- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #209.981
Canım poponun altına yastık koyabilirsn spermlern akmaması için. Bide ayıptır söylemesi boşalma anında hemen çeklmesn eşinz sertleşme gecince yavaş yavaş kendilğnden çıkar 1-2 dakikaya. Bende bi zamanlar vajiliyidm 5 ay uğraştm bu illetle şimdi de çocuk uğraşı veriyorum.Canlar sanırım bügün tamamen bitti çok şükür spreysiz sadece kayganlaştırıcı ile denedik tamamını aldım git gelde sorun yoktu kasılmalar devam etti ara ara ama Sonuç itibariyle oldu sayılır bu arada spermler olduğu gibi dışarı cıkıyor yarım saat sırt üstü bekledim hadi hayırlısı inşallah spermler Neden dışarı cıkar acaba
Canım poponun altına yastık koyabilirsn spermlern akmaması için. Bide ayıptır söylemesi boşalma anında hemen çeklmesn eşinz sertleşme gecince yavaş yavaş kendilğnden çıkar 1-2 dakikaya. Bende bi zamanlar vajiliyidm 5 ay uğraştm bu illetle şimdi de çocuk uğraşı veriyorum.
Canım kalktığında elbette çıkacak. Yarm saat yeterlidir hamile kalmak için. Hatta doktorlar hiç uzanmaya gerek bile görmüyorlar içeride boşalmak yeterli diyolar. Bizim sperm değerlerimz ii değil ondan kalkmıyom hemen.Sağol canım Aynen eşimde bekliyor bende bekliyorum sonrasında yarım saat ama hemen cıkıyor spermler Ee nasıl olucak böyle
Canım kalktığında elbette çıkacak. Yarm saat yeterlidir hamile kalmak için. Hatta doktorlar hiç uzanmaya gerek bile görmüyorlar içeride boşalmak yeterli diyolar. Bizim sperm değerlerimz ii değil ondan kalkmıyom hemen.
Bi doktor küçük bi operasyon yapalım dedi. Daha tecrübeli doktora gittim çok gerek görmedi. Herkesin farklı ama siperimin ulaşması zor olabilen var, hamile kalınca düşük riski yada erken doğum riski var hiç biri de olmayabilir , Hsg ile belli oluyo tecrübe li bir doktora sormak lazımBenimkide kalp şeklinde,zararı neymiiş?
Bi doktor küçük bi operasyon yapalım dedi. Daha tecrübeli doktora gittim çok gerek görmedi. Herkesin farklı ama siperimin ulaşması zor olabilen var, hamile kalınca düşük riski yada erken doğum riski var hiç biri de olmayabilir , Hsg ile belli oluyo tecrübe li bir doktora sormak lazım
Kızlar acil yardimlariniza ihtiyacım var.geçen ay 12 sinde regl olmuştum bu ay olmadım hiç bir belirti de yok.egzersizlerim çok iyi gidiyordu 10 cm çok rahat almıştım 11 e gececektim böyle olunca gecemedim.hamile olabilir miyim acaba.inşallah değilimdir. Çok az kalmıştı bu hastalıktan kurtulmaya. Egzersize devam etsem bişey olur mu acaba.bikere yendigimi görsem yeter bana.sonra 9 ay boyunca eşimle bi yakınlaşma olmasa da olur.yeterki ben bu psikolojiden kurtulayim.kızlar biz hiç birlikte olamadık ki çok yüzeysel olmuştu en son ondan hamile kalınır mi ki lütfen fikir verin bana.
Canın inşallah benimki de egzersizden dolayi gecikmistir. Egzersize devam edecem bugünEğer vajinana boşaldıysa tam deliğin oraya o zaman hamile kalma ihtimalin var tabi öyle bir kaç kişi biliyorum ihtimali az ama oluyor. Ama bende egzersiz yaptığımda 2 3 gün gecikmişti regl olabiliyor sanırım. Yine de bi doktora gitmende fayda var.
Kızlar acil yardimlariniza ihtiyacım var.geçen ay 12 sinde regl olmuştum bu ay olmadım hiç bir belirti de yok.egzersizlerim çok iyi gidiyordu 10 cm çok rahat almıştım 11 e gececektim böyle olunca gecemedim.hamile olabilir miyim acaba.inşallah değilimdir. Çok az kalmıştı bu hastalıktan kurtulmaya. Egzersize devam etsem bişey olur mu acaba.bikere yendigimi görsem yeter bana.sonra 9 ay boyunca eşimle bi yakınlaşma olmasa da olur.yeterki ben bu psikolojiden kurtulayim.kızlar biz hiç birlikte olamadık ki çok yüzeysel olmuştu en son ondan hamile kalınır mi ki lütfen fikir verin bana.
