Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaslar cok yuksek paralar istiyorlar 4000 5000 falan benim nerdeyse 6 7 aylik evimin kirasi. Ben veremem o kdr parayi acikcasi uyusturcu spreyle giriyor mu kizligim bozuldu mu ona bakiyrum. 1 2 kere deneyip tam birlesme saglasam yavas yavas spreyi keser onume bakarim ama ben spreye 20lira vermisim ztn kalkip 2 3 konusucak diye bi doktora 5000 veremem . Inanin veremem ve kendi kendime burdaki arkdslarla konussrak okuyarak sohbet ederek bu kdr ilerletmiskende acikcaci doktora gitmem ztn daha once psikologa gittim bi seans icin 300tl verdim baktm bisiy olmuyor kadin doguma gttm ve bana emlayi onerdi. Emlada bi nevi uyusturucu. Ha emla ha sprey bnm icin bsy farketmio . Kadn dogum onerdiyse ben kullanrm yani farketmez bnm icin kullanmak istemeyenede saygm var. Sonucta herkesn kendi tercihi. Ama ztn cok vakit kaybetmisken bide para kaybedemem. Olsaydi belki verirdim ama ben kzlgmi spreyle dun bozdurdum ve hissetmedm devamda edicem :)

11 i çok rahat alıyormuydun? Bir de her egzersizde inceden başla yine canım bende sonradan sızlama olmamıştı hiç,ilk girişte zorlansanda sonradan normale dönüyordur az kaldı son aşamadasın halledeceksin
11 le adet olmadan önce bir defa egzersiz yaptim sadece rahat almistim sonra kalinlastirip 12 ye cikardim adet oldum adet sonrasi 11 yapmadan 12 denedim boy boy aparatim yok benim 2 tane var sadece birisi 6-7 cm filan civarinda herseferinde ilk basta onunla yapiyorum biraz rahatlayayim diye sonra büyük olana geçiyorum tek tek 9 10 11 diye boy boy yok en son kullandığımi kalinlastiriyorum hep dolayisiyal bi öncesi olmuyo insallah hallolur artik ya hüsran olmaz insallah

İnş canım. Darısı tüm başaramayanlara

Maddiyat ta zorlayabilir insanı benim gibi çalışıp çalıştığı yerden destek alamayan ve işten izin alıp gidemeyen arkadaşlarda var. Buraya gelip doktor ismi söyleyenlere o kadar kızıyorum ki. Burda kendi imkanlarıyla bişeyler yapmaya çalışan insanlar var. Zaten bu sıkıntıyı çeken insan bütün doktorları araştırmıştır biliyodur yani. Gitme imkanı olan insan burda bu kadar kötü bi psikolojjiyle kendi kendini tedavi etmeye çalışmaz. Biraz empati kurun lütfen

Bende oyleyim canim 1 senedir bekledim doktora giderim bi sekil Hallederim falan diye annem beni psikologa goturdu seansa 300 verdik bi ise yaramadi. Konusuo sadece. Ne sakinlestirici ne bi oneri. Ben sonra ben kadn doguma gttm ordaki doktora 20lira muayane ucreti verdm bakti bsy yok emla kullan asarsn dedi. Bende emla yerine burdaki arkdslar sayesnde sprey aldm kizlikgi bozduk .d ben ztn 1 senede ancak toplardm 5000 tlyi . Oda herseyden kendimi sikarak kusura bakmayn arkdslar tabiki doktorlara gidilmesi gerek gitmeyn demiyorum ama bi doktora 5000 tl cok fazla. Burun estetigi yapan arkdsm 3000 verms. Ameliyat falan. Bu doktor 2 konusucak alicak eline aleti bzm vajinaya sokmamizi ogreticek sonra 5000i cebe aticak. Valla ben deneye yanila aparati vajime sokmayi basardim . Bu iside deneyerek bulucam vakit kaybediyorm belki tamam bunu kabul ediyorm ama ztn 1 sene gecirmisim smdi artk brsey farketmiyor 1 seneden sonra doktora gitmek benim icin.. kendim basarma tarafindayim

canlar 27 şubat 2016 adet olduğum tarıh,
27 mart 2016 adet olduğum tarıh

03.04.2016
08.04.2016
14.04.2016
17.04.2016 bu tarihler birliktelik tarihlerim

11.04.2016 dakı testte 0 çıktı
18.04.2016 dakı testte 1,20 cıktı
21.04.2016 bugunku Sonuç 1,40

birliktelik tarihlerinde 03.04 den sonra karın ağrısı ve bazı belırtıler yaşayınca gıttım yaptırdım sonuc oyle olunca tamam dedım yok ama sonra tekrar devam edınce ıkıncı gıttığımde 1,20 çıktı aklıma takılan madem yok neden karnım ağrıyor mıde bulantısı var gidiyorum gidiyorum yok yok ama on gun oncesınden benımgöğüslerimde batma olmazdı yanı anlam veremedım tecrubeli arkadaşlar sizce bir gebelik varmı

