- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.041
Gercekten derin nefes alip ikinmak cok ondmli tebriklerer bebisinizi saglikla buyutun :))cook guzel gunler gorun hepbirlikteBen sadece başını alabildgmde hamile kalmıştım arkadaşlar şu an 26 haftalık hamileyim ve bu hafta içinde tam anlamıyla iliskiye girebildim. Ben hala oraya parmagimi ya da bi aparat sokamam. Bunun yanısıra üstte de yapabilecegime inanmazdım ama onu da yapabildim. Ben bunun bir süreç olduguna inandim arkadaslar, aylar içerisinde bu noktaya ulaştım . Açıkçası bunun için bi alıştırma filan yapamadım ama dikkat ettim hep esimi çok ozledgm zamanlarda 1-2 hafta filan ayri kaldgmz zamanlardan sonra daha cesaretleniyodum ve yine de ilk girişte hep tedirgin oluyodum. Nefes almak ve ıkınmak dışında önerebileceğim bir teknik yok arkadaşlar. Şimdi bebiş doğsa da bunun keyfini çıkarsak diye sabırsızlanıyorum :) Allah herkese herşeyi zamanında yaşamayı nasip etsin arkadaşlar ,amaclariniza ulaşma başarılar diliyorum
Arkadaşlar ben mart ayında yendim vajnnms adeten sonra ilk deneme iyiydi fakat sonraki çok yanma ve acı hissettim hiç böyle olmamistim kullandığım jel değiştirdi farklı markaydi acaba ondan mı yada adet sonrası diyemi bilemedim ilk denemelrde bile böyle olmadı iltihap tahriş desem adetliydim zaten başa dönmekten korkuyorum ama acisada devam ediyoruz
devam et birakma bisey olmaz bi bazen olur oyle yanmalar birakma devam etArkadaşlar ben mart ayında yendim vajnnms adeten sonra ilk deneme iyiydi fakat sonraki çok yanma ve acı hissettim hiç böyle olmamistim kullandığım jel değiştirdi farklı markaydi acaba ondan mı yada adet sonrası diyemi bilemedim ilk denemelrde bile böyle olmadı iltihap tahriş desem adetliydim zaten başa dönmekten korkuyorum ama acisada devam ediyoruz sizde ne yapmaliyim
Maşallah canım Allah yardımcın olsun. Doğrudır yön çok önemli. Yönü ayarlarsan nasıl girdiğini bile anlamıyosun. Başarıcaksın canm en kısa zamanda egzersizde baya ilerlemişsin. Başarmış sayılırsın artıkArkadaslar inanamiyorum aldigim dilator setiyle umutsuz bir sekilde egzersize tekrar basladim baktim yine en kucuk olani bile o yerden ileri goturemiyorum canim sıkıldı, sonra son kez deneyeyim dedim ve bir baktim tamami girmiss 8 cm ilerlemis oldu yani ve hicbir sey hissetmedim hatta gormeseydim anlamayacaktim yonunu mu dogru ayarladim nasil oldu hic anlamadim hemen cikarmadim bir sure tuttum simdi bir kalin olaniyla 11 cm ile devam edecegim bana dua edin
Maşallah canım Allah yardımcın olsun. Doğrudır yön çok önemli. Yönü ayarlarsan nasıl girdiğini bile anlamıyosun. Başarıcaksın canm en kısa zamanda egzersizde baya ilerlemişsin. Başarmış sayılırsın artık
Aynen öyle canım hayırlısıyla bu sorunu yaşayan herkes en kısa zamanda atlatır inşInsallah canim Allah razi olsun, kimse yasamasin dilerim ve yaşayanlar da en kisa zamanda yensin bu durumu. Kafamizda buyutuyoruz durdukca ama egzersize baslamak bile basarmanin yarisiymis gercekten
Cem kece ve serap güngör "10 adımda vajinusmus tedavisi" eger baslayacaksaniz sakin birakmayin bu ne diye,gerçekten ben onunla aştım bu illeti.. şimdi çocuk için uğraşıyoruz, 5 aydir,inşallah o günlerde gelecek..