Arkadaşlar bebe yağı ve kayganlaştırıcılar içeride birikip iltihaba sebep olabiliyormuş, ben de kuvvetli enfeksiyon çıktı çok iki kutu ilaç verdi doktor bi de suya atılandan tabi doktora söylemedim aparat çalışmasını ama internette okudum böyle etkisi oluyor diye, ama üşütmüşte olabilirim bu ara ondan da kaynaklanabilir çok suyla uğraştım... çok titiz çalışıyordum, altımda sırf bu iş için özel beyaz çarşaflar aldım, doktor eldiveni ile parmak çalışması yapıyordum, aparatlara da eldiven geçiriyordum her birine her seferinde temiz eldivenden kaynaklı olabilir mi bilmiyorum, hiç su içmiyorum yazın da olmuştu enfeksiyon ondan da olabilir tabi burada bir çok arkadaş enfeksiyon olmuştu hatırlıyorum, sizce neden olur, siz de dikkat edin lütfen, benim için bu ara hiç iyi olmadı, tam oldu oluyor derken sekteye uğrattı bizi. şimdi eşime yaklaşamıyorum araya regl de girecek 15 günümüze al olacak yine hayırlısı...........
Icimi rahatlattin cnm çok Sağol.merak etme cnm benimkide çok düzenliydi bir kere bir hafta geçikti test yaptım negatif çıktı yani bir şey yoktur eminim, öyle olabiliyo sürdüğümüz kayganlaştırıcılarda etki edebilir geçikmeye içerde birikebiliyomuş okumuştum bir yerden ... sen yine de emin olmak için test yap...
canım aparatlarımda streç flm ve kağıt havlu var her birine her seferinde temiz eldiven geçiriyordum, ama artıl prazarvatif geçirecegim her birine çarşafımda her seferinde çamaşır suyula yıkıyordum, yanıma poşet koyuyordum kağıt havlu kalkıp bir yere dokunmayayım diye yani çok hijyenikti saydığım nedenlerden biri ama bakalım inşallah geçer...Evet canım içerde birikiyorlar hatta bir ara benden katı bişeyler geliyordu korktum içerden parça mı geliyor acaba dedim. Çok küçük ama katı gibi. Sonra doktorumu aradım korkma dedi jeli fazla sürdüğün için içerde birikiyor sertleşiyor ben seni her geldiğinde muayne ediyorum zaten sorun yok dedi. Aslında iyi değil çok kullanmak bi ara abarttım kullanmayı egzersiz zamanı.eşimle de sadece 3 kere kullandım artık kullanmıyoruz.Ama egzersizleri çok hijyenik ortamda yapman lazım,benim aparatlar boy boydu ben satın almıştım daha hijyenik ve kolay olsun diye ve her seferinde sabunla vs yıkıyordum doktor öyle yap demişti. Sende aparatlarını temiz tutmaya çalış canım.
Canim olabiliyo bazen adet düzensizliği bende normalde hep günüm den 1-2 gün önce olurum yillardir bu sene 1 defa normal.gününden 4-5 gün geç oldu bende cok şaşırmıştım o zamanlar egzersiz yapmiyordum ama uzun bi ara sonrasi eşli deneme yapmaya baslamistim kullandigimiz ilaclar kayganlatiricilar etki edebilir belkiCanın inşallah benimki de egzersizden dolayi gecikmistir. Egzersize devam edecem bugün
Inşallah öyledir canım. Bu illetten kurtulmadan hamile kalmak istemiyorum kesintiye ugramasinCanim olabiliyo bazen adet düzensizliği bende normalde hep günüm den 1-2 gün önce olurum yillardir bu sene 1 defa normal.gününden 4-5 gün geç oldu bende cok şaşırmıştım o zamanlar egzersiz yapmiyordum ama uzun bi ara sonrasi eşli deneme yapmaya baslamistim kullandigimiz ilaclar kayganlatiricilar etki edebilir belki
Enfeksiyon belirtileriniz neydi ? Bende cok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum dün degil önce ki sabah da aniden rahatsizlandim yine karnima agri giriyo şiddetli bi sekilde soğuk soğuk terliyorum bembeyaz oldu suratim midem filan bulandi bi yarim saat sürdü sanırım sonra azalarak geçti bu durum bende zaman zaman oldugu icin egzersize baglamadim vajinamda yanma filan yok şükür ama üşütmeden dolayi olabilir mi bu rahatsizlik doktora gidiyorum idrar yolu enfeksiyonu diyo bu kadar ciddi belirtiler yapar mi o ya cok fena oluyorum gercekten detayli tetkik yaptirmaya da korkuyorum Allah korusun kötü bisey diyecanım aparatlarımda streç flm ve kağıt havlu var her birine her seferinde temiz eldiven geçiriyordum, ama artıl prazarvatif geçirecegim her birine çarşafımda her seferinde çamaşır suyula yıkıyordum, yanıma poşet koyuyordum kağıt havlu kalkıp bir yere dokunmayayım diye yani çok hijyenikti saydığım nedenlerden biri ama bakalım inşallah geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?