Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben daha yeni yendim. Git gide daha ilerliyorum bende de ılkten bir yanma acı oluyor. Ama biraz sonra geçiyor. Geçmesini umut ediyorum bakalım inş atlatiriz

Ay sen ayni bensin buna verilcek yaniti bende bekleyecegim

Merhaba arkadaslar.bnde 9aylik evliyim ve esimle birlikte olamiyorum .egzersizlere basliycam ne onerirsiniz ilk olarak yardimci olur musunuz ?

Arkadaşlar ben ilk ekzersiz deneyimimi önceki sayfalarda paylaştım. Aparatları internetten alıp normal bir kadın doğumcuya da ilk girişleri yapmalarını rica edebilirsiniz, kendinize güveniniz gelecektir.
Yine de bu konuda doktor isterseniz gördüğüm kadarıyla http://cised.org.tr bu site eğitim almış tedavi veren doktorları şehir şehir veriyor.
Yüksek fiyatlı doktorlardan uzak durun, burayı takip etmek te çok faydalı ben geç buldum ama Olumlu etkiliyor insanı kesinlikle..

biz de o evreleri aştık ilerlemiz büyük fakat zaman aldı vede yaşımız ilerliyor (şuan yaşımız 28 ve aile üyelerimizde çoçuk olması konusunda biyolojik sorun yasayan akrabalarımız var bunlar etki eder diye çokta zman harcıyamayız), bu yüzden dolayı alternatifler çözümler arıyoruz, bu halde hamile kalmaya çalışırsak ne gibi sorunlar oluşur hem dogum açısından hem cinsel açıdan ilerisi için , denemelerimiz p... giriyor fakat bir yere kadar sonrasını aşmıyor parmakta orta parmak harici başarıyla uyguladım ama olmuyor olmuyor işte

Ben daha yeni yendim. Git gide daha ilerliyorum bende de ılkten bir yanma acı oluyor. Ama biraz sonra geçiyor. Geçmesini umut ediyorum bakalım inş atlatiriz
Aynen canm benmde öyle valla demekki diyorum o duyduklarm benm icin gecerli degil millet bayagi rahat ve acisiz yapyr gerci bir arkadasm ben 1 sene hep yasadim dedi alisana kadr daha sık iliski yasamak gerekiyor o da cok isime gelmiyor

Canim sen kendini kastiktan sonra zaten her pozisyon cok zor gelir nasil denersen dene kendi kasilmarini kontrol etmek zorundasın kendini sıkarsan kaslar o girişi kapatir ve hicbir pozisyonda giremez sen kendini rahatlatnan lazim biliyroum söylemesi kolay diyorsun çünkü bende ayni seyleri yasadim denedim bir cok pozisyonu ama olmadi iliski çünkü oraya bisey girebilecegini kabullenemiyordum cok zor geliyordu egzersiz e başladıktan sonra aparatin girip çıktığını gördükce beynin de ikna oluyo yavaş yavaş bence sen biran önce egzersizlere basla yapamam deme sakin bende aylarca yapamam dedim kendime ama yapabiliyormusum biraz uğrasınca hemen pes etmeyince gördüm bunu kendine güven ve başla lütfen

Arkadaslar bende pozisyon ayarlayamiyorum. Ama gecen tek basima wemcaine spreyle deneme yapicaktim bi turlu oturamadim uzaninca aparati sokamadim gormeden olmuyor. Sonra surgulu dolabin karsisina sandalye koydum dolap kapaklarinan ayna olani ayarlayip iki kapagi ust uste getirdim ve ortaladim dolabin ortasinda. Ona gorede kendimi ayarladim. Sandalyeye oturup iki surgu kapagi bacak arama alir gibi bacaklarimi actim cok rahat vajimi gordum ve inceledim. Sonra spreyle icime aparati rahatca soktum bacaklarimi hic acamazdm ama gayet rahat acildi ayaklarimi dolaba koyunca. Spreylede uyustum hooop ddiye ilk denemede aldim aparati. Esimlede ayni pozisyonu denycem adetim bitince . Wemcaine sprey benim coook isime yaradi

