Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Herkese merhaba, bir gün buraya yazıcak olmama hayal gözüyle bakıyordum. Hep erteleme ve cesaretsizlikle bizi bu rahatsızlık 4 ay çabalatti. Dün ilk kez sonuca ulaştık hala inanamıyorum. Buradan bir kaç arkadastan özel den yardım aldım. Bir gün yerlerinde olmayı diliyordum. Şimdi isteyen herkes özelden yazabilir. Kolay bir şeymiş. Korkmayın rahat olun. Yapıcağım diye düşünün. İnanın 4 gün parmak egzersizi yeter. Parmak egzersizinde gerçekten vajina yi tanıyın. Ben iki ay öyle parmak giriyor işte dedim ama içerisinin elastik olduğunu hissedememişim. Sonra 2 gün kendim 2 gün eşimle denedik. Gerçekten yumusakti. Çok şükür dün başardık korkmayın :))

tebrik ederim canım gözün aydın.

canım ben bır sene uğraştım neler yaşadım bır bılsen eşim böyle durumlardan haberı olmadığı ıcın neden mılyonlarca ınsanın arasında neden benım başııma geldı diye dıye benım kalbımı kırdı cok psıkolojik savaş verdım ama en sonunda başardım lutfen sende başarabilirsin sakın ol gözlerini kapat ve kendını eşine bırak bıraz kayganlaştırıcı bıraz sprey işi görücektir lütfen ama lütfen kendını kasma rahat ol ac bacaklarını yana eşinde üst pozısyoında hatta konuşarak ve muzık tv acmak bıle faydası var bırde ben doktora gıttığimde bana bır ıkı dakıka parmak egzersızı yaptı ama kalkıp benden bınlerce para işstemedı neyse muayena ucterı onu aldı cok faydası oldu dualarım senınle ınşallah yenersın canım

Tam aparata geçeyim diyordum. Yani hiç içime sinmedi. Aslında her şey parmakla içerinin esnek olduğunu farkedince oldu. Yoksa iki ay parmak denedim. Hiç bir şey olmadı. Biraz sakince içerde kaldım ve hissetmeye çalıştım. H huzurhuzur35 Teşekkür ederim D DygBlue Darısı sıkıntı çeken hanımlara inşallah :)

amın canım benım inşşallah tüm sıkıntı ceken arkadaşlarımız tez zmanda kurtulurlar bu durum ıcın cok savaş verdık hem psıkolojık hem beden olarak ama başardık sızlerde başarabılırsınız

Aynen D DygBlue , her şey benim düğünden önce bu hastalığı duymamla başladı. Ben ki bu zamana kadar cinselliği merak edip araştırmİş bi insandım. ArkadaşlarıM ay nasıl olcak derken. Ya saçmalamayın doğanın kanunu gereği olacak diyordum. Ben biliyorum kolaymış derdim . Her şey benimde hastalığı duyduk tan sonra ya ben de de varsa diye başladı. Burdaki herkes psikolojik hasta bu konuda. O yüzden bir ricam var burda da yazarken olumsuz durumları çok ama çok yumuşatarak yazın ki diğer insanların beyni yeni sorunlara Merhaba demesin.:)

çok haklısın canım rabbıım bu durumu başarmayı başardıktan sonrada evlat sahıbı olmayı nasip etsın ınşallah.

Gözün aydın canım maşallah ne mutlu sana. Bize de çok dua et

Parmak bana daha zor geldi o yüzden hep aparat hazirlayip çalıştım ben insallah bu sıkıntıyı ceken herkes bi sekilde yener bunu hayırlısıyla

Canim sen misyoner de mi gerçekleştirdin iliskiyi bende oyle deneyecgim çünkü egzersizi de o şekilde yapiyorum üst de olmak daha zor geliyo bana

Canim sen 12 cm den sonra mi iliski denemistin oyle hatırlıyorum sanki bende bugün 12 cm e gecicem inşallah onu yapinca kolay oldu mu basarman?
Evet canim 12cm e geçince esli deneme yapmıştım maşallah sende ilerlemissin 12cm e geç bi iki gün calis onunla rahat yapabildiginde kendini hazır hissettiğinde esli denemeye geç. Eşli deneme yapmadan önce yine mutlaka egzersiz yap hem arkasından esli denemeye gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…