Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar dün gece 2. denememde başarılı oldu cok şükür ama gel gitlerde cok zorlaniyorum nasil alışacgim ona hızlı gel git yaptiramadigim icin baya uzun sürdü ben gerildim ben gerilince esim de stres yapti b...masi uzun sürdü hizli yapinca cok tuhaf oluyo ya popoda aşırı baski hissediyorum bisey batiyo gibi normal herhalde o hisler ama bu sefer dur bekle yavas diye durduruyorum tekrar insallah önümüzdeki denemelerde daha iyi olur inşallah nasil daha rahat olabilirim o esnada varmi bi tavsiyeniz ?

Canım bende ikinci 3. Denemede falan çok rahat değildim. Ama zamanla uyuşturucu kremi bıraktım hem de araya regli girmişti reglimden sonraki ilk denemede. Aslında sürmeyi unuttum baktım acı yok öyle yaptım. Bir süre sonra ra da egzersizi bıraktım. Aslında egzersizsiz ve kremsiz ilk defa geçen gün yaptım o şekilde 2. Deneme yapacağız bakalım. Olacak mı bilmiyorum ama olduktan sonra eşim aparatları mi bozdu :) artık bunlara ihtiyacın yok dedi :) umarım başarırim. Hiç korkma emin ol her gün daha da ilerleyeceksin

Insallah canim ya bende uyusturucu krem kullaniyorum suan onu kullandigim icin de esim de mecburen przrvtf takiyo bende kremi birakmak istiyorum icine b..sin istiyorum ama daha cok yeni olduğu icin kremsiz yapabilirmiyim bilmiyorum bu günler yumurtlama dönemindeyim o yüzden icine b...sin istiyorum Rabbim nasip ederse bebis olsun diye bakalim yarin kremsiz denemeyi düşünüyorum insallah öyle de olur hayırlısıyla

Hangi kremi kullaniyosun acabaa ??

ben doktorun verdiği anestol krem var yani uyusturucu parmak egzersizi yaparken onu kullanıyorum kullanmamalı mıyım yani

nasıl terapi yapıyor biraz anlatır mısınız kac günde yendiniz

nasıl terapi yapıyor biraz anlatır mısınız kac günde yendiniz
Arkadaşlar bende 1,5 yıllık evliyim ve bu sorunu 1,5 yıl sonra sadece iki günde çözdüm. Daha önce iki farklı doktora gittim fakat bir çözüm bulamadım.. En son bu hafta ankara da ümmügülsüm soytürk e ulaştım ve iki seansta sorunumu çözdü. Hepinize tavsiye ederim Gülsüm hanımın güler yüzü ve samimiyeti süper. Bu kadar kolay olabileceğini hiç düşünmemiştim.

Nasil cozdugunuzu anlatsaniz egzersiz vs mi krem sprey aparat kullandinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…