Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

En son kac cm le egzersiz yaptiniz ve basardiniz ?

En son kac cm le egzersiz yapıp başardınız?

Canım eğer hamileysen hcg gün aşırı olarak ikiye katlanır. Yani bi haftada bir birim artmış ümidini kırmak istemem ama. Normalde böyle olmuyo. Ama sen mutlaka git bi doktora.

Benim idrar yollarında iltihap var ve kum döküyorum bugunku idrar testimde acayıp bir değişiklik var özellikle idrarımda kan ve lökösit 25 e yükselmiş kum döküyosun dedi doktor yanı tuhaflık var ben 11 inde test yaptırdım 8 inde birşiktelik oldu sıfır cıktı bundan sonra 14 nisan ve 17 nisanda birliktelik oldu bugun Sonuç böyle hayırlısı yarın tekrar özele gidicem idrar yollarındakı durum için tekrar bhcg yaptırıcam bakalım nasıl cıkıcak

Geçmiş olsun canm hakkında hayırlısı. Biraz bilgim olduğu için söyledim. Yoksa inş vardır gebelik eğer istiyosan. Allah yardımcın olsun

13 cm le yendim. 10 cm de denedim olmadı. Baya üzüldüm sonra dedim ki garantici olacağım iyice genisleteym sonra eşli deneme yapayım. En az 12 yle deneyin bence
Evet bende egzersizde 12 cm yapabilirsem denemeyi düşünüyorum yani inşallah yapabilirim hem aparati hemde ilişki denemesinde başarılı olurum inşallah en son 11 cm almistim regl girdi araya yarin bitiyo yarından itibaren tekrar egzersize devam etcem inşallah bu hafta başarırız hayırlısıyla ya hayal kırıklığı yaşamayiz inşallah Rabbim yardımcısı olsun hepimizin

Arkadaslar sizde de aparatla denedikten sonra bi baski oluyor mu vajide. Sanki bi baski var aciyor hafif yanma hissediyorum

canlar ya içim içime sığmıyor normalde ayın 11 inde yaptırdığım testte bhcg 0 cıkmıştı dunkunde 1,20 sizce varmı bir yukselme

canlar ya içim içime sığmıyor normalde ayın 11 inde yaptırdığım testte bhcg 0 cıkmıştı dunkunde 1,20 sizce varmı bir yukselme

Canım bi arkadaşında dediği gibi hergün 2 katı yükselmesi lazım bana da az gibi geldi ama doktor gibi anlamayız biz mutlaka bi doktora git. Hakkında hayırlısı olsun

Kızlar dün regl oldum hamile değilim. Bu sıkıntıyı atlatmadan istemiyodum zaten gebelik. Regl biter bitmez egzersize Devam edecem 11 cm deyim. Bakalım hayırlısı olur inşallah herkes için.

Merhaba,
Ben asla bir aparat ya da parmagimi oraya sokmadim,yapamam yani en azindan simdilik gerek duymadim,doktor da henuz hic alttan muayene etmedi,zaten ben dogum zamani yaklasiyor diye tedirginim bu yuzden.Hamileyken doktor aksini önermedikçe ilişkiye girmekte bi sakınca yok bence. Zaten eşiniz bebeğe zarar vermeyin diye daha dikkatli hareket eder. Bir de ben hamileyken çok akıntı olduğu için bunun ilişkiye yardımcı oldgnu düşünüyorum. Bence ara vermek hiç iyi bir fikir değil.

Kızlar dün regl oldum hamile değilim. Bu sıkıntıyı atlatmadan istemiyodum zaten gebelik. Regl biter bitmez egzersize Devam edecem 11 cm deyim. Bakalım hayırlısı olur inşallah herkes için.
Amin cnm benimde bugün bitti regl en son 11 cm de idim bende devam etcem nasipse bakalim insallah olur hayırlısıyla

Bu arada kızlar eger dilator seti almayı dusunen varsa ben aldigim siteden cok memnun kaldim Amerikadan geliyor ürün, girisi cok kolaylastiriyor sekli itibariyle. 200 liraya aldim ben,sonuna kadar hakediyor bence. Isteyene özel mesajla linkini gönderebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…