Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah cnm bende öyle düşünüyorum rahatım zorlamıyorum henüz yeni alışacağız eşimle karşılıklı inşallah, İnşallah benim için de keyifli hale gelir çok teşekkürler....

Hadi inşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz

Cnm 9 cm de tamam. Yarın 10 a geçiyorum inşallah regl olmazsam tabi.aparatim hazır zaten.yarın da 11 cm hazırlayacam.zaman çabuk geçiyor hayırlısı bakalım sona yaklaşıyoruz :)

Cnm 9 cm de tamam. Yarın 10 a geçiyorum inşallah regl olmazsam tabi.aparatim hazır zaten.yarın da 11 cm hazırlayacam.zaman çabuk geçiyor hayırlısı bakalım sona yaklaşıyoruz :)
Insallah başarıp mutlu haberleri paylaşırız canim bende bugün 11 denedim onuda alıyorum artik cok şükür eşli deneme yapmayı düşünüyorum yarin bakalim ne olacak

Bugun denedik yine.yarisina kadar giriyo gerisi gitmiyo.anestol surup denediik yokk olmuyo orda bi yer var sanki kapali orayi gecemiyo egzersiz yapamiyorum basliyamadim yapamadim.yarisindan sonrasida girmiyo..ilk yaptigimizda kan gelmisti sonrasinda iku uc gun o kanama surmustu hafif.bu sefer kan yok demek tam yirtilmistir dimi ilkinden cok girdigi halde kanamam olmadi.ama bi yer var orda kaliyo ora batiyo aciyo dar gitmiyoo offfffgffg

gebe kalma arzusundayız gönül isterki vajinusmusu tam anlamıyla yenip öyle gebe kalayım fakat gözüküyor ki son adım gerçekleşmiyor ve moralman insanı çökertiyor biz de düşünüyoruz ki korunmayı bir kenara bırakıp normal birleşmeyi oldugu kadar sağlayıp hamile kalabilirsem ileriki hayatım açısından , doğum açısından fiziki biyolojik olarak ne gibi sorunlar yaşarım ve cinsel hayatım nasıl gelişcek?

Canim muhtelemen kasıyorsun kendini o yüzden batma hissediyorsundur dar degil geniş orasi ama biz kasınca daraliyo

Katılıyorum arkadaşım sana. Bende aparatla yapamıyordum. İtemiyordum aparatı. Daha önce gittitiğim kadın dogum doktoruma gittim rica ettim. Sagolsun uardımcı oldu. Dogru yere koydurdu. Hiç müdahale etmedi yardımcı oldu ben ittim ve pıt diye girdi ilk boy aparatım. İğne olunca bile daha çok acıyomuş :)

Sagolsun burdaki arkadaşlarında desteğiyle aparat çalısıyorum. İnşaallah en kısa zamanda hepimiz yeneriz. Daha işin başındayım ben.

Arkadaslar siz nasil aparata gectiniz ben ayna karsinda iste ikiniorum falan ama aparat mumkun degil yapamam hala oarasi benim icin kapali sandik adeta

Bende yeni yendim bebek istiyoruz ama şu an doğru zaman değil benim için. 2 hafta oluyor yeneli ve en az 3 4 ay önermiyor doktorlar hatta mümkünse 1 sene. Ben o kadar beklemeyeceğim ama en azından 3 4 ay beklemek istiyorum bakalım. Çünkü hamilelikten sonra tekrar bu durumu yaşama riski oluyor ve normal doğum çok mümkün olmuyor. İyice alışmam lazım.Zaten 7buçuk ay bişey yapamadık çok yıprandık hemen hamile kalıp da cinsellikten iyice uzaklaşmak 2.plana atmak istemiyorum açıkçası biraz evliliğimi yaşamak istiyorum, uzmanlarda bu fikirde. Tabi sizin için bişey diyemem de bekleyebiliyorsanız en azından 3 ay bekleyin derim ben.

Arkadaslar siz nasil aparata gectiniz ben ayna karsinda iste ikiniorum falan ama aparat mumkun degil yapamam hala oarasi benim icin kapali sandik adeta
Kapali degil orasi canim aksine kocaman bir boşuk sen ayna karşısında inceliyormussun ne güzel ben oraya bakamiyorum hala aynada ama 11 cm lik aparati aliyorum cok şükür sende yapabilirsin

Kapali degil orasi canim aksine kocaman bir boşuk sen ayna karşısında inceliyormussun ne güzel ben oraya bakamiyorum hala aynada ama 11 cm lik aparati aliyorum cok şükür sende yapabilirsin

Ben agdada yapabiliyorum ama iceri bir sey girmesi fikrini kabul edemedim esimde birlikte deneyelim diyor ben tekrar hayal kirikligi istemiyorum

Bana muayene de zorlandığım için tüp bebek öneren doktor dahi oldu, çok istiyorum ama bu ay vajinusmus U yenmeye öncelik verdim. Yenince kendiğinden olacak ümidindeyim. İnşallah kendini hazır hissettiğin Zaman'da güzel gelişmeler olur..
Bu arada biz olup olmadığından emin olmayan bir süreç yaşadık. Yani öyle itme uzak durma gibi şeyler yaşamadım bu yüzden kendimce pozitif bi sonuç bekledim.. artık farkındayım önce bunu çözmem lazım..

Evet cok kasiyorum itiyorum adami surekli,ordan sonra girmicek gibi..bide pozisyon ayarliyamiyoruz esim ustteyken kesinlikle olmuyo bacaklarimi kaldiriyo omzuna ölcek gibi oluyorum.usttede denedim kayiyo oda aciyo.yan yatiyorum dizlerimi bukuyorum o sekilde rahat oluyorum gibi ama ondada olmuyo.baska ne sekil deniyebilirizki

Evet cok kasiyorum itiyorum adami surekli,ordan sonra girmicek gibi..bide pozisyon ayarliyamiyoruz esim ustteyken kesinlikle olmuyo bacaklarimi kaldiriyo omzuna ölcek gibi oluyorum.usttede denedim kayiyo oda aciyo.yan yatiyorum dizlerimi bukuyorum o sekilde rahat oluyorum gibi ama ondada olmuyo.baska ne sekil deniyebilirizki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…