- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.081
12 cm e geçicem insallah evet 11 de yenen arkadaslar var ama 12 yi yapmam hatta belki 13 piskolojik olarak dahada rahatlatir diye düşünüyorumCanim 11 cm den sonra deneyecek misin yoksa 12 cm e mi gececeksin
Aynen dediğin gibi canım idrar yolları enfeksiyonu ama çok düşük yani çok fazla idrar yolu enfeksiyonun yok. İdrarda kan da enfeksiyona bağlı olarak görülebiliyo. Normal zaten idrar yolları enfeksiyonu belki soğuk aldın belki gittiğin bi wc den kaptın çok endişelenme yani. Test yaptırmadın mı gebelikCANLAR DUN RAHATSIZLIĞIMDAN DOLAYI TAHLIL YAPTIRDIM IDRARIMDA LOKOSİT DEĞERİ 25 CIKTI VE IDRARIMDA KAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ GALIBA TAM ANLAMIIYLA İLİŞKİ OLUNCA BIRAZ MIKROP KAPTIM SANIRIM
Aynen dediğin gibi canım idrar yolları enfeksiyonu ama çok düşük yani çok fazla idrar yolu enfeksiyonun yok. İdrarda kan da enfeksiyona bağlı olarak görülebiliyo. Normal zaten idrar yolları enfeksiyonu belki soğuk aldın belki gittiğin bi wc den kaptın çok endişelenme yani. Test yaptırmadın mı gebelik
Canım benim çok acele ediyosun. Zaten şimdiden böyle hemen ümitlenme adetin geciksin bi o zaman baktır şimdi sadece moralini bozuyosun. Olur inşallah öyle şimdiden oldu olmadı derdine girme çok fazlaYaptırdım canım 1,20 dedi yanı yok sanırım adetime nir hafta var.
Canım benim çok acele ediyosun. Zaten şimdiden böyle hemen ümitlenme adetin geciksin bi o zaman baktır şimdi sadece moralini bozuyosun. Olur inşallah öyle şimdiden oldu olmadı derdine girme çok fazla
Cnm dilatorun son 2 boyu kaç cmBu arada kızlar eger dilator seti almayı dusunen varsa ben aldigim siteden cok memnun kaldim Amerikadan geliyor ürün, girisi cok kolaylastiriyor sekli itibariyle. 200 liraya aldim ben,sonuna kadar hakediyor bence. Isteyene özel mesajla linkini gönderebilirim.
Hayırlısı olsun canm hakkındaYok canım akışına bıraktım rabbime bıraktım
Pardon ama sabaha kadar aparati orda bekletmek cok gereksiz degilmi o kadar uzun bekletince orasi daha fazla genişleyecek diye bisey yok ki o sekilde davranmaniz biseyi degistirmez esinizle olmuyosa aparati kalinlastirip egzersiz yapmaya devam edin ve yeterli kalinliga ulaşinca aparti cikarip hemen sonrasinda pns le deneyin şuan ki aparat yenmeniz icin yeterli kalinlikda degilse değil sabaha kadar günlerce orda bekletsenizde bi işe yaramazMrblar ya ben aparat takip sabaha kadar bekletiyorum ama esiminki aparatttan biraz buyuk esimin ki girmiyo nasil olcak bu boyle ne yapmamlazim
Banada gondetebilirmisin cnmBu arada kızlar eger dilator seti almayı dusunen varsa ben aldigim siteden cok memnun kaldim Amerikadan geliyor ürün, girisi cok kolaylastiriyor sekli itibariyle. 200 liraya aldim ben,sonuna kadar hakediyor bence. Isteyene özel mesajla linkini gönderebilirim.
Aynen öyle bende bu illeti yenen biri olarak bir yıl oldu hala bazen zorlanıyorum kendimi kasarsam lütfen kasmayın önce bunun çok basit olduğunu beyninize zorla öğretin gerçekten herşey aslında sizin elinizdeArkadaşlar vajinayı esnetme ya da genişletme diye bir şey yokmuş. Zamanla egzersizlerde daha rahat yapmamızın nedeni artık kasmamamızmıș. Psikolog söyledi. Orası gayet ekonomik bir yer. İstediğin büyüklükte bir şey giriyor sonra tekrar eski haline dönüyor.
Arkadaslar bu akşam eşimle deneme yapacaktik cokta hazır hissediyordum kendimi.eşime sen biraz hazirlan bende egzersiz yapayim sonra hemen deneyelim dedim.
Aynı egzersiz yaptigim yerde ve şekilde başladım ama eşimle yaptigim ilk egzersizdi bu o yüzden biraz tedirgin oldum.normalde hep o yatinca yalnız yapardim.egzersizlerde 12 13 cmyi cok rahat alirken b7 gece en ince aparati bile alamadim.kaskati kesildi o kas ve yapamadik dogal olarak.
Neden öyle oldu acaba yone moral sıfır oldu
yogurdu neresine süreceğiz tam olarak ve hiç böyle birsey duymadı cok şaşırdımArkadaslar biz egzersizi yaparken mantar ve enfeksiyonlara cok açık oluyormuşuz.doktor haftada 1 gün vajina üzerine ve birazda içine yogurt sür 2 saat kadar beklet dedi.bunu vajiyi yensen bile ömür boyu yap dedi.
Yogurt içindeki maya ve bakteriler ordaki mikroplari yok ediyormuş.
Bunu haftda 1 yaparsan mantara asla yakalanmassin dedi.
Ben dün gece başladım sizde deneyin bence
Bu arada kızlar eger dilator seti almayı dusunen varsa ben aldigim siteden cok memnun kaldim Amerikadan geliyor ürün, girisi cok kolaylastiriyor sekli itibariyle. 200 liraya aldim ben,sonuna kadar hakediyor bence. Isteyene özel mesajla linkini gönderebilirim.
Arkadaşlar vajinayı esnetme ya da genişletme diye bir şey yokmuş. Zamanla egzersizlerde daha rahat yapmamızın nedeni artık kasmamamızmıș. Psikolog söyledi. Orası gayet ekonomik bir yer. İstediğin büyüklükte bir şey giriyor sonra tekrar eski haline dönüyor.[/QUOT
Evet cnm haklısın nette okudum orası esnek fakat bir hafta bile beklese eski haline dönüyormuş, beyinde birşeylerin oraya girebileceği engeli var birde ilk birşey girdikten sonrası rahat oluyormuş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?