- 15 Ekim 2014
- 64
- 6
- 6
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.961
İstanbul dayim
Özelden yazdım
Canım bana da yazqr mısın doktor ismini
Hangi doktorun ismini? Arkadaş muayne için doktor istedi onu mu yazayım? Yoksa tedavi için gittiğim doktoru mu soruyorsun
Hangi doktorun ismini? Arkadaş muayne için doktor istedi onu mu yazayım? Yoksa tedavi için gittiğim doktoru mu soruyorsun
Muayene için bende yener yenmez çocuk düşünüyorum da aklimda bulunsun diye sordum
Ben de tedavi icin gittiginiz doktorun ismini öğrenebilir miyim ozelden?
anladım kadarıyla gebe kalma isteğiniz var, bügüne kadar ki denemelerinizd korundunuz mu ya da boşalmaya müsade ettinizmi , eğer ettiyseniz bu yüzdn mi aşılama yolunu seçiyorsunuz? Yoksa korunarak devam edip ilişkiye yırtılmasını mı bekliylim tavsiyniz ne yönde olur?Bende 28 yaşındayımsorulardan da baya sıkıldım. Bir kaç ay sonra aşılama bile aklımdan geçiyor inşallah gerek kalmaz.
Birçok insan sezaryen doğum yapıyor bence normal yapmak şart değil hamile kalırsan çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Birde zaten ilk 3 ay cinsl temas ta sakınca görmüyorlar. Ben bu durumları yenmeye çalışırken hiç korunmayı düşünmüyorum. Ama tabi ki herkes aynı psikolojide olmayabilir.
merhaba evliliğimizin ilk günlerine göre çok ilerleme kaydettik , p..s baş kısmı giriyor fakat ileri kısım anlamında ilerliyemiyoruz bu sırada eşim de erkn boşalma gibi sorunla karşılaşıyor bu yüzden de doğal olarak geri çekilme zorun da kalıyor ne kadar o an kendim sıksamda ilişki süreci kısa sürüyor ve yetmiyor. Halihazırda 3-5 bin TL dr para harcamayı uygun bulmuyoruz, güzellikle birbirimize destek çıkarak belli bir noktaya geldik(ilk günlerim de eşimin üstüme uzanması bile ürkütüyor korkutuyordu) Allah'a bin şükür o günler geri kaldı az bi mesafemiz kaldı. Bu kısa mesafe için krem, jel olarak n gibi harici şeyler kullanabiliriz yani yri gliyor uyku hapı-sakinleştirici bu tarz şeyler içsem diye düşünüyorum eğer olumlu sonuç olcaksa yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum?
AKŞAM BOL SPREY VE KAYGANLAŞTIRICI İLE DENİYCEM YOKSA ASLA OLMUYOR BU SPREYDE GEBELİĞE ETKİ EDERMİ
Ben gebelik istiyorum ama benim ki de garip bi vajin türü, Zaman Zaman oluyor genelde tam olmıyor 1,5 sene korunmadım, doktor rabdevüleri çok zor geçiyordu sonunda anladım ki işlem yarım olduğu için olmuyor. (Çok acı yok ama tam yerleşmiş mi hissedemiyordum.anladım kadarıyla gebe kalma isteğiniz var, bügüne kadar ki denemelerinizd korundunuz mu ya da boşalmaya müsade ettinizmi , eğer ettiyseniz bu yüzdn mi aşılama yolunu seçiyorsunuz? Yoksa korunarak devam edip ilişkiye yırtılmasını mı bekliylim tavsiyniz ne yönde olur?
canım devamlı sprey kullanamazsın sen egzersizde nereye kadar geldin? ben spreyi kesinlikle tavsiye etmiyorum beni tahriş etti kötü oldum bi arkadaşa da öyle yapmıştı yara gibi olmuştu galiba doktora gitmişti ve doktor kızmıştı tüplerine zarar verirsin kalıcı hasar olur bebek sahibi olamazsın diye. Banada benzer şeyler söylemişti doktorum çok kızmıştı kullandım diye. Tabi sen bilirsin yinede bişey diyemem ama benden sana tavsiye sprey kullanma.
Canim arkadas dogru soyluyo ama benim nacizane fikrim iliskiye alışana kadar spreye devam et bence madem 2 defa yaptin spreyle bi kac sefer yine onunla yap o zaman en azindan biraz daha alışmış olursun herkesin bünyesi farkli arkadas da tahriş yapmis ama kullanip bi zarar görmeyen memnun kalan da cok kişi var tabi ki cok uzun süreli kullanma ama en azindan bi kac kez daha kullan bende egzersizlerimde uyusturucu krem kullaniyorum o sekilde daha rahat oldugum içintamamını iki kez aldım ben canım yanı yendım sayılır ama şimdi tekrarlayamıyorum bir türlü üçüncü denemeyi olmuyor ılk ıkısını spreyle yapabıldım gerçekten zararı varmı bir ıkı uc kez daha denesem herhalde normale dönerim yanı toplasan belkı on defa kullanmıycam bu durum zarar verırmıkı
Ben gebelik istiyorum ama benim ki de garip bi vajin türü, Zaman Zaman oluyor genelde tam olmıyor 1,5 sene korunmadım, doktor rabdevüleri çok zor geçiyordu sonunda anladım ki işlem yarım olduğu için olmuyor. (Çok acı yok ama tam yerleşmiş mi hissedemiyordum.
Şimdi vajinusmus yenmeye çalışıyorum. Aletler fena gitmiyor bakalım..
Aynı Zaman'da Korunmayı da düşünmüyorum zaten rahme ulaşması vs bi kaç ayımı daha alır.(benim Rahmi'm kalp şekline biraz benzer çıktı Hsg de)
Canim mantar olabilir doktora gorunmende fayda var ilaç krem falan verir. Duru su hariç bişeyle yıkama daha kötü olmasınKızlar ya benm vajina icinde acayip bir kasinma var,bazen parmagimi sokup kasiyasim geliyor o derece yani.sizce neden olabilir acaba
Kızlar ya benm vajina icinde acayip bir kasinma var,bazen parmagimi sokup kasiyasim geliyor o derece yani.sizce neden olabilir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?