İnşallah faydasını görürsünüz, ben gerçekten benim gibi olanlarin olduğunu farketmistim,tek olmadığımı ve beni anlayan birilerinin oldugunu bilmek bile rahatlamıştı. .bende yeni aldım o kitabı okumaya başladım hemen o kadar güzelki aynı bizleri anlatıyor bende sonuna kadar okuyacağım çok beğendim umarım faydasını görürüm
Peki nasil basardiniz bu olayi :)tecavüzle o bir mi? Kıyaslaman bile tuhaf :) zorlasa mutlaka girer doktorda bana o örneği vermişti. O felaket senaryoları zorla olanlardan geliyordur istemeyerek girilen ilişkilerden. Bende tecavüzü merak edip sormuştum o da mutlaka girer erkek isterse demişti. Kanama olur yırtılma olur çok ağrılı olur ama mutlaka olur demişti.
Peki nasil basardiniz bu olayi :)
Arkadaşlar iyi akşamlar bir hafta önce bhcg testi sıfırdı bügünkü testte 1,20 sizce ümit varmı
Canım bi doktora gitsen için daha rahat eder aslında. Bişey var mı yok mu doktor görür 2 hafta falan oldu galiba ilişkiden sonra dimi?
Canım başardım ben ancak hep Anestol kullanip egzersiz yapıyordum. Sonra ilişkiye giriyordum. Regli girdi araya reglimden sonra egzersiz yaparken Anestol sürmeyi unuttum. Baktım dayanilamayacak gibi değil. Sıktım dişimi. Sonra ra Anestol kullanmayı bıraktım. Egzersize devam ettiğim için de tam olarak yenemedim normal değil yazmıştım. Ama bugün tekrar denedik ve ne Anestol ne de egzersiz hiç birini yapmadım. İlk defa böyle oldu. Şükürler olsunnasıl tam anlamıyla değil cnm nasıl yendin ve şu an hangi aşamadasınız...
Hamileyken aparatla çalıştın mı? Ya da bu şekilde ilişkiye girmeyi denemek sorun olmadı mı?? Ben şimdi vajiyi yeni yendim sayılır ve hamile kalmayı deniyorum. İlişkiye uzun süre ara verir de başa dönersem diye korkuyorumBen sadece başını alabildgmde hamile kalmıştım arkadaşlar şu an 26 haftalık hamileyim ve bu hafta içinde tam anlamıyla iliskiye girebildim. Ben hala oraya parmagimi ya da bi aparat sokamam. Bunun yanısıra üstte de yapabilecegime inanmazdım ama onu da yapabildim. Ben bunun bir süreç olduguna inandim arkadaslar, aylar içerisinde bu noktaya ulaştım . Açıkçası bunun için bi alıştırma filan yapamadım ama dikkat ettim hep esimi çok ozledgm zamanlarda 1-2 hafta filan ayri kaldgmz zamanlardan sonra daha cesaretleniyodum ve yine de ilk girişte hep tedirgin oluyodum. Nefes almak ve ıkınmak dışında önerebileceğim bir teknik yok arkadaşlar. Şimdi bebiş doğsa da bunun keyfini çıkarsak diye sabırsızlanıyorum :) Allah herkese herşeyi zamanında yaşamayı nasip etsin arkadaşlar ,amaclariniza ulaşma başarılar diliyorum
Canım eğer hamileysen hcg gün aşırı olarak ikiye katlanır. Yani bi haftada bir birim artmış ümidini kırmak istemem ama. Normalde böyle olmuyo. Ama sen mutlaka git bi doktora.Arkadaşlar iyi akşamlar bir hafta önce bhcg testi sıfırdı bügünkü testte 1,20 sizce ümit varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?