Ben cok korkardim vajinin icine parmagimi bile sokamazdim. Icine birsey nasil girer diye. Icim titrerdi. Ama burdaki arkadaslar sagolsun o spreyi onerdiler ve ilk denememde parmagim dahil 9cmlik aparati aldim. Esim uyurken deneme yapmstm inanin o cesaretle o mutlulukla esimle bile denerdim. Ben o sprryin pesini birakmam alisana kdr hep kullanrm cok rahatlatti beni. Allah burdaki arkdslardan razi olsun tez zamanda hepimiz ins cozer bebeklerimizi kucagmza alrz. Bende 1 senelik evliyim bebek istiyorum ins cozuc bu durumu sayenizde.. ben biraz bol sktm uyusturdum kendimi icine bisey girdigini gordum yaa artik beni kimse tutamaaaz

Bende 28 yaşındayım sorulardan da baya sıkıldım. Bir kaç ay sonra aşılama bile aklımdan geçiyor inşallah gerek kalmaz.
Birçok insan sezaryen doğum yapıyor bence normal yapmak şart değil hamile kalırsan çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Birde zaten ilk 3 ay cinsl temas ta sakınca görmüyorlar. Ben bu durumları yenmeye çalışırken hiç korunmayı düşünmüyorum. Ama tabi ki herkes aynı psikolojide olmayabilir.

Kızlar bu gece ilk defa eşimin üstüne çıktım ve penisi içime almaya çalıştım aşırı bir yanma ve baskı hissettim bir süre öyle kaldım daha fazla devam edemedim nekadar girdi anlayamadım sizce Olmuş mudur bunu bile yapmak bile benim için çok büyük gelişme bana bu cesareti kazandıran tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun bu benim için büyük bir umut oldu :)

Canim o cesaret olusmus artik olmus say bu iste en buyuk sey cesaret vunku . Sen her gun boyle dene her denemende yol katediceksin eminim

Aynen canm benmde öyle valla demekki diyorum o duyduklarm benm icin gecerli degil millet bayagi rahat ve acisiz yapyr gerci bir arkadasm ben 1 sene hep yasadim dedi alisana kadr daha sık iliski yasamak gerekiyor o da cok isime gelmiyor
Bence biz de normale döneceğiz ama sanırım zaman gerekli bize tatlım. Bence ilişkilerini artir. Çünkü hamile falan kalırsak daha zor olacak bizim için alisamayacagiz

Aman yeterki yapilsin azicik acisa nolcak ki kizlar millet ne acilar yasiyor kemoterapi goruyo insanlar allah herkesi buyuk hastaliklardan korusun bu psikolojik bi rahatsizlik bizimki vajinismus akilda bitince bitiyor

Sizi cok iyi anlıyorum yanlız nacızane deneyimimi paylaşmak istedim yanlış anlasılmasın...ben vajı yı sunat ayında yendim burdaki arkadaşlarım sayesinde bin şükür.Bundan tam 1yılı gecgin zaman önce vajınamusken doğal yolla hamile kaldım yenmek için eşimle uğrasırken okadar mutlu oldumki dedim butun sıkıntı gecti aklıma hıç kötüsü gelmedi tam 6haftalıkken düşük yaptım ve yurt dışında yasıyorum vajınal muayne etmek istediler bebek küçük oldugu için ustten göremediler.ne mümkün vajınal muayne olamadım daha neler neler şimdi hatırlamak istemiyorum...Nacizane tavsiyem önce vajınamusdan kurtulun benim fikrim daha sonrası gelir Allah ın izni ile ...dediğim gibi bu benim yasadıgım sonucda sizinde basınıza geşicek diye bişey yok Allah yardımcınız olsun arkadaşlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…