Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok sağol canım benim yardım ettiğin için. Şimdi çok fena gribim ayakta duramıyorum. O yüzden iki üç gündür yapamıyorum egzersiz ama biraz toparlar toparlamaz başlıycam hemen. En son dokuz cm i aldım biraz rahattım. Devam edicem inş

cnm senin adına çok sevindim, tebrik ediyorummm seni.... lütfen ara vermeden devam et, bende yendim biliyorsun ama enfeksiyon oldum yendikten iki gün sonra şimdi regl bitmek üzere o yüzden tekrar tekrar deneyemedik, inşallah atlatınca ara vermeden deneyeceğim...
senin adına gerçekten çok sevindim yanlış hatırlamıyorsam iki yıl seninde benimde öyleydi, Rabbim diğer yenemeyenlere de tez zamanda yardım etsin......

Amin canim. Evet 20 ay oldu bu yaz nasipse 2 yil dolacak insallah herkes yener bende gün aşırı yapmayi düşünüyorum sen ilk birlesmede git gel yapabilmişmiydin ben yapamadim ama o da olur inşallah

Devam et canim cok fazla ara verme sakin çünkü araya cok zaman girince cesaretin kırılıyo tekrar erteleme iç güdüsü oluşuyo ben 11 ile adet olmadan önce bi defa adet sonrasi 12 cm ile 2 defa egzersiz yaptim diger 9 10 cm de filan da en fazla iki defa filan yapmisimdir cok uzun uzun yapmadim yani alışayim diye girdigi zaman baktim rahat aliyosam digerine gectim bi süre bunda kalayim diye beklemedim gel git de yapamiyordum fazla insallah pns le alışırım gel gitlerede

S Sweetdreams08 bu arada cok geçmiş olsun canim Rabbim sifalar versin
Çok sağol canım Allah razı olsun. Ben zaten yaklaşık yirmi gün kadar ara verdim sonra hiç egzersiz yapmak bile istemiyodum çok şükür başladım ama bu seferde grip oldum. Seni görünce daha bi azim geliyo mutlaka devam edip yenicem bende. Altı ay oldu henüz ama o kadar yıprandık ki anlatamam. Kocamın bakışları bile değişti. Onu geri kazanabilir miyim bilmiyorum ama. En azından bu durumu yenip çabamı göstermek istiyorum

7 aylik evliyim bende ,geçen hafta bir defa yapmstk ama hic git gel olmamisti regl olustum pesinden daha yapamamstk oyle kalimisti.tekrar yapamam diue korkuyordm ama.iki gün önce regl bitti gwne denedik ve iki gün peş peşe yapabildim git gel de yaptk dünkü cok rahat oldu özellikle.. Bugun tekrar deneyecez umarım.olur gene yapamam diye korkuyorm,bugün de yapabilirsem tamamen bitti diye bakcam bu ise,Rabbime şükürler olsun mutluluğum.tarif edilemz şuan.Allahim herkesin yardimcisi olsun

Canim tebrik edrim seni gerçekten azmine hayran kaldim.sen egzersize basladiginda ben 10 cm yapabiliyordum.sen egzersizi birirdin bide üstüne bu işide halletin ben hala 12 ile egzersiz yapiyorum.
Tam 20 gündür her gece bu gece esimle deneyecegim diyorum,aksam olunca vazgeçip bir sonraki gune erteliyorum.
Cinsellikten iyce uzaklastim galiba bep bu iletten kurtulmak icin neler çekiyorum,hemde elimde imkan varken itiyorum.
Ben bile anlayamiyorum kendimi

Gelme
gelmezz bitti o is hergun iliskiye gir artik bitti yaptin artik:)))tebrikler

Kizlar ben aparat almistim ama cok sert geliyo . ondan kulak copune pecete sarip strecleyip pecete sarip genisletyrm surekli ama yarisini alablyrm illa tamamen sokmak sartmi hani penisinde basi girdimi devami gelir diye dusunuyorum

Kızlar ben 12 cm aparattaydim sonra araya regl girdi deneyemedik şimdi napayim ben bi kaç egzersiz yapıp öyle eşli deneme yapayım demi bide eşli deneme yapmadan hemen önce egzersiz yapsam dağa faydali olur sanki çünkü yenen arkadaşlar hep öyle yapmışlar

Kizlar ben aparat almistim ama cok sert geliyo . ondan kulak copune pecete sarip strecleyip pecete sarip genisletyrm surekli ama yarisini alablyrm illa tamamen sokmak sartmi hani penisinde basi girdimi devami gelir diye dusunuyorum
Cnm kumaş sar içine hiç bişey koymadan çok sert olmadığı için acitmaz. Ben oyle yapuyorum hiç zorlanmadım şimdiye kadar. Sert olunca biyerlere çarpıyor sanki ilerletmesi de zor oluyor

Tebrikleeer

Kızlar ben bu akşam eşimle deneyeceğim, bugun 12 cm birkaç kez aldım daha rahat oldu sonuncular çok şükür. Yine aparatla çalışıp ardından denemek istiyorum, bana dua edin kalbim pır pır..

Canım kanama olmaz artık büyük ihtimalle o seni korkutmasın. Bir kere yapmışsan devamı da gelir zaten inşallah hiç gerilme

Canim kan geldi ya tek basima aparatla vlcalisicaktim once hep parmagimla basliyordum. Parmagimi nefes alip ikinarak sokuyorum yavas yavas normalde yaptgmda hic kan gelmezdi ama kizlgm gtti ya simdi parmagmu soktum kan gelmeye basladi parmak falan hep kan oldu bende biraktm bu normal mi ya pazartesiye randevu alicam gidcem korkuyorm iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…