- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.201
Ayyy valq canim seni takipteydim cok cok sevindimm herwey zamanla rayina oturucak simdiii durmak yok yolq devammm:)Arkadaşlar çok şükür Rabbim'e başardim bende hamdolsun nisan gelini oldumbinlerce kez şükürler olsun cok mutluyum burda ki basari hikayelerini okudukca acaba bende bi gün yazacak miyim böyle derdim bunu yazmak hayaldi benim icin ama gerçekleşti cok şükür egzersiz yapip sonrasinda hemen esimle denedim ve şükür pns i rahatlikla alabildim git gel yapamadik kastim kendimi ama o da olur inşallah... Destek olan bütün arkadaslara çoooook teşekkürler Allah razi olsun hepinizden Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardim etsin herkesin yenip yuvalarinda mutlu mesut yaşamasini nasip etsin inşallah...
Cok sagol canim umarim bi daha ki sefere daha rahat olurum git gelleri de yapabiliriz insallahAyyy valq canim seni takipteydim cok cok sevindimm herwey zamanla rayina oturucak simdiii durmak yok yolq devammm:)
Arkadaşlar çok şükür Rabbim'e başardim bende hamdolsun nisan gelini oldumbinlerce kez şükürler olsun cok mutluyum burda ki basari hikayelerini okudukca acaba bende bi gün yazacak miyim böyle derdim bunu yazmak hayaldi benim icin ama gerçekleşti cok şükür egzersiz yapip sonrasinda hemen esimle denedim ve şükür pns i rahatlikla alabildim git gel yapamadik kastim kendimi ama o da olur inşallah... Destek olan bütün arkadaslara çoooook teşekkürler Allah razi olsun hepinizden Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardim etsin herkesin yenip yuvalarinda mutlu mesut yaşamasini nasip etsin inşallah...
Canım hic endiselenme.bende de gelmisti. Hatta benim arkadasimin bir hafta regl gibi devam etmis.geciyor merak etme.ama gecmezse bir doktora gorunursunArkadaslar kizligimi carsba gecesi esim bozmustu ertesi gun butun gun hic kan gelmedi. Ama gegödi bir iki damla sizce nedendir ? Boyle olan var mi ya tedirgin oldum
Canım hic endiselenme.bende de gelmisti. Hatta benim arkadasimin bir hafta regl gibi devam etmis.geciyor merak etme.ama gecmezse bir doktora gorunursun
Canım benim maşallah sana bak isteyince oluyomuş. Çok şükür bitti seninde sıkıntıların nasıl oldu pozisyon falan anlatsanaArkadaşlar çok şükür Rabbim'e başardim bende hamdolsun nisan gelini oldumbinlerce kez şükürler olsun cok mutluyum burda ki basari hikayelerini okudukca acaba bende bi gün yazacak miyim böyle derdim bunu yazmak hayaldi benim icin ama gerçekleşti cok şükür egzersiz yapip sonrasinda hemen esimle denedim ve şükür pns i rahatlikla alabildim git gel yapamadik kastim kendimi ama o da olur inşallah... Destek olan bütün arkadaslara çoooook teşekkürler Allah razi olsun hepinizden Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardim etsin herkesin yenip yuvalarinda mutlu mesut yaşamasini nasip etsin inşallah...
Amin canim hayırlısıyla inşallah.Cok sevindimmm darisi bize ins . Allah bizede yardimci olsun . Bizde yenelim bebegimiz olsun
Sagol canim. En son 12 cm aparatla egzersiz yaptim iste sadece 2 kez yaptim onceki gün ve dün gece 12 cm aldigimi duyunca denemek istedi eşim aliyorsun iste bak dedi bende tedirgindim ama kirmamak icin deneyelim dedim ben hazir olunca soyleyecem sana dedim iste once kucuk aparat aldim ona biraz uyusturucu krem sürüp girdirdim beklettim uyusmasini zaten son aparatlari oyle aliyordum genelde daha sonra uyuşunca 12 cm lik aparati aldim iki üç kez girdirip cikarttim ilk seferde zorlaniyosun biraz ama sonrakiler daha rahat oluyo iste orasi genişlemiş oluyo zaten bi kac kez sokup cikarinca ardından esimle denedim ve oldu cok şükür biraz bekletip sonra çıkarıp tekrar aldim aparat gibi yani ama gel git olmadi aparatla da fazla gel git yapamiyodum zaten insallah devami gelir hayirlisyla o da olur inşallahCanım benim maşallah sana bak isteyince oluyomuş. Çok şükür bitti seninde sıkıntıların nasıl oldu pozisyon falan anlatsana
Canim senin en son yaptigin aparat kac cm di?
