- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.901
Bugun denedik yine.yarisina kadar giriyo gerisi gitmiyo.anestol surup denediik yokk olmuyo orda bi yer var sanki kapali orayi gecemiyo egzersiz yapamiyorum basliyamadim yapamadim.yarisindan sonrasida girmiyo..ilk yaptigimizda kan gelmisti sonrasinda iku uc gun o kanama surmustu hafif.bu sefer kan yok demek tam yirtilmistir dimi ilkinden cok girdigi halde kanamam olmadi.ama bi yer var orda kaliyo ora batiyo aciyo dar gitmiyoo offfffgffg
Canım üste çık öyle dene benimde hep ucu oluyordu devamı olmuyordu üstte daha kolay cesaretini topla ve öyle denebende senin gibiyim canım yarısına kadar giriyor ve egzersiz yapamıyorum dr a gittim aparat verdi yap gel dedi 3 gündür başlayamadım bile çok az bir yer kalıyo orayı geçemiyorum
Canım üste çık öyle dene benimde hep ucu oluyordu devamı olmuyordu üstte daha kolay cesaretini topla ve öyle dene
Haklısınız, Alttan muayene çok zor bu yüzden Hsg çektirirken anestezi aldım, naçizane fikrim düşük yapan herkes içinden birşeyler çıkarılması konusunda çok zorlanıyor, vajin olmayan kişileri de okudum bu forum da, düşük yapmak her anlamda zor..Sizi cok iyi anlıyorum yanlız nacızane deneyimimi paylaşmak istedim yanlış anlasılmasın...ben vajı yı sunat ayında yendim burdaki arkadaşlarım sayesinde bin şükür.Bundan tam 1yılı gecgin zaman önce vajınamusken doğal yolla hamile kaldım yenmek için eşimle uğrasırken okadar mutlu oldumki dedim butun sıkıntı gecti aklıma hıç kötüsü gelmedi tam 6haftalıkken düşük yaptım ve yurt dışında yasıyorum vajınal muayne etmek istediler bebek küçük oldugu için ustten göremediler.ne mümkün vajınal muayne olamadım daha neler neler şimdi hatırlamak istemiyorum...Nacizane tavsiyem önce vajınamusdan kurtulun benim fikrim daha sonrası gelir Allah ın izni ile ...dediğim gibi bu benim yasadıgım sonucda sizinde basınıza geşicek diye bişey yok Allah yardımcınız olsun arkadaşlar ...
Ben cok korkardim vajinin icine parmagimi bile sokamazdim. Icine birsey nasil girer diye. Icim titrerdi. Ama burdaki arkadaslar sagolsun o spreyi onerdiler ve ilk denememde parmagim dahil 9cmlik aparati aldim. Esim uyurken deneme yapmstm inanin o cesaretle o mutlulukla esimle bile denerdim. Ben o sprryin pesini birakmam alisana kdr hep kullanrm cok rahatlatti beni. Allah burdaki arkdslardan razi olsun tez zamanda hepimiz ins cozer bebeklerimizi kucagmza alrz. Bende 1 senelik evliyim bebek istiyorum ins cozuc bu durumu sayenizde.. ben biraz bol sktm uyusturdum kendimi icine bisey girdigini gordum yaa artik beni kimse tutamaaaz
Vemcaine cnm spreyin adı eczanelerde satılıyo. Ama bazı arakadaşlarda tahriş etme durumu olmuş bundan da haberin olsun ben iki defa kullandım tahriş falan etmedi beni. Kullanması da iyice içine ve girişe sıkıcaksın üç beş sıkışta etki ediyo ilk başta yakıyo biraz ama geçio hemen. Bi on dk da da etki edip uyuşturuyoSpreyin ismini söyler misiniz nerden alabilirim ve nasıl kullanicam ben parmak yöntemini dahi yapamıyorum içim titriyor ne olur bana da yardımcı olun
12 cmle yapıyorum canım zar gitmedi benim hiç kanama olmadı yani11-12cm aparatta olan arkadaşlar zar gitti mi acaba ben egzersiz yaparken zarın gitmesini istemiyorum
Canim troit rahatsızlığı hamile kalmayi engelliyor diye bilmiyorum doktora gitmeni tavsiye ederim.canlar troit bezinin az yada cok çalışması gebeliğe engelmi ben troit bezlerinden rahatsızım gebelık ıcın engel olurmu bu rahatsızlık
Canim troit rahatsızlığı hamile kalmayi engelliyor diye bilmiyorum doktora gitmeni tavsiye ederim.
kızlar kegel egsersizi yapmadan oradaki kasları çalıştırmadan yani tam girişi sağlamak çok zor. Bende ilk bir jinekoloğa gittim tüp verdi yolladı yap gel dedi. Bu şekilde yapabilsem yaparım sonuçta. Sonra bi psikolog buldum ona gittim bana herşeyi tek tek neden yaptığımızı düşüncelerimi değiştirmeme yardımcı oldu. Şimdi sizlerin yazdıklarını okuyunca eski günlerimi anımsadım. Doğru bir tedaviyle kendinize eziyet etmeden bu işin üstesinden gelebilisiniz. İstanbul da yaşayanlara terapistimin adını verebilirimbende senin gibiyim canım yarısına kadar giriyor ve egzersiz yapamıyorum dr a gittim aparat verdi yap gel dedi 3 gündür başlayamadım bile çok az bir yer kalıyo orayı geçemiyorum
Evet canim troit problemi gebeligi etkiliyo 2 tane yakınım vardi hamilelik öncesi troid tedavisi gören senin durumunla ayni olmayabilir ama bi doktora görün oyle bi sorunun varsa hamile kalsan bile düşük riski oluşturabilir rahatsızlığıncanlar troit bezinin az yada cok çalışması gebeliğe engelmi ben troit bezlerinden rahatsızım gebelık ıcın engel olurmu bu rahatsızlık
Bununla alakali uygulamalar var play stordan takvimim programini indirebilirsin canim oraya regl başlangıç tarihini kac gün sürdüğünü filan yazinca yumurtlama günlerini gösteriyocanlar birde şu yumurtlama gününü hiç aklım almıyor belki hamıle kalıcam ama bir türlü hesaplayıp ayarlayamıyorum lütfen biri hesaplayıversin bana en son 27 martta adet gördüm gun şaşmaz adetim bir gün sonra yada bır gun once olur lütfen yardımmmmm
Aynen bu bu psikolojik rahatsizlik cogumuzun ki tabii fiziksel olanlarda vardir onuda doktorlar hallediyobence böyle kulaktan dolma bilgiler seni daha çok çaresizliğe itebilir ? Nerede yaşıyorsun sana kendi doktorumu ta
kızlar kegel egsersizi yapmadan oradaki kasları çalıştırmadan yani tam girişi sağlamak çok zor. Bende ilk bir jinekoloğa gittim tüp verdi yolladı yap gel dedi. Bu şekilde yapabilsem yaparım sonuçta. Sonra bi psikolog buldum ona gittim bana herşeyi tek tek neden yaptığımızı düşüncelerimi değiştirmeme yardımcı oldu. Şimdi sizlerin yazdıklarını okuyunca eski günlerimi anımsadım. Doğru bir tedaviyle kendinize eziyet etmeden bu işin üstesinden gelebilisiniz. İstanbul da yaşayanlara terapistimin adını verebilirim
12 cmle yapıyorum canım zar gitmedi benim hiç kanama olmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?