Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet zaten doktorlarda diyolar en az 6ay cocuk yapmayin oda en az duruma gore emin olcaksiniz hatta hamilelik falan dusunmeden vajinal muayene olmaya gidin alistiktan sonra hersey normal mi diye ben yendikten sonra yaptirdim ilk basta panikliyo insan aleti sokcak diye ama o zaten hemen giriyo pit diye sonra defalarca gittim rahim filmide cektirdim tuplerime baktirdim biri kapali dediler tupun yani dicem o ki once alisin sonra bebek dusunun

bende senin gibiyim canım yarısına kadar giriyor ve egzersiz yapamıyorum dr a gittim aparat verdi yap gel dedi 3 gündür başlayamadım bile çok az bir yer kalıyo orayı geçemiyorum

bende senin gibiyim canım yarısına kadar giriyor ve egzersiz yapamıyorum dr a gittim aparat verdi yap gel dedi 3 gündür başlayamadım bile çok az bir yer kalıyo orayı geçemiyorum
Canım üste çık öyle dene benimde hep ucu oluyordu devamı olmuyordu üstte daha kolay cesaretini topla ve öyle dene

Haklısınız, Alttan muayene çok zor bu yüzden Hsg çektirirken anestezi aldım, naçizane fikrim düşük yapan herkes içinden birşeyler çıkarılması konusunda çok zorlanıyor, vajin olmayan kişileri de okudum bu forum da, düşük yapmak her anlamda zor..
İnşallah bir daha böyle bir durum yaşamazsınız..Gönlünüzce olur..

Birde gebe kalmak istediğinde hemen kalamıyorsun kişiden kişiye göre değişiyor 1 sene ye kadar süren var. Ben aletleri giydirdikçe muayyene aletini kendim girdiririm yada eskisi kadar zorlanmam diye ümitlenmeye başladım.
Bu Ay regl olunca doktora gideceğim, muayene sanırım bana fikir verecek çocuk konusunda..

Spreyin ismini söyler misiniz nerden alabilirim ve nasıl kullanicam ben parmak yöntemini dahi yapamıyorum içim titriyor ne olur bana da yardımcı olun
Vemcaine cnm spreyin adı eczanelerde satılıyo. Ama bazı arakadaşlarda tahriş etme durumu olmuş bundan da haberin olsun ben iki defa kullandım tahriş falan etmedi beni. Kullanması da iyice içine ve girişe sıkıcaksın üç beş sıkışta etki ediyo ilk başta yakıyo biraz ama geçio hemen. Bi on dk da da etki edip uyuşturuyo

canlar troit bezinin az yada cok çalışması gebeliğe engelmi ben troit bezlerinden rahatsızım gebelık ıcın engel olurmu bu rahatsızlık

Alttan muayene zor degil sadece vajinismus hastalarina oyle geliyo bende vajinismusluyken iliskiye girsemdr onu sokturamam saniyodum ama o korkular bitince zaten bisey hissetmiyosun onada jel surup sokuyolar iceri kayip gidiyo zaten aci falan yok rahim filmi biraz zor ama anesteziyle yapan doktorlar var onlara gidince anlamiyosun ben anestesisiz yaptirdim vajinismusu atlatinca hepsi kolay geliyo zaten

Selam kızlar bende 5 ay vaji ile uğraştım sonra cesaretlenerek yavaş yavaş deneme yaptım sonra oldu 1 ay içinde hallettim şubatta olmuştu ama yumurtlama gunum geçmişti .yaş olduğu için çocuk istiyordum mart ayında yumurtlama haftası hergün ilişki ile mart ayında hamile kaldım 1 nisan da hamile oldgumu öğrendim şimdi diyorum ki aslında aslında o kadar da zor değil sadece sabırlı olun rahat olmaya çalışın

canlar birde şu yumurtlama gününü hiç aklım almıyor belki hamıle kalıcam ama bir türlü hesaplayıp ayarlayamıyorum lütfen biri hesaplayıversin bana en son 27 martta adet gördüm gun şaşmaz adetim bir gün sonra yada bır gun once olur lütfen yardımmmmm

bence böyle kulaktan dolma bilgiler seni daha çok çaresizliğe itebilir ? Nerede yaşıyorsun sana kendi doktorumu ta
kızlar kegel egsersizi yapmadan oradaki kasları çalıştırmadan yani tam girişi sağlamak çok zor. Bende ilk bir jinekoloğa gittim tüp verdi yolladı yap gel dedi. Bu şekilde yapabilsem yaparım sonuçta. Sonra bi psikolog buldum ona gittim bana herşeyi tek tek neden yaptığımızı düşüncelerimi değiştirmeme yardımcı oldu. Şimdi sizlerin yazdıklarını okuyunca eski günlerimi anımsadım. Doğru bir tedaviyle kendinize eziyet etmeden bu işin üstesinden gelebilisiniz. İstanbul da yaşayanlara terapistimin adını verebilirim

canlar troit bezinin az yada cok çalışması gebeliğe engelmi ben troit bezlerinden rahatsızım gebelık ıcın engel olurmu bu rahatsızlık
Evet canim troit problemi gebeligi etkiliyo 2 tane yakınım vardi hamilelik öncesi troid tedavisi gören senin durumunla ayni olmayabilir ama bi doktora görün oyle bi sorunun varsa hamile kalsan bile düşük riski oluşturabilir rahatsızlığın

Bununla alakali uygulamalar var play stordan takvimim programini indirebilirsin canim oraya regl başlangıç tarihini kac gün sürdüğünü filan yazinca yumurtlama günlerini gösteriyo

Aynen bu bu psikolojik rahatsizlik cogumuzun ki tabii fiziksel olanlarda vardir onuda doktorlar hallediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…