- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.021
ne kadar sakınleşsem de bir ilerlemiyor belki o duvarı bir kere aşsak yeterli olacak ama olmadı kimi zaman eşimin istemsiz boşalma isteğinden geri çekiliyoruz kimi zaman benim acı hissetmemden bırakıyoruz o anO duvar dediğin noktada sakinleş nefes al ver nefesini verirken hafifçe ittirin ozaman ilerliyor
"İnşallah sizde yenersiniz.cinsel ilişkiyi halletmeden cocuk dusunmeyin derim" bu cümleden kastınız nedir biz de bu yolla çoçuk sahibi olmayı dusunuyoruz çünkü yenme aşaması uzadıkça psikolojik olarak ezileceğiz ne gibi biyolojik sonuçları olabilir?Kızlar bu et parçası dediğiniz seyi dra gosterdiniz mi kızlık zarı degildir belki
Benim yengeminde içerde et parçası varmış operasyonla aldırmış.detay bilmiyorum kızlık zarı olmayabilir diye dusundum
Dra gitmenizde fayda var...4 gun bizde yapamamıstık biraz parmak egzersizi kayganlastırı ve agrı kesici jel surerek yendim.İnşallah sizde yenersiniz.cinsel ilişkiyi halletmeden cocuk dusunmeyin derim. 6 ayda ben anca alısmıstım
ne kadar sakınleşsem de bir ilerlemiyor belki o duvarı bir kere aşsak yeterli olacak ama olmadı kimi zaman eşimin istemsiz boşalma isteğinden geri çekiliyoruz kimi zaman benim acı hissetmemden bırakıyoruz o an ben nasıl atlattığımı yazayım evleneli 10 ay oldu ve etrafımdaki bebek baskısından bide uzun sure oldu ve hala bunu başaramadım diye düşünürdüm ve bi gun ilişkiye girerken de bunları düşündüm yeter abarttın yap artık ne kadar acıyabilir ki diye motive ettim kendimi hep.birazdan öfkeyle yendim açıkçası.sonra beynimi ele geçirince korkumda o noktada gitti.gerçekten düşündüğünüz gibi bi acı yok bi kez rahat bırakırsanız kendinizi sadece bi sefer bunu anlarsınız daha sonrada bu muymuş dedim..ilk acı hala oluyo rahat olursan o nokta da hiç bi acı hissetmiyosunuz gerçekten...
Merhabalar,bende 7 ay dan sonra birlikte olabilmistim,o duvar dediğin şeyi çok iyi anliyorum, dr larada çok gittim,psikolojik desteğe gonderiyorlar saati bilmem ne kadara..en son bi tip merkezine gitmistim kist gibi birsey gözüküyordu. .dra dedim alttan muayene olamıyorum böyle böyle vajinusmus için destek alıyorum. .Çok genc ve anlayışlı bir bayana denk gelmistim,dedi ki bak canım hiç bosyere oralara para dökme, sana bi kitap ismi yazayim esinle otur oku,uygula ama birakma dedi..olmazsa yine gidersin dedi.. netten sipariş verdim okuduk,ettik,yaptik ..basta saçma geldi bu ne böyle dedim ama kitabin sonunu getiremeden hersey yoluna girdi :)ne kadar sakınleşsem de bir ilerlemiyor belki o duvarı bir kere aşsak yeterli olacak ama olmadı kimi zaman eşimin istemsiz boşalma isteğinden geri çekiliyoruz kimi zaman benim acı hissetmemden bırakıyoruz o an
Merhabalar,bende 7 ay dan sonra birlikte olabilmistim,o duvar dediğin şeyi çok iyi anliyorum, dr larada çok gittim,psikolojik desteğe gonderiyorlar saati bilmem ne kadara..en son bi tip merkezine gitmistim kist gibi birsey gözüküyordu. .dra dedim alttan muayene olamıyorum böyle böyle vajinusmus için destek alıyorum. .Çok genc ve anlayışlı bir bayana denk gelmistim,dedi ki bak canım hiç bosyere oralara para dökme, sana bi kitap ismi yazayim esinle otur oku,uygula ama birakma dedi..olmazsa yine gidersin dedi.. netten sipariş verdim okuduk,ettik,yaptik ..basta saçma geldi bu ne böyle dedim ama kitabin sonunu getiremeden hersey yoluna girdi :)
Cem kece ve serap güngör "10 adımda vajinusmus tedavisi" eger baslayacaksaniz sakin birakmayin bu ne diye,gerçekten ben onunla aştım bu illeti.. şimdi çocuk için uğraşıyoruz, 5 aydir,inşallah o günlerde gelecek..Canim kitabin ismi nedir
Arkadaslarrrr bisey soricam 2 parkam iki bogum almak yeterlimii...yani bu sekolde yeneler varmiii...15 cm filan egzersiz yapan var heralde
Olabilirsin canım 1yıl biraz gecgin zaman önce ben kaldım vajiliyken ama düşük oldu benimki suan yendim bin şükür darırı başına hakkında hayırlısı olsunKızlar ben hala adet olmadım hamile olma ihtimali arttı. Yarın test yapacam bakalım hayırlısı olur inşallah.hamileysem eğer mucize gibi bişey olacak benim için.bu şekilde hamile kalan duydunuz mu hiç.birlik olmadan. Birlikte olamadık ama eşim vajina girişine boşaldı ve yumurtlama donemindeydim. Acaba hamilemiyim yaa.
Öyle olabiliyor ben çok uğramıştır olayım diye ama basaramamistim:) artık yendim ama tam anlamıyla değilKızlar ben hala adet olmadım hamile olma ihtimali arttı. Yarın test yapacam bakalım hayırlısı olur inşallah.hamileysem eğer mucize gibi bişey olacak benim için.bu şekilde hamile kalan duydunuz mu hiç.birlik olmadan. Birlikte olamadık ama eşim vajina girişine boşaldı ve yumurtlama donemindeydim. Acaba hamilemiyim yaa.
Öyle olabiliyor ben çok uğramıştır olayım diye ama basaramamistim:) artık yendim ama tam anlamıyla değiltest yaptığında bize de haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?