- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 33
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #210.281
Canım bende ikinci 3. Denemede falan çok rahat değildim. Ama zamanla uyuşturucu kremi bıraktım hem de araya regli girmişti reglimden sonraki ilk denemede. Aslında sürmeyi unuttum baktım acı yok öyle yaptım. Bir süre sonra ra da egzersizi bıraktım. Aslında egzersizsiz ve kremsiz ilk defa geçen gün yaptım o şekilde 2. Deneme yapacağız bakalım. Olacak mı bilmiyorum ama olduktan sonra eşim aparatları mi bozdu :) artık bunlara ihtiyacın yok dedi :) umarım başarırim. Hiç korkma emin ol her gün daha da ilerleyeceksinArkadaşlar dün gece 2. denememde başarılı oldu cok şükür ama gel gitlerde cok zorlaniyorum nasil alışacgim ona hızlı gel git yaptiramadigim icin baya uzun sürdü ben gerildim ben gerilince esim de stres yapti b...masi uzun sürdü hizli yapinca cok tuhaf oluyo ya popoda aşırı baski hissediyorum bisey batiyo gibi normal herhalde o hisler ama bu sefer dur bekle yavas diye durduruyorum tekrar insallah önümüzdeki denemelerde daha iyi olur inşallah nasil daha rahat olabilirim o esnada varmi bi tavsiyeniz ?
Bende de oldu dün niye gelmedi anlamadımIliskiye girebilip kanamasi olmayan varmi? Cok sukur 7 ayin sonunda basardim ama simdide kan gelmedi ona takmis durumdayim
Insallah canim ya bende uyusturucu krem kullaniyorum suan onu kullandigim icin de esim de mecburen przrvtf takiyo bende kremi birakmak istiyorum icine b..sin istiyorum ama daha cok yeni olduğu icin kremsiz yapabilirmiyim bilmiyorum bu günler yumurtlama dönemindeyim o yüzden icine b...sin istiyorum Rabbim nasip ederse bebis olsun diye bakalim yarin kremsiz denemeyi düşünüyorum insallah öyle de olur hayırlısıylaCanım bende ikinci 3. Denemede falan çok rahat değildim. Ama zamanla uyuşturucu kremi bıraktım hem de araya regli girmişti reglimden sonraki ilk denemede. Aslında sürmeyi unuttum baktım acı yok öyle yaptım. Bir süre sonra ra da egzersizi bıraktım. Aslında egzersizsiz ve kremsiz ilk defa geçen gün yaptım o şekilde 2. Deneme yapacağız bakalım. Olacak mı bilmiyorum ama olduktan sonra eşim aparatları mi bozdu :) artık bunlara ihtiyacın yok dedi :) umarım başarırim. Hiç korkma emin ol her gün daha da ilerleyeceksin
Bende de oldu dün niye gelmedi anlamadım
Hangi kremi kullaniyosun acabaa ??Insallah canim ya bende uyusturucu krem kullaniyorum suan onu kullandigim icin de esim de mecburen przrvtf takiyo bende kremi birakmak istiyorum icine b..sin istiyorum ama daha cok yeni olduğu icin kremsiz yapabilirmiyim bilmiyorum bu günler yumurtlama dönemindeyim o yüzden icine b...sin istiyorum Rabbim nasip ederse bebis olsun diye bakalim yarin kremsiz denemeyi düşünüyorum insallah öyle de olur hayırlısıyla
Esnektir ya ama ilkinde olmuyormuş bazen. Bende sonra olur demiştim. Benimki dert etmedi de ben ettim ya. O kadar vajinusmusu yen kan gelmesin çok moralim bozuldu.3 denemede de henuz gelmedi. Esnektir diye dusunuyorum artik
ben doktorun verdiği anestol krem var yani uyusturucu parmak egzersizi yaparken onu kullanıyorum kullanmamalı mıyım yaniBen uyuşturucu bişey kullanmanı kesinlikle tavsiye etmiyorum, uzmanların düşünceside bu yönde. Ben çok acı hissediyordum asla yapamam diyordum ama kendimi kastığım içinmiş hepsi. Kendini kasmamayı ve gevşemeyi öğrendiğinde hiç bişeye ihtiyacın olmayacak. Egzersizlerini ihmal etme devam et ve aceleci olma. Belli bir kalınlığı çok rahat almadan daha kalınına geçme
nasıl terapi yapıyor biraz anlatır mısınız kac günde yendinizZaten psikologa değil cinsel terapiste gidin arkadaşlar, ben maddi olarak biraz zorlansamda Saygın Micozkadıoğluna gittim. Parmağımı bile 10 dk da sokarken, saygın bey in terapilerinde en son boy aparatta kendime inanamadım:) zaten beynin giriş olabileceğini kabul ettikten sonra aparatın büyüklüğünün önemi yok aslında. oraya evet birşey rahatça girebilir düşüncesini alınca bitiyor herşey.
Arkadaşlar bende 1,5 yıllık evliyim ve bu sorunu 1,5 yıl sonra sadece iki günde çözdüm. Daha önce iki farklı doktora gittim fakat bir çözüm bulamadım.. En son bu hafta ankara da ümmügülsüm soytürk e ulaştım ve iki seansta sorunumu çözdü. Hepinize tavsiye ederim Gülsüm hanımın güler yüzü ve samimiyeti süper. Bu kadar kolay olabileceğini hiç düşünmemiştim.nasıl terapi yapıyor biraz anlatır mısınız kac günde yendiniz
Nasil cozdugunuzu anlatsaniz egzersiz vs mi krem sprey aparat kullandinizmiArkadaşlar bende 1,5 yıllık evliyim ve bu sorunu 1,5 yıl sonra sadece iki günde çözdüm. Daha önce iki farklı doktora gittim fakat bir çözüm bulamadım.. En son bu hafta ankara da ümmügülsüm soytürk e ulaştım ve iki seansta sorunumu çözdü. Hepinize tavsiye ederim Gülsüm hanımın güler yüzü ve samimiyeti süper. Bu kadar kolay olabileceğini hiç düşünmemiştim.
ben doktorun verdiği anestol krem var yani uyusturucu parmak egzersizi yaparken onu kullanıyorum kullanmamalı mıyım yani
Dilatör ile egzersiz yaptırıyor doktor. Ve tabi ilk önce bol jel kullanıyorsunuz.Nasil cozdugunuzu anlatsaniz egzersiz vs mi krem sprey aparat kullandinizmi
Sizmi yaptiniz doktormu aldi icine dilatoru nefes ve ikinma egzersizi mi yaptirdi iki gun dilatior kac cm diDilatör ile egzersiz yaptırıyor doktor. Ve tabi ilk önce bol jel kullanıyorsunuz.
İlk seferinde doktor yaptı. Daha sonra bana yaptırdı nefes egzersizleriyle. İçerideyken ıkınma ve kegel yaptık. İlk gün ince ikinci gün orta boy cm olarak bilemiyorum.Sizmi yaptiniz doktormu aldi icine dilatoru nefes ve ikinma egzersizi mi yaptirdi iki gun dilatior kac cm di
geçmiş olsun bende dilatorle yendim, 5.5 aylık hamileyim. sizde var mı bebiş?İlk seferinde doktor yaptı. Daha sonra bana yaptırdı nefes egzersizleriyle. İçerideyken ıkınma ve kegel yaptık. İlk gün ince ikinci gün orta boy cm olarak bilemiyorum.
inşallah:) şimdiden bence folik asite başlayın yavaş yavaş, d vitamininizi yükseltin nacizane önerilerim,Henüz yok :)ilerleyen zamanlarda olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?