- 15 Şubat 2016
- 102
- 39
- 28
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.181
11 le adet olmadan önce bir defa egzersiz yaptim sadece rahat almistim sonra kalinlastirip 12 ye cikardim adet oldum adet sonrasi 11 yapmadan 12 denedim boy boy aparatim yok benim 2 tane var sadece birisi 6-7 cm filan civarinda herseferinde ilk basta onunla yapiyorum biraz rahatlayayim diye sonra büyük olana geçiyorum tek tek 9 10 11 diye boy boy yok en son kullandığımi kalinlastiriyorum hep dolayisiyal bi öncesi olmuyo insallah hallolur artik ya hüsran olmaz insallah11 i çok rahat alıyormuydun? Bir de her egzersizde inceden başla yine canım bende sonradan sızlama olmamıştı hiç,ilk girişte zorlansanda sonradan normale dönüyordur az kaldı son aşamadasın halledeceksin
İnş canım. Darısı tüm başaramayanlaraSagol canim ben de uyusturmadan hemen yapmak isterdim ama ne yazik ki spreysiz esimin birakin kizligimi bozmasina degdigi an penisin ordaki baskisini hissettigim an kaciyorum kasiliyorum yarida kesiyrdum. Ama sprey bunu yenmemi hatta kzlktan kurtulmami sagladi. Simdi sira tam birlesmede. Ins onuda basaricam ben inaniyorum
Maddiyat ta zorlayabilir insanı benim gibi çalışıp çalıştığı yerden destek alamayan ve işten izin alıp gidemeyen arkadaşlarda var. Buraya gelip doktor ismi söyleyenlere o kadar kızıyorum ki. Burda kendi imkanlarıyla bişeyler yapmaya çalışan insanlar var. Zaten bu sıkıntıyı çeken insan bütün doktorları araştırmıştır biliyodur yani. Gitme imkanı olan insan burda bu kadar kötü bi psikolojjiyle kendi kendini tedavi etmeye çalışmaz. Biraz empati kurun lütfenZaten psikologa değil cinsel terapiste gidin arkadaşlar, ben maddi olarak biraz zorlansamda Saygın Micozkadıoğluna gittim. Parmağımı bile 10 dk da sokarken, saygın bey in terapilerinde en son boy aparatta kendime inanamadım:) zaten beynin giriş olabileceğini kabul ettikten sonra aparatın büyüklüğünün önemi yok aslında. oraya evet birşey rahatça girebilir düşüncesini alınca bitiyor herşey.
Maddiyat ta zorlayabilir insanı benim gibi çalışıp çalıştığı yerden destek alamayan ve işten izin alıp gidemeyen arkadaşlarda var. Buraya gelip doktor ismi söyleyenlere o kadar kızıyorum ki. Burda kendi imkanlarıyla bişeyler yapmaya çalışan insanlar var. Zaten bu sıkıntıyı çeken insan bütün doktorları araştırmıştır biliyodur yani. Gitme imkanı olan insan burda bu kadar kötü bi psikolojjiyle kendi kendini tedavi etmeye çalışmaz. Biraz empati kurun lütfen
Zaten psikologa değil cinsel terapiste gidin arkadaşlar, ben maddi olarak biraz zorlansamda Saygın Micozkadıoğluna gittim. Parmağımı bile 10 dk da sokarken, saygın bey in terapilerinde en son boy aparatta kendime inanamadım:) zaten beynin giriş olabileceğini kabul ettikten sonra aparatın büyüklüğünün önemi yok aslında. oraya evet birşey rahatça girebilir düşüncesini alınca bitiyor herşey.
