- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.241
Tebrik ederim canm çok sevindim senin adınaArkadaşlar çok şükür Rabbim'e başardim bende hamdolsun nisan gelini oldumbinlerce kez şükürler olsun cok mutluyum burda ki basari hikayelerini okudukca acaba bende bi gün yazacak miyim böyle derdim bunu yazmak hayaldi benim icin ama gerçekleşti cok şükür egzersiz yapip sonrasinda hemen esimle denedim ve şükür pns i rahatlikla alabildim git gel yapamadik kastim kendimi ama o da olur inşallah... Destek olan bütün arkadaslara çoooook teşekkürler Allah razi olsun hepinizden Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardim etsin herkesin yenip yuvalarinda mutlu mesut yaşamasini nasip etsin inşallah...
Selam arkadaşlar uzun bir süredir takip ediyorum burayı üye oldum bende bahsettim biraz kendimden egzersize başlıcam bende yapıcam dedim ama ne kendimde o azmi cesareti bulabildim nede artık eşimde bekleyecek sabır kaldı o yüzden iyi bir doktor yardımı almaya karar verdik .çünkü giden sadece Zaman olmuyor birbirine olan bağlılık gidiyor saygı gidiyor ve gitgide daha da kötü bir durum alıyor bi Zaman sonra alışkanlık ta oluyor önemsemiyorsun ama oda kötü çünkü ortada bir amaç kalmıyor bi paylaşım yok .çaresizim artık ve bu tedavi artık son şansımız ya olacak yada artık uzatıp eşimin de hayatını hayallerini mahvetmek istemiyorum sizden ricam Can'larım İstanbul içi doktor tavsiyesi tedavi olup yenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
İlgin için teşekkür ederim canm inşallah bende bi an evvel yenerimBen doktorumdan çok memnun kaldım ki çok çaresiz durumdaydım. Kısa sürede hallettik özelden yazıyorum sana bi görüş içine sinerse gidersin.
Senin adına Nasıl sevindiğimi anlatamam seninle çok uzun yollar yürüdük ve sonun da başardın sende çok ama çok mutluyum canı gönülden tekrar tekrar tebrik ediyorum eşinle bundan sonra Mutlu umutlu huzurlu bir hayat bekliyor sizi Can'ım arkadaşımArkadaşlar çok şükür Rabbim'e başardim bende hamdolsun nisan gelini oldumbinlerce kez şükürler olsun cok mutluyum burda ki basari hikayelerini okudukca acaba bende bi gün yazacak miyim böyle derdim bunu yazmak hayaldi benim icin ama gerçekleşti cok şükür egzersiz yapip sonrasinda hemen esimle denedim ve şükür pns i rahatlikla alabildim git gel yapamadik kastim kendimi ama o da olur inşallah... Destek olan bütün arkadaslara çoooook teşekkürler Allah razi olsun hepinizden Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardim etsin herkesin yenip yuvalarinda mutlu mesut yaşamasini nasip etsin inşallah...
Patate iki aylik evliyim ilk gece basi girmisti penisin oda zar zor kan geldi uc gun rahat surdu o kanama bende ara ara bide wc de geliyo kesiliyo sonra.basini yine aldim tekrar kanamam olmadi ama bir hafta sonra falan ara verdikten sonra dememistik o zaman..tabi ilk gunler bilmiyodum vaji oldumu.otesine gidemedim egzersizde yapamiyorum ben spreyin adini sorcaktim size wemcaine mi acaba
E
Evet canim wemcaine sprey uyusturuyor bende burdaki arkdslardan ogrendim bu bendeki kan ne zaman durucak peki korkuyorum ya
Ya ben bu spreyi kullandim bugun hic uyusturmadi vede cok yanma oldu zor dayandm
Anladim canım Teşekkürler.seninde gizunZedelenmiş oluyor sonuçta bir gün bekle istersen acı olmasn diye,bu benim kendi fikrim tabi sen bilirsin yine de ama ilk gece iliskiden sonra da bi gün iki gün kadar ara vermek iyi diyorlardi ordan yola cikarak söylüyorum @Serenlik
Yaaaa tam yaklastim derken hep birsey çıkıyor,ama haklisin sanirim en az 1 gun bekleyeyim bari.Zedelenmiş oluyor sonuçta bir gün bekle istersen acı olmasn diye,bu benim kendi fikrim tabi sen bilirsin yine de ama ilk gece iliskiden sonra da bi gün iki gün kadar ara vermek iyi diyorlardi ordan yola cikarak söylüyorum @Serenlik
Tsk canm sukurler olsun ki bitti artk,darisi herkeseAnladim canım Teşekkürler.seninde gizun
Yaaaa tam yaklastim derken hep birsey çıkıyor,ama haklisin sanirim en az 1 gun bekleyeyim bari.
Seninde gözün aydin canım ne güzel emeklerinin karşılığını aldin
Masallah canim tebrikler. Bende dün ilk defa pns i alabildim cok şükür git gel yapamadim ama sende ilkinde yapamamissin herhalde ikinci üçüncü de rahat bi şekilde oldu mu git gel ?Tsk canm sukurler olsun ki bitti artk,darisi herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?