Evet sana katılıyorum psikologlar bence de çözemiyorlar, ben psikologa gitseydim çözemezdim. Git evde parmak egzersizi yap deseydi asla yapamazdım o yüzden kadın doğuma gittim aynı zamanda cinsel terapi eğitimi alıyor uzun yıllardır bu işi iyi biliyor ve çok kısa sürede sorunumu çözdü. Ben asla egzersiz yapmam diye ortalığı yıkıyordum, inan tansiyonum düşüyordu. Ordan buralara geldiğime inanamıyorum. Pnsle yarıya kadar gidiyordu orda kalıyordu inanılmaz acı ve yanma oluyordu ama tedaviden sonra hepsinin kasmaktan dolayı olduğunu anladım. Durumu olan o ücretleri ödeyebilen herkes prof. Yardım almalı bencede ama durumu olmayan ve egzersizlere başlayıp ilerleyen arkadaşlarda yenebilir tabi. Doktorsuz olmaz diye bişey yok doktorla çok daha doğru olur sadece. Bende son boy aparatı asla yapamam dedim 1 hafta sonra doktor alıştıra alıştıra soktu bi baktım 15 dk sonra ben gayet rahat yapıyorum inanamadım. Zaten bir kaç gün sonrada eşimle denedim oldu. Allah kimseye bu derdi yaşatmasın yaşayan bilir çok zor. İnşallah herkes en kısa zamanda atlatır inanın üstümden kocaman bir yük kalktı rahatladım artık.

Yok canım hüsran olmaz hiç aklına olumsuz bişey getirme. Ama bence iki aparatının arasında bi aparat daha yap 10 cm civarı. Daha rahat olur senin için

Canım sen doktora gitmemişmiydin? Kan testi yaptırmadın mı kanda daha net çıkıyor sanırım bildiğim kadarıyla. Kendini çok şartlama bide çok düşünmek de iyi değil

Darisi hepimizin basina. Gercekten cok zor ben hep sitedeyim surekli bakiyorum kontrol ediyorum yenen arkdslari okudukca daha cok mutlu oluyorum . Cunku gercekten cok kotu benden sonra evlenen arkdaslar acaba yapmia midir onlarda boylemidir hamileler midir falan diye dusunuyorum benden 1 ay sonra evlenen tanidik simdi bebegi oldu ben hala asamadim. Esim bebek istiyor cok kotu oluyorum oyle bebekleri sevdiginde.. ins bizde atlatiriz Allah hepimize yardimci olsun

Canım sen doktora gitmemişmiydin? Kan testi yaptırmadın mı kanda daha net çıkıyor sanırım bildiğim kadarıyla. Kendini çok şartlama bide çok düşünmek de iyi değil

Canım ben hiç istemiyorum hanı düşünüp kafaya takmak ama onla alakalı değil karın ağrısı ve gaz var bende normaldede rahatsızlanıyorum bugunde iş yerinde bayılma derecesine geldim eşimde akşam acile götürdü o sırada yapıyolar butun testleri bugun doktor dedi böyle böyle diye sonuçla alakalı öyle yanı canım

Cok kafaya takiyorsun sen bunu arkadasim yaşadığın belirtiler piskolojik belli ki kendini hamile olduğuna şartlandiriyosun beynine o msji gonderiyosun öyle olmasini istedigin icin bu kadar kafaya takarsan o hamilelik belirtilerinin hepsini yaşaman da gayet normal... Benim bi yakinim vardi hamile kalmak istiyordu ama olmuyordu bi türlü doktora gittiğinde de hersey normal cikiyordu doktor demis cok kafaya taktigin icin stresten kaynaklaniyo olabilir demis neuse suan cok şükür hamile ama bu kadar kafaya takma canim ya biliyorum soylemesi kolay dersin ama cidden hic iyi degil bu senin icin yasadigin belirtiler piskolojinden kaynaklanan şeyler kendini hamile sananlarda veya hamile kalmak isteyenlerde oluyo böyle şeyler... Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah

Hayırlısı bakalım

İnanki ben çok kötü durumdaydım asla egzersiz yapmam diye ortalığı yıkıyordum. Pnsle halledicem diyordum ve yarıda kalıyordum. Çok fazla acı ve yanma oluyordu ilerlemiyordu. Ve ben kendi başıma egzersiz yapamadım sizler benden öndesiniz. Egzersiz olmadan çok zor inanki sprey vs geçici çözüm ve zarar verebilirsin çocuk içinde riskli diyor doktorlar. Küçük ihtimal ama inanki değmez. Spreyle yapmak istiyorsan 1 2 den fazla kullanma. Ordan bebek çıkıyor çok esnek bi yapısı var tamamen kasmaktan o acı ben seni çok iyi anlıyorum acımadan olması mümkün değil bendemi problem var diyordum ama öyle değilmiş. Kendini şartlama lütfen sadece inan bu dertten kurtulacaksın.

Canim senin en son yaptigin aparat kac cm di?

Cok sukur sonunda 12 cm olan son boyu da alabildim bu aksam:) sonuna kadar goturemedim ama onemli olan yeri geçti ya aglamakla gülmek arasi karmakarisik bi ruh halindeyim:) daha rahat olana kadar devam edip esli deneme yapmak istiyorum lutfen dua edin bu ay basarmaj istiyorum artik. 10 ay sonra yeni evli gibi hissedelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…