Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim sen misyoner de mi gerçekleştirdin iliskiyi bende oyle deneyecgim çünkü egzersizi de o şekilde yapiyorum üst de olmak daha zor geliyo bana

Canım bende ilk denediğimde üstte denedim öyle yendim ama o gün egzersiz de yapmıştım ondan çok rahat oldu galiba artık altta daha rahatım altta biraz olduktan sonra üste geçebiliyorum yoksa üstte rahatsız oluyorum. Alt daha zor derlerdi ama bana kolay geliyor.

Bir de araya çok zaman sokmayın yenen arkadaşlara söylüyorum. Biz yaklaşık 1 hafta ara verdik ve biraz kastım kendimi ilk girişte sonra rahattım ama ilk girişte acıyacak diye kasıldım. O yüzden 1 2 günden fazla ara vermemek en iyisi. Ki biz sadece 2 kere kayganlaştırıcı kullandık sonra gerek kalmadı herşey normal gidiyordu ama o süre bile beni biraz etkiledi. Artık 1 2 günden fazla ara vermek yok.

Tabi kolaylaştırdı birebir aynı penisle boyutu hatta penis çok daha kolay oluyo bunu yapinca anlayacaksin
Ayy Insallah canim ya buraya kadar geldim cok şükür insallah mutlu sonuca ulsairim heyecan yapmaya basladim ama halbu ki görüyorsun iste aparatin girdigini ne diye stres oluyorsun ki :) cok sinir oluyorum kendime

Insallah bende kolayca yapabilirim canim

Ama regl olunca (uff en az 4 gün sürecek başladı bugün. Dün hatta belirtileri geldi ama denedik yine de.

Merhaba isterseniz siz bir süre yalnız kalın odada kendiniz egzersiz yapın. Kendinizi hazır hissettiğinizde eşinizi çağırın. Aparatla yapar gibi kendiniz tutun. Egzersiz yapıyormuş gibi düşünün.

Merhaba isterseniz siz bir süre yalnız kalın odada kendiniz egzersiz yapın. Kendinizi hazır hissettiğinizde eşinizi çağırın. Aparatla yapar gibi kendiniz tutun. Egzersiz yapıyormuş gibi düşünün.
Artik oyle yapicam insllah.sanirim esimin yaninda yapmak aliskin olmadığım icin beni kastı rahat olamadim.

Ah o bacak açma kısmı zorluyor iste beni.ben egzersiz yaparkende tam acamiyorum açınca yapamiyorum zaten.
Nerdeyse bacaklar yarı kapalı yapiyorum canim.artik egzersizi bitirdim esli denemelere gectim inşallah bende basaririm ama dun gece biraz moral bozdu tabi.ama yılmak yok artik her gece eşli demene yapicam inşallah

Bende öyleydim ya yapacam yaklaştı diye heyecanlıydım bak azmin sonu zafer; )
Insallah canim ama bira once egzersiz yaptim 12 cm le baya zorlandim ya baski ve yanma hissettim pes etmedim 2 defa aldim çok şükür ama uyusturucu krem kullanmama rağmen zorladi beni digerlerinde aparati cikarinca geçiyordu his hicbisey hissetmiyordum bunda cikardikdan sonra da bi süre yanma hissettim hafif yanma var şuan aparatin kalinligindan dolayi mi yoksa regl im yeni bittigi icin mi bilmiyorum Insallah alışırım ve kolay yapmaya baslayip ilsiki de basarili olurum insallah baştan beri iyi gittim şükür ama bugün zorlaninca tedirgin oldum ya alışırım insallah bundan sonra ki denemelerde

Cok tesekkurler canim ya.evet hazirlik yapmak bile insanda tedirginlik yapiyor belkide ilk olduğu icinde olabilir.insllah daha sonraki denemeler daha raht olur

Artik oyle yapicam insllah.sanirim esimin yaninda yapmak aliskin olmadığım icin beni kastı rahat olamadim.
Evet olabilir önce kendiniz yapın alışınca yanınıza gelsin. Heyecan yapmamaya çalışın. Yapamayan için zor gibi geliyor benim için de öyleydi. Ama pns daha kolay aslında çünkü aparat gibi sert değil. Biraz ıslak ya da kaygan olursanız kendinizi rahat bırakırsanız bir de doğru yönde ilerletirseniz birşey anlamazsınız.

Ama regl olunca (uff en az 4 gün sürecek başladı bugün. Dün hatta belirtileri geldi ama denedik yine de.

