- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.061
En son kac cm le egzersiz yaptiniz ve basardiniz ?Canım başardım ben ancak hep Anestol kullanip egzersiz yapıyordum. Sonra ilişkiye giriyordum. Regli girdi araya reglimden sonra egzersiz yaparken Anestol sürmeyi unuttum. Baktım dayanilamayacak gibi değil. Sıktım dişimi. Sonra ra Anestol kullanmayı bıraktım. Egzersize devam ettiğim için de tam olarak yenemedim normal değil yazmıştım. Ama bugün tekrar denedik ve ne Anestol ne de egzersiz hiç birini yapmadım. İlk defa böyle oldu. Şükürler olsunİsteyen herkese yardımcı olabilirim özelden ya da buradan her şeyi sorun. Seve seve yardım ederim kizlar
En son kac cm le egzersiz yapıp başardınız?Canım başardım ben ancak hep Anestol kullanip egzersiz yapıyordum. Sonra ilişkiye giriyordum. Regli girdi araya reglimden sonra egzersiz yaparken Anestol sürmeyi unuttum. Baktım dayanilamayacak gibi değil. Sıktım dişimi. Sonra ra Anestol kullanmayı bıraktım. Egzersize devam ettiğim için de tam olarak yenemedim normal değil yazmıştım. Ama bugün tekrar denedik ve ne Anestol ne de egzersiz hiç birini yapmadım. İlk defa böyle oldu. Şükürler olsunİsteyen herkese yardımcı olabilirim özelden ya da buradan her şeyi sorun. Seve seve yardım ederim kizlar
Canım eğer hamileysen hcg gün aşırı olarak ikiye katlanır. Yani bi haftada bir birim artmış ümidini kırmak istemem ama. Normalde böyle olmuyo. Ama sen mutlaka git bi doktora.
Geçmiş olsun canm hakkında hayırlısı. Biraz bilgim olduğu için söyledim. Yoksa inş vardır gebelik eğer istiyosan. Allah yardımcın olsunBenim idrar yollarında iltihap var ve kum döküyorum bugunku idrar testimde acayıp bir değişiklik var özellikle idrarımda kan ve lökösit 25 e yükselmiş kum döküyosun dedi doktor yanı tuhaflık var ben 11 inde test yaptırdım 8 inde birşiktelik oldu sıfır cıktı bundan sonra 14 nisan ve 17 nisanda birliktelik oldu bugun Sonuç böyle hayırlısı yarın tekrar özele gidicem idrar yollarındakı durum için tekrar bhcg yaptırıcam bakalım nasıl cıkıcak
13 cm le yendim. 10 cm de denedim olmadı. Baya üzüldüm sonra dedim ki garantici olacağım iyice genisleteym sonra eşli deneme yapayım. En az 12 yle deneyin benceEn son kac cm le egzersiz yaptiniz ve basardiniz ?
Evet bende egzersizde 12 cm yapabilirsem denemeyi düşünüyorum yani inşallah yapabilirim hem aparati hemde ilişki denemesinde başarılı olurum inşallah en son 11 cm almistim regl girdi araya yarin bitiyo yarından itibaren tekrar egzersize devam etcem inşallah bu hafta başarırız hayırlısıyla ya hayal kırıklığı yaşamayiz inşallah Rabbim yardımcısı olsun hepimizin13 cm le yendim. 10 cm de denedim olmadı. Baya üzüldüm sonra dedim ki garantici olacağım iyice genisleteym sonra eşli deneme yapayım. En az 12 yle deneyin bence
canlar ya içim içime sığmıyor normalde ayın 11 inde yaptırdığım testte bhcg 0 cıkmıştı dunkunde 1,20 sizce varmı bir yukselme
Canım bi arkadaşında dediği gibi hergün 2 katı yükselmesi lazım bana da az gibi geldi ama doktor gibi anlamayız biz mutlaka bi doktora git. Hakkında hayırlısı olsun
Merhaba,Hamileyken aparatla çalıştın mı? Ya da bu şekilde ilişkiye girmeyi denemek sorun olmadı mı?? Ben şimdi vajiyi yeni yendim sayılır ve hamile kalmayı deniyorum. İlişkiye uzun süre ara verir de başa dönersem diye korkuyorum
Amin cnm benimde bugün bitti regl en son 11 cm de idim bende devam etcem nasipse bakalim insallah olur hayırlısıylaKızlar dün regl oldum hamile değilim. Bu sıkıntıyı atlatmadan istemiyodum zaten gebelik. Regl biter bitmez egzersize Devam edecem 11 cm deyim. Bakalım hayırlısı olur inşallah herkes için.
Evde bir gebelik testi daha yapsana canim ya.doktora gidene kadar kafan rahatlardicanlar ya içim içime sığmıyor normalde ayın 11 inde yaptırdığım testte bhcg 0 cıkmıştı dunkunde 1,20 sizce varmı bir yukselme
Evde bir gebelik testi daha yapsana canim ya.doktora gidene kadar kafan rahatlardi
Canim 11 cm den sonra deneyecek misin yoksa 12 cm e mi gececeksinAmin cnm benimde bugün bitti regl en son 11 cm de idim bende devam etcem nasipse bakalim insallah olur hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?