- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.001
Cnm bende kuvvetli enfeksiyon çıktı ama bir neden üşütme kesin biliyorum, çok üşüttüm bu ara su içmeme ve kayganlaştırıcılar aparatlar ne kadar dikkatli olsanda vücut zayıf olduğu anda yakalıyo, geçeçek inşallah .....Enfeksiyon belirtileriniz neydi ? Bende cok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum dün degil önce ki sabah da aniden rahatsizlandim yine karnima agri giriyo şiddetli bi sekilde soğuk soğuk terliyorum bembeyaz oldu suratim midem filan bulandi bi yarim saat sürdü sanırım sonra azalarak geçti bu durum bende zaman zaman oldugu icin egzersize baglamadim vajinamda yanma filan yok şükür ama üşütmeden dolayi olabilir mi bu rahatsizlik doktora gidiyorum idrar yolu enfeksiyonu diyo bu kadar ciddi belirtiler yapar mi o ya cok fena oluyorum gercekten detayli tetkik yaptirmaya da korkuyorum Allah korusun kötü bisey diye
Anladim canim cok geçmiş olsun şikayetlerin nelerdi nasil belirtiler oldu da doktora gittin onu merak ettimCnm bende kuvvetli enfeksiyon çıktı ama bir neden üşütme kesin biliyorum, çok üşüttüm bu ara su içmeme ve kayganlaştırıcılar aparatlar ne kadar dikkatli olsanda vücut zayıf olduğu anda yakalıyo, geçeçek inşallah .....
Bu sikinti bendede var ve aklima su takildi tecavuze ugrayan bi insan nasil oluyoda tecavuze ugruyo siksin kendini tecavuze ugramaz oyle degilmi
Nasil aci yok 2 gun once denedik hala canim yaniyo.....................korkmayın kızlar ya gercekten acı yokk
Nasil aci yok 2 gun once denedik hala canim yaniyo
Valla cokta zorluyo bikeresinde azarladi yetr artik diye bende zorladim ama girmiyoÖyle değil işte zorla oluyor. Eşin de sen istemesen ve devam etse olur ama nasıl olur çok ağrılı olur kanama fazla olur gibi gibi
Valla cokta zorluyo bikeresinde azarladi yetr artik diye bende zorladim ama girmiyo
Yanlış düşünüyorsun canim eşin sana tecavüz etmek istese o şekilde bi birliktelik istese emin ol yapar sen kendini ne kadar sıksanda engel olamazsin buna evet çok ağrılı olur normalden cok daha fazla canin yanar ama olur eşlerimiz bize kıyamadiklari icin bunu tercih etmiyo onlarda güzellikle olsun bu iş istiyo yoksa duygusallik merhamet olmasa iclerinde gercekten bizim ne hissetiginizi önemsemeseler aman ben işimi halledeyim yeter ki mantığında olsalar yani kısacası zorla yapmak isteseler yaparlarBu sikinti bendede var ve aklima su takildi tecavuze ugrayan bi insan nasil oluyoda tecavuze ugruyo siksin kendini tecavuze ugramaz oyle degilmi
biz şimdiye kadar gerek kondom gerek geri çekilme ile korunduk artık korunmak istemiyoruz ilerisi için ne gibi olumsuz sonuç olur vajinusmus tam anlamıyla yenemezsek sende benim gibisin galiba tam anlamıyla vaji değilsin ben pe..s belli bir kısmını alıyorum ama içerde gerisi devam etmiyor duvar gibi çarpıyor duruyor :)Ben gebelik istiyorum ama benim ki de garip bi vajin türü, Zaman Zaman oluyor genelde tam olmıyor 1,5 sene korunmadım, doktor rabdevüleri çok zor geçiyordu sonunda anladım ki işlem yarım olduğu için olmuyor. (Çok acı yok ama tam yerleşmiş mi hissedemiyordum.
Şimdi vajinusmus yenmeye çalışıyorum. Aletler fena gitmiyor bakalım..
