- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.921
Vemcaine cnm spreyin adı eczanelerde satılıyo. Ama bazı arakadaşlarda tahriş etme durumu olmuş bundan da haberin olsun ben iki defa kullandım tahriş falan etmedi beni. Kullanması da iyice içine ve girişe sıkıcaksın üç beş sıkışta etki ediyo ilk başta yakıyo biraz ama geçio hemen. Bi on dk da da etki edip uyuşturuyo
Geçmiş olsun canım. Moral bozmak yok bak benim de regli girdi bir hafta ama sonrasında daha da ilerledim ilk denemem de hemde.. stres yaparak büyütüyoruz hep içini ferah tutArkadaşlar bugün doktora gittim dün çok ağrım vardı çok yoğun enfeksiyon çıktı rgzersiz yaparken çok dikkat ediyordum hijyane ama yinde kapmışım heralde birde araya bu girdi şimdi tam alışacağız deneyecegiz derken, çok üzgünümm
Canim nasil agrin vardi,egzersiz sirasindami yoksa sonrasindada devam eden bir agrimi.bide agri kasiklarinda falanmi oldu bendede arada oluyor bende supheleniyorum enfeksiyondan canimArkadaşlar bugün doktora gittim dün çok ağrım vardı çok yoğun enfeksiyon çıktı rgzersiz yaparken çok dikkat ediyordum hijyane ama yinde kapmışım heralde birde araya bu girdi şimdi tam alışacağız deneyecegiz derken, çok üzgünümm
Bununla alakali uygulamalar var play stordan takvimim programini indirebilirsin canim oraya regl başlangıç tarihini kac gün sürdüğünü filan yazinca yumurtlama günlerini gösteriyo
adı neki canım o programın
"Takvimim" programin adiadı neki canım o programın
Evet öyleymis canım biz yavaş yavaş yapıyoruz yaa o yüzden genisletiyormusuzAcaba neden öyle oluyor normalde p... girdiginde bozuluyor 12cm de baya büyük biz orayı egzersiz yapa yapa esnetiyot muyuz acaba
Bozma canım moralini. Dediğin gibi vardır her işte bi hayır. Belki de egzersiz yaparken tahriş ettin regl deki ağrıların var mı şuan. Yoksa sadece leke mi geldi. Başarıcaz inş en kısa zamanda sen moralini yüksek tut. Eşin de biraz sarsılmıştır normaldir.Moralim cok bozuk ya bugün ilişki denemesi yapacaktim esime de soylemsitim o da cok heveslenmisti regl ima daha 2 gün vardi ama biraz önce wc ye gittim pembemsi bi leke geldi sanirim adetim baslayacak ama hic boyle baslamazdi günü geldigi zaman direk kırmızı akintiyla baslardi niye boyle oldu anlamadim herşeyde vardir bi hayır tabi ama eşiminde morali bozuldu al iste kafadan bi 10 gün daha ertelendi zaten sonra gene egzersize baslamam gerek diyeceksin bi kac gün de oyle oyalayacsin filan diye düşünüyor cok morali bozuldu ya bende isterdim regl olmadan başarayim ama ne bileyim bunda da vardir elbet bi hayir belkide hazir degildim denesem yapamayacaktim belki de bilmiyorum hayırlısı bakalim...
En son dün öğleden sonra egzersiz yaptim ve rahattim egzersizde yanmam filan olmadi eger bi tahriş olsa o zaman belli olurdu herhalde... Karnim agridi bugün biraz ama nornalde gaz sancim filan olur benim genelde o yüzden regl olacagimi düşünmedim regl olacagim zaman bacagimda sızlardi benim oyle bisey yok şuan moralimi bozmak istemiyorum ama eşim gerildi baya dolayısıyla bana da yansıyo iste yüzdük yüzdük kuyruguna geldik regl girdi araya diye sinirleniyo herhalde belki de biraz daha hizli davranmadigim icin kızıyordur bana surati asıldı benimde motivasyonum düştü lekelenme varken denesem nolur bi zarari olur mu acabaBozma canım moralini. Dediğin gibi vardır her işte bi hayır. Belki de egzersiz yaparken tahriş ettin regl deki ağrıların var mı şuan. Yoksa sadece leke mi geldi. Başarıcaz inş en kısa zamanda sen moralini yüksek tut. Eşin de biraz sarsılmıştır normaldir.
Yok canm regl olma ihtimalin varken deneme bence. Zaten o zaman hassas oluyo insan. Canın sıkılmasın şimdi. Regl olduktan bittikten sonra ilk denemende yenersin inş yirmi ay beklemişsin on gün ne ki. Bundan sonra yenmemen gibi ihtimal yok. Eşine de bunu anlat ben daha önce hiçbişey yapmıyodum. Ama şimdi 10 cm lik aparat yapabiliyorum. O yüzden lütfen bu sefer güven bana ve destek ol de. O zaman o da bi düşünür hak verir merak etme. Bu daha önceki zamanlar gibi değil ki sen bu kadar çaba harcamış mıydın hiç.En son dün öğleden sonra egzersiz yaptim ve rahattim egzersizde yanmam filan olmadi eger bi tahriş olsa o zaman belli olurdu herhalde... Karnim agridi bugün biraz ama nornalde gaz sancim filan olur benim genelde o yüzden regl olacagimi düşünmedim regl olacagim zaman bacagimda sızlardi benim oyle bisey yok şuan moralimi bozmak istemiyorum ama eşim gerildi baya dolayısıyla bana da yansıyo iste yüzdük yüzdük kuyruguna geldik regl girdi araya diye sinirleniyo herhalde belki de biraz daha hizli davranmadigim icin kızıyordur bana surati asıldı benimde motivasyonum düştü lekelenme varken denesem nolur bi zarari olur mu acaba
Gecen ay bende gittim doktora vajınal muayne yaptı be hiç zorlanmadım korkulu rüyamdı resmen ama cok şükür bitti bunuda atlattım darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah kurtulmayan kalmazHaklısınız, Alttan muayene çok zor bu yüzden Hsg çektirirken anestezi aldım, naçizane fikrim düşük yapan herkes içinden birşeyler çıkarılması konusunda çok zorlanıyor, vajin olmayan kişileri de okudum bu forum da, düşük yapmak her anlamda zor..
