- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.101
Herkese merhaba, bir gün buraya yazıcak olmama hayal gözüyle bakıyordum. Hep erteleme ve cesaretsizlikle bizi bu rahatsızlık 4 ay çabalatti. Dün ilk kez sonuca ulaştık hala inanamıyorum. Buradan bir kaç arkadastan özel den yardım aldım. Bir gün yerlerinde olmayı diliyordum. Şimdi isteyen herkes özelden yazabilir. Kolay bir şeymiş. Korkmayın rahat olun. Yapıcağım diye düşünün. İnanın 4 gün parmak egzersizi yeter. Parmak egzersizinde gerçekten vajina yi tanıyın. Ben iki ay öyle parmak giriyor işte dedim ama içerisinin elastik olduğunu hissedememişim. Sonra 2 gün kendim 2 gün eşimle denedik. Gerçekten yumusakti. Çok şükür dün başardık korkmayın :))
Arkadaslar bu akşam eşimle deneme yapacaktik cokta hazır hissediyordum kendimi.eşime sen biraz hazirlan bende egzersiz yapayim sonra hemen deneyelim dedim.
Aynı egzersiz yaptigim yerde ve şekilde başladım ama eşimle yaptigim ilk egzersizdi bu o yüzden biraz tedirgin oldum.normalde hep o yatinca yalnız yapardim.egzersizlerde 12 13 cmyi cok rahat alirken b7 gece en ince aparati bile alamadim.kaskati kesildi o kas ve yapamadik dogal olarak.
Neden öyle oldu acaba yone moral sıfır oldu
Tam aparata geçeyim diyordum. Yani hiç içime sinmedi. Aslında her şey parmakla içerinin esnek olduğunu farkedince oldu. Yoksa iki ay parmak denedim. Hiç bir şey olmadı. Biraz sakince içerde kaldım ve hissetmeye çalıştım. H huzurhuzur35 Teşekkür ederim D DygBlue Darısı sıkıntı çeken hanımlara inşallah :)
Aynen D DygBlue , her şey benim düğünden önce bu hastalığı duymamla başladı. Ben ki bu zamana kadar cinselliği merak edip araştırmİş bi insandım. ArkadaşlarıM ay nasıl olcak derken. Ya saçmalamayın doğanın kanunu gereği olacak diyordum. Ben biliyorum kolaymış derdim. Her şey benimde hastalığı duyduk tan sonra ya ben de de varsa diye başladı. Burdaki herkes psikolojik hasta bu konuda. O yüzden bir ricam var burda da yazarken olumsuz durumları çok ama çok yumuşatarak yazın ki diğer insanların beyni yeni sorunlara Merhaba demesin.:)
Gözün aydın canım maşallah ne mutlu sana. Bize de çok dua etTam aparata geçeyim diyordum. Yani hiç içime sinmedi. Aslında her şey parmakla içerinin esnek olduğunu farkedince oldu. Yoksa iki ay parmak denedim. Hiç bir şey olmadı. Biraz sakince içerde kaldım ve hissetmeye çalıştım. H huzurhuzur35 Teşekkür ederim D DygBlue Darısı sıkıntı çeken hanımlara inşallah :)
Canim sen 12 cm den sonra mi iliski denemistin oyle hatırlıyorum sanki bende bugün 12 cm e gecicem inşallah onu yapinca kolay oldu mu basarman?Senin azmin senin zaferin
Parmak bana daha zor geldi o yüzden hep aparat hazirlayip çalıştım ben insallah bu sıkıntıyı ceken herkes bi sekilde yener bunu hayırlısıylaTam aparata geçeyim diyordum. Yani hiç içime sinmedi. Aslında her şey parmakla içerinin esnek olduğunu farkedince oldu. Yoksa iki ay parmak denedim. Hiç bir şey olmadı. Biraz sakince içerde kaldım ve hissetmeye çalıştım. H huzurhuzur35 Teşekkür ederim D DygBlue Darısı sıkıntı çeken hanımlara inşallah :)
Canim sen misyoner de mi gerçekleştirdin iliskiyi bende oyle deneyecgim çünkü egzersizi de o şekilde yapiyorum üst de olmak daha zor geliyo banacanım ben bır sene uğraştım neler yaşadım bır bılsen eşim böyle durumlardan haberı olmadığı ıcın neden mılyonlarca ınsanın arasında neden benım başııma geldı diye dıye benım kalbımı kırdı cok psıkolojik savaş verdım ama en sonunda başardım lutfen sende başarabilirsin sakın ol gözlerini kapat ve kendını eşine bırak bıraz kayganlaştırıcı bıraz sprey işi görücektir lütfen ama lütfen kendını kasma rahat ol ac bacaklarını yana eşinde üst pozısyoında hatta konuşarak ve muzık tv acmak bıle faydası var bırde ben doktora gıttığimde bana bır ıkı dakıka parmak egzersızı yaptı ama kalkıp benden bınlerce para işstemedı neyse muayena ucterı onu aldı cok faydası oldu dualarım senınle ınşallah yenersın canım
Senin azmin senin zaferin
)Senin dostluğun, yol göstermelerin hepsi sayende canim. Hic destegini esirgemedin benden Rabbim gönlune gore versin
Evet canim 12cm e geçince esli deneme yapmıştım maşallah sende ilerlemissin 12cm e geç bi iki gün calis onunla rahat yapabildiginde kendini hazır hissettiğinde esli denemeye geç. Eşli deneme yapmadan önce yine mutlaka egzersiz yap hem arkasından esli denemeye gecCanim sen 12 cm den sonra mi iliski denemistin oyle hatırlıyorum sanki bende bugün 12 cm e gecicem inşallah onu yapinca kolay oldu mu basarman?
Tabi kolaylaştırdı birebir aynı penisle boyutu hatta penis çok daha kolay oluyo bunu yapinca anlayacaksinCanim sen 12 cm den sonra mi iliski denemistin oyle hatırlıyorum sanki bende bugün 12 cm e gecicem inşallah onu yapinca kolay oldu mu basarman?
Cnm dilatorun son 2 boyu kaç cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?