Aynı Zaman'da Korunmayı da düşünmüyorum zaten rahme ulaşması vs bi kaç ayımı daha alır.(benim Rahmi'm kalp şekline biraz benzer çıktı Hsg de)
3 tane jel tarzı şey kullanıyoruz deniyoruz;Uyku hapı sakinleştirici vs hiç bir işe yaramaz. Psikolojinizi daha çok bozmaktan başka. sakinleştirici denedim ben hiç bana mısın demedi çünkü olayı beyinde bitirmemiştim.Kas gevşetiric vs de denedim 1 kere o da yaramadı. Bu olay tamamen beynimizde bitiyor hiç tavsiye etmem o tarz şeyleri. Doktora gidip para vermek istemiyorsanız eğer , evde egzersizlere başlamanız gerekiyor. Önce ufak bir aparat yapın başardıkca kalınlaştırın 1er cm. Jel kullanmıyor musunuz? Sedoxx diye bi jel var dr vermişti ben çok memnun kaldım onu deneyebilirsiniz. Zeytinyağı ve bebeyağı çok kullanınca zararlıymış bende bir ara kullandım bıraktım yanma yaptı bir süre sonra.
3 tane jel tarzı şey kullanıyoruz deniyoruz;
Superdrug Cherry Lube
JO H2O Lub
Durex Play Massage 2in1 kullanıyoruz beyinde bir yere kadar yendim ve inanılmaz ilerleme kaydettik bugunlerde denemelerimizde p..s belli bir kısmını alabiliyorum ama içeride bir duvara çarpmış gibi takılıyor, git-gel yapsakda ilerlemiyor ve eşimde boşalma isteği oluyor ve geri çıkıyor tüm denemelerimiz böyle napcaz bilemedim?
Birde şuana kdr içime boşalmıyordu korunmak için şuan böyle bişeyi gerçekleştirsek (gebe kalma isteğim var) bu halde hamile kalırsam ilerisi için ne gibi sorunla karşılaşırım doğum da veya ileriki cinsel hayatta?
Ben Ankara da Ebru Zülfikaroğlu na gittim. Kısaca şöyle tavsiye edeyim. Önceki mesajlarıma bakarsan görebilirsin. Aparatları derin nefes alarak ilk girişlerini yapıyor bu işlemin zor olmadığını anlatıyor vajini tanımanı istiyor. 5,000 tl ücreti daha da ekstra sı var benim tavsiyem burda ki mesajları oku mutlaka. Aletleri al internetten ve denemeye çalış bir kadın doğumcudan da ilk girişleri yapabilirsin.Kizlar bu heraya falan gidip tedavi gorenler yenenler,burdada anlatsaniz nasil tedavi oldugunuzu gidemeyenler icin
Yanlış düşünüyorsun canim eşin sana tecavüz etmek istese o şekilde bi birliktelik istese emin ol yapar sen kendini ne kadar sıksanda engel olamazsin buna evet çok ağrılı olur normalden cok daha fazla canin yanar ama olur eşlerimiz bize kıyamadiklari icin bunu tercih etmiyo onlarda güzellikle olsun bu iş istiyo yoksa duygusallik merhamet olmasa iclerinde gercekten bizim ne hissetiginizi önemsemeseler aman ben işimi halledeyim yeter ki mantığında olsalar yani kısacası zorla yapmak isteseler yaparlar
O duvar dediğin noktada sakinleş nefes al ver nefesini verirken hafifçe ittirin ozaman ilerliyorbiz şimdiye kadar gerek kondom gerek geri çekilme ile korunduk artık korunmak istemiyoruz ilerisi için ne gibi olumsuz sonuç olur vajinusmus tam anlamıyla yenemezsek sende benim gibisin galiba tam anlamıyla vaji değilsin ben pe..s belli bir kısmını alıyorum ama içerde gerisi devam etmiyor duvar gibi çarpıyor duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?