Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anladım kadarıyla gebe kalma isteğiniz var, bügüne kadar ki denemelerinizd korundunuz mu ya da boşalmaya müsade ettinizmi , eğer ettiyseniz bu yüzdn mi aşılama yolunu seçiyorsunuz? Yoksa korunarak devam edip ilişkiye yırtılmasını mı bekliylim tavsiyniz ne yönde olur?

merhaba evliliğimizin ilk günlerine göre çok ilerleme kaydettik , p..s baş kısmı giriyor fakat ileri kısım anlamında ilerliyemiyoruz bu sırada eşim de erkn boşalma gibi sorunla karşılaşıyor bu yüzden de doğal olarak geri çekilme zorun da kalıyor ne kadar o an kendim sıksamda ilişki süreci kısa sürüyor ve yetmiyor. Halihazırda 3-5 bin TL dr para harcamayı uygun bulmuyoruz, güzellikle birbirimize destek çıkarak belli bir noktaya geldik(ilk günlerim de eşimin üstüme uzanması bile ürkütüyor korkutuyordu) Allah'a bin şükür o günler geri kaldı az bi mesafemiz kaldı. Bu kısa mesafe için krem, jel olarak n gibi harici şeyler kullanabiliriz yani yri gliyor uyku hapı-sakinleştirici bu tarz şeyler içsem diye düşünüyorum eğer olumlu sonuç olcaksa yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum?

Uyku hapı sakinleştirici vs hiç bir işe yaramaz. Psikolojinizi daha çok bozmaktan başka. sakinleştirici denedim ben hiç bana mısın demedi çünkü olayı beyinde bitirmemiştim.Kas gevşetiric vs de denedim 1 kere o da yaramadı. Bu olay tamamen beynimizde bitiyor hiç tavsiye etmem o tarz şeyleri. Doktora gidip para vermek istemiyorsanız eğer , evde egzersizlere başlamanız gerekiyor. Önce ufak bir aparat yapın başardıkca kalınlaştırın 1er cm. Jel kullanmıyor musunuz? Sedoxx diye bi jel var dr vermişti ben çok memnun kaldım onu deneyebilirsiniz. Zeytinyağı ve bebeyağı çok kullanınca zararlıymış bende bir ara kullandım bıraktım yanma yaptı bir süre sonra.

AKŞAM BOL SPREY VE KAYGANLAŞTIRICI İLE DENİYCEM YOKSA ASLA OLMUYOR BU SPREYDE GEBELİĞE ETKİ EDERMİ

canım devamlı sprey kullanamazsın sen egzersizde nereye kadar geldin? ben spreyi kesinlikle tavsiye etmiyorum beni tahriş etti kötü oldum bi arkadaşa da öyle yapmıştı yara gibi olmuştu galiba doktora gitmişti ve doktor kızmıştı tüplerine zarar verirsin kalıcı hasar olur bebek sahibi olamazsın diye. Banada benzer şeyler söylemişti doktorum çok kızmıştı kullandım diye. Tabi sen bilirsin yinede bişey diyemem ama benden sana tavsiye sprey kullanma.

Ben gebelik istiyorum ama benim ki de garip bi vajin türü, Zaman Zaman oluyor genelde tam olmıyor 1,5 sene korunmadım, doktor rabdevüleri çok zor geçiyordu sonunda anladım ki işlem yarım olduğu için olmuyor. (Çok acı yok ama tam yerleşmiş mi hissedemiyordum.
Şimdi vajinusmus yenmeye çalışıyorum. Aletler fena gitmiyor bakalım..
Aynı Zaman'da Korunmayı da düşünmüyorum zaten rahme ulaşması vs bi kaç ayımı daha alır.(benim Rahmi'm kalp şekline biraz benzer çıktı Hsg de)

tamamını iki kez aldım ben canım yanı yendım sayılır ama şimdi tekrarlayamıyorum bir türlü üçüncü denemeyi olmuyor ılk ıkısını spreyle yapabıldım gerçekten zararı varmı bir ıkı uc kez daha denesem herhalde normale dönerim yanı toplasan belkı on defa kullanmıycam bu durum zarar verırmıkı

İÇ KISMINA SÜRMEM EĞER BU KADAR ZARARLIYSA DIŞ TARAFINA SÜRERİM EN AZINDAN ÖYLEDE FAYDASI OLUR ALLAHIM SEN YARDIM ET COK BUYUK BIR DERT RABBIM SINIYOR BİZİ HEPİMİZ YUVAMIZDA MUTLUYUZ BELKI AMA GEL GELELIM BU İŞ BELKI YUVAMIZI YIKACAK AMA SABIR VE DUA BİZLERLE OLSUN DUALARIM SIZLERLE ŞU MÜBAREK GÜNLERDE RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN

Canim arkadas dogru soyluyo ama benim nacizane fikrim iliskiye alışana kadar spreye devam et bence madem 2 defa yaptin spreyle bi kac sefer yine onunla yap o zaman en azindan biraz daha alışmış olursun herkesin bünyesi farkli arkadas da tahriş yapmis ama kullanip bi zarar görmeyen memnun kalan da cok kişi var tabi ki cok uzun süreli kullanma ama en azindan bi kac kez daha kullan bende egzersizlerimde uyusturucu krem kullaniyorum o sekilde daha rahat oldugum için

Benimkide kalp şeklinde,zararı neymiiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…