Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay canım aynı raddelerden geçen biri olarak tamam ağla ama sonra kendine gel ve bu durumdan kurtulmak için zorla kendini. emin ol o gördüğümüz bebelerde kolay olmuyor, herkesin kendine göre derdi var lütfen ama bitircem de olur mu?

Ben cok kotuyum gercekten artik kendimi hissetmiyorum. Hamile olmadigimi iliskiye giremedigimi bildigim halde bazen kilo aldgmi gorunce acaba hamile miyim diye dusunuyorum sacma biliyorum ama bile bile iste. Yapamiyorum ben bundan kurtulamiyorum

İçine girmeden sadece üstüne bosalarak mi hamile kaldın? Yoksa biraz giriş oldu mu??
Çok az giris oluyodu tam üstüne denk getiriyoduk bosalinca hemen birakmayn bi 2 3 dakika daha duruyoduk tam giriste olunca icine giriyodu disari cikmiyodu hic o sivi sonra donup yatagin başlığında bacaklarimi dayayip 5 10 dakika yatiyodum. Kendi kendimi demistim olursa kadinlar kulubundeki arkadaslara yazcam bunlari diye hep okuyodum burayı olmasaydi hastaneye gidicektm

Ya ayda 1 kere mecburen ara verince bişey olmaz ama ben yoğun çalıştığım için bazen uzun aralar oluyor. Bende 3 4 gün sonra regl olacağım bu 3 4 günü iyi geçirmem lazım:)

Kesinlikle öyle yap:) ben ilk damlasına kadar devam ettim. Ama sanırım o yüzden regl okurken su gibi geldi daha koyu olurdu ya sa bilmiyorum alakası olmayabilir ama ben zorlamış olmaya veriyorum

Alisirsin ilk deneme için normal gayet; )

Arkadaslar yardim edin acilll ... az once cok agliyordum anne olamiycam diye. Bi cesaretle kendime uyusturucu sprey sktm esimle deneme yaptim. Esim yine girmedi dedi bende kalktm lavaboya gidiodum ki esim seslendi kan olmusum dedi. Ben girdim lavaboya bi baktm heryerim kan. Kizligim bozulmus. Sprryle uyustugum icin hissetmemisim ama bozulmus. Acaba 2. Denememde yine kan gelir mi bayagi geldi yarim cay bardagi kadar kan geldi

Yok canım büyük ihtimalle gelmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…