Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim canm çok sevindim senin adına

Arkadaslar esli deneyip kzlgm gttikten sonra 2.kez aparatls deneyeyim dedim aparattan once hep parmak sokar oyle baslangic yapardim. Parmagim girdigi gibi kan geldi yardim edin lutfen . Neden kan geldi ya

Selam arkadaşlar uzun bir süredir takip ediyorum burayı üye oldum bende bahsettim biraz kendimden egzersize başlıcam bende yapıcam dedim ama ne kendimde o azmi cesareti bulabildim nede artık eşimde bekleyecek sabır kaldı o yüzden iyi bir doktor yardımı almaya karar verdik .çünkü giden sadece Zaman olmuyor birbirine olan bağlılık gidiyor saygı gidiyor ve gitgide daha da kötü bir durum alıyor bi Zaman sonra alışkanlık ta oluyor önemsemiyorsun ama oda kötü çünkü ortada bir amaç kalmıyor bi paylaşım yok .çaresizim artık ve bu tedavi artık son şansımız ya olacak yada artık uzatıp eşimin de hayatını hayallerini mahvetmek istemiyorum sizden ricam Can'larım İstanbul içi doktor tavsiyesi tedavi olup yenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Kizlar uzun bi aradan sonra yaziyorum size oncelikle aramiza yeni katilanlar hos gelddi bu hastalikla ugrasanlar Allahim yardimciniz olsun bnde 7 ay bu illetle ugrastim ve once Rabbim sonra bu sayfa sayesinde bi haftada kurtuldum ve bugun ogrendimki 7 haftalik hamileymisim mutlulugumu sizinlede paylasmak istedim Rabbim tez zamnda dermaninizi versin insallah guzel haberlerinizi bkliyorum

Ben doktorumdan çok memnun kaldım ki çok çaresiz durumdaydım. Kısa sürede hallettik özelden yazıyorum sana bi görüş içine sinerse gidersin.

Senin adına Nasıl sevindiğimi anlatamam seninle çok uzun yollar yürüdük ve sonun da başardın sende çok ama çok mutluyum canı gönülden tekrar tekrar tebrik ediyorum eşinle bundan sonra Mutlu umutlu huzurlu bir hayat bekliyor sizi Can'ım arkadaşım

Patate iki aylik evliyim ilk gece basi girmisti penisin oda zar zor kan geldi uc gun rahat surdu o kanama bende ara ara bide wc de geliyo kesiliyo sonra.basini yine aldim tekrar kanamam olmadi ama bir hafta sonra falan ara verdikten sonra dememistik o zaman..tabi ilk gunler bilmiyodum vaji oldumu.otesine gidemedim egzersizde yapamiyorum ben spreyin adini sorcaktim size wemcaine mi acaba

Yenen arkadaslarada tebrikler serce parmagimla egzersiz yapim basliyim dedim gecenlerde az bise alabildim canim yandi biraktim.resmen zaman kaybediyorum gercekten zaman cesaret hastaligi bu ya bildigim halde egzersiz yoluna cikamiyorum

Evet canim wemcaine sprey uyusturuyor bende burdaki arkdslardan ogrendim bu bendeki kan ne zaman durucak peki korkuyorum ya

Kizlar yenenler yardim edin 12 cm rahatça alabiliyordum sonra esimle denedik, ama sadece bas kismini alabildim galiba aparatta zorlanmadim ama bu zorladi ve yine kasip kendimi geri cektim kontrol bende olmadigi icin mi boyle oldu ne yapacagim

Arkadaslar ben artık eşli denemlere gececektim ama esim sehir disinda olduğu icin biraz daha egzersiz yapayım dedim.12 cmyi hep yapıyordum bu gece ilk defa 13 cm denedim çokta rahat oldu ama aparati çıkardığımda kan olmuştu.
Sonra bir baktim baya kan gelmiş,halada damla damla geliyor.daha once egzersizlerimde hic kan olmamisti bende zarim esnek diyordum.sanırım zarim gitti.. ama yarin eşim gelecek ve artik hemen denemek istiyorum,bir sakincasi olurmu sizce.zar yirtilinca beklemek gerekiyormu iyilesmesi için yoksa iliski yapilabilrmi

Zedelenmiş oluyor sonuçta bir gün bekle istersen acı olmasn diye,bu benim kendi fikrim tabi sen bilirsin yine de ama ilk gece iliskiden sonra da bi gün iki gün kadar ara vermek iyi diyorlardi ordan yola cikarak söylüyorum @Serenlik

Anladim canım Teşekkürler.seninde gizun
Yaaaa tam yaklastim derken hep birsey çıkıyor,ama haklisin sanirim en az 1 gun bekleyeyim bari.
Seninde gözün aydin canım ne güzel emeklerinin karşılığını aldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…