Olur canım olur merak etme. Herşey bitti artık şükür bi defa yaptın ya gerisi de gelir. Hangi kremi kullanıyosun beni hiç uyuşturmuyo bişey ya. Bi de pozisyonun misyonerde mi yaptın egzersizlerin gibiSagol canim. En son 12 cm aparatla egzersiz yaptim iste sadece 2 kez yaptim onceki gün ve dün gece 12 cm aldigimi duyunca denemek istedi eşim aliyorsun iste bak dedi bende tedirgindim ama kirmamak icin deneyelim dedim ben hazir olunca soyleyecem sana dedim iste once kucuk aparat aldim ona biraz uyusturucu krem sürüp girdirdim beklettim uyusmasini zaten son aparatlari oyle aliyordum genelde daha sonra uyuşunca 12 cm lik aparati aldim iki üç kez girdirip cikarttim ilk seferde zorlaniyosun biraz ama sonrakiler daha rahat oluyo iste orasi genişlemiş oluyo zaten bi kac kez sokup cikarinca ardından esimle denedim ve oldu cok şükür biraz bekletip sonra çıkarıp tekrar aldim aparat gibi yani ama gel git olmadi aparatla da fazla gel git yapamiyodum zaten insallah devami gelir hayirlisyla o da olur inşallah
Evet misyonerde yaptim egzersizi eşli denemede oyle daha rahat oldu sonra eşime arkami dönüp o şekilde de denedim öyle de girdi ama rahat edemedim. uyuşuyordur canim sen oyle saniyorsundur tamaman hissizlik olmuyo ki yine o basıçı hissediyorsun illa ki hissedeceksin ama aci olmuyo kendini rahat birakirsan... Ben de 3-4 tane anestezik ilac var 3 krem 1 tane de sprey lazere gidiyorum ben o gittigim merkezde epilasyon icin aldigim uyusturcu bi jel var +plus jel onu sürdüm ben egzersizlerim de emla da var elimde o da cok etkili anestolün pek etkisini gormedim bende gören arkadaslar var ama sprey de oldukca etkili icine sıkabilirsen ama ben icime sıkamadim spreyi girişe sıkıyodum ancak o yüzden ondan da vazgectim aparata krem sürüp icimde bekletmek daha cok işe yaradi bende senin elinde hangisi varOlur canım olur merak etme. Herşey bitti artık şükür bi defa yaptın ya gerisi de gelir. Hangi kremi kullanıyosun beni hiç uyuşturmuyo bişey ya. Bi de pozisyonun misyonerde mi yaptın egzersizlerin gibi
Sprey var canm bi de biolyn diye bi krem. Krem zaten hiç etki etmiyo. Sprey biraz daha iyi. Emla alamadım henüz ama o da sprey gibi sanırım %10 diyo çünküEvet misyonerde yaptim egzersizi eşli denemede oyle daha rahat oldu sonra eşime arkami dönüp o şekilde de denedim öyle de girdi ama rahat edemedim. uyuşuyordur canim sen oyle saniyorsundur tamaman hissizlik olmuyo ki yine o basıçı hissediyorsun illa ki hissedeceksin ama aci olmuyo kendini rahat birakirsan... Ben de 3-4 tane anestezik ilac var 3 krem 1 tane de sprey lazere gidiyorum ben o gittigim merkezde epilasyon icin aldigim uyusturcu bi jel var +plus jel onu sürdüm ben egzersizlerim de emla da var elimde o da cok etkili anestolün pek etkisini gormedim bende gören arkadaslar var ama sprey de oldukca etkili icine sıkabilirsen ama ben icime sıkamadim spreyi girişe sıkıyodum ancak o yüzden ondan da vazgectim aparata krem sürüp icimde bekletmek daha cok işe yaradi bende senin elinde hangisi var