11 le adet olmadan önce bir defa egzersiz yaptim sadece rahat almistim sonra kalinlastirip 12 ye cikardim adet oldum adet sonrasi 11 yapmadan 12 denedim boy boy aparatim yok benim 2 tane var sadece birisi 6-7 cm filan civarinda herseferinde ilk basta onunla yapiyorum biraz rahatlayayim diye sonra büyük olana geçiyorum tek tek 9 10 11 diye boy boy yok en son kullandığımi kalinlastiriyorum hep dolayisiyal bi öncesi olmuyo insallah hallolur artik ya hüsran olmaz insallah
canlar 27 şubat 2016 adet olduğum tarıh,
27 mart 2016 adet olduğum tarıh
03.04.2016
08.04.2016
14.04.2016
17.04.2016 bu tarihler birliktelik tarihlerim
11.04.2016 dakı testte 0 çıktı
18.04.2016 dakı testte 1,20 cıktı
21.04.2016 bugunku Sonuç 1,40
birliktelik tarihlerinde 03.04 den sonra karın ağrısı ve bazı belırtıler yaşayınca gıttım yaptırdım sonuc oyle olunca tamam dedım yok ama sonra tekrar devam edınce ıkıncı gıttığımde 1,20 çıktı aklıma takılan madem yok neden karnım ağrıyor mıde bulantısı var gidiyorum gidiyorum yok yok ama on gun oncesınden benımgöğüslerimde batma olmazdı yanı anlam veremedım tecrubeli arkadaşlar sizce bir gebelik varmı
Evet sana katılıyorum psikologlar bence de çözemiyorlar, ben psikologa gitseydim çözemezdim. Git evde parmak egzersizi yap deseydi asla yapamazdım o yüzden kadın doğuma gittim aynı zamanda cinsel terapi eğitimi alıyor uzun yıllardır bu işi iyi biliyor ve çok kısa sürede sorunumu çözdü. Ben asla egzersiz yapmam diye ortalığı yıkıyordum, inan tansiyonum düşüyordu. Ordan buralara geldiğime inanamıyorum. Pnsle yarıya kadar gidiyordu orda kalıyordu inanılmaz acı ve yanma oluyordu ama tedaviden sonra hepsinin kasmaktan dolayı olduğunu anladım. Durumu olan o ücretleri ödeyebilen herkes prof. Yardım almalı bencede ama durumu olmayan ve egzersizlere başlayıp ilerleyen arkadaşlarda yenebilir tabi. Doktorsuz olmaz diye bişey yok doktorla çok daha doğru olur sadece. Bende son boy aparatı asla yapamam dedim 1 hafta sonra doktor alıştıra alıştıra soktu bi baktım 15 dk sonra ben gayet rahat yapıyorum inanamadım. Zaten bir kaç gün sonrada eşimle denedim oldu. Allah kimseye bu derdi yaşatmasın yaşayan bilir çok zor. İnşallah herkes en kısa zamanda atlatır inanın üstümden kocaman bir yük kalktı rahatladım artık.
Öyle yaparim olmazsa bugün tekrar deneyeceğim akşamYok canım hüsran olmaz hiç aklına olumsuz bişey getirme. Ama bence iki aparatının arasında bi aparat daha yap 10 cm civarı. Daha rahat olur senin için
Canım sen doktora gitmemişmiydin? Kan testi yaptırmadın mı kanda daha net çıkıyor sanırım bildiğim kadarıyla. Kendini çok şartlama bide çok düşünmek de iyi değil
Cok kafaya takiyorsun sen bunu arkadasim yaşadığın belirtiler piskolojik belli ki kendini hamile olduğuna şartlandiriyosun beynine o msji gonderiyosun öyle olmasini istedigin icin bu kadar kafaya takarsan o hamilelik belirtilerinin hepsini yaşaman da gayet normal... Benim bi yakinim vardi hamile kalmak istiyordu ama olmuyordu bi türlü doktora gittiğinde de hersey normal cikiyordu doktor demis cok kafaya taktigin icin stresten kaynaklaniyo olabilir demis neuse suan cok şükür hamile ama bu kadar kafaya takma canim ya biliyorum soylemesi kolay dersin ama cidden hic iyi degil bu senin icin yasadigin belirtiler piskolojinden kaynaklanan şeyler kendini hamile sananlarda veya hamile kalmak isteyenlerde oluyo böyle şeyler... Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallahcanlar 27 şubat 2016 adet olduğum tarıh,
