- 25 Ocak 2016
- 389
- 241
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.221
Çok sağol canım benim yardım ettiğin için. Şimdi çok fena gribim ayakta duramıyorum. O yüzden iki üç gündür yapamıyorum egzersiz ama biraz toparlar toparlamaz başlıycam hemen. En son dokuz cm i aldım biraz rahattım. Devam edicem inşBiolyn kremi duymustum ben merak ediyordum ama almamistim doktorlarin filan kullandigini duymustum şaşırdım etki etmemesine evet etkisi ayni olabilir ikiside cok etkili gercekten ama dedigim gibi kremi 1 parmak kalınlığında bi aparata sürüp icine alip bekletirsen daha iyi olur içi de uyuşmuş olur spreyle sadece girişi uyuşturuyosun ama spreyin cubugunu icine sokup sıkabiliyorsan oyle yap bi dene oyle dene
Arkadaşlar çok şükür Rabbim'e başardim bende hamdolsun nisan gelini oldumbinlerce kez şükürler olsun cok mutluyum burda ki basari hikayelerini okudukca acaba bende bi gün yazacak miyim böyle derdim bunu yazmak hayaldi benim icin ama gerçekleşti cok şükür egzersiz yapip sonrasinda hemen esimle denedim ve şükür pns i rahatlikla alabildim git gel yapamadik kastim kendimi ama o da olur inşallah... Destek olan bütün arkadaslara çoooook teşekkürler Allah razi olsun hepinizden Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardim etsin herkesin yenip yuvalarinda mutlu mesut yaşamasini nasip etsin inşallah...
Amin canim. Evet 20 ay oldu bu yaz nasipse 2 yil dolacak insallah herkes yener bende gün aşırı yapmayi düşünüyorum sen ilk birlesmede git gel yapabilmişmiydin ben yapamadim ama o da olur inşallahcnm senin adına çok sevindim, tebrik ediyorummm seni.... lütfen ara vermeden devam et, bende yendim biliyorsun ama enfeksiyon oldum yendikten iki gün sonra şimdi regl bitmek üzere o yüzden tekrar tekrar deneyemedik, inşallah atlatınca ara vermeden deneyeceğim...
senin adına gerçekten çok sevindim yanlış hatırlamıyorsam iki yıl seninde benimde öyleydi, Rabbim diğer yenemeyenlere de tez zamanda yardım etsin......
Devam et canim cok fazla ara verme sakin çünkü araya cok zaman girince cesaretin kırılıyo tekrar erteleme iç güdüsü oluşuyo ben 11 ile adet olmadan önce bi defa adet sonrasi 12 cm ile 2 defa egzersiz yaptim diger 9 10 cm de filan da en fazla iki defa filan yapmisimdir cok uzun uzun yapmadim yani alışayim diye girdigi zaman baktim rahat aliyosam digerine gectim bi süre bunda kalayim diye beklemedim gel git de yapamiyordum fazla insallah pns le alışırım gel gitleredeÇok sağol canım benim yardım ettiğin için. Şimdi çok fena gribim ayakta duramıyorum. O yüzden iki üç gündür yapamıyorum egzersiz ama biraz toparlar toparlamaz başlıycam hemen. En son dokuz cm i aldım biraz rahattım. Devam edicem inş
Çok sağol canım Allah razı olsun. Ben zaten yaklaşık yirmi gün kadar ara verdim sonra hiç egzersiz yapmak bile istemiyodum çok şükür başladım ama bu seferde grip oldum. Seni görünce daha bi azim geliyo mutlaka devam edip yenicem bende. Altı ay oldu henüz ama o kadar yıprandık ki anlatamam. Kocamın bakışları bile değişti. Onu geri kazanabilir miyim bilmiyorum ama. En azından bu durumu yenip çabamı göstermek istiyorumS Sweetdreams08 bu arada cok geçmiş olsun canim Rabbim sifalar versin
Canim tebrik edrim seni gerçekten azmine hayran kaldim.sen egzersize basladiginda ben 10 cm yapabiliyordum.sen egzersizi birirdin bide üstüne bu işide halletin ben hala 12 ile egzersiz yapiyorum.Teşekkürler canim cok sagol darısı bu sıkıntıyı yaşayan herkese inşallah evet gercekten isteyince azmedince Rabbim yardim ediyo ve oluyo mücadele etmek hemen pes etmemek lazim yapamiyorum diyip kenara çekilince hicbisey olmuyo zaman su gibi akip gidiyo ve esinle daha cok yipraniyorsun zaman gectikce
gelmezz bitti o is hergun iliskiye gir artik bitti yaptin artik:)))tebriklerArkadaslar yardim edin acilll ... az once cok agliyordum anne olamiycam diye. Bi cesaretle kendime uyusturucu sprey sktm esimle deneme yaptim. Esim yine girmedi dedi bende kalktm lavaboya gidiodum ki esim seslendi kan olmusum dedi. Ben girdim lavaboya bi baktm heryerim kan. Kizligim bozulmus. Sprryle uyustugum icin hissetmemisim ama bozulmus. Acaba 2. Denememde yine kan gelir mi bayagi geldi yarim cay bardagi kadar kan geldi
Gelme
gelmezz bitti o is hergun iliskiye gir artik bitti yaptin artik:)))tebrikler
Cnm kumaş sar içine hiç bişey koymadan çok sert olmadığı için acitmaz. Ben oyle yapuyorum hiç zorlanmadım şimdiye kadar. Sert olunca biyerlere çarpıyor sanki ilerletmesi de zor oluyorKizlar ben aparat almistim ama cok sert geliyo . ondan kulak copune pecete sarip strecleyip pecete sarip genisletyrm surekli ama yarisini alablyrm illa tamamen sokmak sartmi hani penisinde basi girdimi devami gelir diye dusunuyorum
Canm evet sert yapamdm .bide yarisini aliyorum ilerletmiyorum olurmukiiCnm kumaş sar içine hiç bişey koymadan çok sert olmadığı için acitmaz. Ben oyle yapuyorum hiç zorlanmadım şimdiye kadar. Sert olunca biyerlere çarpıyor sanki ilerletmesi de zor oluyor
TebrikleeerArkadaşlar çok şükür Rabbim'e başardim bende hamdolsun nisan gelini oldumbinlerce kez şükürler olsun cok mutluyum burda ki basari hikayelerini okudukca acaba bende bi gün yazacak miyim böyle derdim bunu yazmak hayaldi benim icin ama gerçekleşti cok şükür egzersiz yapip sonrasinda hemen esimle denedim ve şükür pns i rahatlikla alabildim git gel yapamadik kastim kendimi ama o da olur inşallah... Destek olan bütün arkadaslara çoooook teşekkürler Allah razi olsun hepinizden Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardim etsin herkesin yenip yuvalarinda mutlu mesut yaşamasini nasip etsin inşallah...
Simdi egzersiz yapicam aparatla cok heyecsnlym bakalm alabilicek miyim korkuyorum ya
Canım kanama olmaz artık büyük ihtimalle o seni korkutmasın. Bir kere yapmışsan devamı da gelir zaten inşallah hiç gerilme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?