Canım canı gönülden tebrik ederim.o kadar sevindim mutlu oldum ki yemin ederim kendim başarmış gibi hissettim. Maşallah sana.inşallah bundan sonrası çok daha kolay ve güzel olacak. Darısı bize inşallah. Benim de regl yarın biter bir an önce egzersize başlayıp güzel haberi vermek için sabirsizlaniyorum. Dua Et bize de cnm.Arkadaşlar çok şükür Rabbim'e başardim bende hamdolsun nisan gelini oldumbinlerce kez şükürler olsun cok mutluyum burda ki basari hikayelerini okudukca acaba bende bi gün yazacak miyim böyle derdim bunu yazmak hayaldi benim icin ama gerçekleşti cok şükür egzersiz yapip sonrasinda hemen esimle denedim ve şükür pns i rahatlikla alabildim git gel yapamadik kastim kendimi ama o da olur inşallah... Destek olan bütün arkadaslara çoooook teşekkürler Allah razi olsun hepinizden Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardim etsin herkesin yenip yuvalarinda mutlu mesut yaşamasini nasip etsin inşallah...
Biolyn kremi duymustum ben merak ediyordum ama almamistim doktorlarin filan kullandigini duymustum şaşırdım etki etmemesine evet etkisi ayni olabilir ikiside cok etkili gercekten ama dedigim gibi kremi 1 parmak kalınlığında bi aparata sürüp icine alip bekletirsen daha iyi olur içi de uyuşmuş olur spreyle sadece girişi uyuşturuyosun ama spreyin cubugunu icine sokup sıkabiliyorsan oyle yap bi dene oyle deneSprey var canm bi de biolyn diye bi krem. Krem zaten hiç etki etmiyo. Sprey biraz daha iyi. Emla alamadım henüz ama o da sprey gibi sanırım %10 diyo çünkü
Cok teşekkür ederim canim sagol darısı sizlere ben senden cok ümitliyim Allahin izni ile en kisa zamanda başarı haberi verecegine eminim çünkü maşallah benden daha azimlisin sen azmin sonu zafer Allah'in izni ileCanım canı gönülden tebrik ederim.o kadar sevindim mutlu oldum ki yemin ederim kendim başarmış gibi hissettim. Maşallah sana.inşallah bundan sonrası çok daha kolay ve güzel olacak. Darısı bize inşallah. Benim de regl yarın biter bir an önce egzersize başlayıp güzel haberi vermek için sabirsizlaniyorum. Dua Et bize de cnm.
Arkadaşlar çok şükür Rabbim'e başardim bende hamdolsun nisan gelini oldumbinlerce kez şükürler olsun cok mutluyum burda ki basari hikayelerini okudukca acaba bende bi gün yazacak miyim böyle derdim bunu yazmak hayaldi benim icin ama gerçekleşti cok şükür egzersiz yapip sonrasinda hemen esimle denedim ve şükür pns i rahatlikla alabildim git gel yapamadik kastim kendimi ama o da olur inşallah... Destek olan bütün arkadaslara çoooook teşekkürler Allah razi olsun hepinizden Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardim etsin herkesin yenip yuvalarinda mutlu mesut yaşamasini nasip etsin inşallah...
Teşekkürler canim cok sagol darısı bu sıkıntıyı yaşayan herkese inşallah evet gercekten isteyince azmedince Rabbim yardim ediyo ve oluyo mücadele etmek hemen pes etmemek lazim yapamiyorum diyip kenara çekilince hicbisey olmuyo zaman su gibi akip gidiyo ve esinle daha cok yipraniyorsun zaman gectikceCanim benim cokk sevindim yaa masallah sana, biz kadinlar neyi isteyip de yapamayiz ki iste vajinismus bizden korksun tebrik ederim canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?