İnşallah bir daha böyle bir durum yaşamazsınız..Gönlünüzce olur..
Birde gebe kalmak istediğinde hemen kalamıyorsun kişiden kişiye göre değişiyor 1 sene ye kadar süren var. Ben aletleri giydirdikçe muayyene aletini kendim girdiririm yada eskisi kadar zorlanmam diye ümitlenmeye başladım.
Bu Ay regl olunca doktora gideceğim, muayene sanırım bana fikir verecek çocuk konusunda..
Hayir bu kadar caba harcamamistim hic dün 11 cm lik aparati denedim oldu o da regl sonrasi belki 12 cm denerim insallah bu ay icinde hallederim bu sorunu ya bende aslinda gevşek davrandim biraz daha sıkı tutsaydim işi günde 2 kez filan yapsaydim egzersizi belki simdiye halelletmistim ama bu kadarinada şükürler olsun tabi neyse insallah regl sonrasi yeneriz hepimizYok canm regl olma ihtimalin varken deneme bence. Zaten o zaman hassas oluyo insan. Canın sıkılmasın şimdi. Regl olduktan bittikten sonra ilk denemende yenersin inş yirmi ay beklemişsin on gün ne ki. Bundan sonra yenmemen gibi ihtimal yok. Eşine de bunu anlat ben daha önce hiçbişey yapmıyodum. Ama şimdi 10 cm lik aparat yapabiliyorum. O yüzden lütfen bu sefer güven bana ve destek ol de. O zaman o da bi düşünür hak verir merak etme. Bu daha önceki zamanlar gibi değil ki sen bu kadar çaba harcamış mıydın hiç.
Canim hiç moralini bozma sen bu işi basardin zaten belki böylesi daha hayırlıdır. Ben de normalde dün regl olmaliydim ama olmadım hala hiç bir belirti de yok.nasip işte belki bir iki cm daha ilerleyeyim diye uzadi bu sefer.bugün 10 cm aldım çok rahttim hiç zorlanmadim 9 cm beni daha çok zorlamisti aşırı baskı hissetmistim bunda hiç zorlanmadim.bakalım bundan sonra ne olur bekleyip gorecez. Sen 10 gün beklenen bile bir iki deneme sonra 11 cm çok rahat alırsın bikere alıştı orası ona beynin de öyle. Ben parmaktayken aparatları hazirlamistim 10 cm gözüme o kadar büyük geldiki mümkün değil yapamam dedim o zaman denemistim olmamıştı bigün denedim SIP diye oldu.zamanı gelince kolay oluyor sen kendini hiç üzme cnm.En son dün öğleden sonra egzersiz yaptim ve rahattim egzersizde yanmam filan olmadi eger bi tahriş olsa o zaman belli olurdu herhalde... Karnim agridi bugün biraz ama nornalde gaz sancim filan olur benim genelde o yüzden regl olacagimi düşünmedim regl olacagim zaman bacagimda sızlardi benim oyle bisey yok şuan moralimi bozmak istemiyorum ama eşim gerildi baya dolayısıyla bana da yansıyo iste yüzdük yüzdük kuyruguna geldik regl girdi araya diye sinirleniyo herhalde belki de biraz daha hizli davranmadigim icin kızıyordur bana surati asıldı benimde motivasyonum düştü lekelenme varken denesem nolur bi zarari olur mu acaba
Geçmiş olsun canım. Moral bozmak yok bak benim de regli girdi bir hafta ama sonrasında daha da ilerledim ilk denemem de hemde.. stres yaparak büyütüyoruz hep içini ferah tut
Evet canim haklısın ben zaten dün 11 cm aldim cok şükür insallah regl sonrasi hallederiz bu işi belki 12 cm e çıkarıp öyle denerim...Canim hiç moralini bozma sen bu işi basardin zaten belki böylesi daha hayırlıdır. Ben de normalde dün regl olmaliydim ama olmadım hala hiç bir belirti de yok.nasip işte belki bir iki cm daha ilerleyeyim diye uzadi bu sefer.bugün 10 cm aldım çok rahttim hiç zorlanmadim 9 cm beni daha çok zorlamisti aşırı baskı hissetmistim bunda hiç zorlanmadim.bakalım bundan sonra ne olur bekleyip gorecez. Sen 10 gün beklenen bile bir iki deneme sonra 11 cm çok rahat alırsın bikere alıştı orası ona beynin de öyle. Ben parmaktayken aparatları hazirlamistim 10 cm gözüme o kadar büyük geldiki mümkün değil yapamam dedim o zaman denemistim olmamıştı bigün denedim SIP diye oldu.zamanı gelince kolay oluyor sen kendini hiç üzme cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?