- 6 Mart 2016
- 318
- 210
- 103
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.881
Ben daha yeni yendim. Git gide daha ilerliyorum bende de ılkten bir yanma acı oluyor. Ama biraz sonra geçiyor. Geçmesini umut ediyorum bakalım inş atlatirizKızlar uzun süredir girmemistim siteye yenenleri tebrik ederim daha yenemeyenler icin ise egzersizleri bırakmayn , bu arada ben yenenlere soru sorucam yeneli nerdeyse 4 ay oldu tabi hergün iliskiye girmyrz ama bende hala yanma ve ilk giriste sknti oluyor biraz girdikten sonra ancak rahatlyrm bu yanma ve ilk giristeki aci ne kadr daha devam edicek acaba
Evet cok kasiyorum itiyorum adami surekli,ordan sonra girmicek gibi..bide pozisyon ayarliyamiyoruz esim ustteyken kesinlikle olmuyo bacaklarimi kaldiriyo omzuna ölcek gibi oluyorum.usttede denedim kayiyo oda aciyo.yan yatiyorum dizlerimi bukuyorum o sekilde rahat oluyorum gibi ama ondada olmuyo.baska ne sekil deniyebilirizki
http://www.cised.org.tr/Terapistler/ Burdan şehir arayabilirsin ama önce bu sayfayı oku kendin yapmayı denemeni tavsiye ederim.Berrak323 ordan bakim cok tesekkurler mail atiliyomus oraya
biz de o evreleri aştık ilerlemiz büyük fakat zaman aldı vede yaşımız ilerliyor (şuan yaşımız 28 ve aile üyelerimizde çoçuk olması konusunda biyolojik sorun yasayan akrabalarımız var bunlar etki eder diye çokta zman harcıyamayız), bu yüzden dolayı alternatifler çözümler arıyoruz, bu halde hamile kalmaya çalışırsak ne gibi sorunlar oluşur hem dogum açısından hem cinsel açıdan ilerisi için , denemelerimiz p... giriyor fakat bir yere kadar sonrasını aşmıyor parmakta orta parmak harici başarıyla uyguladım ama olmuyor olmuyor işteBana muayene de zorlandığım için tüp bebek öneren doktor dahi oldu, çok istiyorum ama bu ay vajinusmus U yenmeye öncelik verdim. Yenince kendiğinden olacak ümidindeyim. İnşallah kendini hazır hissettiğin Zaman'da güzel gelişmeler olur..
Bu arada biz olup olmadığından emin olmayan bir süreç yaşadık. Yani öyle itme uzak durma gibi şeyler yaşamadım bu yüzden kendimce pozitif bi sonuç bekledim.. artık farkındayım önce bunu çözmem lazım..
Aynen canm benmde öyle valla demekki diyorum o duyduklarm benm icin gecerli degil millet bayagi rahat ve acisiz yapyr gerci bir arkadasm ben 1 sene hep yasadim dedi alisana kadr daha sık iliski yasamak gerekiyor o da cok isime gelmiyorBen daha yeni yendim. Git gide daha ilerliyorum bende de ılkten bir yanma acı oluyor. Ama biraz sonra geçiyor. Geçmesini umut ediyorum bakalım inş atlatiriz
Canim sen kendini kastiktan sonra zaten her pozisyon cok zor gelir nasil denersen dene kendi kasilmarini kontrol etmek zorundasın kendini sıkarsan kaslar o girişi kapatir ve hicbir pozisyonda giremez sen kendini rahatlatnan lazim biliyroum söylemesi kolay diyorsun çünkü bende ayni seyleri yasadim denedim bir cok pozisyonu ama olmadi iliski çünkü oraya bisey girebilecegini kabullenemiyordum cok zor geliyordu egzersiz e başladıktan sonra aparatin girip çıktığını gördükce beynin de ikna oluyo yavaş yavaş bence sen biran önce egzersizlere basla yapamam deme sakin bende aylarca yapamam dedim kendime ama yapabiliyormusum biraz uğrasınca hemen pes etmeyince gördüm bunu kendine güven ve başla lütfenEvet cok kasiyorum itiyorum adami surekli,ordan sonra girmicek gibi..bide pozisyon ayarliyamiyoruz esim ustteyken kesinlikle olmuyo bacaklarimi kaldiriyo omzuna ölcek gibi oluyorum.usttede denedim kayiyo oda aciyo.yan yatiyorum dizlerimi bukuyorum o sekilde rahat oluyorum gibi ama ondada olmuyo.baska ne sekil deniyebilirizki
