyoruz :)
Canım bütün kalbimle dua edecem senin için inşallah kolayca basarirsinInsallah başarıp mutlu haberleri paylaşırız canim bende bugün 11 denedim onuda alıyorum artik cok şükür eşli deneme yapmayı düşünüyorum yarin bakalim ne olacak
Canim muhtelemen kasıyorsun kendini o yüzden batma hissediyorsundur dar degil geniş orasi ama biz kasınca daraliyoBugun denedik yine.yarisina kadar giriyo gerisi gitmiyo.anestol surup denediik yokk olmuyo orda bi yer var sanki kapali orayi gecemiyo egzersiz yapamiyorum basliyamadim yapamadim.yarisindan sonrasida girmiyo..ilk yaptigimizda kan gelmisti sonrasinda iku uc gun o kanama surmustu hafif.bu sefer kan yok demek tam yirtilmistir dimi ilkinden cok girdigi halde kanamam olmadi.ama bi yer var orda kaliyo ora batiyo aciyo dar gitmiyoo offfffgffg
Katılıyorum arkadaşım sana. Bende aparatla yapamıyordum. İtemiyordum aparatı. Daha önce gittitiğim kadın dogum doktoruma gittim rica ettim. Sagolsun uardımcı oldu. Dogru yere koydurdu. Hiç müdahale etmedi yardımcı oldu ben ittim ve pıt diye girdi ilk boy aparatım. İğne olunca bile daha çok acıyomuş :)Ebru Zülfikaroğlu na gittim Ankara da ama tavsiye etmiyorum ücreti çok fazla ve halen yendim diyemem üç günde bitmedi henüz (5.günüm bugün) inşallah netice alırım ama 5,000 çok fazla(( fatura istediğimde ekstra ücret istediler+300 muayene ücreti+kremi kendin alıyorsun+30)) hatta 3,000 bin bile çok bazı çaresizliklerimiz tecrübeler yaşatıyor ben şimdiki aklım olsa aparatları alır gider bi kadın doğumcudan muayene olur rica ederdim bir kere girdirse zaten insanın kendine güveni geliyor geri kalanı burdan okuyarak da yapabilirsiniz.
Bu mesele sonucu itibari ile çok önemli bi sıkıntı doktorlar da onca eğitim görüyor ama normal doğum yaptıranlarda doktor onlar çok daha fazla yoruluyor.
İnşallah canim cok sagol Allah razi olsun hem guzel haberler vermeyi hemde duymayi nasip etsin Rabbim inşallahCanım bütün kalbimle dua edecem senin için inşallah kolayca basarirsin
gebe kalma arzusundayız gönül isterki vajinusmusu tam anlamıyla yenip öyle gebe kalayım fakat gözüküyor ki son adım gerçekleşmiyor ve moralman insanı çökertiyor biz de düşünüyoruz ki korunmayı bir kenara bırakıp normal birleşmeyi oldugu kadar sağlayıp hamile kalabilirsem ileriki hayatım açısından , doğum açısından fiziki biyolojik olarak ne gibi sorunlar yaşarım ve cinsel hayatım nasıl gelişcek?
Kapali degil orasi canim aksine kocaman bir boşuk sen ayna karşısında inceliyormussun ne güzel ben oraya bakamiyorum hala aynada ama 11 cm lik aparati aliyorum cok şükür sende yapabilirsinArkadaslar siz nasil aparata gectiniz ben ayna karsinda iste ikiniorum falan ama aparat mumkun degil yapamam hala oarasi benim icin kapali sandik adeta
Kapali degil orasi canim aksine kocaman bir boşuk sen ayna karşısında inceliyormussun ne güzel ben oraya bakamiyorum hala aynada ama 11 cm lik aparati aliyorum cok şükür sende yapabilirsin
Bana muayene de zorlandığım için tüp bebek öneren doktor dahi oldu, çok istiyorum ama bu ay vajinusmus U yenmeye öncelik verdim. Yenince kendiğinden olacak ümidindeyim. İnşallah kendini hazır hissettiğin Zaman'da güzel gelişmeler olur..gebe kalma arzusundayız gönül isterki vajinusmusu tam anlamıyla yenip öyle gebe kalayım fakat gözüküyor ki son adım gerçekleşmiyor ve moralman insanı çökertiyor biz de düşünüyoruz ki korunmayı bir kenara bırakıp normal birleşmeyi oldugu kadar sağlayıp hamile kalabilirsem ileriki hayatım açısından , doğum açısından fiziki biyolojik olarak ne gibi sorunlar yaşarım ve cinsel hayatım nasıl gelişcek?
Seni cok iyi anliyorum bende 20 ay kabullenemedim egzersiz yapamyi ama sonunda başladım yapmaya cok şükür inşallah sende biran önce ikna olup baslarsinBen agdada yapabiliyorum ama iceri bir sey girmesi fikrini kabul edemedimesimde birlikte deneyelim diyor ben tekrar hayal kirikligi istemiyorum
Seni cok iyi anliyorum bende 20 ay kabullenemedim egzersiz yapamyi ama sonunda başladım yapmaya cok şükür inşallah sende biran önce ikna olup baslarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?