- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.121
linkini gönder cnm belki lazım olur...
Canim sen misyoner de mi gerçekleştirdin iliskiyi bende oyle deneyecgim çünkü egzersizi de o şekilde yapiyorum üst de olmak daha zor geliyo bana
Canim sen misyoner de mi gerçekleştirdin iliskiyi bende oyle deneyecgim çünkü egzersizi de o şekilde yapiyorum üst de olmak daha zor geliyo bana
Ayy Insallah canim ya buraya kadar geldim cok şükür insallah mutlu sonuca ulsairim heyecan yapmaya basladim ama halbu ki görüyorsun iste aparatin girdigini ne diye stres oluyorsun ki :) cok sinir oluyorum kendimeTabi kolaylaştırdı birebir aynı penisle boyutu hatta penis çok daha kolay oluyo bunu yapinca anlayacaksin
Insallah bende kolayca yapabilirim canimCanım bende ilk denediğimde üstte denedim öyle yendim ama o gün egzersiz de yapmıştım ondan çok rahat oldu galiba artık altta daha rahatım altta biraz olduktan sonra üste geçebiliyorum yoksa üstte rahatsız oluyorum. Alt daha zor derlerdi ama bana kolay geliyor.
Bir de araya çok zaman sokmayın yenen arkadaşlara söylüyorum. Biz yaklaşık 1 hafta ara verdik ve biraz kastım kendimi ilk girişte sonra rahattım ama ilk girişte acıyacak diye kasıldım. O yüzden 1 2 günden fazla ara vermemek en iyisi. Ki biz sadece 2 kere kayganlaştırıcı kullandık sonra gerek kalmadı herşey normal gidiyordu ama o süre bile beni biraz etkiledi. Artık 1 2 günden fazla ara vermek yok.
Bende öyleydim ya yapacam yaklaştı diye heyecanlıydım bak azmin sonu zafer; )Ayy Insallah canim ya buraya kadar geldim cok şükür insallah mutlu sonuca ulsairim heyecan yapmaya basladim ama halbu ki görüyorsun iste aparatin girdigini ne diye stres oluyorsun ki :) cok sinir oluyorum kendime
Merhaba isterseniz siz bir süre yalnız kalın odada kendiniz egzersiz yapın. Kendinizi hazır hissettiğinizde eşinizi çağırın. Aparatla yapar gibi kendiniz tutun. Egzersiz yapıyormuş gibi düşünün.Arkadaslar bu akşam eşimle deneme yapacaktik cokta hazır hissediyordum kendimi.eşime sen biraz hazirlan bende egzersiz yapayim sonra hemen deneyelim dedim.
Aynı egzersiz yaptigim yerde ve şekilde başladım ama eşimle yaptigim ilk egzersizdi bu o yüzden biraz tedirgin oldum.normalde hep o yatinca yalnız yapardim.egzersizlerde 12 13 cmyi cok rahat alirken b7 gece en ince aparati bile alamadim.kaskati kesildi o kas ve yapamadik dogal olarak.
Neden öyle oldu acaba yone moral sıfır oldu
Artik oyle yapicam insllah.sanirim esimin yaninda yapmak aliskin olmadığım icin beni kastı rahat olamadim.Merhaba isterseniz siz bir süre yalnız kalın odada kendiniz egzersiz yapın. Kendinizi hazır hissettiğinizde eşinizi çağırın. Aparatla yapar gibi kendiniz tutun. Egzersiz yapıyormuş gibi düşünün.
Kesinlikle iyice alış zaten diğerini küçümseyerek bakarsın :)Kizlar 11 cm dilatoru zar zor alabildim ama cok rahat degilim, ona iyice alisip da mi 12 cm e gecmeliyim sizce?
Ah o bacak açma kısmı zorluyor iste beni.ben egzersiz yaparkende tam acamiyorum açınca yapamiyorum zaten.canım ben bır sene uğraştım neler yaşadım bır bılsen eşim böyle durumlardan haberı olmadığı ıcın neden mılyonlarca ınsanın arasında neden benım başııma geldı diye dıye benım kalbımı kırdı cok psıkolojik savaş verdım ama en sonunda başardım lutfen sende başarabilirsin sakın ol gözlerini kapat ve kendını eşine bırak bıraz kayganlaştırıcı bıraz sprey işi görücektir lütfen ama lütfen kendını kasma rahat ol ac bacaklarını yana eşinde üst pozısyoında hatta konuşarak ve muzık tv acmak bıle faydası var bırde ben doktora gıttığimde bana bır ıkı dakıka parmak egzersızı yaptı ama kalkıp benden bınlerce para işstemedı neyse muayena ucterı onu aldı cok faydası oldu dualarım senınle ınşallah yenersın canım
Insallah canim ama bira once egzersiz yaptim 12 cm le baya zorlandim ya baski ve yanma hissettim pes etmedim 2 defa aldim çok şükür ama uyusturucu krem kullanmama rağmen zorladi beni digerlerinde aparati cikarinca geçiyordu his hicbisey hissetmiyordum bunda cikardikdan sonra da bi süre yanma hissettim hafif yanma var şuan aparatin kalinligindan dolayi mi yoksa regl im yeni bittigi icin mi bilmiyorum Insallah alışırım ve kolay yapmaya baslayip ilsiki de basarili olurum insallah baştan beri iyi gittim şükür ama bugün zorlaninca tedirgin oldum ya alışırım insallah bundan sonra ki denemelerdeBende öyleydim ya yapacam yaklaştı diye heyecanlıydım bak azmin sonu zafer; )
Cok tesekkurler canim ya.evet hazirlik yapmak bile insanda tedirginlik yapiyor belkide ilk olduğu icinde olabilir.insllah daha sonraki denemeler daha raht olurCanım normaldir bende yaşadım onu. Eşimle aparatları denerken yapamadım bozma moralini. Kendi kendine yapmaya devam et en kalınına kadar git. Eşinle p.. Denemesi yapın direk zaten girişi de sen sokarsın aparat sokar gibi. Hazırlandığınız için olmadı :) sakın üzülme benim de öyle oldu bir hafta sonra bir baktık aaa p.. İçeride anlamadım bile. Lütfen motivasyonunu düşürme ama Tamam?
Evet olabilir önce kendiniz yapın alışınca yanınıza gelsin. Heyecan yapmamaya çalışın. Yapamayan için zor gibi geliyor benim için de öyleydi. Ama pns daha kolay aslında çünkü aparat gibi sert değil. Biraz ıslak ya da kaygan olursanız kendinizi rahat bırakırsanız bir de doğru yönde ilerletirseniz birşey anlamazsınız.Artik oyle yapicam insllah.sanirim esimin yaninda yapmak aliskin olmadığım icin beni kastı rahat olamadim.
Ama regl olunca(uff en az 4 gün sürecek başladı bugün. Dün hatta belirtileri geldi ama denedik yine de.
Ya ayda 1 kere mecburen ara verince bişey olmaz ama ben yoğun çalıştığım için bazen uzun aralar oluyor. Bende 3 4 gün sonra regl olacağım bu 3 4 günü iyi geçirmem lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?