Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar tekrardan Merhaba.ben vajiyi yendim.1 sene oldu çok şükür herkes de Yener ins. Gebelik düşünüyorum artık bunun için doktora gittim smear yapmak istedi ama yapamadım çok kastım eşimle de tekrar ilişkiye giremedim

Doktora rahatlamam lazım dedim beklemedi çok aceleci davrandı ağlayarak çıktım.doktorun davranisindan sanırım

Tabi o da çok önemli. Ne acelesi varmış da 1 2 dk bekleyememiş hayret bişet.Ama kendini çok etkileme başka bi doktora gitsen? Yaptığını görünce o korkunu atarsın. Bak 1 sene olmuş yenmişsin çok rahat yaparsın aslında sadece doğru doktoru bulman lazım, o günü kafandan sil unut.

Onun için doktor araştırıyorum ama bulamadım.eşim de bekleyelim biraz diyor. Hamile kalirsan gideriz diyor bilemedim

kızlar kadın hastalıkları uzmanı yasemin yıldız ı duydunuzmu ankaradaymıs o da. acaba onunda tedavi fiyatları aynımıdır??

canlar troit bezinin az yada cok çalışması gebeliğe engelmi ben troit bezlerinden rahatsızım gebelık ıcın engel olurmu bu rahatsızlık
Tiroit bezlerinin fazla salgılanan yapmasından dolayı olan bir hormon yüksekliği var. Prolaktin hormonu nü yükseltiyor. Ve gebeliği engelliyor prolaktin yüksekliği. Süt salgıladığı hormon bu. Reglimden düzensizlik var mı ya da 2 3 gün gibi az sürme sıkıntısı var mı?

kızlar kadın hastalıkları uzmanı yasemin yıldız ı duydunuzmu ankaradaymıs o da. acaba onunda tedavi fiyatları aynımıdır??
Evet ben duydum çok araştırdım ve telefonla da aradım. 3000 lira dedi konuştuğum sekreteri. 10 gün sürüyor tedavi en fazla dedi. Ben Şubat ayında gitmeye karar vermiştim o zaman aramıştım ama işten izin alamayacağım için ertelemek zorunda kaldım iyiki de ertelemisim. Çünkü burayı okuyarak tavsiyelere uyarak kendim yendim.. bence sen de dene biraz çaba göster olmazsa yine gitmeyi düşün derim ben

bende öyle yapıcaktım zaten. kendim suan caba gösteriyorum ama eger olmcak gibi gorursem gidicem

Kaç aydır korunmuyorsun?
Bazı doktorlar öyle olabilir, kendini kasma hemen doktora gitmen şart değil. Şöyle 3 ay en azından korunma. Adetin dışında düzenli gün aşırı ilişki olmalı, yumturlama dönemi hesabı da yapabilirsin ama ay boyu tavsiye ediyorlar rahim alışsın diye.. Bunları yerine getirdin mi bilmiyorum.
Sonrasında Bulunduğun şehirde yumuşak davranan doktor bulmaya çalışabilirsin.
Ben memoriala gitmiştim özelde diye mi bilmiyorum ama çok nazik bi doktordu. Bir süre gebe kalmazsan öyle başvurabilirsin..
Birde herhangi bir yere kan testi yaptırıp
d vitamini, b12, hemoglobin, TSH değerlerini öğren, adetler düzenli ise doktorlar genelde folik asit veriyor 3 ay kullanması için gebelik düşünenlere..

Öyle canm doğru söylüyosun insan evde yapınca düzen ister istemez olmuyo. O yüzden bence moralini yüksek tut. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz için rahat olsun o yüzden

Çok sağol canım yazdığın için .gebeliği erteleyim mi yani

Çok da düzenli ilişkim yok bu ay korunmadim sadece.Doktorada yanlış anlayıp 8 ay dedim ama.

Onun için doktor araştırıyorum ama bulamadım.eşim de bekleyelim biraz diyor. Hamile kalirsan gideriz diyor bilemedim

Bence hamile kalmadan önce git baksın doktor. Bende bir dahaki ay gideceğim temmuz ağustos gibi gebelik düşünüyorum ama 2 3 ay önceden kullanmam gereken ilaçlar var planlı gebelik olduğu için hazırlık yapacağım. Daha iyi oluyor öyle doktorlarda öyle öneriyor. Hangi şehirdesin? İstanbulsa 2 3 doktor önerebilirim çünkü gerçekten doktor çok önemli.

İlla şart mı bu smear dicem de hamile kalınca da bunun gibi muayeneler olucak değil mi alttan yani...Doktor önerirsiniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…