27 mart 2016 adet olduğum tarıh
03.04.2016
08.04.2016
14.04.2016
17.04.2016 bu tarihler birliktelik tarihlerim
11.04.2016 dakı testte 0 çıktı
18.04.2016 dakı testte 1,20 cıktı
21.04.2016 bugunku Sonuç 1,40
birliktelik tarihlerinde 03.04 den sonra karın ağrısı ve bazı belırtıler yaşayınca gıttım yaptırdım sonuc oyle olunca tamam dedım yok ama sonra tekrar devam edınce ıkıncı gıttığımde 1,20 çıktı aklıma takılan madem yok neden karnım ağrıyor mıde bulantısı var gidiyorum gidiyorum yok yok ama on gun oncesınden benımgöğüslerimde batma olmazdı yanı anlam veremedım tecrubeli arkadaşlar sizce bir gebelik varmı
Cok kafaya takiyorsun sen bunu arkadasim yaşadığın belirtiler piskolojik belli ki kendini hamile olduğuna şartlandiriyosun beynine o msji gonderiyosun öyle olmasini istedigin icin bu kadar kafaya takarsan o hamilelik belirtilerinin hepsini yaşaman da gayet normal... Benim bi yakinim vardi hamile kalmak istiyordu ama olmuyordu bi türlü doktora gittiğinde de hersey normal cikiyordu doktor demis cok kafaya taktigin icin stresten kaynaklaniyo olabilir demis neuse suan cok şükür hamile ama bu kadar kafaya takma canim ya biliyorum soylemesi kolay dersin ama cidden hic iyi degil bu senin icin yasadigin belirtiler piskolojinden kaynaklanan şeyler kendini hamile sananlarda veya hamile kalmak isteyenlerde oluyo böyle şeyler... Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah
Darisi hepimizin basina. Gercekten cok zor ben hep sitedeyim surekli bakiyorum kontrol ediyorum yenen arkdslari okudukca daha cok mutlu oluyorum . Cunku gercekten cok kotu benden sonra evlenen arkdaslar acaba yapmia midir onlarda boylemidir hamileler midir falan diye dusunuyorum benden 1 ay sonra evlenen tanidik simdi bebegi oldu ben hala asamadim. Esim bebek istiyor cok kotu oluyorum oyle bebekleri sevdiginde.. ins bizde atlatiriz Allah hepimize yardimci olsun
Evet sana katılıyorum psikologlar bence de çözemiyorlar, ben psikologa gitseydim çözemezdim. Git evde parmak egzersizi yap deseydi asla yapamazdım o yüzden kadın doğuma gittim aynı zamanda cinsel terapi eğitimi alıyor uzun yıllardır bu işi iyi biliyor ve çok kısa sürede sorunumu çözdü. Ben asla egzersiz yapmam diye ortalığı yıkıyordum, inan tansiyonum düşüyordu. Ordan buralara geldiğime inanamıyorum. Pnsle yarıya kadar gidiyordu orda kalıyordu inanılmaz acı ve yanma oluyordu ama tedaviden sonra hepsinin kasmaktan dolayı olduğunu anladım. Durumu olan o ücretleri ödeyebilen herkes prof. Yardım almalı bencede ama durumu olmayan ve egzersizlere başlayıp ilerleyen arkadaşlarda yenebilir tabi. Doktorsuz olmaz diye bişey yok doktorla çok daha doğru olur sadece. Bende son boy aparatı asla yapamam dedim 1 hafta sonra doktor alıştıra alıştıra soktu bi baktım 15 dk sonra ben gayet rahat yapıyorum inanamadım. Zaten bir kaç gün sonrada eşimle denedim oldu. Allah kimseye bu derdi yaşatmasın yaşayan bilir çok zor. İnşallah herkes en kısa zamanda atlatır inanın üstümden kocaman bir yük kalktı rahatladım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?