- 16 Temmuz 2015
- 111
- 88
- 18
- 45
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.141
ay canım aynı raddelerden geçen biri olarak tamam ağla ama sonra kendine gel ve bu durumdan kurtulmak için zorla kendini. emin ol o gördüğümüz bebelerde kolay olmuyor, herkesin kendine göre derdi varDelirmis gibi evde tek basima oturmus agliyorum suan sinirlerim cok bozuk. Instagramdan hamile annelerin ve dogumda cekilen bebeklerin resimlerine bakip ben neden anne olamiyorum neden yapamiyorum bende anne olmak istiyorum diye suan hickiriklarla agliyorum. Suan cok mutsuzum. Ben anne olmak istiyorum
ay canım aynı raddelerden geçen biri olarak tamam ağla ama sonra kendine gel ve bu durumdan kurtulmak için zorla kendini. emin ol o gördüğümüz bebelerde kolay olmuyor, herkesin kendine göre derdi varlütfen ama bitircem de olur mu?
Nasıl alttan muayene olacaksınız ?? Sezeryan mi olucaksinizKızlar umutsuz olmayin bu kadar dua edin bende vajinismusluyum ve hamile oldugumu öğrendim
Henüz bi fikrim yok doktorla konuşcam ama normal dogumdan korkuyorum zaten
Merhaba bu black beery ilacmi krem mi denedinizmiBugün eczaneye emla kremi almaya gittim eczaci black berry diye bu ilacı önerdi sakinleştiriyor dedi emla sadece vajinayi uyusturuyor dedi kullanan yada duyan var mi black berry i
Evet cok istiyodum ama birlesmeye izin vermiyodum 5 aylik evliyim 1 aylik hamileymisimCanm nasl hamile kaldin isteyerekmi oldu
İçine girmeden sadece üstüne bosalarak mi hamile kaldın? Yoksa biraz giriş oldu mu??Evet cok istiyodum ama birlesmeye izin vermiyodum 5 aylik evliyim 1 aylik hamileymisim
Çok az giris oluyodu tam üstüne denk getiriyoduk bosalinca hemen birakmayn bi 2 3 dakika daha duruyoduk tam giriste olunca icine giriyodu disari cikmiyodu hic o sivi sonra donup yatagin başlığında bacaklarimi dayayip 5 10 dakika yatiyodum. Kendi kendimi demistim olursa kadinlar kulubundeki arkadaslara yazcam bunlari diye hep okuyodum burayı olmasaydi hastaneye gidicektmİçine girmeden sadece üstüne bosalarak mi hamile kaldın? Yoksa biraz giriş oldu mu??
Ya ayda 1 kere mecburen ara verince bişey olmaz ama ben yoğun çalıştığım için bazen uzun aralar oluyor. Bende 3 4 gün sonra regl olacağım bu 3 4 günü iyi geçirmem lazım:)
Alisirsin ilk deneme için normal gayet; )Insallah canim ama bira once egzersiz yaptim 12 cm le baya zorlandim ya baski ve yanma hissettim pes etmedim 2 defa aldim çok şükür ama uyusturucu krem kullanmama rağmen zorladi beni digerlerinde aparati cikarinca geçiyordu his hicbisey hissetmiyordum bunda cikardikdan sonra da bi süre yanma hissettim hafif yanma var şuan aparatin kalinligindan dolayi mi yoksa regl im yeni bittigi icin mi bilmiyorum Insallah alışırım ve kolay yapmaya baslayip ilsiki de basarili olurum insallah baştan beri iyi gittim şükür ama bugün zorlaninca tedirgin oldum ya alışırım insallah bundan sonra ki denemelerde
Yok canım büyük ihtimalle gelmez :)Arkadaslar yardim edin acilll ... az once cok agliyordum anne olamiycam diye. Bi cesaretle kendime uyusturucu sprey sktm esimle deneme yaptim. Esim yine girmedi dedi bende kalktm lavaboya gidiodum ki esim seslendi kan olmusum dedi. Ben girdim lavaboya bi baktm heryerim kan. Kizligim bozulmus. Sprryle uyustugum icin hissetmemisim ama bozulmus. Acaba 2. Denememde yine kan gelir mi bayagi geldi yarim cay bardagi kadar kan geldi
Yok canım büyük ihtimalle gelmez :)
Büyük ihtimalle geçmiş olsun :)Gitti mi yani kizligimmm ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?