Ya ayda 1 kere mecburen ara verince bişey olmaz ama ben yoğun çalıştığım için bazen uzun aralar oluyor. Bende 3 4 gün sonra regl olacağım bu 3 4 günü iyi geçirmem lazım:)

kızlar daha önceki sayfalarda yazmıştım, okumayan arkadaşlarıma cesaret için tekrar paylaşayım. 5 aylık hamileyim, darısı tüm dileyenlerin başına.

artık rahat rahat ilişkiye girebiliyorum şükürler olsun..

kızlar lütfen yazdıklarımı iyi okuyun..

gerçekten kurtulmak istiyor, canınıza tak ediyor ve kendinize güvenmelisiniz. Korkular elbet olacak ama cesaretiniz onu bastırmalı. Ben bu işi yapacağım, artık yeter diyemiyorsanız ertelemeler devam eder.

1. paranız varsa 1 sn beklemeden cinsel terapiste gidin. ben saygın bey e gittim.

2. maddi zorluklardan gidemiyorsanız internetten hemen 4 boy aparat söyleyip çalışmalara başlayın. Öncelikle biyoloji öğrenir gibi vajinayı iyi tanıyın. Aynadan korkmayın. Zaten yıllarca prenses gibi yaklaştığımız orayı görmezden geldiğimiz için oldu bunlar. Orası bizim kızlar. sadece beyninden komut bekliyor . Sen gerçekten tamam bu iş olsun derse bütün kaslar emrine amade ama orayı korku deliği olarak görürsen duvar gibi karşılamaya hazır. O halde ne yapıyoruz yıllarca,aylarca es geçtiğimiz vajınamızı karşımıza alma , konuşma vakti.

Neden zamanına yazık olsun? neden günlerin karamsarlıkla geçsin? ne farkımız var diğerlerinden?

dikkat ettim ilk gecede yapan herkes ya çok cesaretli, böyle el bebek gül bebek büyümeyen tipler yada eşinin baskısıyla zorlamasıyla yapan tipler. Evet seninde eşin genelde anlayışlı ve bu yaşına kadar prenses gibi büyüdüysen, alıngan,duygusal,hassas,düşünceli tiplerin en sevdiği profil:) O yüzden bu hastalığı yenene kadar hiç olmadığı kadar güçlü oluyoruz. Ben dünyanın en güçlü kadınıyım, acı beynimin oyu. Nasıl dışkı yaparken popo kaslarımı yönetiyorsam oranında idaresi bende olacak diyoruz. Daha önce vajinaya giriş olmadığından daha önce o duyguyu bilmediğimizden tüm korkular. o zaman kakamızı yaparkende korkalım:) aslında gerçekten bu kadar basit. vücut o duyguya hazır olmadığından refleks geliştiriyor. Kısacası beynini nolur hazırla... 3 yıllık tecrübemelerime güven...

evet gelelim fiziksel boyutuna. Orası ne demiştik bir tünel. Kiminde penis girdiğinde daha ileri gider kiminde yarısı dışarda kalır. Herkesin rahme giden döl yatağı farklı.kiminin rahmi daha yakın.. Korkma bundan...

bepanthene ve fitodan başka krem kullanma. vajinaya girişin olması için hep bahsedilen o ıslaklığın olması şart e gerek aparatla çalışırken gerek penisle hazır değilsen hemen orayı bol bepanthene le ve delik nasıl duruyorsa pen.s ona paralel girmeli unutma. kalça kasını olurda kasarsan orasıda kasılır. elinde kalçanı kontrol et ,kasıyor musun? bacaklarınıda unutma olabildiği kadar aç ki vajinan daha rahatlasın. sol elin başının altında uzan napıyorduk.. kalçamız rahat,bacaklar açabildiğin kadar açık ve derin nefes,beynin yukardakileri tekrarlasın.. sağ elinde aparat veya parmak denemesi yap . paralelliği unutma. girişte durma sakın ne varsa cesarette var bir kere de girişte ilerlemeye çalış . orayı bir tanı tüneli hisset. gözünde canlandır.. ama lütfen erteleme ve korkularının üstüne git.

Delirmis gibi evde tek basima oturmus agliyorum suan sinirlerim cok bozuk. Instagramdan hamile annelerin ve dogumda cekilen bebeklerin resimlerine bakip ben neden anne olamiyorum neden yapamiyorum bende anne olmak istiyorum diye suan hickiriklarla agliyorum. Suan cok mutsuzum. Ben anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…