Bende 28 yaşındayımbiz de o evreleri aştık ilerlemiz büyük fakat zaman aldı vede yaşımız ilerliyor (şuan yaşımız 28 ve aile üyelerimizde çoçuk olması konusunda biyolojik sorun yasayan akrabalarımız var bunlar etki eder diye çokta zman harcıyamayız), bu yüzden dolayı alternatifler çözümler arıyoruz, bu halde hamile kalmaya çalışırsak ne gibi sorunlar oluşur hem dogum açısından hem cinsel açıdan ilerisi için , denemelerimiz p... giriyor fakat bir yere kadar sonrasını aşmıyor parmakta orta parmak harici başarıyla uyguladım ama olmuyor olmuyor işte
Canim o cesaret olusmus artik olmus say bu iste en buyuk sey cesaret vunku . Sen her gun boyle dene her denemende yol katediceksin eminimKızlar bu gece ilk defa eşimin üstüne çıktım ve penisi içime almaya çalıştım aşırı bir yanma ve baskı hissettim bir süre öyle kaldım daha fazla devam edemedim nekadar girdi anlayamadım sizce Olmuş mudur bunu bile yapmak bile benim için çok büyük gelişme bana bu cesareti kazandıran tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun bu benim için büyük bir umut oldu :)
Bence biz de normale döneceğiz ama sanırım zaman gerekli bize tatlım. Bence ilişkilerini artir. Çünkü hamile falan kalırsak daha zor olacak bizim için alisamayacagizAynen canm benmde öyle valla demekki diyorum o duyduklarm benm icin gecerli degil millet bayagi rahat ve acisiz yapyr gerci bir arkadasm ben 1 sene hep yasadim dedi alisana kadr daha sık iliski yasamak gerekiyor o da cok isime gelmiyor
Sizi cok iyi anlıyorum yanlız nacızane deneyimimi paylaşmak istedim yanlış anlasılmasın...ben vajı yı sunat ayında yendim burdaki arkadaşlarım sayesinde bin şükür.Bundan tam 1yılı gecgin zaman önce vajınamusken doğal yolla hamile kaldım yenmek için eşimle uğrasırken okadar mutlu oldumki dedim butun sıkıntı gecti aklıma hıç kötüsü gelmedi tam 6haftalıkken düşük yaptım ve yurt dışında yasıyorum vajınal muayne etmek istediler bebek küçük oldugu için ustten göremediler.ne mümkün vajınal muayne olamadım daha neler neler şimdi hatırlamak istemiyorum...Nacizane tavsiyem önce vajınamusdan kurtulun benim fikrim daha sonrası gelir Allah ın izni ile ...dediğim gibi bu benim yasadıgım sonucda sizinde basınıza geşicek diye bişey yok Allah yardımcınız olsun arkadaşlar ...Bende 28 yaşındayımsorulardan da baya sıkıldım. Bir kaç ay sonra aşılama bile aklımdan geçiyor inşallah gerek kalmaz.
Birçok insan sezaryen doğum yapıyor bence normal yapmak şart değil hamile kalırsan çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Birde zaten ilk 3 ay cinsl temas ta sakınca görmüyorlar. Ben bu durumları yenmeye çalışırken hiç korunmayı düşünmüyorum. Ama tabi ki herkes aynı psikolojide olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?