Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

allaha dua edıyorum pazar gununden hamıle kalmışımdır

şimdi tatlım öncelıkle geçmiş olsun gözün aydın bende aynı durumu yaşadım sprey sıktıktan sonra kızlığım bozuldu ve dediğin gıbı cok kan geldı bır kaç gun daha az az kanayabılır meraklanma bıraz tahrışde olmuş olabılır bır kac gun guzelce yıka hep temız tut sonra bır hafta kadar sonra denemeye başla ıkıncıdede kanayabılır benım oyle oldu ama kan hemen durdu eğer durmaz devam ederse hemen bır mudahele ettır doktor vs gıbı olabılıyor herşey başımıza gelebılrı sakın ol panık yapma bugun ıcın ıcıne sığmıycak hep heyecanlı bır gun gecırıp rahatlıycaksın cunku ustunden buyuk bır yuk kalktı daha sonrası gelir ınşallah.

Aynen suan cok rahatlamis hissediyorum cok mutlu hissediyoum kendimi. Bi acayip duygudayim. Evet kan durdu zaten bi 10dk sonra. Bugun degil ama yarin esimle deniyce.

Ya canim bide tam girmedi ama basi girdi o kadar cunku esim bakti olmadi dedi. Ben onun uzerine yataktan kalktim ve biz o anda gorduk kani. Tam birlesme 2 veya 3te olur dimi

Ya canim bide tam girmedi ama basi girdi o kadar cunku esim bakti olmadi dedi. Ben onun uzerine yataktan kalktim ve biz o anda gorduk kani. Tam birlesme 2 veya 3te olur dimi
Canim uyusturmuşsun ya o esnada przrvtf kullanmadiysaniz eşin de uyusmustur ondan hissetmemistir belki çünkü zari bozacak kadar girdiyse hissetmesi lazimdi normalde

Canim uyusturmuşsun ya o esnada przrvtf kullanmadiysaniz eşin de uyusmustur ondan hissetmemistir belki çünkü zari bozacak kadar girdiyse hissetmesi lazimdi normalde

Yok esimde prezervatif vardi zaten ama o bastirdi biranda icindemi degil mi anlamadi ve yok dedi bakmadan bende geri cekildim sonra kani gorduk

Ben uyuşturmadan yendim. Ne egzersizde ne eşli denemede uyuşturucu kullanmadım
Ben 12 cm almayi basardim ama ilk girişte baya zorlandim ya cok fazla baski hissi oldu digerlerinde aparati cikardikdan sonra bisey hissetmiyodum dun onu yaptıktan sonra akşama kadar hissettim yani aci da degil sızlama gibi yani tuhaf bi his ama sonra gecti suan bisey yok bugün yine denicem insallah daha kolay olur

Arkadaslar gonul isterki hepimiz uyusurmadan rahatca yapalim hooop gecsin dertler ama olmuyor ben 1 senelik evliyim defalarca doktora gitim psikiyatriye yonelttuler ama ben 1 kerenin disinda gitmedim psikologa cunku ben acidan korkuyorum psikolog o aciyi yok edemiyor malesef. Sadece acinin az oldugunu boyle dusundugum icin aciyi hissettigimi falan soyledi. Ben buna inanmiyorum. Cunku adet olurkende aci cekiyorum ben. O zaman o acida yalan. Uyusturucu sprey sktgm ilk gun ben bi anda 2 parmak kalinliginda aparat aldim kulak cubugu sokamazken. Adet oldum 8 gunde oyle bekledim 3gun once 2.kez spreyle ayni sekilde aparati aldim. 3. Denememde kizligimi esim bozdu. Aci hissetmedim bi baktim kaniyorum. Madem psikolojik o zaman kizligimi bozucak kadar esimle nasil beraber oldum ? Benim sadece aci esigim dusuk. Ben boyle oldguna inandim ve dun gece esmle psikolojik bir savas yerine sadece bedensel savas verip altina yattim. Egerki esim dun gece beni bozmasaydi ben bozulana kadar devam ederdim cunku hissetmiyordum ve aci yoktuuu

Ben de bugün ilk kez en ince mumla yaptığım aparatı alabildim. Kalınlığı ne kadardır bilmiyorum 2 ya da 3 cmdir ama hiçbir sey hissetmeden aktı gitti resmen hayretler içindeyim. Sadece 1 fıs sprey kullandım ama etkili oldu. Psikolojik olarak acayip rahatlatiyor. Aparatı milim bile sokamıyordum daha önce. Benim gibi aparttan tiksinen beceremeyen varsa mutlaka spreyle denesinler ve ıkınarak milim milim ittirsinler. Ikınmak anahtar kelime bence. Peki şimdi santim santim kalınlaştırmalı mıyım? Dilatör yok mumla peçete usulüyle gidiyorum. Ve kaç günde bir yeni aparata gecmeliyim?

Bir de en ince aparattan sonra kalınlaştıkça acı artıyor mu? Inceyi o kadar kolay aldım ki hemen bu akşam eşli deneme yapabilirim gibi geldi ama en mantiklisi penise yakın aparati almadan eşli deneme yapmamak sanırım.

Egzersizde bende kullanmiyom ama 10 12 cm alamiyom daha

Ben uyuşturucu bişey kullanmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum, uzmanların düşünceside bu yönde. Ben çok acı hissediyordum asla yapamam diyordum ama kendimi kastığım içinmiş hepsi. Kendini kasmamayı ve gevşemeyi öğrendiğinde hiç bişeye ihtiyacın olmayacak. Egzersizlerini ihmal etme devam et ve aceleci olma. Belli bir kalınlığı çok rahat almadan daha kalınına geçme

11 i çok rahat alıyormuydun? Bir de her egzersizde inceden başla yine canım bende sonradan sızlama olmamıştı hiç,ilk girişte zorlansanda sonradan normale dönüyordur az kaldı son aşamadasın halledeceksin

Çok haklısın arkadaşım. Acı eşiğimiz düşük bende buna inanıyorum. Mesela aparatla yenen arkadaşlar hiç acı yok diyo doğrudur acı yok. Ama biz o acıyı yok edene kadar aparatla ne savaşlar ne acılar veriyoruz. Hazırlıyoruz vajinayı da o yüzden daha rahat oluyo. İlk başta hiç birimiz direkt 12 13 cm aparat alamıyo alabilsek zaten ilişkide bu kadar zorlanmayız. O yüzden sprey bence de çok mantıklı. Ama malesef beni tam anlamıyla uyuşturmuyo böyle tuhaf iğrenç bi duygu veriyo ama tam anlamıyla hissizlik yapmıyo. Ne mutlu sana devamı da gelir inşallah sen moralini yüksek tut

Sagol canim ben de uyusturmadan hemen yapmak isterdim ama ne yazik ki spreysiz esimin birakin kizligimi bozmasina degdigi an penisin ordaki baskisini hissettigim an kaciyorum kasiliyorum yarida kesiyrdum. Ama sprey bunu yenmemi hatta kzlktan kurtulmami sagladi. Simdi sira tam birlesmede. Ins onuda basaricam ben inaniyorum

Zaten psikologa değil cinsel terapiste gidin arkadaşlar, ben maddi olarak biraz zorlansamda Saygın Micozkadıoğluna gittim. Parmağımı bile 10 dk da sokarken, saygın bey in terapilerinde en son boy aparatta kendime inanamadım:) zaten beynin giriş olabileceğini kabul ettikten sonra aparatın büyüklüğünün önemi yok aslında. oraya evet birşey rahatça girebilir düşüncesini alınca bitiyor herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…